Rikolliset lääkärit vastuuseen!

Cargo [Lex Supremum]

Vapautuksen kusettajien kätyrit, rikolliset lääkärit, on saatava vastuuseen!

Täytyisi tehdä pistotarkastuksia C:n papereita tehtailevia lääkäreitä kohtaan. Ottaa satunnaisen vapautuksen saanut ja tehdä perusteellinen uusintatarkastus, ja jos ilmenee ettei vapautukselle ole aihetta, niin ko. vapautuksen myöntänyt lääkäri menettäisi lailliset lupansa tehdä kuntoisuuslausuntoja, sekä saisi merkinnän rikosrekisteriinsä!

8

439

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiki  

      Psyykkiset ongelmat voidaan todeta ainoastaan sen perusteella mitä suusta tulee ulos, ei siis mittailemalla, verikokeilla, röngenkuvilla, tms.

      Ja kyllä jokainen yksityinen psykiatri kirjoittaa C-suosituksen, kunhan maksaa vastanotosta sen 70€ ja kertoo itse "sen tavallisen tarinan" ja samalla lailla voisi tuon tavallisen tarinan kertoa jatkossa muille lääkäreille jos asiaa epäillään.

      Vapautuksen huijaaminen ei kuitenkaan ole iso rike, sillä esim ämmät saa vapautuksen tekemättä mitään, senkun muu pillua kadulla.

      Ja ei, yksityiset ei katso juurikaan ulkoista olemusta tarkastuksessa, itsekin jopa naurahdin tarkasuksessa muutamia kertoja, ja vähän vitsalinkin, enkä ulkonäöltänikään ollut mikään vakuuttavimman näköinen, vaan lähinnä julkihintin näköinen.

      Toki ymmärrän että ne jotka on JOUTUNUT orjaksi, niin he ovat katkeria C-miehiä kohtaan

      • nikk6

        "Ja ei, yksityiset ei katso juurikaan ulkoista olemusta tarkastuksessa, itsekin jopa naurahdin tarkasuksessa muutamia kertoja, ja vähän vitsalinkin, enkä ulkonäöltänikään ollut mikään vakuuttavimman näköinen, vaan lähinnä julkihintin näköinen."

        Tässä olet täysin oikeassa. "Tieteellisesti pätevää" on vain asiakkaan kirjallinen eli suullinen ulosanti. Jos ulkoisesta käyttäytymisestä alettaisiin tekemään psykologisia johtopäätöksiä, olisi se täysin sama kuka kadultaotettu lausuntoja antaisi. Se ei ole tiedettä.


      • Anonyymi

        Tässä nähdään, että psykiatria on täyttä huijausta: Ei ole olemassa mitään objektiivista näyttöä minkään mielisairauden olemassaolosta.


    • nikk6

      Miten kukaan muu kuin laillisesti kouluttautunut erikoislääkäri on pätevä antamaan lausuntoja potilaan terveydestä? Ja vapautuksen saanut ON jo vapautettu - hän on koskematon uusintatarkastuksille. Melkoista poliisivaltiota siis kannatat.

    • uusintarkastukset

      ja oikeudenkäyntikulut maksaisi?

      Sitäpaitsi, lääkäreillä on lupa esittää eriäviä mielipiteitä - se, että ehdottaa oman ammatillisen näkemyksensä perusteella C-palvelusluokitusta potilaalleen, ei ole rikos vaikka se näkemys olisikin hieman "harhautunut". Ja harvoin kukaan saa vapautusta ihan täysin keksityn vaivan vuoksi, siis sellaisen joka olisi mahdollista absoluuttisesti todeta joko olemassaolevaksi tai keksityksi, tyyliin "pää puuttuu - eihän puutu".

      Että tuo sinun ehdotuksesi toisi lähinnä vain ihan helvetisti lisää byrokratiaa ja lisää kuluja, jotka sitten siirtyisivät lopulta veronmaksajien maksettavaksi.

    • vapautuksesta

      Lääkäri ei päätä vapautuksesta. Päätöksen tekee lääkärin lausunnon perusteella sotilasviranomainen.

      Rikosrekisteriin voi tulla merkintä ainoastaan sillä, että tuomioistuin määrää vankeusrangaistuksen. Tästäkin on vielä olemassa poikkeussäädös. Asevelvollisuudestakieltäytymisestä tai siviilipalvelusrikoksesta tuomittua vankeusrangaistusta ei merkitä rikosrekisteriin.

      • Kiki  

        Mikäli lääkäri on vaivan tyypin erikoislääkäri, ja lausunnossa nimenomaan suosittelee vapautusta...


    • Anonyymi

      Satasairaalan lääkäri yritti tapattaa henkilön joka veti sen oikeuteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      435
      3141
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      109
      2549
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      379
      2439
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2045
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1877
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1287
    7. 168
      1280
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1121
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      977
    Aihe