Kaksi päätösjaksoa

Kyylä

Kannattaa huomioida että 15.11. tulee kaksi jaksoa Dexteriä. Se mikä jäi näyttämättä viime viikolla klo 22 ja päätösjakso klo 23.35.

Yhyy, nyt jo joutuu luopumaan sarjasta.

1

1016

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyyliö

      Minulla meni vähän sekaisin päässä kahden viimeisen jakson juoni, mutta tässä on jotain lonkalta heitettyä niille joilta jäi näkemättä:

      Dexter vertasi Rudyn asunnon läheltä roskiksesta kaivamaansa verisen pumpulitupon DNA:ta siihen veritippaan joka löytyi sairaalassa makaavan hispanopoliisin niskasta. Ne täsmäsivät ja Rudy oli siis kylmäautomurhaaja. Rudy oli jättänyt Dexterin läppäriin screensaverin jossa laulettiin Born Free. Dexter (en muista miksi) paineli kontille jossa hänen äitinsä ja muutama muu oli paloiteltu moottorisahalla, ja josta hänet itsensä oli löydetty päivien päästä verimerestä. Siellä Dexteriä kyttäävä musta poliisi kävi käsiksi ja totesi että Dexter ei ole mikään nörtti (epäilee siis nyt entistä enemmän Dexteriä ei-tiedä-itsekään-että-mistä).

      Dexter löysi talon jossa hän oli biologisen perheensä kanssa asunut, ja siellähän se Rudy sitten odotteli siskoplikan kanssa. Muut poliisit tahollaan selvittivät hispanon avulla että Rudy oli mielisairaalan asukki Brian Moser ja sitä kautta hekin sitten olivat tulossa talolle päin.

      Päästyään talon pihaan Dexter muisti että hänellä on velikin, häntä isompi - Rudy... eli Brian. Brian otti Dexterin vastaan ja he puhuivat siitä kuinka se päivä jona heidän äitinsä murhattiin oli heidän "syntymäpäivänsä". Brian jankkasi siitä kuinka Dexterin pitää olla vapaasti murhaaja, ei tarvita mitään käyttäytymiskoodia, ja nyt pitää sitten tappaa sisko eli Debra, koska hän ei ole oikeaa perhettä. Tähän Dexter ei kuitenkaan suostunut, vaan tarrasi Brianin käteen juuri kun tämä oli puukottamassa Debraa.

      Poliisit hyökkäsivät paikalle ja Brian katosi. Debra laitettiin ambulanssiin vahingoittumattomana.

      Myöhemmin Dexter oli kotonaan ja ikäänkuin jutteli sängyssä makaavalle Debralle. Brian vaani pihalla ja tuli ja puukotti sänkyä, mutta siinä olikin vain jotain proteesinpalasia tms. Jollain helkkarin ilveellä jota en enää muista veljekset päätyivät lopulta Brianin (ent. Rudy) asunnolle jossa Brian virkosi aseteltuna siihen asentoon kuin Dexter aina tapasi uhrinsa asetella. Brian vetosi Dexteriin pitkin puhein, mutta kesken lauseen Dexter viilsi Brianilta kurkun auki, valitettuaan ensin kuinka Brian on kaikista hänen uhreistaan eniten ansainnut kuolemansa, mutta on hänelle ensimmäinen jota hän EI haluaisi tappaa.

      Kuolleen Brianin Dexter asetteli riippumaan kuten Brian oli tehnyt huorille, ja myöhemmin poliisit löysivät ruumiin ja olettivat Brianin tehneen itsemurhan.

      Lopussa onnellinen Dexter käyskenteli Debran kanssa ja kuvitteli unelmissaan kuinka kaikki ihmiset hurrasivat hänelle.

      - Toisaalla Dexterin tyttöystävää Ritaa painosti hänen ex-miehensä Paul uskomaan että Dexter ei ole sitä miltä vaikuttaa. Paul oli alkanut uskoa että Dexter toimitti hänet vankilaan. Rita löysi vahingossa Paulin toisen kengän puutarhastaan, josta Paul oli aiemmin kehottanut kenkäänsä etsimään sillä perusteella että Dexter oli raahannut hänet tajuttomana autoon jne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8634
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      127
      2332
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1724
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1534
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe