Kaikista pahin synti?

Mikä on kaikista pahin, oksettavin ja eniten jumalan tahtoa rikkova synti?
Ilmoita


46 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Kaikista pahin synti on se, ettei usko Jeesukseen Kristukseen.
4 VASTAUSTA:
lasten raiskaaminen.
neri kirjoitti:
lasten raiskaaminen.
Tuskin sentään. Maria poloinen oli reilusti alle suojaikärajan, kunJumala saattoi hänet "siunattuun" tilaan. Ja tuskin edes kysyi tyttöraasulta lupaa rynnätessään tämän makuukamariin...
Totuutta tulisi etsiä eikä vääryyttä.

Etsikää Häntä, kun vielä löytää voi

Jeesus tulee pian, tehkää parannus.
+Lisää kommentti
Mikä on pahin synti ? Monet yrittävät tehdä "syntilistoja". Itse en tee tämänkaltaisia syntilistoja. Ainoastaan voin esittää, mikä suurin synti on. Mielestäni se on tärkeimmän käskyn rikkominen. Jeesuksen opetus Matt. 22 : 36. "Opettaja, mikä on lain suurin käsky?" 37. Jeesus vastasi: "Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. 38. Tämä on käskyistä suurin ja tärkein. 39. Toinen yhtä tärkeä on tämä: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. 40. Näiden kahden käskyn varassa ovat laki ja profeetat."

Kuka meistä on pitänyt tämän käskyn ? Tiedämme ja Raamattu sen ilmoittaa : ei kukaan. Joudumme niin kuin Paavali toteamaan, olen suurin syntinen. Raamatun mukaan olemme kaikki tehneet syntiä ja olemme "Jumalan kirkkautta vailla". Mutta syntisille annetaan armo ja anteeksiantamus, kun me nöyränä ja katuvaisena otamme Jumalan lahjan, Jeesuksen, vastaan sydämessämme.

Yleisemmin ilmaistuna on synti tottelemattomuutta Jumalaa ja Hänen tahtoa vastaan. Synti erottaa meidät Jumalasta. Rakastava Jumala on kuitenkin valmistanut meille tien takaisin Hänen yhteyteen.
Pahuuden (synnin) alkujuuret ovat Raamatun mukaan ylpeys, itsekkyys, tottelemattomuus Jumalaa vastaan, vallanhalu.
Tuntuuko tutulta ? Eikö tämän päivän pahuus maailmassa johdu ihan näistä samoista alkujuurista ? Entäs meidän omassa elämässämme ? Eivätkö sielläkin nämä samat voimat usein riehu ? Olemme osa syntiin langennutta, kapinoivaa ihmiskuntaa. Jos siis olisit ollut Aadam tai Eeva, olisit tehnyt saman virheen kuin he, olisit kieltäytynyt tottelemasta Jumalaa.
Pahalla on taipumus levittää pahaa, sekä yksilön kohdalla että yhteisössä. Se toimii lumivyöryn tavoin. Tämä on selvästi havaittavissa tämän päivän maailmassa. Tästä Raamattukin puhuu. "Mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää."

Synnin syvin olemus ei ole siis ensisijaisesti meidän teoissamme, vaan meidän sydämemme asenteissa.

Evankeliumin anteeksiantavasta ja parantavasta voimasta voit lukea lisää : http://www.nic.fi/~jlindell
1 VASTAUS:
Väärin.

Evankeliumien kuvaamaan satujeesukseen uskominen on epäjumalanpalvontaa, ihan samaan tapaan kuin Zeuksenkin palvonta on epäjumalanpalvontaa.

Epäjumalien palvojien onneksi oikeaa jumalaa tuskin on olemassa, mutta jos hen olisi olemassa, ei jesusianistien kohtalo olisi ollenkaan kadehdittava.
+Lisää kommentti
On homoseksuaalisuus!
2 VASTAUSTA:
Mikään inhimillinen ei ole minulle vierasta, sanoo Yahwett
Eroa mistä tahansa uskonnosta

Lähettämällä lomake

https://maistraatti.fi/Documents/Lomakkeet/Kotikunta- ja väestötiedot/VRK 1.70 fien.pdf

tai

sähköisesti

https://maistraatti.fi/fi/Palvelut/kotikunta_ja_vaestotiedot/Uskonnolliseen-yhdyskuntaan-liittyminen-ja-eroaminen/
+Lisää kommentti
Kaikkein kamalin synti on raiskaus. Myös aikuisten, mutta lasten taitaa olla vielä kamalampaa. Raiskauksen rangaistuksena pitäisi olla joko sukuelinten poisto tai ikuisuus mielisairaalassa tai vankilassa.

