Tehtävä Suomessa

.............

16

3896

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kesptikko

      Ei kuulu ns. viralliseen Bond-saagaan. Tähän mennessähän kaikki Bondit ovat jollain tavalla olleet Ian Flemingin tarinoihin perustuvia, paitsi se toinen Dalton-leffa.

      • noin?

        mites brosnanin bondit? mihkä flemingeihin ne perustuu?


      • Poro Tallinnasta
        noin? kirjoitti:

        mites brosnanin bondit? mihkä flemingeihin ne perustuu?

        Brosnanin Bond-leffoista (paitsi Tomorrow Never Dies) löytyy viittauksia Flemingiin, mutta muutamia Die Another Day:ssä olleita juttuja lukuunottamatta mikään niistä ei perustu Flemingin Bond-tarinoihin. Noita viitteitä ovat lähinnä filmien nimet: Goldeneye (Flemingin talo Jamaikalla), The World Is Not Enough (Bondin suvun motto, esiintyy ainakin In Her Majesty's Secret Service:ssä). Tomorrow Never Dies on tähän mennessä ainoa Bond-tarina, jolla ei ole mitään yhteyttä Flemingin Bond-kirjoihin tai Flemingiin itseensä.


      • ...
        Poro Tallinnasta kirjoitti:

        Brosnanin Bond-leffoista (paitsi Tomorrow Never Dies) löytyy viittauksia Flemingiin, mutta muutamia Die Another Day:ssä olleita juttuja lukuunottamatta mikään niistä ei perustu Flemingin Bond-tarinoihin. Noita viitteitä ovat lähinnä filmien nimet: Goldeneye (Flemingin talo Jamaikalla), The World Is Not Enough (Bondin suvun motto, esiintyy ainakin In Her Majesty's Secret Service:ssä). Tomorrow Never Dies on tähän mennessä ainoa Bond-tarina, jolla ei ole mitään yhteyttä Flemingin Bond-kirjoihin tai Flemingiin itseensä.

        tuossa aikaisemmin oli puhe nimenomaan flemingin tarinoista. ja niihin ei brosnanin bondit perustu.


      • Poro Tallinnasta
        ... kirjoitti:

        tuossa aikaisemmin oli puhe nimenomaan flemingin tarinoista. ja niihin ei brosnanin bondit perustu.

        Lueppas uudelleen, mitä kirjoitin. Kyllä se siellä on sanottu.:)


      • oikealaitahyökkääjä
        Poro Tallinnasta kirjoitti:

        Lueppas uudelleen, mitä kirjoitin. Kyllä se siellä on sanottu.:)

        oli se saabi kerran esittelyssä...


      • mosdmosmods
        oikealaitahyökkääjä kirjoitti:

        oli se saabi kerran esittelyssä...

        Brosnanin "bondeja" nyt ei voi "bondeiksi" nimittää hyvällä omallatunnolla, niin kaukana ollaan alkuperäisestä hengestä että Ian pyörii haudassaan aina kun näkymätön auto pyyhkäisee ruudulla:D


    • sonyko

      Tiedän vain sen että kyseisestä kirjasta suuniteltiin elokuvaa 80 luvun puolessavälissä,mutta hanke kaatui joihinkin poliittisiin seikkoihin.Olisihan se ollut kiva nähdä uteliaisuudesta saab bondin autona!

    • resitentti1

      Jokseenkin suomalaisille tutuissa olosuhteissa seikkailee kuitenkin Dalttonin Bond vuonna 1987. Kun Tšekkoslovakiasta Itävaltaan tyttö seurassaan loikkaa ja sillee. Tuolloin ensimmäistä kertaa elokuvan "Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa" jälkeen Bond ajoi Aston Martinia. Roger Moore ei siis pyöritellyt Aston Martinin rattia ollenkaan.

      Eikö olisikin ollut coolia, jos Timothy Dalton olisi tehnyt Bond-debyyttinsä tuon romaanin (Tehtävä Suomessa) filmatisoinnilla? Tai Roger Moore viimeisen Bond-näyttäytymisensä? Omana itsenäänhän Moore on käynyt Suomessa vuonna 2009 kauppakeskus Sellossa. :)

    • Laiskapaska69

      Kirjoittakaa joku mulle lukupäiväkirja kyseisestä kirjasta! En itse jaksa!

    • TehtäväPaska

      Taas tietysti samaa paskaa kuin edellisetkin: Joku jätkä liikkuu smokissa kuin puutoteemi ja on muutenkin yhtä jäykän oloinen jäyhis....Koskaan kukaan ei käy veskissä vaan kaikilla on kestorakko. Vitsikkäitä pikkusutkautuksia britti tyyliin väliin ja kas,muutuit agentiksi silmänräpäytyksessä.Joka muija antaa ja kellistyy missä ja milloin vain...joo...uskottavaa? Sänki ei kasva koskaan vaikka partaakaan ei tosin sheivata ikinä....jotain helvetin ikiteinejäkö nämä ovat? Vanhalla lynx kelkan paskalla kaahaillaan jossain näreikössä ja ollaan kovaa jätkää ja hups! yht 'äkkiä käteen ilmestyykin MP 5 konkkari...ja samaa rataa suureen loppuhuipennukseen joka on samaa mutaa edellisten kanssa...lopussa joku rogeri kaahaa fiat tipon takaosalla pitkin champ elyseetä joku narsistivosu kintereillä koska rogeri on jättänyt elatusmaksut rästiin...erittäin uskottavaa skeidaa...

    • Veteranfan

      Onkohan John Gartnerin Bond kirjoista filmattu vielä yhtäkään Bond leffaa???
      Eikä varmaan koskaan edes tehdä.

    • OIS KYL AIKA KOMEETA JOS FILMATTAIS....

    • Kylmän sodan päättyminen lopetti viimeisenkin mielenkiinnon ja mahdollisuuden tehdä Suomessa tapahtuva kansainväliseen politiikkaan liittyvä Hollywoodtoimintajännäripläjäys.

      Oikeastaan sellaiseen ei ollut mahdollisuutta edes kylmän sodan aikana, koska 26 vuotta Neuvostoliiton luvalla ja pyynnöstä vallassa ollut presidentti ja sitäkin kauemmin kansaa tasapäistänyt sosiaalidemokratia olisivat olleet äärimmäisen huono kulissi toimintajännärille.

      Kansainväliseen politiikkaan ja vakoiluun liittyvät juonet sijoitetaan yleensä ympäristöön, missä jännitteet ovat käsinkosketeltavan lähellä. Osittain tapahtumat sijoittuvat tietysti näennäisen rauhalliseen operaatiojohtopaikkaan, mutta toiminta sijoittuu ainakin aluksi johonkin "ruutitynnyriin".

      Katsojalle luodaan näin käsitys "pahiksien" käyttövoimasta, mikä joko kumpuaa "ruutitynnyrin" epävakaasta ja vaikeasti ratkaistavissa olevasta tilanteesta, taikka sitten "pahiksen" motiivina on hyötyä epävakaasta tilanteesta epävakauttamalla sitä edelleen.

      Kun motiivi pahuuksiin on katsojille esitelty, voidaan toiminta vähitellen tuoda lähemmäs katsojan kotioloja, eli irtaudutaan "ruutitynnyristä" ja tuodaan terrori länsimaiseen suurkaupunkiin tai sitten sillä uhataan koko maailmaa tasapuolisesti.

      Suomi ei ole, eikä ole ikinä ollutkaan epävakaa "ruutitynnyri", mitä vasten ja mistä lähtöisin tapahtumia voitaisiin maailmanlaajuiselle yleisölle perustella.

      Suomessa ei myöskään ole pienen väestömäärän ja vähäisten pääomien vuoksi sellaisia ylellisiä tilaisuuksia, mihin mukaan päästäkseen olisi pukeuduttava smokkiin. Kenties joku Wahlroos sellaisia tilaisuuksia järjestää, mutta se olisi elokuvan juonelle vielä suurempi uskottavuushaaste kuin Bondin koikkelehtiminen Järvenpään Casinolla smokissaan vodkamartinin kera, mikä olisi luonnollisesti henkilökunnan toimesta ravistettu, muttei sekotettu.

      Ainoa kansainvälisesti kiinnostava asia, mitä Suomessa on ikinä tapahtunut, oli Talvisota, eikä sekään rajallisen kokonsa puolesta oikeastaan ollut mitenkään kiinnostava. Se oli suuren sodan pohjoinen sivunäyttämö, jonka lopputulemalla ei ollut mitään merkitystä kansainväliselle yhteisölle, olipa sen lopputulos ollut mikä tahansa.

      Suomi on yksinkertaisesti sanottuna valtio, jossa suurimmat rikolliset ovat 7km/h ylinopeutta ajavat autoilijat, pimeän työn tekijät, ryyppykaverinsa puukottavat juopot ja näyttelijöiltään suoritusta vaativat elokuvaohjaajat.

      Maailman onnellisin maa, jossa onnettomaksi itsensä kokevat tekevät itsemurhan.

      Suurimpia sankareita täällä ovat yhtäältä vaiteliaat, ahkerat ja yksinäiset puurtajat, ja toisaalta lupsakkaat vitsiniekat, helppoheikit ja auervaarat.

      Suomi olisi mainio kulissi Woody Allenille, ei James Bondille.

      • Voi hyvänen aika..olet niin oikeassa. Suomi on niin laimee kuin vaan olla voi. kaipuussani ulkomaille on sittenkinj otain perää.


    • Silminäkijä

      Ilmeisesti on tuosta Tehtävä Suomessa-kirjasta elokuvan tekemiseen ollut jotain puhetta.Simo Lampinen,ex-rallikuski jossain haastattelussa toteaa,että hän olisi ollut jossain roolissa sitä Saabia kiidättämässä vanhojen aikojen malliin.Vai liekö vaan vitsillään jutellut,kun joku tietysti häneltä kysynyt tuon kirjan tiimoilta tuon Saabin ja Lampisen historian tuntien.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      123
      1875
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      193
      1488
    3. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      64
      1198
    4. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      45
      1172
    5. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      87
      1057
    6. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      102
      995
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      900
    8. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      65
      846
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      45
      817
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      771
    Aihe