Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

selibaatti jatkuu

Nimetön

onpatässä tultua elättyä pitkään selibaatissa, vaikka seksuaalinen mies olenkin. viimeksi 7/-99, elirapiat 8v. siinä puheenaihetta?

11

2292

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aviovaimo 40v

      Kai nyt muuten olisin sängyssä, enkä täällä kirjoittelemassa..;)

      Selibaattia ei ole kyllä noin kauan takana kuin aloittajalla mutta kauan on täälläkin käsityöläisenä elelty.

      • avomies 41v,

        kärvistellyt selibaatissa pian pari vuotta. Olen myös itse seksuaalinen ja aktiivinen, eli kun löytyisi jostain edes salaista seksiseuraa...


      • touch-me

        että avo/avioliitossa kärsii puutteesta, ei saa vaikka ois kamu samassa sängyssä.. ite tosiaan käsitöitä pitkään joutunut tekemään,tuskin muistan, miltä naisen kuuma syli tuntuu (sinkun ongelma)! t: entinen "nimetön"


      • Avomies47v

        Jepp, sama tilanne täälläkin. En minäkään olisin täällä kirjoittelemassa kun muuten olisin mielellään sängyssä, mutta kun makuhuoneessa ei tapahdu mitään :( Nykyään joudun sitten vaan elää käsityöläisenä... Montako meillä on joka elää selibaatissa oikein?


    • Ukkomies23

      Itsekin tunnen olevani selibaatissa kun ei saa kuin pari kertaa kuussa vaimolta. Niin ja olen 23 ja tarpeita olisi enemmänki. No kyllähän nuo hommat hoitui itsekseen ennen naisiakin. Ja onneksi on keksitty porno. Sitten ihmetellään kun tulen liian nopeasti kun harvoin saa.

      • mitä akkoja

        Kummia naisia, kun ei kelpaa...
        Itsellä joka päivä tekee mieli ja katselee sillä silmällä kaikkia miehiä...
        Vai johtuneeko siitä, ettei ole enään parisuhteessa, on tavallaan puutteessa koko ajan...
        Hohhoijaa, niin että elämä on julmaa...


    • ammattilaista

      Vai eikö rahat riitä?

      Toisaalta - itänaiselta saa parillakympillä. Joten tuskin on rahasta kiinni.

      Siis on kiinni sun omien korvien välistä.

    • se@siellä

      En kyllä yleensä sano tätä mutta nyt sanon, NAINEN VAIHTOON JA HETI. Ei tuollainen peli vetele, on se kumma että tässä maassa aika isolla naisryhmällä tuntuu olevan jotain hukassa tuon oman seksuaalisuutensa suhteen ja sitten mies pistetään kärsimään, todella hienoa. Tuo ei ole mitenkään erikoinen tarina vaan aika yleinen.

    • Negras

      Erosin v.-84, silloin olin viimeksi sängyssä vaimoni kanssa, sen jäleen en ole ollut kenenkään kanssa. Arvatkaa olenko halunnut? Jos ette arvanneet, niin olen todellakin halunnut, joskus olen halunnut niin paljon että on tuntunut että kuolen. Olen periaatteen mies, menen sänkyyn vaan minulle rakkaan naisen kanssa, oman kullan kanssa. Eipä ole sellaista löytynyt, se kuka on minua kiinnostunut ei ole ollut kiinostunut minusta ja sama myös toisinpäin. Puoli tusinaa naista on esittänyt minulle seurustelu-ehdotuksen mutta en vaan ole ollut just heistä kiinnostunut. Miksi he eivät olleet edes joku niistä joista itse olin kiinnostunut. Näin ne asiat menevät ristiin: ei kai se ole liikaa vaadittu että minäkin saisin olla kiinnostunut aidosti siitä naisesta jonka kanssa aloitan styylaamisen. Kuinka uskoinkaan/tovoin omia lapsia, jso minulle olisi sanotttu 25 vuotta sitten että 5-kymppisenä sulla ei ole lapsia ja jos silloin asiat noin ovat niin helppo ennustaa että ei koskaan tule olemaankaan lapsia, silloin olisi pyytänyt ampumaan minut kuoliaaksi. En ikinä olisi suostunut ajattelemaan lapsettomana elämistä, en koskaan!! Ette usko kuinka kipeä olen tämän asian tähden!

      • täällä

        Olen ollut ilman lähes yhtä kauan kun Sinä. Sillä erolla, et mulla on mies vieressä melkein joka yö. Olen viimeaikona todennut, että voin saada itselle omin käsin apua. Vaikka ois se mukavampaa,et mies. Kuitenkann en osaa enkä pysty hakemaan vierasta vaikka se joskus haaveissa onkin. Kait tätä sit jaksaa. Peiliin pitää kattoo, et tilanteen on päästänyt tällaiseks.
        Mulla vaan itsetunto vähän heikois,,,olen päästänyt itseni lihomaan yli sata kiloiseks ja pituutta on 169cm. Kuka tällaisesta enää huolikaan.
        Peiliin pitäis kattoo ja miettiä.


      • mitä väliä
        täällä kirjoitti:

        Olen ollut ilman lähes yhtä kauan kun Sinä. Sillä erolla, et mulla on mies vieressä melkein joka yö. Olen viimeaikona todennut, että voin saada itselle omin käsin apua. Vaikka ois se mukavampaa,et mies. Kuitenkann en osaa enkä pysty hakemaan vierasta vaikka se joskus haaveissa onkin. Kait tätä sit jaksaa. Peiliin pitää kattoo, et tilanteen on päästänyt tällaiseks.
        Mulla vaan itsetunto vähän heikois,,,olen päästänyt itseni lihomaan yli sata kiloiseks ja pituutta on 169cm. Kuka tällaisesta enää huolikaan.
        Peiliin pitäis kattoo ja miettiä.

        Muistakaa että elämänne on täysin omissa käsissänne.
        Ja muistakaa että se miten asiat nyt ovat on tulos menneisyydestänne ei tulevaisuutenne. Eli jos haluat asioiden olevan eritavalla niin muuta jotain elämässäsi. niin tulos kin voi muuttua.
        Toisinaan haluttoman naisen kanssa aviossa 10v ja asiat sujuvat nykyisin aika hyvin. Paljon keskustelua, ruusuja, kaikkea mitä vaimo haluaa. Ja myös omat halut milloin käsityöllä milloin vieraissa luvalla tai ilman.

        Lopuksi huomio, halumme eroavat toisistamme niin paljon että parhaiten parisuhteemme toimii niinä aikoina kun toisinaan olen käynyt vieraissa. Olisinpaljon mielummin vaimoni kanssa mutta aina se ei ole mahdollista ja tiedän etten pysty pitämään vaimoani tyytyväisenä elämäänsä jos olenaina puutteessa ja kiimainen. Siksi toisinaan tapaan vanhempaa naista ihan vaan seksin merkeissä ja kaikki ovat tyytyväisiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1400
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1307
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe