Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

foorumi oikeille vampyyreille

mitä ihmettääää

löysin tämmösen

http://blackkimono.com/forums

enkä osannu sijottaa muuallekkaan o_o"

tietääkö kukaan mikä tuo yhteisö on?
mun käsityksen mukaan joku yhteisö vampyyreille, mutta siis häh

19

4571

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Murmeeligo

      Puhuu suomi salakieltä. En tiiä mitä tuolla persvämpyyrillä ja adminilla on menossa, mutta jos luette sitä suomi salakieltä rivien välistä niin tulee selvää mitä ne sanoo.

      Mikä hemmetin murmeliveri?

      "juara jeti aabustda"

      Juoda heti aamusta.

      "dá j-u sí täbä langua n p'ointt in ajikasa äkkie"

      Sinä tajusit tämän kielen pointin aika äkkiä.

      --------

      Vielä vähän harjoittelua niin osaa tuon kielen kokonaan.

    • Kaappivampyyri

      Siellä wannabe vampyyrit ja syngät gootit kertoo toisilleen kuinka minä joisin verta tarinoita. Sitten kun tulee pieneen kätöseen haava niin pillitetään ja meinataa pyörtyä. Hohhoijaa nähty on.

    • Draivi Rapula

      Pee, 2 ällää ja uu on pihlajapuu. Siinä teille pakanauskontoa. T: Sorbusvapyyri

    • elisantt

      Vampyyriuskoon liittyy olennaisena osana veri ja kuolema. Kuolemaan liittyvien uskomusten perustana voidaan pitää käsitystä, että vainajan ruumis säilyttää jonkinasteisen elämän vielä senkin jälkeen kun "henki on lähtenyt/paennut". Ammoisista ajoista lähtien on uskottu, että kuolleet muuttuvat pahantahtoisiksi hengiksi. Kuolleita on pidetty katkerina olentoina, jotka tahtovat pahaa eläville ja yrittävät riistää heidän henkensä erilaisin tavoin. Erityisesti on pelätty itsemurhan tehneitä. Antiikin Kreikassa itsemurhan tehneeltä leikattiin käsi poikki ja se poltettiin muusta ruumiista erillään, jotta aiheutettu vamma estäisi haamua hyökkäämästä elävien kimppuun. Britaniassa itsemurhan tehneet haudattiin vielä vuoteen 1842 saakka tienristeykseen seiväs sydämen läpi iskettynä. Tämän piti estää vainajaa muuttumasta eläväksi ruumiiksi eli vampyyriksi. Suomessakin samaa tapaa on harrastettu hiukan muutettuna eli rikoksentekijät lyötiin toisinaan paalulla kiinni maahan.

      Vampyyrit eroavat aaveista ja astraaliolennoista siinä, että niillä on todellinen ruumis. Vampyyri ei myöskään ole demoni, koska tämä kuuluu henkimaailmaan (vertaa Matt. 25:41 ja Hebr. 1:14).

      Ortodoksinen kirkko on julistanut, ettei pahojen ja kirottujen ruumiit mätäne. Ruumiin mätänemistä pidettiin siis näin merkkinä siitä, että kuollut lepäsi maassa ja hänen sielunsa oli saanut rauhan. Ortodoksien uskomusten mukaan kirotut muuttuivat vampyyreiksi.

      Jotta vainajasta ei olisi tullut eläviä kiusaavaa vampyyria tai aavetta, vainajaa kohtaan täytyi osoittaa hienotunteisuutta ja kunnioitusta. Jo muinaiset roomalaiset uskoivat, ettei kuolleista saanut puhua pahaa ja Kreikassa tapana oli ylistää vainajaa hautajaisaterialla. Pelättiin, että vainaja kuulee elävien puheet. Karjalassa kolme päivää kestäneet valvojaiset ja niissä harrastettu itkukieli oli takeena, että vainajaa puhuteltiin sopivalla tavalla. Edelleenkin elää tapa kunnioittaa vainajan viimeistä tahtoa, ja tähän perustuu mm. testamentin loukkaamattomuus, koska jokaista rikkomusta isiltä perittyä tapaa vastaan on pidetty yleisesti vainajan solvaamisena.

      Vampyyrimyyttiä ovat todellakin vahvistaneet ns. todelliset vampyyrit eli Gilles de Raisin kaltaiset murhaajat. Kenties kuuluisin näistä on kreivitär Elisabeth Bathory, joka teurasti ja lypsi verta nuorista neitsyistä käyttäen sitä kauneudenhoitoon sisäisesti ja ulkoisesti. Nykyajan vampyyreita ovat mm. sarjamurhaaja Peter Kürten, Hannoverin vampyyri Fritz Haarman (joka mielenkiintoista kyllä, joi uhriensa veren ja sekoitti lihat ruokalansa makkaroihin) sekä John Haigh, uskonnollinen fanaatikko, joka uskoi olevansa Kristus. Tapauksia on lisääntyvässä määrin nykyisinkin.

      Eräänä lääketieteellisenä selityksenä on pidetty porfyriaa, joka 1800-luvulla tunnettiin myös nimillä Dracula-tauti tai vampyyri-tauti, koska sen uskottiin olevan vampyyrimyyttien takana. Porfyriat aiheuttavat pääasiassa kahdenlaisia oireita: auringonvalosta johtuvaa ihon rakkulointia ja kohtauksittain tulevia oireita, joita voivat muun muassa olla vatsakivut, punainen virtsa, sydämentykytys ja ummetus. Aihetta on tutkittu lääketieteellisesti, ja porfyrian yhteyttä vampyyrimyytteihin ei enää pidetä kovin uskottavana, vaan näiden teorioiden katsotaan pikemminkin johtuvan sairauden luonteen väärinymmärtämisestä ja modernin vampyyrin piirteiden sotkemisesta traditionaalisiin vampyyreihin (esim. valoherkkyys on modernin vampyyrin piirre). Porfyriapotilaita on itse asiassa Suomessakin noin 400 ja suurin osa porfyrioista periytyy vallitsevan periytymistavan mukaan. Porfyrioiden hoito on pääasiassa oireita aiheuttavien tekijöiden välttämistä, mutta vaikeisiin oireisiin on olemassa tehokkaita lääkehoitoja.

      Vampirismi aiheena on itsessään sangen laaja. Vampirismi voidaan jakaa eri luokkiin, joista tunnetuimmat lienevät psyykkinen- ja energiavampirismi. Pakanaverkolla on asiasta suhteellisen hyvät sivut, joihin kannattaa tutustua.

      http://www.pakanaverkko.fi/vox/vampirismista.shtml

      Lisäksi on olemassa myös ihmisiä, joille vampirismi on hiukan muuta kuin energian imemistä tai luovuttamista. Verta nautitaan eri syistä, sitä ei todellakaan "juoda" litratolkulla ja taudit otetaan huomioon. Lähinnä teini-ikäisistä koostuvan ryhmän aiheuttaman mielikuvan takia asiaa on hiukan hankala mieltää ja sisäistää niiden, jotka eivät ole asiaan perehtyneet tarkemmin. Mikäli vampirismi kuitenkin kiinnostaa, kannattaa googlettaa asiaa, tai vaikkapa klikata linkkiä:

      http://users.net1plus.com/vyrdolak/livevamps.htm

      (Ei kenties maailman parhaat www-sivut asiasta, mutta niistä on hyvä aloittaa.)

      Mikä sitten saa ihmiset harrastamaan vampirismia? Itsensä ravitseminen tavalla tai toisella, mielihyvä, erilaiset vereen liittyvät fetissit... Kukapa tietää jokaisen henkilökohtaisia syitä, ja onko kenties tarvettakaan?

      Fakta kuitenkin on, että aihe on mielenkiintoinen ja vampirismi elää eri muodoissaan 2000-luvun ihmisten keskuudessa. Oli se hyvä tai paha asia, jokusen ihmisen arkipäivää silti.

      Vaikka ajatus Bram Stokerin Dracula ja Anne Ricen –kirjojen eksoottisista vampyyreistä, jotka kykenevät pakenemaan jokapäiväisen elämisen tylsyyttä huijaten jopa itseään kuolemaa onkin kiehtova, on mielenkiintoisempaa miettiä mitä muuta vampirismi voi olla. Aikaa kun lapsuusajan hautausmailla elävät yön möröt muuttuvat arkielämän peloiksi. Pahimmillaan vampyyri on vain metafora asioille jotka oikeasti pelottavat ja vampirismi ihmisen energian, elinvoiman, elämänhalun ja oman tahdon imemistä ja riistämistä. Vallankäyttöä puhtaimmillaan, nuoruuden ja lahjakkuuden tuhlaamista. Onnellisempaa taisi olla lapsena kun päivänvalo karkotti ne vampyyrit ja demonit, nyt vanhempana täytyy vain löytää uudet tavat selvitä niistä.

      Mitä tulee tuohon kyseiseen linkkiin, on netti täynnä samanlaisia. On saitteja joilla harrastetaan vampirismia eri muodoissa, oli kyse sitten energiasta tai verestä. On "orjia" ja "isäntiä". Eri asia sitten on, haluaako noilla saiteilla pyöriä. Kenties näinä tautien aikoina olisi ensin hyvä miettiä kiinnostaako tämä aiheena sen enempää, ja jos kiinnostaa haluaako siitä todella ottaa selvää, ja onko tiedon seuraava askel harrastaminen.    

    • Wannabe vampire

      Kyllä tuolla on ihan sekoa porukkaa oishan se kiva jos vampyyrejä olis niin silloin ryhtyisin mtsästäjäksi ja teurastaisin pari semmosta muttaku se ei oo mahollista.

    • F66

      Pah, verta ryystävät nahkasiivet, vampyyrit pistetään palasiksi ja pataan. 200-vuoden elon jälkeen alkaa liikkeet kummasti hidastua. Pikku hiirulaisille tulee näyttää todellinen pahuus. Takasin arkkuun ja haudan lepoon mokomat epäkuolleet.

      • .:Mai:.

        nuo ovat vain ihmisiä...


    • Fenrir^

      Sellainen tauti on ihmisille kuin "vampyyri tauti" eli jos ihminen ei saa vereä vastaavaa lääkettä niin se kuivuu ja rapistuu kokonaan siis tarkoitan että oikeen alkaa iho ja kaikki halkeilemaan.
      Jos se on niille tarkoitettu foorum.

      • elisantt

        Tarkoitat varmaan porfyriaa, joka 1800-luvulla tunnettiin myös nimillä Dracula-tauti tai vampyyri-tauti, koska sen uskottiin olevan vampyyrimyyttien takana.

        Porfyriat aiheuttavat pääasiassa kahdenlaisia oireita: auringonvalosta johtuvaa ihon rakkulointia ja kohtauksittain tulevia oireita, joita voivat muun muassa olla vatsakivut, punainen virtsa, sydämentykytys ja ummetus. Aihetta on tutkittu lääketieteellisesti, ja porfyrian yhteyttä vampyyrimyytteihin ei enää pidetä kovin uskottavana, vaan näiden teorioiden katsotaan pikemminkin johtuvan sairauden luonteen väärinymmärtämisestä ja modernin vampyyrin piirteiden sotkemisesta traditionaalisiin vampyyreihin (esim. valoherkkyys on modernin vampyyrin piirre).

        Porfyriapotilaita on itse asiassa Suomessakin noin 400 ja suurin osa porfyrioista periytyy vallitsevan periytymistavan mukaan. Porfyrioiden hoito on pääasiassa oireita aiheuttavien tekijöiden välttämistä, mutta vaikeisiin oireisiin on olemassa tehokkaita lääkehoitoja.