Ei kai vain huomaa, että asia on minulle henkilökohtainen ;)
Mutta virnistelyt sikseen, raiskaus on sekä ruumiillinen että henkinen raaka pahoinpitely ja pahinta mitä voi olla, uskoi sitten Jumalaan ja syntiin tai ei.
5 VASTAUSTA:
Kaikista pahin synti mitä voi tehdä on tuomita muut ja sanoa,
että tee parannus ja luovu synneistäsi.

Eli itsensä "julistaminen" synnittömäksi.
Silloin alkaa herätyskellot kalkkaan.
singer kirjoitti:
Kaikista pahin synti mitä voi tehdä on tuomita muut ja sanoa,
että tee parannus ja luovu synneistäsi.

Eli itsensä "julistaminen" synnittömäksi.
Silloin alkaa herätyskellot kalkkaan.
Lesbojen lässytys!!!!
Raiskaus on yksi pahimpia, myös hyväksikäyttö. Se on silti vain yksi osa-alue elämässä, en tuomitsisi ketään loppuiäkseen, varsinkin jos tekijä päättää kertoa totuuden.

Pahinta lienee Jumalan pilkkaaminen.
Toivon raiskaajallesi hlvetillisiä tuskia niin henkisiä kuin fyysisiä.
Päätin tämän jo nuorena, etten ikinä seuraa esimerkkiä, rakkaudessa pettyneet naiset kehittivät tekaistuja syytöksiä.
Koin hyväksikäytön lapsena, se oli nainen.
Tahdoin vain osallistua keskusteluun.
Jumala tahtoo meidän puhuvan totta.
Mikään ei ole ylipääsemätöntä, voi sanoa kun tutkii Raamattua.
+Lisää kommentti
Pahin synti on yksinkertaisesti, elää erossä jumalasta. kun käännymme jeesuksen puoleen ja pyydämme häntä astumaan elämäämme herranamme, pelastajanamme, vapahtajanamme jne.....tämä ei tarkoita sitä että meistä tulee synnittömiä, ei, vaan tämän jälkeen me olemme armahdettuja syntisiä. ihmisestä ei voi tulla synnitöntä tässä elämässä, vaan sitten kun siirymme ajasta ikuisuuteen missä ei synnillä ole sijaa, elikkä kotiin taivaan valtakuntaan, silloin olemme synnittömiä.
1 VASTAUS:
tuossa oli evankeliumia.....
+Lisää kommentti
... masturbointi!
Ilmoita
...epäusko.
joka ei usko,ei tarvitse jeesusta eikä hänen sovitustyötään.
Hän ei tarvitse sanomaa rististä,eikä näin ollen ota vastaan armoa vastaan.
joten hän elää erossa jumalasta ja on näin lain alla,tuomittuna.
Ilmoita
Jos todella tahdotaan tietää ns. "perisynnin" luonne, niin heti poiketaan harhateille, kun ryhdytään /asteittamaan/ sitä. Perisynti on nimittäin nimeltään ERILLISYYDEN HARHA, ja tuossa harhassa pysytellään niin kauan kuin ihmisten mielissä tapahtuu asenteellista erittelyä hyvään ja pahaan, tärkeään ja tarpeettomaan. Yhteiskuntaamme suhteutettuna perisynti ilmenee erityisen tuhoisana oravanpyöränä:

Erillisyys > Kilpailu > Taistelu > Sota > Erillisyys > Kilpailu > Taistelu > Sota jne. jne.

Kaiken tämän takana on PELKO. Se on alkuajatus, alkuvoima, joka loi erillisyyden harhan.

Pelon takana on ITSETUNTEMUKSEN PUUTE. Jos ihminen tietäisi, kuka hän on, hän ei pelkäisin mitään. On kasapäin ihmisiä, jotka ovat käyneet koulut korkeille yliopistotasoille saakka, mutta eivät ole toden teolla koskaan tutustuneet ITSEENSÄ muutoin kuin ulkoisesti ja pinnallisesti.

