Aihe

Kakkoselle se mikä kakkoselle kuuluu

musta jää

Miehelläni oli suhde harrastuksensa parista löytämäänsä naiseen. Suhde on nyt ohi, mutta en suinkaan ole unohtanut asiaa. Aloitin myös saman harrastuksen (kamppailulaji)ja olen saanut sieltä paljon uusia tuttavia ja kuullut paljon lisää tuosta naisesta (eikä mitään positiivista).

Mietiskelen, että miten kostan sille muijalle..ja se kosto tulee olemaan suloinen;)Sillä naikkosella on ollut useita suhteita naimisissa oleviin miehiin, pakkohan jonkun on sitä hieman kouluttaa.

1

896

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • outchider

   Älä petä itseäsi. Ei asia siitä paremmaksi muutu että kostat tuolle naiselle, ei hänen eikä sinun kannaltasi. Kostonhimosta ei pääse eroon kostamalla vaan unohtamalla. Anteeksianto ei edellytä sitä että toinen katuu tai parantaa tapansa. Anteeksiantoon ei tarvita muuta syytä kuin että itselle tulee parempi olo kun lakkaa kantamasta vihan taakkaa.

   Tämä tietysti kuullostaa hurskastelevalta mutta näin se toimii, tiedän sen omasta ja monen muun elämästä mitä olen nähnyt ja kuullut.

   Jos välität itsestäsi ja miehestäsi, käsittele asia rehellisesti miehesi kanssa ja sitten jätä asia taaksesi äläkä enää palaa siihen vaikka mieli tekisikin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   10076
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   83
   3538