Tuhkimotarinasta

Staceyyh

Tämä seuraava kysymysa on VAIN ja ainoastaan niille, jotka pitävät Tuhkimotarinasta!

Minkä takia seurasitte Tuhkimotarinaa? Minä siksi, että Tuhkimotarinassa tapahtui aina jotain. Lemmen Viemää kertoo vain pääparin (mies on vielä aivan kamanlan ruma) on/off- suhteesta. Kai jos olisimme halunneet nähdä tälläistä telenovelan sijaan, olisimme pyytäneet Subia aloittamaan Kauniiden ja Rohkeiden uusinnat kello kuuden telenovelan paikalla?

Tuhkimotarina oli myös kivasti arjesta irtaannuttava. Kuvauspaikka oli eksoottinen, ja niin myös ihmiset. Ja että espanjan kieli on intohimoista! Ei tarvinnut katsella samoja tavallisia naamoja päivästä toiseen.
Juoni oli yksinkertaisesti koukuttava, niin ei sarjaa voinut olla seuraamatta. On tietysti asia erikseen, jos jollain ei riitä huumorintaju ja vapaamielisyys sarjan katsomiseen. Telenovelissahan on kyse tavallaan sadusta, ja sitä Tuhkimotarina oli.

6

554

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Estrambótica

      Tuossahan ne syyt taisivat tulla. Joka päivä oli pakko katsoa Gorditan, Chiquin, Franklinin, Olimpian sun muun porukan sähellystä :)

    • Chiquitita

      Koska Tuhkis vaan on niin paras! Hahmot oli huippuja, espanjan kieli on ihanaa, juoni oli loistava ja hauska jne...! En mä jaksa ees perustella. Vaikka monien mielestä Tuhkis oli surkee ja huonosti tehty ylinäytelty hömppä-sarja, niin jossain vaiheessa se vaan iski ja jäin täysin siihen koukkuun, enkä voinut tehdä sille mitään, enkä kyllä haluakaan, Tuhkis on parhain juttu, mitä mulla on ikinä ollut mun elämässä! (Siis jos ei lasketa perhettä yms...)

      • pirulliseen, ou jep

        Oi kun ihanan rehellisesti osasit asian ilmasta! Mulla myös on fiilinki että se on ainakin yks parhaita juttuja mun elämässä, ja anto taas vuoooooosien tauon jälkeen inspiraation alkaa opiskella espanjaa jota nyt siis vuoden olen taas tankannu ja on ollu inspiroivaa todeta miten suht helposti sitä on omaksunu, olen muutenkin ollu taas kiinnostunu monenlaisista espanjankielisiin kulttuureihin liittyvistä asioista, ja kiinnostus tosiaan pulpahti pintaan tän sarjan myötä.
        Onhan telkusta tullu muitakin espanjankielisiä sarjoja männä vuosina mutta ykskään ei oo mua silleen sytyttäny ku tää "surkee" Mi Gorda Bella.

        Sarjan näyttelijöiden välillä aika suoraviivanen ja menevä tyyli oli vaan plussaa, eikä sarjassa onneks harrastettu Kauniille ja rohkeille tyypillistä vaan lähikuvia kasvoista, vaan aina kuvassa useimmiten kokonaisia kohtauksia, toki myös lähikuvia selvähän se.
        Yhdenkään jakson aikan ei kyllä tullu edes minuutin hetkeä et ois alkanu, hohhoijaa haukottelemaan. Ehkä jotku Valentinan ja Orestesin lemmenkohtaukset kynttilöineen oli vähän pitkästyttäviä mutta kokonaisuuden ohessa nekin menetteli.

        Omalla omituisella, omaperäisellä tavallaan hyvin tehty sarja vaikka ne jotka kattoo sitä "väärästä puusta" eli pelkästään kiinnittäen huomiota siihen oliko sarja yleisten standardien mukaan hyvä vai huono, ei sitä kyllä tajuu. Toi telenoveloiden maailma on tietysti ihan omansa, toiset tykkää, toiset ei.
        Ja mä oisin kyllä tosiaan myös toivonu Tuhkiksen tilalle jotain espanjankielistä telenovelaa, en todellakaan voi kattoo nihkeetä Lemmen viemää.
        Zorrolla on niin huono aika et hyvin vähän oon sitä kattonu, hyvä jos kaks jaksoa.


    • pirulliseen, oo jep

      "Mä jäin kiikkiin pirulliseen, o ou jep" kuten Rauli Somerjoki laulo.

      Eka kun aloin kattomaan Tuhkista kiinnitin lähinnä huomiota Chiquiin, ai että tässä on toi nainen jolla on ihanat pitkät kiiltävänmustat hiukset ja katoin sitte puolivahingossa seuraavanakin päivänä - ja sarjan henkilöhahmot vaikutti niin ihanan epäuskottavan värikkäiltä et oli taas pakko kattoo kolmantenakin päivänä ja seuraavana ja sitte sitä tajus että tätä on seurattava ihan joka päivä, se oli niikus päivän kohokohta.

      Värikkäät hahmot, vaatteet, dramaattinen tyypittely, menoa ja meininkiä, eksoottiset lavasteet tai kuvauspaikat, ihana venezuelan espanja, musiikkia ja vauhtia. Hirveitä juonenkäänteitä vailla mitään laimennusta, todellinen chilipippuri sarjojen usein niin latteessa tarjonnassa.
      En panis pahitteeks vaikka koko sarja tulis jossain vaihessa ihan pokkana uusintana ensimmäisestä jaksosta viimeseen asti!

    • gordabella

      ...jäin minäkin! Siis vain siksi, että sarja oli (ja on edelleen) niin loistava. Juoni, näyttelijät, hahmot yms... Siis oli aivan ihanaa seurata Tuhkista, kun omassa elämässä ei tapahtunut mitään, ja kun tuntui ettei muuta jaksa. Sarja oli myös minulle parasta mitä oli tapahtunut pitkiin aikoihin! Kuin huumetta...

      • harare

        Kuvittelin, että mulla on ikää ja elämänkokemusta senverran, etten sorru jokapäiväiseen telkkarisoopaan. Mutta toisin kävi.
        Tuhkimotarina on paras saippuaparodia maailmassa, kieli poskessa ylinäytelty, hauska, värikäs ja täynnä draamaa. Ei tarvitsee erikseen mainita niitä venetsuelan kuvankauniita naisia (voi sitä Chiqiä!) ja ahniinsyötövönnäköisiä miehiä :-) Kiitos sille sarjalle löysin espanjan kielen, Jeremiaksen ja Latina-Amerikan popmusiikin. Jeremiaksen musa on aivan loistavaa (kaunein helmi megahitti 'Tu').


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7877
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      174
      1705
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1104
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1103
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      968
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      186
      906
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      181
      888
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      876
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      793
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      704
    Aihe