Voisitteko..

Ihmeiden aika?

Voisitteko kertoa enemmän Ihmeiden aika-sarjasta?
Vai oliks se Telenovela? Sillon kun se tuli en oikein tajunnut koko sarjaa. Nyt oon vähän alkanut tajuta kun oon kysynyt siskolta.

2

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HALUU TIETÄÄ MYÖS!

      Muistan kun se tuli telkusta mutta en sitä sillon kattonut, ehkä yhen jakson, mutta en sillon ees vielä tiennyt että nää sarjat on aiva loistavia..:D

      • Staceyyh

        En jaksa itse alkaa kirjoittamaan koko juonta, joten Wiki saa auttaa:

        Ihmeiden aika (Juana la Virgen, 2002) on venezuelalainen telenovela, jonka on kirjoittanut Perla Farias ja ohjannut Tony Rodrigues Perla Fariaksen kanssa. RCTV International jakaa sarjaa ympäri maailmaa. Sarjan tunnusmusiikki on Jyve V:n esittämä Sólo a Tu Lado Quiero Vivir.

        17-vuotias Juana Pérez (Daniela Alvarado) tulee raskaaksi keinohedelmöityksellä lääkärin tekemän virheen vuoksi. Isäksi osoittautuu ajan myötä Positivo-lehden toimitusjohtaja Mauricio de la Vega (Ricardo Álamo), joka on sairastanut syöpää aiemmin ja hänen ainoa toivonsa saada lapsi on keinohedelmöitys hänen omalla spermallaan. Sairaalassa käy kuitenkin kohtalokas vahinko, ja kaikki näytteet tuhoutuvat. Näin ollen myös Mauricion haaveet lapsesta tuntuvat olevan mahdottomat, sillä mies ei halua adoptoida. Lääkäriystävänsä kautta hän kuulee kuitenkin sairaalassa tapahtuneesta vahingosta ja siitä, että jossakin päin kaupunkia voi olla nainen, joka yhä kantaa hänen lastaan. Mauricio etsii tätä naista kaikin voimin, ja tämä nainen osoittautuukin Soliksi (Juana Pérez), jonka Mauricio tunteekin jo monen mutkan kautta.

        Huolimatta avioliitostaan Carlota Vivasin (Roxana Díaz) kanssa Mauricio alkaa vähitellen rakastua Juanaan. Juana ei vielä tiedä Mauricion olevan lapsensa isä, ja rakastuu itsekin Mauricioon. Carlota puolestaan yrittää mustasukkaisuuden vimmalla pitää Mauricion kiinni itsessään ja erottaa Juanan ja Mauricion hinnalla millä hyvänsä.

        Francisco Rojas (Saul Marín), Mauricion paras ystävä ja liikekumppani katoaa Positivo-lehden juhlissa. Mauriciolle katkera Carlotan isä Rogelio Vivas (Eduardo Serrano) yrittää saada kaikki uskomaan, että Mauriciolla on jotain tekemistä katoamisen kanssa. Mauricio ja Juana karkaavat vuorille, mutta Juanan perhe, Rogelio ja Carlota alkavat etsiä heitä. Lopulta he löytävät Mauricion ja Juanan vastasyntyneen lapsen kanssa. Kelmien päästessä rakastavaisten kannoille Juana huijaa Mauricion olevan kuollut.

        Lopulta Mauricio joutuu oikeuden eteen epäiltynä Rojasin murhasta. Kaikki alkaa näyttää selvältä – Mauricio todellakin on murhaaja. Viime hetkellä Juana saapuu oikeussaliin enonsa Manuelin kanssa ja näyttää Positivo-lehden vuosijuhlassa otetut vahingonlaukauskuvat tuomarille. Näissä kuvissa näkyy selvästi, kuinka Rogelio Vivas ja kätyrinsä Camacho kantavat Rojasin ruumista. Samalla kertaa Vivas todetaan syylliseksi myös erinäisistä veropetoksista, kun lehteä edustavat Enriqueta ja Armando saapuvat oikeussaliin tilikirjojen kanssa. Mauricio vapautuu syytteistä, Vivas puolestaan joutuu vankilaan loppuiäkseen. Sarjan lopussa Juana ja Mauricio menevät naimisiin Merídassa ja elävät elämänsä onnellisina loppuun asti, yhdessä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      202
      4810
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      279
      2942
    3. 134
      1757
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      219
      1526
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1186
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1129
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1097
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1081
    Aihe