Aihealueet

Listaukset

  Facebook-kyylä hätääntyi

  Facebook-kyylä

  Näkeekö henkilöt, joiden kaveri en ole, mutta joita käyn katsomassa että olenko vieraillut heidän sivuillaan? Onko Facebookissa tälläistä sovellusta joka voisi paljastaa kyylät? TErveisin hätääntynyt kyylä!

  4

  894

   Vastaukset

   • eikös fb perustu siihen, että vain kaverit näkevät toistensa tiedot.. miten sinä näet muiden tietoja..?

    • Yksityisyysasetukset oletusasetuksena mahdollistavat muidenkin kuin kavereiden tietojen katselun (ellei tähän ole sitten tullut muutosta viime aikoina).


   • Mulla tulee siihen Ihmisiä joita saatat tuntea,niin sellaiset,jotka käy kyylää mua. Välillä siellä on aku ankkoja ym ja veikkaan,että estämäni ihmiset yrittää käyä tekaistuilla profiileilla katsomassa. No tiedoksi,piilotan aikajanalta aina kaiken,näkyy uutisvirrassa kavereille. Toki kavereiden kaverit näkee,jos joku kommentoi,mutta välillä pistän asetuksista Kaverit. Silloin niitä ei muut näe edes kiertoteitse. Wuhuu. Eli voihan sitä yrittää käyä ihmisiä kyylää;)

    • Tuohon ihmisiä joita saatat tuntea kohtaan tulee kavereiden kavereita ja sellaisia joita on samoissa ryhmissä kuin sinä, ei ne välttämättä ole sinun profiiliasi käyneet kyyläämässä.
     Asetukset kun laittaa niin että vain kaverisi näkee julkaisusi niin niitä ei muut näe vaikka kävisi sinun profiilista kyyläämässä, ainoastaan julkiset julkaisusi näkyy muillekin kuin kavereillesi ja jos olet jonkun estänyt niin hän ei nää profiiliasi ollenkaan eikä mitään mitä julkaiset facessa, ei edes samoissa ryhmissä


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    224
    10685
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    253
    5282
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    72
    975