Aihe

Olen

täysin vittuuntunut

arkipäiväiseen elämääni. Toisten mukana elämiseen. Muitten tarpeiden täyttämiseen ja yhteiskunnan vaatimuksiin. Työpaikan kiireeseen, jatkuvaan vitun oravanpyörään.

Jätin mieheni, kerroin syyksi kliseisen "tarvitsen aikaa".
Kerroin ihastukselleni, että jos hänkin jättäisi muijansa panisin häntä heti. Kerroin myös, että olen halunnut häntä jo pidemmän aikaa.

Ilmoitin myös kaikille jättäneeni ukkoni ja peruin anopin kanssa sovitun matkan, sanoin ettei kiinnosta.

Ilmoitin työpaikallani,etten ole enää kiinostunut työstäni ja että olen jättänyt mieheni ja saatan ehkä siksi tarvita jossain vaiheessa pidempää sairaslomaa.Lähdin omistusasunnostamme repullinen vaatteita mukanani kaverini tyhjillään olevaa asuntoon.

Olen juonut koko illan siideriä, saunonut ja polttanut tupakkaa sekä kuunnellut stereot täysillä cmx:ää. Yksin.Ja voin kertoa,että huomenna muutosten tekeminen minun elämässäni jatkuu.

4

1006

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nimetön

   Reipasta meininkiä. Eihän sun elämääs kukaan muu tee muutoksia kun sinä itse. Olen oikein kateellinen rohkeudestasi.

   • kade

    myös!


  • tekisi mieli tehdä samoin

   helvetin hyvä että joku uskaltaa tehdä noin radikaalin liikkeen,vituttaa minuakin joka helvetin päivä samaa saatanan puurtamista,ensin töissä ja sitten kotona.kohteen olen jo valinnut kunnes eräänä kauniina päivänä,kerään kamani reppuun ja lähden nostelemaan vähin ääniin.

  • Kokemus puhuu

   Hyvä, että olet tehnyt elämääsi muutoksia sen sijaan, että ajautuisit siihen niin jokapäiväiseen valittamiseen. Mutta viestisi sävy oli niin uhoava, että pahoin pelkään, että olet lähtenyt soitellen sotaan. Muitakin ratkaisumalleja olisi ehkä ollut... Ja tässä häiritsee myös mainitsemasi toinen mies. Ettet vaan päätyisi valittelemaan tekemiesi päätösten seurauksia? Muista, että vastuu on sinun. Tämän jälkeen et voi syytellä ketään. Huomioi, että puhun kokemuksesta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   10108
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   83
   3559