Moneybookers ensimmäinen kotiutus

Jono

Onko joku lähiaikoina tehnyt onnistuneesti ensimmäisen kotiutuksen moneybookersilta? Ts. tämän tilin varmentamisen.

Olen lisännyt pankkitilini moneybookersiin ja olen nyt yrittämässä ensimmäistä kotiutusta (= tilin varmennusta). Olen käsittänyt kyllä, että ensimmäisenä täytyy lähettää pieni summa tilille jonka viestikentässä on sitten tämä koodi joka laitetaan sinne sivuille. Mutta miten tämä tapahtuu käytännössä?

Olen mennyt withdraw-välilehdelle ja koittanut laittaa alle 15e lähetyksen tililleni, mutta en tiedä olenko tehnyt sen onnistuneesti. En pääse pidemmälle kentissä, kun siihen tarvitsisi jo sitä koodia. Eli ts. tarvitsen koodin hakeakseni tätä koodia?

Moneybookers-tililtäni ei ole lähtenyt rahaa, mutta tulisiko minun silti odottaa tililleni siirtoa?

Eli jos joku muistaa yksityiskohtaisesti miten on lähiaikoina varmentanut tilinsä, niin neuvot olisivat tarpeen. Kiitos.

8

4978

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jono

      Eli toisinsanoen tehdäkseni tämän pienen alkutalletuksen, jotta saisin tämän "verification code":n, minulla tulisi olla verification code, koska muuten en pääse sitä siirtoa tekemään.

      • koodin

        Silloin kun itse avasin moneybookers tilin pystyin tallettamaan ilman mitään koodia, mutta kun yli tietyn rajan siirtelin rahaa piti vahvistaa osoite. Tilasin kotiin koodin.

        Muistaaksein netellerillä pitä vahvistaa tili! He siirtivät pienen summan rahaa tililleni. Ensimmäisen talletuksen yhteydessä he soittavat varmistus puhelun.

        Urpo tuo pokerimaa spämmäri!!!!!!!!!


    • kirjeellä

      Pari kuukautta sitten tein ensimmäisen kotiutuksen moneybookersin kautta. Oli sama ongelma. Jossain withdraw välilehdellä oli kohta josta voi tilata koodin kirjeellä kotiin. Pari viikkoa myöhemmin tuli muistaakseni Kroatiasta kirje jossa oli koodi. Kirjeessä oli joku nettiosoite johon piti mennä varmistamaan kirjeen vastaanotto. Sen jälkeen verification code paikalleen ja kahden arkipäivän kuluttua on rahat pankkitilillä. Ainakin siirto Nordean tilille toimi noin.Koodia tarvitaan vain ensimmäisellä kerralla.

      • jespoks

        Itse tein just tuon ensimmäisen kotiutuksen. Itse tilasin koodin siitä varmenna osoite kohdasta. kirjeellä tais kestää noin 3-4 päivää..
        Sen jälkeen vain kirjauduin vain sisälle, syötin koodin sille varattuun kohtaan ja koko homma siinä, eikä tarvitse mitään kuvia tai muutakaan lähetellä sen enempää.

        Tietty jos lähettää kuvan passista ja vaikkapa siitä sähkölaskusta niin voipi olla nopeampaa mutta tämä mielestäni yksinkertaisin ja vaivattomin keino jos ei parista päivästä homma kiinni..


    • :::::::::::::::::::::::::::...

      Se koodi tulee sinulle postitse kun maltat odottaa 2-4 viikkoa. Tai, vaihtoehtona: skannaa ajokorttisi ja vaikkapa viimeinen sähkölasku ja lähetä ne e-maililla ...osoitetta en nyt muista...se löytyy moneybookersin sivuilta...se oli joku [email protected] :lle . Nää skannatut tiedot riittää moneybookersille.

      Kerro viestissäsi että: liitteessä on kopio henkilöllisyystodistuksestani ja todistus siitä että osoitteeni on olemassa oleva.

      Viestin aiheeksi riittää: identification

      MB:n kautta jos liikuttaa rahaa niin on hyvä olla tili Nordeassa, verkkopankkitunnuksineen. Nordealla ja MB:llä on sopimus keskenään. MB:llä Solo palvelu (menee siis suoraan linkkinä Nordean verkkopankkiin) Rahat siirtyy realiajassa. Nordeasta MB:lle rahan siirto maksaa 50 senttiä, oli sitten kuinka pieni taikka suuri siirto, siitä eteenpäin ei maksa mitään. Muitten pankkien kautta menee muutama päivä.

      • Kotiuttanut

        Kyllä siirto muihinkin pankkeihin toimiia aiavn kuten Nordeaankin. Itse kotiutin moneybookersin tililtä xx xxx EUR, toissa perjantaina tein MB:ltä siirtopyynnin POP tilille ja rahat oli tiistai aamulla klo 9:00 kotipankissa.POP.
        Eli toimii kuten Nordeaankin 2-5 pankkipäivää.


    • Jono

      Kiitos vastauksista. Soitin eilen Moneybookersille ja neuvoivat varmentamaan tilin manuaalisesti. Eli juurikin noin, että ajokortista ja laskusta kopiot ja menemään eteenpäin. Toivottavasti parin päivän päästä siirrot onnistuu, vielä ei ole kuulunut mitään..

      • mutta kuitenkin

        Vähän alkukantainenhan tuo systeemi on - mutta toimiva.

        Olen nostanut Moneybookersilta yli 20.000 euroa kahden vuoden aikana, ja nyt minun piti todisttaa sähkölaskulla!! että minä olen minä. Voi noita Common Law -maita.

        No nyt se on todistettu ja nostorajat on pois ja elämä jatkuu..


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      125
      2058
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      245
      1836
    3. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      59
      1423
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      113
      1281
    5. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      64
      1238
    6. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      104
      1095
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      950
    8. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      65
      907
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      45
      847
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      821
    Aihe