Miten pitkään anaalitappia voi pitää?

aloitteleva harrastaja

Onko vaaraa, jos pitää muutaman sentin tai paksumpaakin (5cm) halkaisijaista anaalitappia vaikka koko päivän? Venyttääkö liikaa, onko palautuminen hidasta? Vai häviävätkö liukasteet ja tapin pois ottaminen ei onnistu enää helposti?

Miten paksuja tappeja ja miten pitkään pidätte? Meinasin itse ostaa 5 cm paksun anaalitapin, koska niin paksua dildoa voin käyttää. En vain tiedä, miten pitkään sitä voi käyttää.

3

2963

Vastaukset

 • Miksi haluat pitää koko päivän? Jos näet siinä oikeasti jotakin hyötyä niin mikäs siinä sitten. Liukuvoiteet tosiaan voi kadota ja homma menee hankalaksi(kin) mutta kyllä se ulos tulee tarvittaessa.

  Ei tosin ole kokemusta tuollaisesta mutta lihaksethan palautuvat takaisin. Eikä se varmaan kauaakaan kestä, jos siis hoidat asias muuten mallikkaasti.

  Periaatteessa homma on hyvä niin kauan kun tunnet sen hyvänä asiana. Kokeilemallahan se selviää.

  • Kiitokset vastauksesta!

   > Miksi haluat pitää koko päivän?

   Olen lukenut erilaisia tarinoita seksileikeistä ja orjista, jotka ovat joutuneet pitämään anustappia pidempäänkin. Tietysti tarinat ovat tarinoita, mutta ehkä niissä on jotain tottakin. Jos lisää liukastetta aina välillä ettei tule ongelmia... mutta kokeilemallahan se selviää! :-)


 • alapää sanoo kun se on likaa

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.