KIRJALLISUUTTA:

Barry Long: Itsetuntemus - Todellinen epätodellisen takana (sekä muut)

Jiddu Krishnamurti: Ajattelun tuolle puolen (sekä muut)

Yrjö Kallinen: Elämmekö unessa & Tässä ja nyt & Löytäjän ilo (sekä muut)
Ilmoita
Sitä on etsittävä Paavalin kirjeistä koska hän on maailman suurin syntinen, eikä se mies valehtele.
Ehkäpä pränttäsi johonkin kirjeeseensä listan synneistään ja niistä suurimman.

1Tim.1:
15. Varma on se sana ja kaikin puolin vastaanottamisen arvoinen, että Kristus Jeesus on tullut maailmaan syntisiä pelastamaan, joista minä olen suurin.
Ilmoita
Raiskaa lapsen anaaliin ja yhtäaikaa silpoo ja nylkee tämän.

"Ei usko, on homo, vetää käteen..." NÄMÄKÖ muka syntejä???!
Ilmoita
LESBOILU
Ilmoita
TUPAKOINTI!!!! Ja imelät hajusteet...... niin kuin vastenmieliset ämmät käyttävät jostain halpis (venäläisita) marketeista ostettuina. Myös itä-suomalaiset (kuten äsken mainitsin) ovat 100% syntiä!!!
1 VASTAUS:
yhdyntään pakottavat "naiset". siis ruma yksinhuoltajaämmä yrittää saada munaa kaikin keinoin.... Niitähän Suomessa riittää. toivottavsti ne karkotettas sipiriaan missä ne 80 asteen pakkasessa sais imee vaikka naalin kullia..... Suomi on kyllä sairas maa just tämmösten yh-ämmien vuoksi. ovat siis 100% syntisiä kun eivät välitä edes lastensa maineesta - oma kiima vain etusijalla.
+Lisää kommentti
ifin ent. sampo ämmät. yrittävät saada vain munaa 24 h vuorokaudessa. Ovat rumia, vastenmielisiä ja typeriä. mutta yrittävät iskeä komeita ja koulutettuja miehiä.
Ilmoita
eikös se pyhänhengen pilkka ole suurin, koska sitä ei saa missään koskaan anteeksi?
1 VASTAUS:
Ihmettelinkin jo, etteikö kukaan tiedä.

Pyhä Henki kirjoitetaan isolla koska Hän on Jumalan Pyhä Henki,
+Lisää kommentti
Olla ajattelematta omilla aivoillaan ja uskoa pronssikautisiin paimentolaismyytteihin.
1 VASTAUS:
Olla ajattelematta omilla aivoillaan ja uskoa Hesaria Iltalehteä, Ilta-sanomia, TV-uutisia.
+Lisää kommentti
Pahimmat kolkat helvetistä on varattu niille jotka eivät uskalla toimia oman mielipiteensä mukaan.
Ilmoita
Ai, eikös se pahin synti ollutkaan polttopuiden kerääminen sapattina? Siitäkin on silti palkkana kuolema.
Ilmoita
pahin synti on pyhän hengen pilkka.otetaan vaikka yksi esimerkki,juutalaiset olivat syypäitä jeesuksen tappamiseen josta seurasi heidän teloitukset kaikilla keinoilla jonka historiasta näemme,profeetoiden pilkaaminen koska heissä on pyhää eli jumalan henkeä sitä pilkaa ei saa anteeksi,voidaan nykyään rinastaa esim ameriikan presidentin tappamiseen siitä seuraa suuri koston kierre ja tekijä otetaan kiinni ja teloitetaan,terroristi bin laabenkin etsittiin ja teloitettiin,no jumalan profeetan pilkka käynistää samoin suuren kostotoimen ennemmin tai myöhemmin tekijä kuolee.kaikki muut synnit annetaan anteeksi mutta pyhän hengen pilkaa ei milloinkaan.tavallaan karman laki on voimassa.syy ja seuraus.pyhän hengen pilkasta seuraa sotia ym katastrofeja,maanjäristyksiä ym.jumala toimii ajallaan joskus nopeasti ja joskus kestää kauemmin rikollisen kiinni jäänti,esim evoluutio kulkee hitaasti samoin luomis oppi kulkee hitaasti täällä ajassa.molemmat ovat yksi ja sama asia.molemman takana on jumalan henki eli jumala ,karman laki toimii jatkuvasti.
Ilmoita
se on se hirmune synti se ku on se televisio se pitää murskata ja polttaa ja sitten kataa pyhää vettä päälle ja kirota se mölytoosa sillleen se on se paha. siellä on semmonen pelsebuuli joka tulee sieltä antennista ku painaa sitä virtanappulaa. se asuu siellä töllössä ja sillä on sarvet ja se sihisee ja tulee paha henki siitä se on kiellettävä se semmonen toosa ku se on itte piru!
3 VASTAUSTA:
Lapsen vietteleminen on nykykatsannonkin mukaan pahimpia syntejä, ellei pahin.
Sanotaanhan Raamatussakin: Joka viettelee yhden näistä pienimmistä, parempi olisi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja upotettaisiin meren syvyyksiin.Tosin eräs ns. uskonto tekee tätä syntiä aivan jumalansa piikkiin.
faktaa kirjoitti:
Lapsen vietteleminen on nykykatsannonkin mukaan pahimpia syntejä, ellei pahin.
Sanotaanhan Raamatussakin: Joka viettelee yhden näistä pienimmistä, parempi olisi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja upotettaisiin meren syvyyksiin.Tosin eräs ns. uskonto tekee tätä syntiä aivan jumalansa piikkiin.
Lapsen kaikkinainen valvonta kuuluu äidille ja isän pitää tämä hänelle mahdollistaa. Näin on itsestään selvää nähtävissä moninkin paikoin Raamatussa. "Äidin opetukset ja isän kuritukset" ja jättämällä lapsi vanhempien toimesta kokoaikaisesti valvomatta, on annettu samalla alttius vieraan vietellä lapsensa. Esim. maamme kunnalliset päiväkodit toimivat ateismiuskonnon perusteella, eiväkä kristinuskon! Samoin on peruskoulun laita. Eikö se ole jo selvä jako antaa lapsensa täysin maailman vieteltäväksi. Tänään jo tasa-arvon nimissä opettajasta riippuen lasten pitää saada tietoa minkälainen on tuleva "puoliso" jospa samasukupuli kannattaisi valita.
Mitä on oikeasti viettelys ja miten se juurrutetaan itsestään selväksi elämänmuodoksi lapselle?

