Stalin suomen ystävänä

Jokainen realisti tajuaa että Neuvostoliitto oli suurvaltio ja sillä oli maailman paras armeija, joka Stalinin käskystä olisi vallannut vaikka koko euroopan. Stalin kuitenkin päätti että niskuroiva maamme saa jäädä itsenäiseksi.
(Lenin antoi suomelle itsenäisyyden ja Stalin kunnioitti Leninin päätöksiä)
Amerikkalaiset, englantilaiset ja ranskalaiset eivät olisi edes protestoineet, jos puna-armeija olisi
antanut suomen armeijalle armon iskun vuonna 1945.


"En ole kommunisti"


MarttyyriMallari-TTt

9

1153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuka hullu moista roistoa p...

      surkeana ja heikkona rampana ja piilo kommunistina antoi Stalinille periksi! Euroopan onneksi surkimus kuoli pois 1945 keväällä ja tilalle Truman, joka tiesi mikä roisto Stalin oli. Ei Stalinilla ollut mitään mahdollisuuksia Euroopan miehitykseen 1945 Heinäkuun jälkeen kun USA ydinkoe onnistui. Muussa tapauksessa tämmä roisto olisi kyllä Euoroopan vallannut parin vuoden sisällä. Kymmeniä miljoonia olisi tapettu samoin kymmeniä miljoonia olisi viety orjuuteen Neuvostoliittoon. Miljoonittain naisia ja lapsia raiskattu ja kidutettu kansallisomaisuudet ryöstetty. Silloin olisi todella ollut helvetti maanpäällä!

    • Majavakoski

      Nyt kun televisioviihde on mennyt alas kuin nälkäänkuolleen / loppuunlypsetyn kolhoosilehmänhännän tavoin, niin kyllä Siun marttyyrimallarin pitäisi saada kuule ihan ikioma talkshow primetimeen!

      Sen verran hulvattoman hauskoja on nuo Siun lohkaisut.

      "En ole humoristi"

    • Tuuraaja

      Venäjällä tiedetään jo paljon siitä, mitä tapahtui vuosina 1937 ja 1938, pahimman Stalinin terrorin aikana. Harva venäläinen tietää, miten Stalin jatkoi rikoksiaan seuraavina vuosina: lähestyminen Hitlerin suuntaan, Euroopan kahtiajako, Baltian miehitys ja hyökkäyssota Suomeen 30.11.1939.
      Suomalaisten teloitettujen muistomerkki paljastettiin lokakuun loppupuolella 2004 Levashovan karmealla joukkohaudalla, joka sijaitsee toimivan kasarmialueen vieressä. Levashova on aivan Viipurin-Pietarin päärautatien
      vieressä, Pargolovosta pari kilometriä Suomen suuntaan. Yhteensä Levashovossa surmattiin 46 771 ihmistä, vuonna 1937 teloitettiin 18 719 poliittista vankia, vuonna 1938 tapettiin 20 769 syytöntä vankia. Noina vuosina Stalinin punafasistinen terrori oli huipussaan. Sama rikos jatkui heti seuraavana vuonna: Stalin liittoutui Hitlerin kanssa, jakoi Euroopan, miehitti Baltian, hyökkäsi Suomeen, anasti Karjalan ja Sallan. Kun nyt vaaditaan Karjalaa takaisin, halutaan mitätöidä Hitlerin liittolaisen rikoksia ihmisyyttä vastaan. Venäläiset alkavat jo tiedostaa vuosien 1937 ja 1938 karmea tapahtumat.
      Milloin selvitetään vuosien 1939 ja 1940 rikokset Suomen tasavaltaa vastaan? Osataanko niistä vetää oikeat johtopäätökset? Kuolleita ei saada enää eloon, mutta anastetut alueet voidaan palauttaa. Levashovassa teloitettiin lukuisia vähemmistökansallisuuksia edustavia syyttömiä,
      jotka Stalinin punafasistinen väkivaltakoneisto
      lavasti syyllisiksi käyttäen mielikuvituksellisia käsitteitä: anti-sovjeettinen elementti, anti-sovjeettinen agitaatio ja vallankumouksen vastainen agitaatio. Pahimpiin keksittyihin “syytöksiin” kuuluivat “kansanvihollisen perheen jäsenyys” tai “vallankumouksen vastaisen henkilön perheen jäsenyys”. Nyt mäntyisellä metsäkankaalla on satoja vuodesta 1990 alkaen kiinnitettyjä muistoristejä näille syyttömille punaisen fasismin
      uhreille. Siellä on juutalaisten uhrien ja assyyrialaisten uhrien muistomerkki, iso kivinen puolalaisten, liettualaisten, latvialaisten
      ja virolaisten uhrien muistomerkki: “Siin puhkavad eestilased, Stalinlike repressioonide süütud ohvrid 1937-1938”. Iso risti virolaisten muistomerkin lähellä sisältää ytimekkään
      muistotekstin kansanmurhatulle väestöryhmälle: “Venäjän saksalaisille”. Kansallisten muistokivien välissä on yksityisten ihmisten muistoksi pystytettyjä liikuttavia muistolaattoja. Muistokivissä lukee: “Ahonen Aleksander, 1883 Struuppaalla, Inkerissä. Vangittu 10.06.1938, ammuttu 10.10.1938 Pietarissa syyttömänä”.
      Toisessa lukee: “Tapio-Sotkajärvi Alberti
      Harrinpoika s. 1890 Juonnissa Muurmannin
      alueella. Syyttömästi vangittiin NKVD:n 01.08.1939 Juonnissa, syyttömästi tuomittiin ammuttavaksi P.58-1A.58-6 toteutettiinkin 21.10.1937, rehabilitoitiin 11.09.1958”. Samanlaisia muistokiviä ja tarinoita on kymmenistä tuhansista syyttömistä punafasismin uhreista. Suomen iso muistokivi paljastettiin lokakuun loppupuolella. Siinä on pyöreällä jalustalla kivenmurikoita ja iso kivipaasi: TÄMÄ MERKKI ON PYSTYTETTY MUISTOKSI
      KAIKILLE SUOMALAISILLE JOTKA KULJETETTIIN TEURAAKSI NEUVOSTOVALLAN AIKANA Tämä sama neuvostovalta oli syyllinen etnisestä puhdistuksesta myös laillisilla ja tunnustetuilla
      Suomen tasavallan alueilla: Petsamossa,
      Sallassa, Kuusamossa, Karjalassa ja Suomenlahden saarilla. Venäjällä käydään nyt läpi vuosien 1937-38 rikosten jälkipyykkiä. Inkerinmaalla (Pietarin kaupungin ympäristö, nykyinen Leningradin oblasti) asui noin 160 000 suomalaista (“inkerinsuomalaista”)vuonna 1917, kun bolshevikit nousivat valtaan. Siitä lähtien aina vuoteen 1991 asti heidän passissaan luki “epäluotettava”.
      Toiseen maailmansotaan mennessä tästä
      inkeriläisväestöstä oli teloitettu tai tapettu
      keskitys- ja vankileireillä 23 000 ja karkotettu
      60 000, joista ainakin 15 000 nääntyi karkotusmatkan epäinhimillisiin oloihin. Eniten inkeriläisiä surmattiin 1937 ja 1938.
      Inkeriläiset siirtyivät Inkerinmaalle 1600-luvulla Suomesta. He asettuivat sotien seurauksena
      lähes tyhjälle maalle. Pietari I valloitti tämän enimmäkseen suomalaisen alueen ja alkoi rakennuttaa Pietarin kaupunkia, jossa oli peräti 40 suomalaiskylää sekä Ruotsin perustama kaupunki, Nevanlinna. Se sijaitsi Nevan itärannalla, suunnilleen Smolnaa vastapäätä. Levashova ei ole ainoa joukkohauta vuosilta 1937-38, joissa makaa suomalaisia luurankoja. Tokosovassa, lähellä laillista Suomen rajaa Karjalan kannaksella, Raudun ja Kivennavan lähistöllä, on joukkohauta.
      Petroskoin lähellä on kaksi suurta joukkohautaa.
      Petroskoin koillispuolella, Äänisen toisella puolella, on Sandarmohin joukkohauta, jossa on 1 111 kuolleen syyttömän siviilin luurangot. Petroskoin eteläpuolella on Krasnyj Bor, jossa on laaja joukkohauta. Nämä Petroskoin lähistön joukkohaudat löydettiin vasta noin kuusi vuotta sitten. Vasta vuonna 2004 julkaisi petroskoilainen Carelia-lehti luettelon näiden joukkohautojen uhreista henkilötietoineen. Uhreista on myös hiljattain ilmestynyt paksu kirja Pomnialnye Spiski Karelii 1937-38. Neuvostoliiton rikoksissa ihmisyyttä vastaan on vielä paljon lisää paljastettavaa. Punaisen fasismin rikokset ihmisyyttä vastaan jäivät “Pobedan” Neuvostoliiton “voitto”) takia salaan. Ihmisten kärsimys, hätä, tuska, epätieto haluttiin unohtaa, jotta punainen fasismi voisi jatkaa maailmanvalloitustaan. Ovatko venäläisten itsetutkiskelussa vuorossa seuraavaksi vuodet 1939-40, jolloin Stalin anasti Suomen valtion lailliset ja tunnustetut itäiset alueet? Ymmärretäänkö Venäjällä, että anastetut alueet on palautettava Suomen valtion hallinnon alle.

      http://kareliaklubi.com/KareliaKlubiLehti/003/021.pdf

    • Plión

      Jokainen realisti tajuaa, että Neuvostoliitto oli suurikokoinen ja sillä oli suurilukuisuuteen painottuva kurakopla armeijanaan, joka Stalinin käskystä olisi voinut viedä Euroopan hirveyksien ja terrorin aikaan, kuten natsitkin jo ehättivät aloittaa, mutta ei lopettaa. Stalinin sekavista diktaatorin ajatuksista emme saa koskaan selvää tietoa, mutta varma on se, että hänen puna-armeijansa ei maatamme valloittanut, koska hirveät torjuntataistelut sen innon laannuttivat (Suomen hallitus antoi maallemme itsenäisyyden, jonka vain Lenin allekirjoitti monien muiden maiden joukoissa. Stalin taas käytti Leniniä armottomasti hyväkseen, kunnes oli huipulla)

      "Amerikkalaiset, englantilaiset ja ranskalaiset eivät olisi edes protestoineet, jos puna-armeija olisi
      antanut suomen armeijalle armon iskun vuonna 1945."

      Se riippuu siitä, oliko jo rauha julistettu vai ei. Jos olisi, niin sitten NL olisi tehnyt mitä kauheampia tekoja, jotka se toki olisi tehnyt jo vuonna 1939.

      MarttyyriMallari-TTt, mitä tuo on tarkoittavinaan? "En ole kommunisti"? Kuitenkin levität juuri sitä samaa paskaa, kuten kaikki aivonsa punalimaan vaihtaneet Kuusisista lähtien ovat julistaneet!

    • Tuuraaja
      • hallituksesta

        juurikaan ketään tunnettu suomalaisessa äärivasemmistossa. Liekköhän tunnetuimmille suomalaisille delegoitu vuosina 1937-38 tärkeämpiä ja ajan henkeen paremmin sopivia tehtäviä.


      • ihmetteli
        hallituksesta kirjoitti:

        juurikaan ketään tunnettu suomalaisessa äärivasemmistossa. Liekköhän tunnetuimmille suomalaisille delegoitu vuosina 1937-38 tärkeämpiä ja ajan henkeen paremmin sopivia tehtäviä.

        että " mistäs Arvo Oskarnnovits tuollaiset nimet löysi ". Molotov olin myös pitänyt listaa omituisena.
        Berijankin asiantuntemusta käytettiin mutta pulmaksi muodostui aiemmat teloitukset, sekä se seikka että kaikki " ehdokkaat " eivät olleet kelvollisia, että ne, jotka olisivat kelvanneet olivatkin vangittuina Berijan toimien vuoksi.

        Sellaistakin selvitystä tuosta Tuomisen Myrskyn Aikaa teoksesta löytyy.


    • totta turiset rupert

      "En ole kommunisti"

      Et sinä kommunisti ole. Sinä olet idiootti. Tykkäät kertoa satujasi fiktiivinen romaanin pietäisi koota niistä saduista joita olet täällä kertoillut.

    • kollajoki

      Stalinko tunsi selittämätöntä sympatiaa suomea kohtaan? Stalinin lähipiirissä oli suomen pahin vihollinen umpikiero alkoholisti O. W. Kuusinen. Hän kyllä piti huolen että sympatiaa suomea kohtaan ei päässyt syntymään.

      Miksi puna-armeija luopui suomen valtauksesta? Suomi oli stragisesti merkitykseltään vähäinen verrattuna siihen miten kalliilla hinnalla suomen valtaus olisi pitänyt tehdä.

      Sitkeä vastarinta puolustussodassa antoi venäläisille viitteitä siitä, millaista suomen miehittäminen voisi olla.

      Venäläisillä ei olisi ollut muuta mahdollisuutta kuin tuhota suomi totaalisesti ja mitä hyötyä heille siitä olisi ollut?

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      314
      3672
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      268
      2115
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      99
      1449
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1353
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      93
      1338
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1207
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1198
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1034
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1028
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      924
    Aihe