Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Darlan kuolema vahinko?!

Mikä on totuus?

Hyppäsikö, kaatuiko Darla Taylorin auton eteen? Silloinhan se oli vahinko eikä Tayloria voi siitä syyttää? En nähnyt ko. jaksoa, voisiko joku kertoa mitä tapahtui.

Hyväkin ihminen voi tehdä erehdyksiä. Ei tietenkään ole oikein humalassa ajaa mutta jos Taylor on syytön ei häntä pidä vankilaan laittaa. Tunnustaako Taylor Thornelle, mitä muu suku tekee, ymmärtääkö kukaan Tayloria?

3

898

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HUMALASSA AJAMINEN

      ON JO SINÄNSÄ RIKOS!!!!!

      • Rhanna

        Darla horjahti tielle vaihtaessaan Phoeben autoon rengasta. Oli sumuinen ilta/yö ja Darla oli pukeutunut mustiin vaatteisiin.

        Tapahtumat etenivät näin:
        USA Torstai 13.7.06 #4850

        Alexandrian syntymäpäiväjuhlat jatkuvat Thornen ja Darlan rantatalolla. Clarke ilmestyy juhliin klovnina. Alexandria pitää paljon Clarken tekemistä ilmapalloeläimistä ja vettä ruiskuttavasta kukasta. Illan edetessä Thorne kertoo Darlalle kuinka paljon rakastaa tätä ja heidän perhettään. Hän toivoo sen kestävän ikuisesti. "Aina", Darla vastaa.

        Sally antaa kunniatyttärentyttärelleen makuupussin. Tyttö on niin innokas käyttämään sitä, joten Sally ehdottaa että Alexandria viettäisi yön hänen luonaan. (Selitetään että Sally on toipunut onnettomuudestaan, =suihkussa kaatuminen, ja on palannut asumaan kattohuoneistoonsa.) Darla myöntää yökylän olevan hyvä idea ja pakkaa tyttärensä tavarat. Hän sanoo Alexandrialle että tulee hakemaan tämän heti ensimmäiseksi aamulla. Alexandria kysyy äidiltään lupaako tämä niin. "Lupaan", Darla sanoo.

        Vieraat tekevät lähtöä ja kertovat Darlalle miten upeat juhlat olivat. Ridge ja Thomas arvelevat ettei Phoebe ole saapunut juhliin aikaeroväsymyksen vuoksi. Thorne lähtee viemään Sallyä ja Alexandriaa Sallyn asunnolle.

        Ridge ja Thomas palaavat Bel Airiin ja huomaavat talon olevan tyhjä. Thomas kuulustelee isäänsä tämän tulevaisuuden suunnitelmista. Miksi Ridge ei yksinkertaisesti voi tulla takaisin kotiin. On selvää että Taylor kärsii yhä Ridgen vuoksi. He voisivat jälleen olla oikea perhe. Ridge on epävarma tekemään mitään lupauksia. Hän pelkää että satuttaa Tayloria. Ridge menee yläkertaan katsomaan nukkuuko Phoebe. Yksinään olohuoneessa Thomas löytää tyhjän viinipullon. Hän ottaa läheisen viinilasin ja nuuhkaisee sitä.

        Sally soittaa Stephanielle ja he puhuvat runollisesti Darlan hyveistä. Sally muistaa että pian on Darlan syntymäpäivä ja ehdottaa että he järjestäisivät tälle juhlat.

        Sillä välin valtatiellä Phoebe onnistuu pääsemään takaisin autoon ja lukitsemaan ovet. Vaikkakin pelottava mies koputtaa ikkunaan, lähtee tämä lopulta pois. Oltuaan varma että reitti on selvä, Phoebe menee takaisin pientareelle hakemaan kännykkänsä. Autosta Phoebe soittaa Thornen talolla jossa Darla vastaa puhelimeen. Phoebe selittää ahdinkonsa. Taylor on tulossa eikä hän saa Ridgeä tai Thomasia kiinni. Darla saa Phoeben sijainnin ja tarjoutuu tulla auttamaan. Darla vaihtaa vaatteensa täysin mustiin ennenkuin lähtee sumuiseen yöhön. Darla saapuu paikalle ja tarjoutuu vaihtamaan puhjenneen renkaan. Vaikka Phoebe protestoi sen olevan vaarallista, Darla väittää tietävänsä mitä tekee.

        Valitettavasti tehtävä ei ole niin helppo kuin näyttää. Kun Phoebe pitelee taskulamppua, Darla kamppailee viimeisen pultin kanssa. Se on jumissa. Darla nojaa koko painollaan siihen, mutta menettää tasapainonsa ja lentää kohti tulevaa liikennettä. Ja juuri sillä hetkellä saapuu Taylor! Mikä on todennäköisyys? Darla lentää suoraan tuulilasiin ja Taylor huutaa. Taylor painaa jarrua ja Darlan hervoton ruumis sinkoaa päällysteeseen. Phoebe soittaa 911:een. Tietenkin Hector on ensimmäinen ensihoitaja paikalla. Taylor on hysteerinen.

        Thorne ajaa sattumalta paikan ohi. Hän näkee hälytysajoneuvojen valot ja pysähtyy. Sitten hän näkee Taylorin ja Phoeben. Mitä oikein on meneillään? Thorne näkee Darlan verisen ruumiin tiensivussa.

        Tässä aiheeseen liittyvä video: http://www.youtube.com/watch?v=ieBh8qiFmaw

        Myöhemmässä vaiheessa Taylor tulee tunnustamaan kaiken ja viettää hetken vankilassakin sen vuoksi. Oikeudenkäynnissä nähdään kuitenkin yllättävä käänne, joka vapauttaa Taylorin syytteistä.


    • mitä_näytettiin

      Rattijuoppo joten syyllinen. Lain mukaan. Darla väänsi pulttia auki ja horjahti tielle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2267
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe