Alistuvaiset

M+N

Olimme jo aikamme leikkineet S/M leikkejä, mutta nyt ne alkoivat tympäistä. Sitäpaitsi molemmat olivat enemmänkin alistuvaista sorttia.
Päätimmekin ottaa, itsellemme Master - pariskunnan tai jommankumman yksinään hallitsemaan. Laitoimme lehteen ilmoituksen ja vastauksia tuli paljon.
Valitsimme siistin pariskunnan 40 vuotta, jotka sitten tapasimme, että päästäisiin asiassa eteenpäin. Nainen oli todella kaunis ja uhkea muodoiltaan, ja mies myös hoikka ja vahva. Asiat puhuttiin ja sovittiin ensimmäinen käynti heidän luokseen. Saimme tiukan käskyn ajaa kaikki karvat pois, joka paikasta, tukan saimme jättää. Lisäksi vaimoni piti käydä ottamassa nänninlävistykset.

Saavuimme sovittuna päivänä paikalle sovittuun aikaan. Ovi avattiin ja käsky kävi sisään. Molemmat olivat vaikuttavan näköisiä, nainen jumalaisessa meikissä ja ihanassa korsetti setissä. Mies oli täysin alasti.

Tuli käsky riisuutua ja mennä polvilleen ja seurata kontaten perässä. Heillä oli takahuoneessa äänivaimennettu huone missä piisasi tavaraa. Kärsimystä tulee riittämään käkättivät. Äkkiä minut tempaistiin seinälle kahleisiin ja ilmoitettiin tylysti, että olet katsojan roolissa, otamme käsittelyyn naisesi.

Vaimoni sidottiin laitteeseen missä oli esteetön pääsy, sekä vittuun, perseeseen ja suuhun tarvittaessa, kertoi isäntä. Nyt lämmitellään ja he hakivat molemmat ruoskat seinältä. Nainen otti ratsupiiskan ja mies raipan. Lähes välittömästi he aloittivat ruoskinnan. Vaimoni huusi tuskasta, kun ruoskaa tuli yhtäaikaisesti perseelle, sekä selkään. Varsinkin nainen löi jo lujaa ja juomut vaimoni ihanassa perseessä alkoivat jo hahmottua. Miehen iso kulli seisoi jo täydessä komeudessaan ja hän lopetti ruoskinnan ja käski vaimoaan jatkamaan jotta saadaan huora hiljaiseksi. Samalla hän työnsi kyrpänsä vaimoni suuhun ja alkoi säälimättömän jyystämisen. Vaimoni huusi ja itki, mutta iskut vain kovenivat ja miehen tahti kiihtyi.
Tulee mies huusi ja samalla antoi lastinsa lentää vaimoni suuhun, joka hengenhädissään nieli minkä kerkesi. Samalla nainen lopetti ruoskinnan. Laskin, että lähes 50 iskua oli jo perse saanut. Ihmetyksekseni olin todella kiihoittunut, kun katsoin vaimoani ruoskittuna, itkuisena, selkä ja perse juovitettuna.

Pariskunta päätti tehdä seuraavaksi vaihdon ja mies otti samalla viagraa, jotta saadaan kunnon nussimiset aikaan. Naiselleni ilmoitettiin, että molemmat reijät naidaan auki ja kunnolla. Vaimoni anoi jo armoa, mutta ei käyttänyt turvasanaa. Nainen siirtyi tuolille vaimoni eteen ja käski alkaamaan nuolemaan. 5 orgasmia tilaukseen hän ilmoitti, ja ehkä sen jälkeen pääsette pois. Mies meni vaimoni taakse ja alkoi naimaan hänen vittuaan, joka venyi jo äärimmilleen, kauhistelin, että miten käy, kun mies päättää mennä perseeseen. Voihke oli melkoinen ja pariskunta solvasi molempia, samalla, kun orgasmit vyöryivät naiselta ja huuto, kun mies alkoi nussimaan vaimoni persettä oli melkoinen. Siinä se oli tätäkö tahdoimme?
Vieras mies nussi vaimoni persettä, joka vaikeroiden nuoli toista naista. Vaimoni hurmoksesta päätellen kyllä. Lopulta mies laukesi vaimoni perseeseen, kun 5 orgasmin tavoite oli saavutettu. Vaimoni palkittiin vielä 30 ruoskan iskulla hyvästä huorana olemisesta ennen irroitusta kahleista. Vaimoni vaikersi ja käveli luokseni vapauttaen minut kahleistani. Luulimme, että pääsemme pois, mutta meidät vietiin ammeeseen, jossa pariskunta kusi päällemme ja kielsi peseytymästä. Alhaisten orjien kuuluu haista kuselle pari päivää.

Lopulta pääsimme pois ja menimme kotiin. Siellä naimme kiihkossa ja päätimme ottaa uusiksi. Ehkä olisin minä silloin, joka saisi kokea tuon ihanuuden. Seuraavalla kerralla lupasimme allekirjoittaa heidän kanssaan orjasopimuksen, jonka jälkeen olisimme heidän omaisuuttaan.

2

8101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • p. w,

      Siitä on pitkä aika kun kävin täällä viimeksi ja vielä pitempi aika kun oli noin hyvää tarinaa.

    • Toivottavasti kerrotte lisää...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Olen mennyt jotenkin lukkoon sen jälkeen

      kun meillä meni miten meni. En vain pääse sinusta yli. Jäi niin monta kysymystä, ja sen lisäksi olet tullut niin tärkeäk
      Ikävä
      138
      2164
    2. Kerro jotakin mukavaa kaivatustasi?

      Sana on vapaa 💬
      Ikävä
      109
      1564
    3. Miten paljon sä

      Haluat häntä? Onko joku osa mikä jäi eniten mieleen?
      Ikävä
      56
      1371
    4. Taas yksi persuämmä sekosi

      Kun lapsilla oli korona-aikana kirkossa hengityssuojaiet käytössä. Persuämmä piti asiaa lasten pahoinpitelynä. https://
      Maailman menoa
      240
      1137
    5. Finlayson Tom of Finland tuotteineen ajautumassa konkurssiin

      Takavuosina kotimainen lakana- ja pyyhevalmistaja Finlayson teki jättimäisiä voittoja, myymällä alastomien gay-miesten k
      Maailman menoa
      58
      968
    6. Mitä sä haluaisit

      Hänestä tai siitä jota kaipaat
      Ikävä
      76
      906
    7. Kauanko vielä aiot

      odottaa ja haaveilla kaivattuasi?
      Ikävä
      45
      784
    8. Kylmätotuus takiainen

      "Siirrän tänne Kylmiksen uudet hajatelmat. "Anonyymi 2024-10-27 14:42:53 60 plus palstalla en nähnyt nimimerkkiä Lesk
      80 plus
      98
      773
    9. Olisin vain halunnut

      Sinun kanssa mennä naimisiin. Rakastan sinua jo nyt. Olet ihaninta maailmassa. Ja bonuksena päälle saisin sinun upean su
      Ikävä
      28
      764
    10. En oikein tiedä

      onko sinua olemassakaan mies…
      Ikävä
      59
      753
    Aihe