Neuvostoliiton upein laite !!!!

Uljasta....

Ekranoplans: Kaspianmeren hirviö. Siinä on ollut sunnuntaisoutelijalla paskat housuissa kun tuollainen on ujeltanut kohti yli 400km/h saatanallista meteliä pitäen. Nämä uljaat laitteet ovat olleet käytössä 80-luvun loppuun asti.

Mikään lentokone ei tähän päivään mennessä ole kyennyt kuljettamaan yhtä painavaa kuormaa kuin nämä laitteet, lentämällä veden pintaa hipoen saatiin mellevä noste ja rahtitonnit liikkumaan ankaraa vauhtia. Neuvostoliitossa kyllä tehtiin hienojakin vehkeitä kuten nää, isoja, rumia, jumalattoman nopeita ja mikä parasta! meteli on ollut perkeleellinen kuin antikristus olisi viilettänyt merenpintaa, ou jeah!!!! Siellä on sillit ja delfiinit olleet laakista vainaita kun on ääniaalto osunut kohdalle, saatanan paskakaloille oikein.

Mutta nykyäänkin Venäläisillä on rankimmat kuljetuskoneet. USA:n avaruusraketit kuskataan laukaisupaikalle tehtaalta Venäläisillä rahtikoneilla kun muilla mailla ei ole yhtä suuria ja järjettömän painavia kuormia kuljettavia lentovehkeitä.

Kuvia:
http://www.darkroastedblend.com/2007/05/ekranoplans-showcase.html
Video:
http://www.youtube.com/watch?v=nOtSfb-P1C8

10

417

  Vastaukset

  • RussianToday -sivustolla tuli muutama päivä sitten dokumentti tästä 'hirviöstä'. Haastateltiin kuskia, suunittelijoita jne.. Vaikuttava kapistus kaikkiaan.

   Amerikkalainen tiedustelusateliitti sai napattua 'hirviöstä' kuvia, ja niissä riitti heillä ihmettelemistä. Sittemmin, nykyään... tämäntapaisista laitteista ollaan jälleen kiinnostuneita. Ohjelmassa näytettiin mm. venäläisten rakentamaa pientä samalla periaatteella toimivaa kapistusta, mikä oli ihan hyvän näköinen ja näytti toimivan moitteetomasti.   • #"¤"#%"# kirjoitti:

    Sain viruksen ekasta linkistä. F-secure kyllä nappasi sen onneksi.

    Olisiko ollut joku pop-up vain. Tuskin sieltä tehtaan sivuilta mitään viruksia on tulossa. Epäilen.

    Tosin käytän Ubuntua joten ei paljoa virukset ja haittaohjelmat häiritse. kannattais sunkin vaihtaa Linuxiin tai MAC:iin niin ei tarvi netin käyttöä virusten takia rajoittaa.


   • Uljasta.... kirjoitti:

    Olisiko ollut joku pop-up vain. Tuskin sieltä tehtaan sivuilta mitään viruksia on tulossa. Epäilen.

    Tosin käytän Ubuntua joten ei paljoa virukset ja haittaohjelmat häiritse. kannattais sunkin vaihtaa Linuxiin tai MAC:iin niin ei tarvi netin käyttöä virusten takia rajoittaa.

    Trojan-Downloader.JS.Remora.bp sanoo F-secure. Heh, Venäjältä nyt tulee viruksia vaikka mistä näköjään.


   • virus. kirjoitti:

    Trojan-Downloader.JS.Remora.bp sanoo F-secure. Heh, Venäjältä nyt tulee viruksia vaikka mistä näköjään.

    viruksiksi, joita ei tunneta(?!)


  • Kuvauksesi on kerrassaan mainio :D. Noiden monstereiden aikaan kerosiini oli halpaa, ja Neukkulassahan sitä riitti.

  • Jos lisäis yhden raketin persauksiin ja muutaman lisäpolttoainesäiliön!
   Venäläisethän eivät vielä ole kuussa käyneet.

  • Mun todella tärkeä tiedonanto sensuroitiin tästä kohtaa. Niin kerrohan sä uus Operaattori että milläs sä selität sitten sen Saalemin aikaisen kirjoituksen Pohjan Kuninkaasta joka nousee savijaloilleen, ja koittaa Hallita. Ja kun Venäjää ajattelee, niin sillä ei ole edellytyksiä mitenkään maailman valtaan, vaan silti se siihen kurottaa koko ajan. Viittaan tässä parhaillaan käytäviin todella Massiivisiin sotaharjoituksiin taas Atlannilla, ja kaikkeen muuhun aktiivisuuteen jota on harjoittanut viime aikoina. MUTTA SILTI OLKAAHAN RAUHASSA KOKO VÄESTÖ, KYLLÄ RAAKKUNA ON SELVILLÄ ASIOISTA. SALUT

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Latvala yrittää iskeä Sara Sieppiä!

   JM Latvala selvästi nyt Saran perässä. On käynyt kommentoimassa Saran kuvia niin ettei oikein voi käsittää väärin et mistä on kyse. Tää olis kyllä hy
   Kotimaiset julkkisjuorut
   239
   11041
  2. Sofian työt selitettynä

   Täällä on niin paljon näitä ”Sofia ei käy töissä” aloituksia niin selvennettäköön nyt mitä ne Sofian työt on. Sofia tekee ns. vaikuttajamarkkinointi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   228
   5383
  3. Vuosittainen ajoneuvovero kolminkertaistumassa

   Tulisi keskimäärin 500 euroa lisää veroa auton vuosittaiseen käyttömaksuun. https://www.is.fi/autot/art-2000006674458.html
   Maailman menoa
   257
   2813