Lemmen viemää

hyvä sarja

Minä ainakin mielelläni seuraan kyseistä sarjaa ja olen 28 v. eli eivät kaikki katsojat tosiaan ole mitään eläkeikäsiä tai koululaisia. Monet tuttunikin sarjasta tykkäävät, paljon mukavampi kuin esim tuhkimotarina jossa hirveätä heilumista ja ylinäyttelemistä. Ei hyvään sarjaan tarvita mitään fantasiaa, voi ihan todenmukaisilla tapahtumillakin hyvän sarjan tehdä. Ihanaa vaihtelua noiden venezuelaisten hössöjen jälkeen. Coraa näyttelevä Claudia on mainio näyttelijä, jonka sivut löysin netistä vastikään
http://www.claudiawenzel.de/

7

442

Vastaukset

 • Moi
  Jos, hömppää haluaa katsoa, niin ei Lemmen viemää ole sieltä pahimmasta päästä ollenkaan.
  Niin kuin tuolla ylläolevassa ketjussa kirjoitinkin (joka muuten poistettiin) en ole ikuna, kuin ehkä Venäjällä, nähnyt yhtä huonosti tehtyä sarjaa, kuin Tuhkimo tarina oli/on.
  Yritin katsoa sitä, mutta ei iskeny, EI. Juuri tuo yli näytteleminen ja heiluminen, hössöttäminen, sekä heikot, halvat lavasteet oli kauheeta.
  Onneksi siinä ”kaukossa” on myös muita näppäimiä off/on nappulan lisäksi ja kirjastossa kirjoja.

 • Minustakin tämä Lemmen viemää on tosi hyvä sarja. Olen 25-vuotias opiskelija, joten aamuisin (jos ei luentoja ole) on mukava nauttia aamiaista ja katsoa kyseistä sarjaa. Minua ärsytti noissa venezuelalaisissa telenoveloissa se ainainen naisen alistaminen...Aina jotain fyysistä väkivaltaa, raiskauksia jne.

  Onneksi tuli Lemmen viemää! :)

 • Lemmen viemää on tosi hyvä sarja. Claudia on ihan hyvä mutta minun mielestäni Charlottea näyttelevä Mona on kuitenkin parempi. :) Lemmen viemäässä on ihanat alppimaisemat ja kaikki puhuvat selkeää saksaa. xD saksa

 • Tämäkin jo liian kauan näkynyt televisiossa.

 • Juu, Lemmen Viemää pyörii meillä edelleen ja pidän sarjasta. Nykyisistä tapahtumista se Beatricen lapsenvaihto ja seuraukset siitä oli koukuttavaa katsottavaa että milloinkahan Tom-vauva pääsee takaisin Tina-äitinsä luokse. Se aika tuntui ikuisuudelta mutta hyvin siinä loppujen lopuksi kävi vaikka kaikenlaista ikävää ehti tapahtua välillä. No Pahis-Beatricen taival siinä sarjassa päättyi. Paha sai palkkansa.

 • Itse Saksassa asuneena koukutuin sarjaan, kun jotan iltapäivä paussin piti olla ja emmeä ei esitetty, ( ylipäätään englantilaisia sarjoja ei Saksan tv näyttänyt),.
  Suomessa katsoin sitä alkuun siksi, että ylläpidän saksankielen taitoja.

 • Lemmen Viemää telenovela-sarjassa se hotellin keittiössä työskentely ei näytä oikein hygienian periaatteita noudattavalta. Siellä ne työntekijät hyörii ja kokkailevat ilman päähineitä ja suojakäsineitä. Oikeassa elämässä ei menisi läpi nuo työskentelytavat mutta fiktio- ja viihdeohjelmassa käsikirjoittajat eivät huomaa tällaisia seikkoja.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.