Kun lapsi jätetään vaikkapa suureen päiväkotiin , hän joutuu kokemaan epäluottamuksen vanhempiinsa ja turvattomuuden jäädessään yksin vieraiden armoile. Minkälainen varhaiskasvatusammattitaio voi koskaan mennä lapsen oman äidin asiantuntemuksen ja aidon rakkauden edelle?

Koko varhaiskasvatuskeksintö on erityinen suunnitelma ja sen mukana tulivat avioerot ja sekaperheet ja näin turvattomuudessa kasvaneet hakevat nyt turvaa samasta sukupuolesta.

Raamattu sanoo homouden synniksi jopa niin painavaksi että Jumala on "hylännyt heidät....".

Mutta mitä on tuomitseminen? Mitä se on silloin, kun koko kansa suostuu tekemään vääryyttä lapselle ja riistää häneltä äidinrakkaudellisen kasvatuksen ja huolenpidon tämän varhaisimpina vuosina. Näitä lapsi ei myöhemmin muista, mitä missäkin vieraassa hoitopaikassa tapahtui , tietenkään. Siellä kuitenkin tapahtui paljon.

Onkohan lapsen vietteleminen kaikenmaailman menoon ja mielettömyyteen myllynkiven arvoinen synti koko kansallemme?
Tällä hetkellä rahanahneet hoivakotien omistajat tekevät koko ajan pahaa syntiä kahmimalla vanhusten rahat ja viemällä ne oman maamme verottajan tavoittamattomiin. Pohjaton ahneus on todella paha synti. Sitä pitää vakavasti pohtia, kenen tuella tällainen on mahdollista.
+Lisää kommentti
Itsekkyys
Ilmoita
Kyvyttömyys olla yhtymättä peräsuoleen, vaikka anaalin alue selkeästi kiinnostaa ja tuomita ryppyreiän asiat ”kauhistuksena jumalalle”. Anaaliyhdyntää kammoksuva jumala ei tarvitse palvontaa tai kunnioitusta.
Ilmoita
Ahneus
Ilmoita
valtiot
Ilmoita
Eiköhän se ole perussuomalaisuus.
Ilmoita
rakkaudettomuus
Ilmoita
Pahinta on kun haluaa nuoren naisen pillua vaikka itse on jo lähellä vanhusikää.
Ilmoita
Olemalla jotain muuta kuin on.

On vaan oma itsensä, ei mitään muuta.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kaikista pahin synti?

Mikä on kaikista pahin, oksettavin ja eniten jumalan tahtoa rikkova synti?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta