Kehitysopilliset uskomukset on lujassa :D

sydämmen.usko.pelastaa

Vai mitä ajattelette siitä, että lukeneet lääkärit väitävät ihmisten kaulasta löytyvän kalan rustoja jäänteenä menneiltä kehitysopillisilta aikakausilta :D

Minua hämmästyttää suuresti se, että mitä koulutetumpi ihminen on, sitä idiootimmaksi se tulee :( . Koulutus ei siis takaa viisautta, vaan tarvitaan myös maalaisjärkeä...no, se siitä, mennäämpä asiassa eteenpäin..

http://www.creationontheweb.com/content/view/5459/

14

1135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seeing my bewilderment, Carol and her husband Des explained that when Leanne was 12 years old, she developed an inflamed abscess in her neck. The surgeon in Perth, Australia, who drained the abscess explained that it was caused by bacteria infecting an area of cartilage in her neck, which he described as ‘leftover pieces of gill’—a legacy of our having evolved from fish ancestors.


      Minun hämmennykseni Carol ja hänen miehensä Des selittivät, että kun Leanne oli 12 vuoden ikäinen, hän sai tulehtuneen paiseen kaulaansa. Perthin, Australian kirurgi, joka kuivatti paisetta, selitti, että se johtui bakteereista, jotka tartuttavat ruston alueen hänen kaulassansa, jota hän kuvaili 'kiduksen tähteeksi ...perintö meidän kalaesi- isiltämme.

      Ps. Turkana, tämä on lainaus, ei minun kirjoitukseni.

      Lisäsin tuon turkanaa varten, ettei tule väärinkäsitystä :D

      Siunausta.

      • Mitä kreationisti todella sanoi
        MrKAT suomi24 1.1.2008

        Kreationistisaittisi moittii lääkäreitä tyhmiksi ja sanoo:
        "But embryologists today acknowledge that such ideas have been totally refuted. The human embryo, for example, never has ‘gill slits’"

        Maailman ehkä vaikutusvaltaisin (netissä) embryologiaa tunteva taas sanoo (kreationistista):
        "He spends several pages telling us that embryonic mammals don't have gills, and that even at the stages that fish have gill slits, they don't have gills..
        ..He is missing the point, however: nobody has claimed that they do have gills. They have "gill slits," a completely different thing altogether. He has gotten so wrapped up in a trivial etymological argument that he has lost all sight of biological reality.
        ..
        "Gill slits" are common structural elements of vertebrate craniofacial development. "Common" is the important term here. It turns out that all vertebrates build their face in the same, somewhat improbable and counterintuitive way; it is this deep similarity that is the root of the evolutionary argument that it reflects common ancestry."
        http://scienceblogs.com/pharyngula/2007/02/wells_and_haeckels_embryos.php

        Huomaa sana ALL, eli myös me..

        Pilipali-kreationistisi eivät ole päivittäneet tietojaan tai/ja tahalleen vääristävät ja jättävät kertomatta jotain oleellista..tämä on tuttua Jeh. todistajien läpysköissä olevasta vääristelystä..


    • kenny__79

      http://www.kp-art.fi/taustaa/taustaa2/12.htm

      "Juha Valste esittää jumalankielteisen, materialistisen uskonsa ja kehitysopin tueksi oppikirjassaan mm.piirrossarjan, joka perustuu Ernst Haeckelin 1860-luvulla väärentämiin sikiöpiirroksiin."

      A: Mitä sitten vaikka muutaman viikon ikäinen ihmisalkio muistuttaakin sammakon nuijapäätä? Aiheuttaako se jonkinlaisen identiteetti kriisin? Tuossa linkissä on se Ernst Haeckelin piirroskuvat ja se "todenmukainen" kuvasarja. Missä se ero on? molemmissa ensimmäinen muistuttaa sammakon nuijapäätä, seuraavassa kuvassa näkyy aivorungon aihio ja raajojen muodostuminen alkaa, sitte viimesessä kuvassa alkio muistuttaa yhden kädellisen apinalajin sikiötä. tässä uudemmassa versiossa on 5 kuvaa Haeckelin piirroksessa 3.

      B: 1860 vuonna tehty piirros, niin, silloin ei tainnut olla yhtä tarkkoja yksityiskohtaisia tietoja alkiokehityksestä. Ennemminkin pitäisi ihmetellä sen aikaisen filosofien ja älykköjen ilmiömäistä kykyä tehdä hyvinkin vajavaisten lähtötietojen perusteella oikeita päätelmiä.

      C: supilla taittaa olla sitten jokin vaihtoehtoinen teoria joka kuoaa evoluution, luonnonvalinnan, ja samalla kirjoittaa koko biologian uudestaan. Taitaa olla nobel tulossa..`?

      D:
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Gregor_Mendel
      jos kerran darwin on kirosana, niin kunnei helluntailaiset sitte mendelin kimppuun käy. Jos kerran makroevoluutio kumotaan, niin siloinhan pitää myös mikroevoluutio todistaa mahdottomaksi.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Ernst_Haeckel melkolailla lyhyt juttu ko. tutkiasta, yhdestä tieteen popularisoijasta.

    • niinpätietystiniinpätietysti

      Väittävät nämä kouluttamattomat uskovaiset.

      Samanlaisia uskomuksia niillä on kuin tämän palstan kreationistellä yleensäkin.
      Ovat myös vahvasti sitä mieltä, että mitä koulutetumpi ihminen on, sitä vaikeampi sitä on ymmärtää.
      Siis koulutus tyhmistää ja vähentää tietomäärää.

      Mutta. Odotan edelleenkin vähäisen koulutuksen viisastamilta vastausta kysymykseeni.
      Mikä selittää etelämantereen neljännesmiljoona jääkerrosta?

      • niinpätietystiniinpätietysti

        Hauskoja juttuja.
        Taistelen näitä kovia pähkinöitä auki ja katselen kreationistivideota älykkään suunnittelijan luomasta banaanista.

        Hyvin on suunniteltu käteen sopivaksi ja helposti avattavaksi, se ihmisen jalostama banaanilaji jota kreationisti hypistelee.

        Aivan toista luokkaa on sen suunnittelu, kuin esimerkiksi kookospähkinän.


      • Kas näin
        niinpätietystiniinpätietysti kirjoitti:

        Hauskoja juttuja.
        Taistelen näitä kovia pähkinöitä auki ja katselen kreationistivideota älykkään suunnittelijan luomasta banaanista.

        Hyvin on suunniteltu käteen sopivaksi ja helposti avattavaksi, se ihmisen jalostama banaanilaji jota kreationisti hypistelee.

        Aivan toista luokkaa on sen suunnittelu, kuin esimerkiksi kookospähkinän.

        kookospähkinän? Itse olen pari kertaa ostanut semmoisen, ja kyllä kävi kerrostalonaapureita sääliksi kun paukutin vasaralla paksua ruuvimeisseliä kuoresta läpi.


      • niinpätietystiniinpätietysti
        Kas näin kirjoitti:

        kookospähkinän? Itse olen pari kertaa ostanut semmoisen, ja kyllä kävi kerrostalonaapureita sääliksi kun paukutin vasaralla paksua ruuvimeisseliä kuoresta läpi.

        Sitten neuvottiin. "Käytä päätäsi" ja nyt on otassa hirvistyttävä kutti.


    • Turkana

      siitä, etteivät nuo rakenteet ole jäänteitä aikaisemmista kehitysvaiheistamme oli tämän kirjoituksen mukaan:

      "So it is no surprise, in a fallen world, that occasionally there is a mistake in embryo development, which results in a clump of normal human cartilage being incorrectly ‘seeded’ in the side of the neck during development in the womb."

      se, että langenneessa maailmassa voi alkion kehityksessä tapahtua virheitä, jotka vain muistuttavat evoluutioteorian ennusteita siitä, että me olisimme kehittyneet kaloista. Nämä rutot nyt vain sattumalta sattuvat muistuttamaan kiduksia.

    • Teologi vm- 71

      Minua hämmästyttää sinun asenteellinen tyhmyytesi ja ääliömäisyytesi. Kuulehan yökastelija, opettele ensin suomenkielen kielioppisäännöt, sekä oikeinkirjoitusta ennenkuin alat leimata muita idiootiksi...

      Viisaan ja älykkyyden ero on muuten siinä, että älykäs selviää selittämällä siitä, mihin viisas ei koskaan joudu.

      Etkä sinä saatanan itseäsi hiplaava friikki ymmärrä, että sinä vedät mukanasi kaikki uskon veljesi ja sisaresi samaan suohon missä itse tarvot? Onneksi uskovaisista yksi promille on sinunkaltaisia idiootteja. Hanki elämä itsellesi... YÖK.

      • ..heitä on pahimmillaan jopa kymmeniä prosentteja pikemmin kuin promille.

        Siis näitä astrologian, homeopatian ja kreationismin uskomusten suossa tarpovia ja muita sinne vetäviä. Monesti samoja piirejä nämä kaikki kuten tiet. tutk. ovat osoittaneet.


      • aloitetaan vaikka

        suomen kielestä. Se ei siis ole suomenkieli. Ennen kuin helvetti palaa. Ei siis ennenkuin. Seuraavalla kurssilla opetan sinut kirjoittamaan uskonveli ja -sisar. Älä uppoa suohon, JOSSA olet.


    • väittelijä

      Myös maalaisjärjen vastainenkin voi olla ja usein on, noin monimutkaisissa asioissa, osa loogista selitystä :D

      Maalaisjärki on jokaiselle ihmiselle oman henkilöhistorian varrella syntynyt psykologinen oma tapa jäsentää asioita jo ennalta opitun (myös virheellisen) tiedon pohjalta...kannattaa alkaa opettelemaan matematiikkaa muokkautuu maalaisjärki uusiin ulottuvuuksiin :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1593
    2. 44
      963
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      921
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      909
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      859
    6. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      55
      820
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      41
      798
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      765
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      742
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      50
      701
    Aihe