Kirkko ei luovu inkvisitiosta

vieläkään...

Homopapiksi nimitellyt tuomittiin sakkoihin
(Kotimaa, Kimmo Saares 07.12.2006)

Internetissä Seurakuntalainen -nimistä sivustoa pitänyt evankelista Harri Veijonen Lappeenrannasta on saanut 30 päiväsakon tuomion kunnianloukkauksesta Tampereen käräjäoikeudessa. Veijosen tuloilla se merkitsee 180 euroa. Seurakuntalainen -sivustolla itsensä profeetaksi julistanut Veijonen julkaisee ns. Päivittäisiä Uutisia. Erästä pastoria kutsuttiin sivustolla homopapiksi, mikä käräjäoikeuden mukaan tapahtui loukkaamistarkoituksessa. Käräjäoikeuden mukaan sivustosta saattaa saada käsityksen, että se on evankelisluterilaisen kirkon sivusto. Veijonen joutuu maksamaan 1 000 euroa vahingonkorvausta sekä 2700 euroa loukatun oikeudenkäyntikuluja. Sivustollaan Veijonen ilmoittaa valittavansa ylempiin oikeusasteisiin, eikä hän ole poistanut tuomiossa mainittuja linkkejä.





Evankelista, vapaa-saarnaaja Harri Veijosen omia kommentteja:

Viimeinen tekonne sopii olla nimittää Tampereen Tuomiokirkon kirkkoherraksi kirkkoherra, joka jo palkittiin ylentämällä papista kirkkoherraksi kun hän nosti kunnianloukkaussyytteen kirkosta seurakuntaan (http://wwnet.fi/users/veijone/kirkko.htm) väkeä ja kirkollisveron maksajia vievää Kirkkoihin kuulumattomien seurakunnan evankelista Harri Veijosta vastaan. Onhan tapaus teille entuudestaan tuttu. Käräjäoikeuden päätös ja seloste on saatavana 5. 12. 2006 alkaen Tampereen Käräjäoikeuden kansliasta p. 01036 47455 - Syyttäjä vastaan Veijonen Harri Olavi - Asiano R 06/2072. Termi HOMO suomalaisten merkityksellä hengellisesti alikehittynyt, kelvoton, sopii varmasti moniin hiippakuntanne kirkkoherroihin. Eikö olisi jo aika nostaa kirkkoherrojen palkkoja kun he joutuvat kärsimään kirkkoihin kuulumattomien seurakuntalaisten taholta nimittelyä kelvottomaksi ja homopapiksi!

Asianomistaja oikeudessa myönsi, että kirjoitukseni v. 2000 ei ole vaikuttanut mitenkään hänen pastorina toimimiseen. Mutta tosiasiassa sillä kyllä oli ollut merkitystä siihen, että pastori ylennettiin kirkkoherraksi. Yhdestä pyynnöstä hän olisi saanut vuoden 2000 tekstin poistetuksi, mutta sitähän hän ei halunnut vaan hän halusi ensinnäkin KOSTAA JA RAHASTAA mutta sitten myös varmistaa valintansa kirkkoherraksi käymällä taistoon SEURAKUNTAA VASTAAN! Ei kuitenkaan hän vaan Tampereen Käräjäoikeuden väärä tuomio on saattanut minut työkyvyttömäksi maalliseen työhöni. VALTIO SEN MENETYKSENI KORVAA ellei ennen ylösottoa niin sitten sen jälkeen. Seloste: "Käräjäoikeuden mielestä Veijosen nettisivustoilleen laittaman kirjoituksen sisällöstä, luonteesta ja ylipäätään asiayhteydestä käy kiistatta ilmi, että kirjoituksen tarkoituksena on ollut loukata tai muuten halventaa asianomistajaa. Vastaajan oman kertomuksen ja oikeudessa esittämän todistelun perusteella ei ole jäänyt minkäänlaista epäselvää siitä, etteikö Veijonen itse olisi mieltänyt menettelyään loukkaavaksi." Aamulehden toimittaja ajettiin ulos kun päätähti vaati asiansa käsiteltäväksi suljetuin ovin ja tietenkin oikeus siihen suostui.

Sillä asialla minkä vaikutelman kukin Seurakunnan sivuista saa ei ole mitään tekemistä niiden tosiasioiden kanssa, jotka oikeudessakin mainitsin, että ME KÄYTÄMME OMAA NIMEÄMME (Seurakunnan Tiedotuskeskus, perustettu 1993) ja SUOMEN EV. LUT. KIRKONKIN olisi jo korkea aika oppia käyttämään OMAA NIMEÄÄN! "Rikokseni" tai sellaisesta syystä vapauteni riistettiin: viranomaisen väkivaltainen vastustaminen (!), olinhan Tampereen oikeustaloon syyttäjälle ja tuomarille lähettänyt kirjeen, jossa valitusajan sisällä valitin saamastani tuomiosta kunnianloukkausasiassa. Siinä jossa syyttäjä, tuomari ja Suomen oikeuslaitos yhdessä pastorin kanssa nähdäkseni OLIVAT RIKOLLISIA: homoseksualismiin yllyttäjäpapin johtaessa hyökkäystä minut tuomittiin! Samalla minut tehtiin työkyvyttömäksi ja menetän loppuiäkseni ansiostani tuhat euroa kuussa niin että nykyisin käteen jää 16 euroa päivä. Tämä on Suomea 2007, ja todellakin: SIIHEN TULEE LOPPU, ja MINÄ pääseen valtaan vaikka vielä poliisivoimatkin yhtyisivät koko seurakuntaa opetuksineen nimittämään pillerinsä, nappinsa unohtaa ottaneeksi!

KAKSI KUUKAUTTA PIDÄTYKSESTÄNI: JUOKSUTA SIKAA! En olisi sellaisesta napista mitään tiennyt, ellei minulta 15. 1. 2007 klo 15 olisi VIETY VAPAUTTANI 24 tunniksi heittäen Lappeenrannan poliisivankilaan, kiitos Tampereen käräjäoikeuden, syyttäjän, tuomarin ja rikospoliisin! Putkassa ensi kertaa ollessani ihmettelin, mikähän toikin on, johon joku putkassa ollut oli kirjoittanut "juoksuta sikaa-nappi". Nappia painettuani poliisin ääni kuului jostakin kysyen "mikä hätänä". No, ensinnä luulin, että hukuttavat minut putkaan, kun wc:n tulovesi ei osoittanut loppumisen merkkejä. Sitten huomasin, että putkassa laulu kaikuu hyvin. Mutta kauaa en jaksanut laulaa vaan koko yönkin palelin.

7

644

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kössönöm

      oikeuden päätöksellä on inkvisition kanssa?

      • asioista jotain tietävä

        Ei kirkolla ollut itsenäistä tuomiovaltaa vaan kirkko toimi syyttäjänä ja kuulustelijana MAALLISEN ESIVALLAN TUOMIOISTUIMISSA. Esimerkiksi suomessa noituudesta tuomitut tuomittiin ihan sen saman oikeuslaitoksen toimesta joka on suoraa jatketta nykyiselle oikeuslaitoksellemme.

        Yleisestikin inkvisitio oli maallisen esivallan ylläpitämä instituutio mutta tuohon aikaan kirkkoa ja valtiota oli hankala erottaa koska niiden virat olivat liitettyjä toisiinsa.


      • asioista jotain tietävä kirjoitti:

        Ei kirkolla ollut itsenäistä tuomiovaltaa vaan kirkko toimi syyttäjänä ja kuulustelijana MAALLISEN ESIVALLAN TUOMIOISTUIMISSA. Esimerkiksi suomessa noituudesta tuomitut tuomittiin ihan sen saman oikeuslaitoksen toimesta joka on suoraa jatketta nykyiselle oikeuslaitoksellemme.

        Yleisestikin inkvisitio oli maallisen esivallan ylläpitämä instituutio mutta tuohon aikaan kirkkoa ja valtiota oli hankala erottaa koska niiden virat olivat liitettyjä toisiinsa.

        sillä on Veijosen saaman kunnianloukkaustuomion kanssa?


      • vastaus on että
        sharyn kirjoitti:

        sillä on Veijosen saaman kunnianloukkaustuomion kanssa?

        Sananvapauteen kuuluu oikeus loukata toisten kunniaa. Esimerkiksi Jeesus loukkasi fariseusten kunniaa.


      • vastaus on että kirjoitti:

        Sananvapauteen kuuluu oikeus loukata toisten kunniaa. Esimerkiksi Jeesus loukkasi fariseusten kunniaa.

        Vastuu on myös otettava ja rangaistus kärsittävä.


      • tuomitsemista
        sharyn kirjoitti:

        Vastuu on myös otettava ja rangaistus kärsittävä.

        "Vastuu on myös otettava ja rangaistus kärsittävä. "

        noin sanoivat juutalaiset kun naulitsivat kirkkauden herran ristiin.


    • no joku nimimerkki

      Voi kun joskus päsisimme eroon sekä kirkosta että näistä avohoitopotilaista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe