näittekö 9.12 aamulla tv:stä moonilaisuus

jeesus1

katsoitteko sen ohjelman?

kyllä on pahasti sekoittanut tämä heidän oppinsa raamattua vastaan. sitä paitsi nettiä selaamalla huomaatte että siihen on sotkettu jin jag oppeja idästä.

eli keskeisin oppi ei ole jeesuksen kristuksen ristikuoleman ja ylös nousseen jeesuksen tunnnustamista ja hänen voimaansa, vaan aivan muut seikat määritelevät sen opin harhaan ampumista raamatun jeesuksesta.


juuri raamattuhan varoittaa vääristä messiaista sekä vääristä opeista vimeisinä päivinä ihmiskunnassa, sillä ei tuossa yhdistymiskirkossa(moonilaisuus) ole muuta yhteistä kristillisyyden kanssa kuin ikäänkuin logo jeesus ja sen kautta sitten annetaan ymmärtää niile jotka itse eivät raamattua halua lukea eivätkä tunne, uskovat tämän järjestön auktoriteetteihin ja voimakaitten persoonien tuomaan retoriikkaan omista tulkinnoistaan jumalan hyvyydestä.

joka on se kaikkein vaarallisin yhdistelmä.

jeesus ei tullut maapallolle jatkamaan eloansa jeesuksena lihassa ja tekemään hyviä töitä ikuisesti. vaan hänen tehtävänsä oli kirjattu jesaja 53 lukuun maapallolla ja hänet lävistettiin kuten tiedätte. mutta tämä moonilaisuus opettaa aivan harhaa mitä raamattu kertoo. ja monia muitakin outoja oppeja jumalan tahdosta.


vähän sama asi kuin olisit rakentamassa huoneessa kahden voimakastahtoisen puolisokean ja kuuron kanssa pommia ja ne kertovat sinulle iloissaansa että tämä koottava lentokone on tarkoitus tuotaa mielihyvää ihmisille, mutta et tiedä rakennus ohjeista mitään kun et saa niitä käsiisi luettaviksi vaikka ne koko ajan on sun lähellä siinä. etkä liiemmin HALUAKKAAN JUURI NIITTEN voimakastahtoisten ihmisetn loukaaamisen pelossa niitä kysyäkkään.


hei ystävät rakkaat.

terveen järjen käyttö on sallittu ja raamattua tulee lukea henk. kohtaisesti ymmärryksellä sitä. ei niin, että joku muu sanoo muuta raamatunvastaista korkeasta auktoriteetistaansa johtuvasta luionteenpiirteestävastaan raamatun tekstin.



sanaa tulee lukea niin että se rakentaa sinua jeesuksen kristuksen tuntemisessa. mutta jokainen ihminen voi rukouksella anoa isältä taivaista että raamatun lukeminen tulisi helpommin ymärretyksi ja myös spontaaniseksi toimeksi. ikään kuin sinäkin käyt luontevasti jääkaapilla kotonasi.







jeesus on kristus jumala amen. ja hyvä paimen.

nimimerkkini on muuttumassa kiitos ja hei.

4

992

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • possuliina, ei kirj.

      Olen samaa mieltä kanssasi ja olen myöskin samaa mieltä siitä, että Jumala kyllä laittoi sen järjen sinne ihmisen päähän siksi, että sitä käytettäisiin myös ja ihan itse, eikä uskota, mitä joku kuka nyt kulloinkin käskee. Jeesukseen uskon ja hyvän Jumalan hyvään suunnitelmaan ihmisen suhteen.

      Hyvää jatkoa sinulle, oli nimimerkkisi mikä vaan.

    • jeesus1

      jeesus on herra totisesti amen.

    • jgvlt

      Itse oo juuri nyt ettimäässä tietoo moonilaisuudesta, ja ihan hyväuskoisten hyväksikäyttöä se on, mutta on siinä myös jounen hyvä puolikin.

    • mie vua

      Jeesusko Jumala? Ei pidä paikkaansa. Jumala on kaikkialla. Jeesus sanoi: minä en ole täältä. Jumala kielsi pitämästä muita jumalia Hänen rinnallaan. Alatteko ymmärtää islamilaisten vihan? He pitävät kristittyjä pakanoina monijumalaisina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe