Bond-aiheinen kysely.

mrs.bond

Teen tutkielmaa James Bondeista. Haluaisin muiden mielipiteitä, joten olisin kiitollinen jos vastaisitte kyselyyni. :)

1. Mikä on Paras Bond elokuva?

2. Kuka on paras Bondia esittänyt? Perustele.

3. Pidätkö enemmän Bondeista, joissa on paljon räiskintää ja ammuskelua, vai niistä vanhemmista, joissa toiminta oli enemmänkin "kikkailua"?

4. Pidätkö enemmän vanhemmista vai uusista Bondeista? Voit halutessasi perustella.

5. Luuletko että nuoret ihmiset voivat saada huonoja vaikutteita Bondeista?

6. Mistä Bond biisistä pidät?

7. Onko jotain, mitä haluaisit muuttaa elokuvissa? Mitä?

KIITOS!

4

568

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • welcome mr Bond

      1. Tosi vaikee nimetä sitä juuri parasta Bondia,mutta olen sitä mieltä, että mielipiteitä pitää sanoa, joten vastaan FOR YOUR EYES ONLY eli ERITTÄIN SALAINEN. Valitsin elokuvan sen takia, koska sen olen nähnyt noin 40 kertaa ja se on ehkä kaikkien aikojen viihdyttävämpiä elokuvia. Kaksi aivan loistavaa takaa-ajo kohtausta eli Kreikan autokohellus ja Cortinan hiihto-moottoripyörä kohtaus. Elokuvassa on myös yksi sarjan top 5 aloitusosuuksista. Mahtavat maisemat ja sopivasti huumoria ja toimintaa. Ainoa, mitä elokuvassa ei ole on vekottimet, mutta niitä ei oikeastaan edes kaipaa.

      2. Tämä palkinto täytyy jakaa Sean Conneryn ja Roger Mooren kesken. Connery on se tosi Bond, mutta Mooren Bondit on nautinnollisempia. Moore myös toi sopivaa huumoria ja piti hengissä saagaa. Connery Bondia on tietyllä tavalla uskottavampi, mutta elokuvat ovat ehkä liikaa 60-luvun ajankuvan vankeja.

      3. Itseasiassa pidän molemmista. Ennen pidin enemmän räiskintää sisältävistä Bondeista, mutta nykyään osaan arvostaa myös vanhoja tavallaan tyylikkäämpiä Bondejakin, kuten Tri No tai Istanbulissa. Niissä on aitoa kylmänsodan henkeä, josta 90-luvulla syntyneet eivät tiedä mitään. Brosnanin Bondit menivät niin överiksi, että melkein pilasivat perinteet.

      4. Oma top 5 on For Your eyes only, Coldfinger, Spy who loved me, You only live twice ja octopussy, eli pidän vähän kaikista. Brosnanin Bondeista katsottava on ainoastaan Goldeneye, muut aivan täyttä paskaa. Näkymättömiä autoja ja muuta paskaa. Hyi helvatti. Ei noissa ole mitään tyyliä ja logiikkaa. Katsokaapa vaikkapa coldfingeriä. Mitä tyyliä, näyttelemistä, juoni, ohjaus, kuvaus...vau! Dalton oli myös hyvä, vaikka licence to kill oli ehkä jo liian jäykkis, mutta kuvaa hyvin 90-luvun vaihdetta.

      5. En tiä uusimmista, mutta vanhoista Bondeista saa vaan hyviä vaikutteita, jos saa. Niissä ei potkita maassa makaavaa tai olla muuten selkärangattomia.

      6. Mietin tätä yksi päivä ja vaikee on nimetä parasta. Jotakin pitää kuitenkin sanoa, niin sanotaan Nancy Sinatran you only live twice. Hyviä oli myös Coldeneye, Live and let die, wiev to a kill jne. Musiikkihan skulaa Bondeissa...Brosnanin Bondit tosin tekevät tähänkin ison miinuksen.

      7. Kyllä. Tyylikkyyttä ja selkärankaa, jota Conneryn Bondeissa on ni takasin. Ei liikaa teknologiaa ja sopivasti huumoria ja räiskettä. Uusin Bondi on hyvällä tiellä, tosin huumoria lisää. Graig tosin muistuttaa jotain Venäjän mafian kaveria Bondia enemmän...se vähän vaikuttaa omaan suhtautumiseeni.

    • suomipoika_88

      on oma suosikkini, joskin pidän lähes kaikista bondeista, lukuunottamatta Golden eye, casino royale ja kuolema saa odottaa.

      Paras näyttelijä on Sean o Connery. Jannu on letkein ja kovin naisten mies, kuin muut näyttelijät. Ja tunnottomin tappaja myös.Brosnan sitä vastoin oli liian pehmeä ja neitimäinen, ja Moore aika tylsä persoona.

      Kyllähän toiminta leffoissa aina räiskintää pitää olla, hyvännäköisiä naisia unohtamatta ;).

      Uudemmat bondit ei oikee iske.Lähinnä kyllästyttävää katseltavaa.

      Nuoret honoja vaikutteita bondeista? Päinvastoin.

      Itse en ole hirveästi keskittynyt niihin tunnareihin, valitaan silti Golden Gun:n tunnari.

      Bond elokuvia on jo muuteltu liikaa, ei niitä enää kannata pilaamaan mennä.

      Oleppa hyvä :)

    • Jennu

      Juu, eli oon suuri Bond-fani aj voisin tähän nytt vähän vastailla:D
      1. Ehdottomasti 007 vaaran vyöhykkeellä, eli se jossa Timothy Dalton näyttelee Bondia. Hauskat juonenkäänteet jne :D myös 00issa on aika helmi :D

      2. Timothy Dalton. Kun lukee Ian Flemingin kirjoja, niin kyllä Timothy on lähiunnä sitä henkilöä. Toisaalta tämä sukupolvi kuka on nähnyt pelkkiä elokuviua, saattaa pitää Daltonia huonona. Ennen kuin luin kirjoja, ajattelin että Roger mooore on paras. Kirjoja luettuani huomasin kuitenkin että Dalton on alkuperäisin. eipä piercen suoritukset huonoja olleet:D kaikki olleet omalla tavallaan hyviä!
      3. Riippuu ihan. Pidän eniten vanhoista, esim 007 istanbulissa..toisaalta osa räiskinnöistä on hyviä, mutta yleensä kelaan ne yli :D:D

      4.Vanhoistra! en vain tiedä miksi. Ehkä osa uusista on hiukan tyliin konemaisen oloisia. Vanhat ovat jotenkin luonnollisempoia

      5. En usko, mutta toki mahdollista. Its een ole saanut, tosin olenkin jo kohta 16 :D

      6.Timantit ovat ikuisia

      • Jennuuuuu

        Nii juu, eli tos ykkös kysymyksessä oli jääny pois topi ** myös 007 istanbulissa on hyvä.Kaikissa on jotain hyvää, ainakin kun katsoo tarpeeksi monta kertaa.

        Jos tulee mieleen lisäkysymyksiä ni vastaan oikein mielelläni :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      149
      10852
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      209
      2890
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1898
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1696
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. 83
      1546
    Aihe