        Kyseiselle taudille löytyy saitteja netistäkin, mutta tämä kyseinen sivusto tuskin sellainen on.


      • vampyyrit

        Joo mäki oon kuullu vampyyritaudist. Kuulemma 1/20 000 ihmisel on se...


    • jotka elää haavemaailmassa?

      Kun ovat saanneet kauhasta vähemmän jakamisen aikana?

      • äänestäjä-töissä

        Itse henkilökohtaisesti olisin aivan romuna,
        jos henkilöt, jotka näyttelevät elokuvissa
        vampyyreitä, eivät olisikaan vampyyreitä...


      • Vinokissa
        äänestäjä-töissä kirjoitti:

        Itse henkilökohtaisesti olisin aivan romuna,
        jos henkilöt, jotka näyttelevät elokuvissa
        vampyyreitä, eivät olisikaan vampyyreitä...

        Joo. Jännityksellä seuraan sarjaa Bones, koska odotan että Angel suuttuu.


      • ........

      • Skata.
        Vinokissa kirjoitti:

        Joo. Jännityksellä seuraan sarjaa Bones, koska odotan että Angel suuttuu.

        Osataan sitä meilläkin.Mustalla aukolla Askaisissa on Kärmläinen niminen saari, jonka korkean kallion päällä kerran vuodessa istuu louhikärmis.Vartoo luvattua neitoa,jota ei vaan kuulu.Voitaisko viedä sille toi Johanna Tukiainen ja jos ei riitä, niin laitetaan Julia samaan pakettiin.Olis siinä elukalla ihmettelemistä.Tukiaisen valkyyriat ratsastais louhiskärmellä,siipikypärä päässä ja laulais Niebelungen lööppiä.Mahtaisko Leiser puuttua asiaan.


      • Sontiainen.
        Skata. kirjoitti:

        Osataan sitä meilläkin.Mustalla aukolla Askaisissa on Kärmläinen niminen saari, jonka korkean kallion päällä kerran vuodessa istuu louhikärmis.Vartoo luvattua neitoa,jota ei vaan kuulu.Voitaisko viedä sille toi Johanna Tukiainen ja jos ei riitä, niin laitetaan Julia samaan pakettiin.Olis siinä elukalla ihmettelemistä.Tukiaisen valkyyriat ratsastais louhiskärmellä,siipikypärä päässä ja laulais Niebelungen lööppiä.Mahtaisko Leiser puuttua asiaan.

        Taitais olla parempi kun paketois Tukiaiset ja pakettiin lappu;Saa avata vasta kotona.Ajattele nyt,Louhiskärmis joutuis lentämään Miiiamiiiin sinne hotelliin missä on paljon mulk...eikun julkkuja jopa roskiksissa.Tuksukin löytäis takapihalta helpolla seuraa.


    • ööööööööö

      Not Found

      The requested URL /forums was not found on this server.

      Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the reques

    • rabia

      huh,vampyyrit ovat nii kiehtovia otuksia että.aina ku kattoo jonku vampyyri leffan tai sarjan ni kuolaa melkein valuu.harmi ettei niitä ole oikeasti olemas.vai onko,kukapa tietää;)mun fantasia on ainaki harrastaa seksiä jonku mahd tumman puhuvan ja salaperäisen ja tietenki komean miehen kans joka vois vähä purra mua kaulasta ja suudella myös.ehkä vähä veri leikkejäki vois leikkiä ja alistamista täytyy olla koska vamppyyrit kiehtoo pää osin mua sen takia et ne vahvoja henkisesti ja fyysisesti ja niillä on valtaa enemmä ku ihmisillä.plaah,pitipä sit avautua tälläsestäki:D

    • real deal =F

      itselläni on hyvinkin paljon kokemusta vampirismista ja olen vasta hieman yli 15v

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe