"AHDISTELUA"

Järki käteen

Jos naisen rintakehän alueelle suuntautuva katse on seksuaalista ahdistelua niin silloin vihainen katse on pahoinpitely.

63

11104

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • on sitä että

   puristaa tissistä tai kourii persauksista ja vaikka läähättää samalla tai puhuu härskejä.Tätä tuskin on tapahtunut EDUSKUNNASSA.

   • kela

    ystävät! oletteko huomanneet, että nämä naiset jotka kulkevat esim. eduskunnassa rinnat töröllään niin he ovat juuri niitä ,joita ei muuten huomata, kuin tämöisen kirjoittelun takia hyvänä esimerkkina on tämä saarela joka laitta nenänsä joka asiaan ja unohtaa eduskunta työn


  • Kyllä kai minut on hirtettävä.syyllistyn usei katselemaan hyvin pukeutuneita kauniita naisia joskus miehiä.Jos katse on ahdistelua ja se jostakin tuntuu siltä menköön siperiaan asumattomalle alueelle ja peittäköön ikkunat ettei eläimet vilkuile.
   Jos katseesta on pakko mennä sänkyyn eikä voi kieltäytyä on kysymys jostakin muusta kuin ahdistelusta.

   • sdfkslfd

    Ja on naisia jotka aina katsoo miehen jalkoväliin kun esim istuu usein jalat levälteen tai miten onkin, tai sanoo ompa sul tiukka perse, takapuoli ta nii katse hakeutuu aina millainenha kulli siellä on, ihan muuten vain hauskuuttaanki jne...Ja miehen yläkroppaa kun miehel vaik napit vähä auki...ett onko rintakarvoja jota vois kokeilla ym ym vaivihkaan...Näitä on paljon näinkinpäin....Ja nainen vonkaa miestä jo kovalla otteella ei mies pysty enää vastustamaankaan...


  • blondi-72hki

   katse ei ole ahdistelua.

  • kaiketi ruma

   Jos joutuu oikean ahdistelun kohteeksi, se on tosi kauheaa, mutta kohtuudessa pitäisi pysyä syyttelyssäkin/mielikuvituksessakin.
   Olen kaiketi tyyppiä, jolla ulkonäkö on suoja, tai en osaa pukeutua oikein, kun en ole joutunut ns. ahdistelun kohteeksi. Sanani säilä voi olla niin julma, että se tappaa uskaliaimmat alkuunsa. Tarkemmin ajatellen olen onnekas, kun en ole kaunis. Ei ole leikin asia, jos oikeasti ahdistellaan. Hajua sentään olen saanut minäkin, mutta katseista ja "kokka"-puheista en vielä säiky.
   Olisi hyvä kuulla mielipiteitä puolelta ja toiselta, kohteilta / ihastuneilta / turhaan epäillyiksi tulleilta.

  • no minä vaan

   S**tanan pikkusieluset jakkupuku-homepi**ut ei v***u tajua mikä on oikeata seksuaalista ahdistelua. Miten tommoset feministiämmät pääsee edustamaan meitä muita naisia eduskuntaan, kysyn vaan! V***u että repesin kun luin ko. jutusta jostain p***ka lehestä. Siellä on nutturaho*ot päässy purkaan toimittajalle traumoistaan ku -Se Seppo kerto toooosi härskin vitsin ja kurkkas mun rinnolle, siis KAUHISTUIN ja sain elinikäiset traumat tästä seksuaalisesta häirinnästä! yhy yhy-
   V****taa olla nianen just ny...

   • hamppi0

    naiset meikkaavat, käyttävät hajuvettä, ajavat säärikarvat, muokkaavat bikinirajat, käyttävät vartalonmyötäisiä vaatteita, tuhlaavat kampaajalle satoja euroja? Miksi?


   • hamppi0

    piti laittaa tuo pääviestiketjun jatkeeksi.


   • Mummeli#

    Mummo täällä sama mieltä,kyllä v....... .Eduskuntanaiset liian herkkiä.


   • olet.......

    Kas miksi ei noussut meteliä "kuraläpöistä" tai rintanapeista? Heh - heidän mielestään vain mies voi ahdistaa vaikka kuinka nainen laittaisi itseään "tule luokseni - jää yöksi" kuntoon. Eiköstä meidän ukkojen kannattais alkaa meteleöimään seksuaaalisesta häirinnästä kun naiset pukeutuvat haluttavasti? Nostetaan siitä oikeusjuttuja - tehdään selväksi ettemme hyväksy sitä, et meidän testesteronit tarkoituksella herätetään. Vaaditaan korvauksia "keskittymiskykymme heikentämisestä"


   • dsflsdfl

    Kyl kyrvittää tollanen kirjottelu sairaalta äijältä...Oikein homekyrpä joka on nysä sellainen ei näe mistä pissii...Isomahainen/ongelmainen mikä sikapossu...Äijän käppänä kyrpä....Ett osaa muuta kun valittaa, tääl vyödildon. pistää sinut kuntoon todella, kaljuhoros.Kyrpii nii ett ravistetaan yli laidan...Mene ulkomaille siperiaan opitha jotain sielllä!!!!! Älä kyrpäile täällä, me kerrotaa miehelle härski vitsi kyrvän koosta, nii äijä ahdistui, ett joutui hakemaan nitroja!!!!Oikein


  • muttei koskea?!?

   Otsikon/nim.merk mukaan...

   • NIIN EI KATSEET AHISTA

    Terveellä itsetunnolla varustetut naiset saa näyttää edelleen naisilta.


   • gaia

    olen nuori nainen ja hitsari. hitsaan firmassa jossa
    ei ole muita naisia ja pärjään näitten roskasien miesten kanssa äärettömän hyvin. kuulen päivittäin tosi rivoja juttuja mutta koskaan kukaan ei ole sormellakaan koskenut minuun. ymmärrän kyllä heidän huumorinsa ja osaan antaa samalla mitalla takaisin. kotona odottaa ihana perhe; mies ja kaksi lasta.


   • JÖPSJÖPS

    Onko se seksuaalista ahdistelua, jos mies ja nainen rakastelevat kummankin suostuessa siihen, mutta nainen ilmoittaakin jälkeenpäin tapauksen raiskauksena jos esim. ei mielestään saanut kunnon tyydytydstä?
    Tällaistakin sattuu...


   • dlsdlsdf
    gaia kirjoitti:

    olen nuori nainen ja hitsari. hitsaan firmassa jossa
    ei ole muita naisia ja pärjään näitten roskasien miesten kanssa äärettömän hyvin. kuulen päivittäin tosi rivoja juttuja mutta koskaan kukaan ei ole sormellakaan koskenut minuun. ymmärrän kyllä heidän huumorinsa ja osaan antaa samalla mitalla takaisin. kotona odottaa ihana perhe; mies ja kaksi lasta.

    Kertokaa samalla mitalla takasin samalla mitalla rivoja härskejä, eikä kiltisti itkeä voih kun se teki sitä ja tätä voih voih....Siis takasin nii että miehet saa jauhot suuhunsa suurinpiirtein...Ja hyvin on toiminut...esim kyrvän koosta ym miehen olemukseen viittaes ja toimiiko vai ei...Ja ett nysäkyrvästä saa mitä vitsejä, tai suurentunut eturauhanen, viagrasta vanhalle miehelle ku ei muuten toimi...jne...Näin maailma on kova kaikille....Juttuja vaik kuin kun ne osataan oikein suoraan sanoa päin sille joka tekee sen toiselle...Naiset toimikaa kunnolla ja toimikaa kuin pitääkin teidän etuoikeus, pistää takasin mies punastelemaan...Se on oikeinkin...


  • mummeli!!!!!

   Naurettava koko ahdistelujuttu.Kyllä naisetkin osaa iskeä ja olla niin helvetin "sexikkäitä",miehet ei varmasti tulee sanomaan että joku nainen ahdistele,tämä asia on niin p.......,sanon minä 60v nainen,nähnyt ja kokennut vaikka mitä.Hoitakaa siellä eduskunnassa Suomen asiat kuntoon1

   • JÖPSJÖPS

    Jossain töllön keskustelussa tuli esille, että eräs mies oli katsellut naisen rintoja hississä.
    Tämä siis edellyttää a) että naisella oli paljaat rinnat tai b) mies oli riisunut naisen rinnat paljaaksi voidakseen katsella niitä.


   • slfösds

    Hyvä ja onkin näinkin päin paljon ett nainen ahdistelee miestä katseellaan olen nähny paljo sitä ja siitä miehet kyllä jotku sanoneet..Se on nyt näin kun ensin miehet naisia, niin peilataan ett naiset miehiä ahdistelee..Kourii miehen jalkoväliä suoraan estoitta ym kiusaa....ravintoloissa ym sitä näkee aina..Kun alkoholi on kuvios mukana...Ja hyvä nii ett naisetkin voi ahdistella, tasan kummankipuolista mieskin tietää miltä se tuntuu kun tahalleen ahdistellaan...Eri asia kiusottelu ym luvan kanssa jne ja huumori mukaa siihen....


  • helanes
  • -levoton-

   Tiedän tekeväni väärin, mutta en voi sille mitään. Silmäni eivät pysy paikallaan muutenkaan, ovat eloisat. Kun yritän katsoa silmiin ketä henkilöä tahansa, niin katse alkaa pälyillä. Olen ujo ja rehellinen. Silti katsekontakti on hankalaa. Katson silmien väliin, jos pystyn. Katson rintojen väliä, jos on näkyvissä. Nainen alkaa nostaa puseroa, joten huomasivat miten hermostuneeksi tulen. Menen pois tai kerron asiasta suoraan, että olen vaivautunut, koska muuten lähden pois. esim. saunaillassa altaaseen ym ja toimistolla omaan huoneeseen. Kärsin tästä asiasta kovin paljon.

   • -levoton-

    Kyllä jokainen saisi pukeutua esim. pankin tiskin takana peitellymmin. Tuo on asiakkaan ahdistelua. Oman epävarmuuden peittelyä. Mulla itellä on isot, ihanat. En siis kade.


   • dflsdflsd
    -levoton- kirjoitti:

    Kyllä jokainen saisi pukeutua esim. pankin tiskin takana peitellymmin. Tuo on asiakkaan ahdistelua. Oman epävarmuuden peittelyä. Mulla itellä on isot, ihanat. En siis kade.

    Eiköhän vähä jokainen pälyile vaik samaa sukupuoltakin on nii minkälaiset on sitä ja tätä, ja miehetki katsoo saunassa toisiaan varsinki nuoremmat miehet pesuhuoneissa toteamal ett tollaha on oikein iso muna ja näin ja ei sitä voi olla huomaamatta mukamas, ihmisellä silmät ja ne seikkailee ihan huomaamatta vaik mihin..se on ihan normaalia, kun oikeasti asian ajattelee. Naisilla katse luonnostaan menee sinne miehen jalkkoväliin kun oikein tiukat farkut, (ei välttäm. miehel ei mitää alkkareita, ym alla) hmm.... Tai mitkä housut onkaan..Niin mielenkiint. ne katse ylhäältä heti alemmas miehen kalun suuntaan ja varsinkin istuessa rennosti jalat auki, kalun muoto selvästi erottuu jne, kun hyvä katse yhteys ja huomaamattomast (junissa, ym) monesti saa nähdä sexyjä näkyjä miespuolisissa...Toiset anteliaammin kuin toiset miehet...tietävät ett näitä katsotaan tai sitten ei...Se parhainta kun ei tiedä ett ei katsota, vaik katsotaanki oikeasti....naiset toteaa täällä...Kun kertovat miten miestä voi huomaamatta, seurailla/katsailla....


  • Minuako

   Olen huomannut,että joillakin ihmisillä on usko,että aina juuri heitä tuijotetaan ja, että juuri he ovat niin merkittäviä,että ovat aina toisten huomion kohteena.Mistähän tämä johtuu?
   Todella yleistä."Näitkö miten tuo tuijotti minua?" "Eihän se edes vilkaissut meihin!" Tuntuuko tutulta?

   • ...

    No se vähän riippuu todellakin siitä, että millä tavalla katsellaan..


   • ...
    ... kirjoitti:

    No se vähän riippuu todellakin siitä, että millä tavalla katsellaan..

    Siis niinkun näin yleisesti ottaen.


   • onneksi järkeviä

    Kyllä todella alkoi sylettää tuo eduskunnan nirppanokkien, ahdisteltujen naisten läpätys. Kun tarkoituksella viritetään niitä hinkkejä näkyville, niin olisivat syvästi pettyneitä ellei niitä kukaan huomaisi. Ja ettäkö nämä valittaja naiset olisivat ajatuksiltaan ja teoiltaan puhtaita pulmusia.(ehkä ovat ehkä ei) Kun tilaisuus tulee niin ovat vallan kiinnostuneita persuuksia tuijottelemaan ja jopa munia kourimaan.Yhtenä niistä muistamme persläpän ja haisee hyvälle viestit, ovat selvää pässinlihaa.


  • Sivusta seuraaja

   Tähän täytyy mainita, että JOS nainen kulkee seksikkäissä vaatteissa vaikka ne tissit törröttäen ja kolme ylintä nappia auki, niin silloin on aivan hemmetin turhaa ja idioottimaista alkaa kitisemään jos joku tuijottaa. Huomion keräämisen takia ne seksikkäät vaatteet on laitettukin päälle.

   • kanssasi..

    täysin rinnoin samaa mieltä.


   • sivustakatsoja2

    Asia loppuunkäsitelty.


  • Nimetön

   Yksi katse ei tietenkään voi olla niin merkitsevä, että siitä kukaan voisi loukkaantua. Eri asia sitten katsella saati tuijotella vaikka keskustelun ajan vähän väliä johonkin epäsoveliaaseen kohtaan. Sellaistakin välillä näkee, toiset ovat todella häpeämättömiä töllätessään ja arvioidessaan ääneen esim. ohi kulkevien naisten etu- tai takavarustusta. Eipä varmaan tuntuisi miehistäkään kivalta, että olisi maan tapa vahdata heidän sepalustaan ja ihmetellä naurunremakan säestyksellä "onpa tolla pieni, eihän siellä näy yhtikäs mitään!".

   • ei ilmeisesti kukaan

    edes sen joskus,vaikka on siellä jotain mulla


   • klljj

    Kyllä sitä on paljon ett miehiä katsastetaan aikas paljon...täällä päin...MOnesti huomataan se..Ompas liian iso maha tai millainen sillä kyrpä kun mahaa on liikaa jne..Mut ne tehdää vaivihkaa, ja kyllä tuijottamallakin, mut reippaasti eteenpäin miehiä katsellaan kuten pitääkin. ei sitä säkkipäässä mennä ihmisten seassa yms...Ottakaa ihmiset huumorilla kaikki jotenki ahdasmielistä touhua kaikki...Ja keskiikäsil miehill joku kriisi ym Kummolat jne...Menkää itseenne!!!


   • ja yhä niitä on

    Olipa kerran oikeusministeri pitämässä tiedotustilaisuutta, paljon media-alan ihmisia ja minä yksi niistä. Tilaisuus kesti toista tuntia. Koko ajan ministerin katse oli kiinteästi tisseissäni eivätkä ne tissit siitä pilalle menneet, ei myöskään uutisten kertominen, kyseleminen ja vastaileminen. Ei esiintynyt muiden kasteuttakaan. Jälkeenpäin - kun ministeri oli mennyt - naureskeltiin hyväntuulisesti...
    Eivät minun tissini ihmeelliset ole, mutta katsomista ja kiinnostusta varten ne rasvakertymät nisien ympärillä ovat. Järki käteen, vouhotus pois.


   • ... ne tissit
    ja yhä niitä on kirjoitti:

    Olipa kerran oikeusministeri pitämässä tiedotustilaisuutta, paljon media-alan ihmisia ja minä yksi niistä. Tilaisuus kesti toista tuntia. Koko ajan ministerin katse oli kiinteästi tisseissäni eivätkä ne tissit siitä pilalle menneet, ei myöskään uutisten kertominen, kyseleminen ja vastaileminen. Ei esiintynyt muiden kasteuttakaan. Jälkeenpäin - kun ministeri oli mennyt - naureskeltiin hyväntuulisesti...
    Eivät minun tissini ihmeelliset ole, mutta katsomista ja kiinnostusta varten ne rasvakertymät nisien ympärillä ovat. Järki käteen, vouhotus pois.

    kirjoitusvirhe, eli "ei esiintynyt kasteuttakaan", piti olla "ei esiintynyt kateuttakaan"...


  • Säkki asuksi

   Eiköhän se siitä auta, jos ei, niin sitten täytyy pysyä kotona, kuten arabinaiset.

  • juhi02

   On sanonta että jos katse vois tappaa niin siitä kait nykyään saa sit syyteen tapon yrityksestä.

   • ovat seksikkäät myös

    sekä ihanat. Synkäksi menee maisemat. Naisen iloiset, ystävälliset, jumalattaren kasvot voivat myös heteromiehen, ninun halun ja kalun latinkin lajauttaa.
    Mutta onneksi, vaisto toimii. Eli jos nainen irvisstää, ei tykkää ihailusta, voihan katseen suunnata muualle, vaikka rintojen ja lantion välille, varoen napaa, siis navan ympärille, vasempaan, oikealle, vähän ylös, ei kumminkaan liaan alas.


   • kljhl
    ovat seksikkäät myös kirjoitti:

    sekä ihanat. Synkäksi menee maisemat. Naisen iloiset, ystävälliset, jumalattaren kasvot voivat myös heteromiehen, ninun halun ja kalun latinkin lajauttaa.
    Mutta onneksi, vaisto toimii. Eli jos nainen irvisstää, ei tykkää ihailusta, voihan katseen suunnata muualle, vaikka rintojen ja lantion välille, varoen napaa, siis navan ympärille, vasempaan, oikealle, vähän ylös, ei kumminkaan liaan alas.

    Samoin naisen katse vaeltelee sinne rintakehän onko rintakarvoja ja suoraan navan ja reisien ja kalun kohtaan katse jääkin..Ja jos kohde hyvävartaloinen muutenki, mielikuvitus entisestään laukkaa sitäkin enemmän hmm...Ja kalun isouskin, sexikkyys siihen, ja sen mukaan..Se ja katsoa sen miehen nänninpäät onko isot vai millaiset??? Naiset katsokaa/tarkkailkaa hyvävartaloisia miehiä, sen katseiden arvoisia ovatkin....Kaikille jotain!!


   • miestä vaan
    kljhl kirjoitti:

    Samoin naisen katse vaeltelee sinne rintakehän onko rintakarvoja ja suoraan navan ja reisien ja kalun kohtaan katse jääkin..Ja jos kohde hyvävartaloinen muutenki, mielikuvitus entisestään laukkaa sitäkin enemmän hmm...Ja kalun isouskin, sexikkyys siihen, ja sen mukaan..Se ja katsoa sen miehen nänninpäät onko isot vai millaiset??? Naiset katsokaa/tarkkailkaa hyvävartaloisia miehiä, sen katseiden arvoisia ovatkin....Kaikille jotain!!

    Emme me naiset kalua katsele, sillä mies on psykofyysinen kokonaisuus siinä kuin nainenkin. Miehessä kuitenkin kiehtoo eniten hänen esiintymisensä, katseensä, puheensa jne. Vasta kakkosena ovat ulkoiset ominaisuudet. Myönnän, että hyvät hartiat ja reidet kiehtovat. Kaluhan ei juurikaan näy, kun ei se aina juhlakunnossa ole. Typeriä ovat nämä puheet täällä.


   • dfösdöf
    miestä vaan kirjoitti:

    Emme me naiset kalua katsele, sillä mies on psykofyysinen kokonaisuus siinä kuin nainenkin. Miehessä kuitenkin kiehtoo eniten hänen esiintymisensä, katseensä, puheensa jne. Vasta kakkosena ovat ulkoiset ominaisuudet. Myönnän, että hyvät hartiat ja reidet kiehtovat. Kaluhan ei juurikaan näy, kun ei se aina juhlakunnossa ole. Typeriä ovat nämä puheet täällä.

    Ja mikä isompi sen parempi..älä yhtään kaunistele arastele asioita, yrität tekosyitä ym keksiä jne...Kyllä oikeasti meillä täällä naiset katselee miehiä siis hyvännäköisiä kroppia ja katse pysähtyy kookkaan kalun kohtaa tiukissa piukissa farkuissa ja kesäisin ei mitää niiden alla tiukan shortsin ym...huh kun tulee himoka s olo kun ajatteleekin..Sehä on sitä aidosti mitä tapahtuukin....Mitä sitä kiertelee ja kaartelee kuten eräät tekee jne....Kaikki nii tekopyhiä jne...Me nautitaan siitä mitä pitääkin, eikä mitää en mä kalua katso tai jotain...Ihan tyhmän puhetta tollanen...Rohkeasti asioihin kiinni mitkä kiihottaakin miehessä njam!!!! Kuka mitenki


  • erkkiperkki

   Nythän on niin, että jos sulava uimahyyppäjä-vartaloinen Adonis langettaa naiseen pitkän katseen, niin toiminta on flirttailua, mutta jos itravatsainen, valuvanaamainen ja keski-ikää poteva herrasmies vähän kaula-aukkoa visuaalisesti auditoi, niin kyse on törkeästä häirinnästä... Moisen jälkeen akka näkee painajaisia ainakin viikon.

   Et voi olla oikeassa, jos väität minun olevan väärässä!

  • kaikennähnyt

   teki meistä miehiä ja naisia onko siis väärin olla näin jos on tissit katsottavaksi laitettuna niin olenhan typerä tai H... jos ei kelpaa! ja sitten huudetaan,et on lähennelty.On siis kysymys siitä,että KUKA katselee ja millaisen lompakon kanssa.

  • on jo

   yli kymmenen vuotta katsellut minua halveksien tai ivallisesti hymyillen.
   Minusta se on jo näin pitkään jatkuneena ahdistelua. Mutta nainen on ilmeisesti mielenterveysongelmista kärsivä.
   Eihän kukaan normaali tuollaista tee.

  • Hymyileväinennnnn

   Kyllä mua naurattaa tämä naisten vouhotus n äistä seksuaalisista ahdisteluista.

   "Sitä saa mitä tilaa" sanoo sananlasku ja varmasti sopii suurimmalle osalle niistä ketkä valittavat häirinnästä.

   • -levoton-

    Ne, jotka, e yleistä, tykkäävät vilautella, niin tekevät sitä usein, jos on muuten tavallisen näköinen tai ei muuta katseltavaa. Eivät häpeä kilojaan, mukamas. Jotkut vilauttelevat sääriään.


   • jotkut

    minihameisia naisiakin periaatteella "sitä saa mitä tilaa". Haloo...!


   • dfklsdfl
    jotkut kirjoitti:

    minihameisia naisiakin periaatteella "sitä saa mitä tilaa". Haloo...!

    Ja naiset katseellaan ym tavoin raiskaavat miehiä, ihan käyvät päällekkin..kun vähänki paljasta pintaa mieheltä näkyy pienen pienissä shortseissa, ja ei mitää niitten alta jne...ym lihaksikkain sexikkäin ja vau kun nainen käy kiinni vaik väkisin...Nii miehet houkuttelee naistaa, vaik väkisin ottamaan....hyvä


  • B-Studio!!!

   Voi, Lotta!!! Lotta Backlund 7.2 A-talkissa keskustelemassa seksuaalisesta ahdistelusta. Seuraavana päivänä 8.2 B-Studiossa tiirailemassa sketsissä miehen persettä. Tämän nainen on tunnettu vääntämään kaksimielisiä juttuja! Ja hänet valitaan keskustelemaan ajankohtaisohjelmaan, voi hyvää päivää!!! Ei ne YLEssäkään osaa ottaa selvää kenet sinne kutsutaan keskustelemaan näinkin vakavasta jutusta, oikein naurattaa. Tämän jälkeen voisi sanoa, että mitä sitten, vetäkää säkki päälle.

   • Eki66

    Taitaa olla niin, että ne kauneimmasta päästä olevat naiset eivät juurikaan välitä näistä muiden kommenteista.


  • ylpeästi nainen

   Naisen rinnat kehittyivät laisikseen juuri katseenvangitsijoiksi siinä kuin pyöreä pyllykin. Vrt. muut nisäkkäät (nautaeläimiä lukuunottamatta), jotka imettävät myös, mutta niillä on vain suuhun sopivat nisät eli nännit vatsansa alla tai karvojensa seassa! Silmät ovat näkemistä ja katsomista varten. Miksi siis tuijotella jotakin, mikä ei kiinnosta?
   Myös jokainen nainen tuijottelee miestä milloin mihinkin, minkä hyväksi silmälleen näkee.
   Rintani ovat tissiliiveillä pystyyn topatut ja ylpeästi ne kannan siinä kuin isot polveni, jotka myös katseen kestävät - ilman seksuaalista tai muuta häirintää.
   Maitorauhaset toimivat ilman ympärillä olevia rasvakudoksiakin... kannattaa siis miettiä. Kannattaa miettiä myös sitä, miksi rintaliivit on keksitty, ellei juuri rintojen muodon esilletuomiseksi mahdollisimman edullisella ja katseita vangitsevalla tavalla. Isot tissit voitaisiin sitoa muutoinkin.

   Miehissäkin katsomista on, kenelle mitäkin ihan mieltymyksen mukaan. Minä surutta katselen ja nautin näkemästäni.
   Silmien käyttäminen ei ole häiritsevää, sillä muutoinko kauneutta yritettäisiin rakentaa myös ympäristöön niin kuvataiteissa kuin arkkitehtuurissakin. Tyhmää on tyhjästä vouhottaa.

  • =;)

   Matteuksen evankeliumi:
   5:28   Mutta minä sanon teille: jokainen, joka katsoo naista himoiten häntä, on jo sydämessään tehnyt huorin hänen kanssansa.
   Matteuksen evankeliumi:
   5:21   Te olette kuulleet sanotuksi vanhoille: 'Älä tapa', ja: 'Joka tappaa, se on ansainnut oikeuden tuomion.'
   5:22   Mutta minä sanon teille: jokainen, joka vihastuu veljeensä, on ansainnut oikeuden tuomion; ja joka sanoo veljelleen: 'Sinä tyhjänpäiväinen', on ansainnut suuren neuvoston tuomion; ja joka sanoo: 'Sinä hullu', on ansainnut helvetin tulen.

   • =;)

    Matteuksen evankeliumi:
    9:6   Mutta tietääksenne, että Ihmisen Pojalla on valta maan päällä antaa syntejä anteeksi, niin" - hän sanoi halvatulle - "nouse, ota vuoteesi ja mene kotiisi."

    1.Korinttolaiskirje:
    1:21   Sillä kun, Jumalan viisaudesta, maailma ei oppinut viisauden avulla tuntemaan Jumalaa, niin Jumala näki hyväksi saarnauttamansa hullutuksen kautta pelastaa ne, jotka uskovat,


  • Ernst Zweistein

   Suhteellisen suhteeton Teoria flirttailijan muuttumisesta ahdistelijaksi saadaan kun yhdistetään seuraavat tekijät:

   1-lisääntynyt massanmäärä(läskit)
   2-lisääntynyt ikä(n50v)
   3-vähentyneet hiukset(puolikalju)
   4-Painovoiman vaikutus löysään lihaan kaikkialla kehossa(taistelusta luopuneet silmäpussit , buldoggiposket ja se yksi riippunut liha)
   5-Halu vitsailla ja puhua mukavia nuorten naisten rinnoille avustaen viestiä levottomin, hikisenä vaeltelivin käsin ,pienessä shievässä.

   kohtien 1-5 summa = ahdistelija isolla A:lla.

   Jos taas yksikään 1-4 kohdista ei toteudu lainkaan mutta kohta 5 pysyy samana muuttua hän kivaksi flirttailevaksi alfaurokseksi(Naisille on hieman erilainen teoria),joka heilauttaa naisen kuin prinsessan valkean ratsunsa selkään ja vie hänet vehreiden niittyjen takana olevaan linnaansa.

   Jos taas vain yksi tai muutama kohta ei toteudu saattaa lohjeta säälipiparia pimeässä peiton alla äkkiä, kunhan aamulla mies älyää häipyä ajoissa eikä tekstiviestittele enää koskaan sen jälkeen.(toteutumiselle hyvin suuri epätodennäköisyys)


   Naisten teoria on paljon yksinkertaisempi:

   Miehen on suostuttava aina naisen niin halutessa
   muuten mies on homo.

   Terv.
   Ernst Zweisten
   Lettutieteen vihtori,doctor interruptus,cumlaude impropatur ja muita hienoja latinakileisiä nimiä

   • ernst Zweisten

    Mikäli ahdistelijalla Isolla A:lla löytyy
    tarpeeksi paljon hurmaavaa iän mukanaan tuomaa charmia lompakostaan saadaan aikaiseksi poikkeusolosuhteet jotka kumoavat yleisteorian.

    naisten sääntö on aina sama.

    terv Erns Zweistein


   • dflsdflö

    Näin älytöntä mössöä kirjoittaa huonoitsetuntoinen kaiken mukamas tietävä pieni mulkkunen, riippu kaljavatsainen, sairas monella tapaa, alkoholisoitunut äijänkäppänä...Tällaset jorpakkoon ja pysykööt siellä...Ja menkööt ulkomaille tällasta paskaa kirjottamassa...Onneksi on näit nuoria hyvä itsetuntoiisia fiksuja miehiä, jotka nauraa näille älyttömillä aivottomille äijän kirjoituksille...Kuten monta nuorta miestä taustall täs nyt toteaa....Ääliöitä nää keskiikästen kriisissä olevat miehet kautta aikain sukupuuttoon häipyä tällaiset Nilkit hörhöt!!!!!


   • Ernst Zweistein
    dflsdflö kirjoitti:

    Näin älytöntä mössöä kirjoittaa huonoitsetuntoinen kaiken mukamas tietävä pieni mulkkunen, riippu kaljavatsainen, sairas monella tapaa, alkoholisoitunut äijänkäppänä...Tällaset jorpakkoon ja pysykööt siellä...Ja menkööt ulkomaille tällasta paskaa kirjottamassa...Onneksi on näit nuoria hyvä itsetuntoiisia fiksuja miehiä, jotka nauraa näille älyttömillä aivottomille äijän kirjoituksille...Kuten monta nuorta miestä taustall täs nyt toteaa....Ääliöitä nää keskiikästen kriisissä olevat miehet kautta aikain sukupuuttoon häipyä tällaiset Nilkit hörhöt!!!!!

    taisi tulla ihan pipi :)
    terv.Ernst


   • ernst
    dflsdflö kirjoitti:

    Näin älytöntä mössöä kirjoittaa huonoitsetuntoinen kaiken mukamas tietävä pieni mulkkunen, riippu kaljavatsainen, sairas monella tapaa, alkoholisoitunut äijänkäppänä...Tällaset jorpakkoon ja pysykööt siellä...Ja menkööt ulkomaille tällasta paskaa kirjottamassa...Onneksi on näit nuoria hyvä itsetuntoiisia fiksuja miehiä, jotka nauraa näille älyttömillä aivottomille äijän kirjoituksille...Kuten monta nuorta miestä taustall täs nyt toteaa....Ääliöitä nää keskiikästen kriisissä olevat miehet kautta aikain sukupuuttoon häipyä tällaiset Nilkit hörhöt!!!!!

    ja itsesi huumorintajuttomaksi .)


   • dfösöf
    Ernst Zweistein kirjoitti:

    taisi tulla ihan pipi :)
    terv.Ernst

    Sinne taisi tulla pipi, ja huumori ei menny perille....


   • huuhakahakahaka
    dflsdflö kirjoitti:

    Näin älytöntä mössöä kirjoittaa huonoitsetuntoinen kaiken mukamas tietävä pieni mulkkunen, riippu kaljavatsainen, sairas monella tapaa, alkoholisoitunut äijänkäppänä...Tällaset jorpakkoon ja pysykööt siellä...Ja menkööt ulkomaille tällasta paskaa kirjottamassa...Onneksi on näit nuoria hyvä itsetuntoiisia fiksuja miehiä, jotka nauraa näille älyttömillä aivottomille äijän kirjoituksille...Kuten monta nuorta miestä taustall täs nyt toteaa....Ääliöitä nää keskiikästen kriisissä olevat miehet kautta aikain sukupuuttoon häipyä tällaiset Nilkit hörhöt!!!!!

    koskaan ei voi tietää minkä kiven alta tai mistä lepakkoluolasta kotoisin ovat tämänkaltaiset viestit kotoisin.Netti vetää ötököitä puoleensa kuin yövalo perhosia.
    Näin ala-arvoista ja sivistymätöntä paskaa ulosantavan naisen(?)tuskin tarvitsee pelätä tulevansa ahdistelluksi ja jos joku äärimmäisen epätoivoinen mies(?) häneen lankeaa niin niksipirkka vihje hänelle:Sukkahousuihin voi myös hirttäytyä.

    hilipatiheijaa :)ahistukaa ja ahistelkaa toisistanne ja toisianne lopetin just netin käytön.


  • Gabriel_Knight

   Kyllä miesten ja naisten pitää saada katsoa toisiaan täysin vapaasti, ei se katse ketään vahingoita. Se että pitäisi varoa katsomasta esim. rintojen alueelle, voisi olla pidemmän päälle aika ahdistavaa, kun jatkuvasti pitäisi miettiä ettei katso "vääriin paikkoihin". Sehän saattaisi johtaa pidemmän päälle siihen, että alkaisi välttelemään vastakkaisen sukupuolen edustajia.

  • todella ahdistunut

   jossa todetaan että ahdistelua on se jonka joku kokee ahdisteluksi...
   Tämähän johtaa terveen järjen kannalta absurdiin tilanteeseen jossa maailmasta pitää poistaa lyhyesti sanoen kaikki ihmiset.
   Näköjään naisten nykymuodin mukaista on olla sitä mieltä että "minuahan ei hyväksi käytetä"
   Tätä ylevää periaatetta noudattaen ei sitten enää törmätä jatkossa edes pedofiileihin, koska syntyvyys on 0% ( ja kuolleisuus 100)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   306
   2601
  2. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   13
   1835
  3. Erika Vikman Emmagaalassa

   Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   178
   1669
  4. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   116
   1625
  5. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   334
   1495
  6. Sofia lähti taas matkalle

   sinä ja minä emme....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   1294
  7. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

   Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
   Ikävä
   116
   1237
  8. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

   Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   260
   1138
  9. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

   Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
   Sinkut
   235
   991
  10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

   SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
   NATO
   218
   837
  Aihe