Kuoleman lähetystyö

johannes19

Uskonnollisessa lähetystyössä ja avustamisessa on aina "oma lehmä ojassa": sielujen kerääminen. Sanotaan kristillisen lähetystyön ja avustamisen mielekkyydestä mitä sanotaan, niin kristilliset toimijat itse vesittävät saavutuksensa inhimillisen hädän lievittämisen saralla. Tämä vesittäminen on niin täydellistä, että itse asiassa ei tulisikaan puhua avustamisesta, vaan pikemminkin jonkinlaisesta karhunpalveluksesta koko ihmiskuntaa ja etenkin kehitysmaiden asukkaita kohtaan. Kuten hyvin tiedetään, tämä epäkohta korostuu kaikkein kärkevimmin katolisen kirkon kohdalla.

Katolisen kirkon saarnaamaa kondomin käytön kieltoa voidaan pitää yksinkertaisesti rikollisena toimintana, kun otetaan huomioon, että esimerkiksi vuonna 2005 Saharan eteläpuolisessa Afrikassa kuoli 2000000 ihmistä AIDSiin. Ja miten katolinen kirkko tästä on erityisesti vastuussa? Mietitäänpä hetki Kongon demokraattista tasavaltaa, vuoden 2006 tilastojen mukaan yli 62 miljoonan asukkaan suurta valtiota, jonka asukeista perin suuri osa on katolisia. Maa on niin katolinen, ettei Euroopastakaan montaa katolisempaa maata löydy. HIV-positiivisia on väestöstä suunnilleen saman suuruinen osuus kuin "seksiturismin Mekassa", Thaimaassa. Vielä synkempiä HIV-tilastoja on naapurimaissa, kuten yhtä katolisessa Ugandassa ja Kongon tasavallassa, joka "vain sattuu olemaan" hieman katolisempi maa kuin Kongon demokraattinen tasavalta.

Paatoksellinen kumikielto AIDS-epidemian hillitsemiseksi on aivan sama kuin neuvoisi nälänhädästä ja kuivuudesta kärsivien alueiden ihmisiä juomaan turvallisesti ulosteiden saastuttamaa vettä. Kyseessä on lähtökohtaisesti kuolemantuottamus. Joka vuosi katolisen kirkon virallisen linjan määrittävän paavin kontolle rapsahtaa miljoonia kuolemantuottamuksia. Mutta mitä tekevät paavin alamaiset? Hurraavat tälle ja ylistävät tätä niin kuin erästä Nürnbergissä tuomituksi tulleen hirmuhallinnon johtajaa. Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa. Amen.

2

475

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sanassa

      kehoitetaan pidättäytymään avioliiton ulkopuolisista sukupuolisuhteista mikä on erinomainen suoja mm.aidsia vastaa. Jos kaikki noudattaisivat sitä, pieninisi myös riski saada virus verensiirron kautta. Eipä monet afrikkalaiset ym. taida juuri muutenkaan kumeista paljon tietää, liekkö saatavillakaan. Kristilliset kirkot ovat kyllä lievittäneet inhimmillistä hätää mm. kaivamalla kaivoja ja lahjoittamalla eläimiä ja työkaluja. Katolisessa kirkossaon paljon kristinuskolle vieraita piirteitä, kuvien ja epäjumalien palvontaa. He ovat myös vainonneet protestantteja.

    • kehoittaa

      pidättäytymään avioliiton ulkopuolisista sukupuolisuhteista mikä on erinomainen suoja mm.aidsia vastaa. Jos kaikki noudattaisivat sitä, pieninisi myös riski saada virus verensiirron kautta. Eipä monet afrikkalaiset ym. taida juuri muutenkaan kumeista paljon tietää, liekkö saatavillakaan. Kristilliset kirkot ovat kyllä lievittäneet inhimmillistä hätää mm. kaivamalla kaivoja ja lahjoittamalla eläimiä ja työkaluja. Katolisessa kirkossaon paljon kristinuskolle vieraita piirteitä, kuvien ja epäjumalien palvontaa. He ovat myös vainonneet protestantteja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minua odottaa

      Joku todella ihana nainen jossain tulevaisuudessa. Siihen uskon ja luotan. 🤗❤️✨
      Sinkut
      219
      4207
    2. Miten toivoisit

      Teidän välien olevan tällä hetkellä? Tässä tilanteessa?
      Ikävä
      121
      4056
    3. Keksitkö keinon

      Miten voin nähdä ihastusta joka ei myönnä tunteitaan.
      Ikävä
      48
      3652
    4. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      67
      3069
    5. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2761
    6. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2558
    7. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2548
    8. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2426
    9. T- miehelle....

      Kuka sua rakastaa? Kertoi rakastavansa....
      Suhteet
      41
      2309
    10. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2265
    Aihe