Kansainvälinen Thainyrkkeilytapahtuma Tampere

5.4.2008

http://i20.photobucket.com/albums/b206/pernur/chisd-22.jpg

CHITALADA SHOWDOWN, KANSAINVÄLISTÄ HUIPPUTHAINYRKKEILYÄ TAMPEREELLA 5.HUHTIKUUTA 2008 KLO 17.00


Chitalada Finland järjestää kansainvälisen Thainyrkkeily-tapahtuman Hervannan Vapaa-aikakeskuksessa (Lindforsinkatu 5).

Luvassa on monta kovatasoista Thainyrkkeilyottelua:

Ammattilaisottelut:

5x2 min Milja Heino, Chitalada, Suomi- Hilary Mack, Skotlanti -53kg

Heino on tällä hetkellä menestynein ja maailmalla tunnetuin suomalainen thainyrkkeilijä, joka tunnetaan myös lajin emämaassa, Thaimaassa. Heino on otellut ennakkoluulottomasti monta kertaa kokeneempia thaimaalaisia ottelijoita vastaan, jotka ovat yleensä joutuneet myöntämään Heinon paremmakseen. Heinon saavutukset ovatkin kunnioitettavat: kahden Suomen mestaruuden lisäksi saavutettuna on IFMA:n amatöörien maailmanmestaruus, WMC:n Euroopan mestaruus, S1 maailmanmestaruus ja WPMO-liiton maailmanmestaruus.
Yhtenä kunnioitettavimpana saavutuksena voi pitää jo vuonna 2006 osallistumista Thaimaassa järjestettyyn 8-naisen S1-turnaukseen, jolloin alle kahden tunnin aikana oteltiin kolme ottelua ilman suojia, Matkalla finaaliin kaatui kaksi kuuluisaa thaimaalaista (toinen keskeytyksellä) ja lopuksi finaalissa tuli vain tiukka pistetappio kuuluisalle Jomyuthingille, joka oli voittanut turnauksen kaksi aiempaa vastustajaansa keskeytyksellä. Heino on otellut jo sen verran usein Thaimaassa, mm Kuningatteren syntymäpäivien kunniaksi järjestetyissä tapahtumissa, että "Naughty Girl" tai "Malja PerttiGYM" tunnistetaan jo kadulla ja hotelleissa Thaimaassa. Ottelusaldo onkin nyt jo 24 voittoa ja vain 4 tappiota. Suomalaisittain hieman erikoista on myös se, että otteluista 11kpl on jo ammattilaisotteluita. Heino otteli viimeksi helmikuussa Thaimaan Koratissa, jolloin kukisti jälleen selvästi thaimaalaisen vastustajansa.

Vastustajaksi asettuva Skotlannin Hilary Mack on vahva ja aktiivinen ottelija, jolla on palkintokaapissaan mm ISKA:n Brittien mestaruusvyö, sekä STBA-liiton Skotlannin mestaruusvyö. Mack saapui juuri harjoitusmatkaltaanmatkaltaan Thaimaasta ja on luvannut antaa kunnon vastuksen Heinolle. Ja hakee ehdottomasti voittoa.

5x3min Antero Hynynen, KOTR;Suomi- Kunsuk, Thaimaa -65kg

Hynynen on lahjakas suomalainen ottelija, joka on saavuttanut jo amatööreissä Suomen,- ja Pohjoismaiden mestaruuden lisäksi WMC:n ammattilaisten Pohjoismaiden mestaruuden. Viimeisissä IFMA:n MM-kilpailuissa palkintokaappiin tuli lisäksi amatöörien MM-pronssi.
Kunsuk on erittäin kokenut ottelija, joka legendaarisella ottelijanimellään "The Warrior", otteli aktiivivuosinaan yli 200 ottelua. Kunsuk otteli vuonna 2006 Tampereella Belgian Christo Dimitrikakisia vastaan ja osoitti, ettei todellakaan ole vielä eläkkeellä. Samana vuonna hän otteli myös esim Hollannissa ja Unkarissa. Erittäin mielenkiintoinen ottelu luvassa.

5x3min: Petchaek, Thaimaa-Roland Vörös, Unkari -66kg

Petchaek on sekä Bangkokin kuuluisan TV-kanava 7:n mestari, että Rachadamnoenin mestari.
Ottelusaldo on 160 ottelua, joista 120 voittoa. Tampereelle tuleva thaimaalainen lämmitteli tulevaa Suomen ottelua varten, ottelemalla helmikuussa Thaimaassa, voittaen thaimaalaisen vastustajansa tyrmäyksellä kolmannessa erässä.
Unkarin Roland Vörös ei ole varmastikaan ihan "vastaantulija" Petchaekille. Tämä vahva unkarilainen ottelija ottelee säännöllisesti Euroopassa ja on mm EBF-liiton kaksinkertainen Thainyrkkeilyn ammattilaismestari.

Amatööriottelut:

5x2min: Asad Hussin, Chitalada, Suomi- Hardip Singh, Skotlanti -57kg

Hussinilla on juuri saatu Suomen mestaruus sarjassa -60kg, aiemmin sama vyö on tullut hänen normaalissa ottelusarjassaan -57kg. Hussin on lisäksi WMC-liiton Euroopan mestari, sekä saavuttanut ennen Suomeen tuloaan sekä irakin-, että Arabimaiden mestaruuden.
Hardip Singh on tekninen skotlantilainen ottelija, joka tuskin päästää Hussinia kuitenkaan helpolla Tampereella.

5x2min: Antti Nuutinen, Chitalada, Suomi- Gergely Busai, Unkari -81kg

Nuutinen tuli suhteellisen lyhyestä ottelijaurastaan huolimatta kuuluisaksi ottelemalla Thaimaassa vuonna 2006 Bangla-stadionilla thaimaalaista vastustajaa vastaan, jolla oli n 200 ottelua. Ottelu päättyi Nuutisen keskeytysvoittoon ja thaimaalaisen sairaalamatkaan. Hyvä esitys toi heti mahdollisuuden päästä ottelemaan ensimmäisenä suomalaisena Thaimaan Kuninkaan kunniaksi järjestettyihin otteluihin, jossa vastassa oli Rompo-Gymillä Bangkokissa maailmankuulujen venäläisten ammattilaisten, kuten Asalan, Magomedov ja Ramazan, kanssa treenaava kazakhstanilainen vastustaja ja panoksena WPMF-liiton MM-vyö. Ottelu päättyi Nuutisen keskeytysvoittoon.
Armeijavuosi toi tauon kunnolliseen treenaamiseen, vaikka kesällä 2007 kaatuikin Ruotsin mestaruudenkin voittanut, kovalyöntinen Jakob Bugai. Syksyllä 2007 Nuutinen pääsikin ensimmäisenä suomalaisena kuuluisalle Lumpinin stadionille Bangkokissa, jossa tuli pistetappio kokeneemmalle thaimaalaiselle vastustajalle.
Nuutiselle ei ole Tampereella varmasti tiedossa helppoa ottelua, sillä vastaan asettuu kovalyöntinen unkarilainen, Gergely Busai, joka on meriiteiltään mm Unkarin mestari Thainyrkkeilyssä.

5x2min: Ville Lyttinen, Chitalada, Suomi- Stevie Meikle, Skotlanti -67kg

"Viikate" Lyttinen nousi viimeistään tämän vuoden miesten SM-kilpailuissa kaikkien tietoisuuteen, ottelemalla rohkeasti neljä kertaa kokeneempää Pasi Luukkasta vastaan. Lyttinen aiheutti yleisölle shokin niittaamalla kokeneemman vastustajansa kahdesti kanveesiin potkulla päähän. Lopulta tuli pistetappio ottelusta kokeneemmalle vastustajalle, mutta Lyttisen iän ja kokemuksen huomioon ottaen, ottelu oli jo voitto sinänsä..
Lyttinen voitti 2007 nuorten Suomen mestaruuden ja saa vastaansa nyt Tampereella Skotlannin Thainyrkkeilymestarin, Stevie Meiklen.

Kotimaisia otteluita:

5x2min: Jani Virtanen, CAF- Olli Leppänen, HTBC -81kg

Tässä ottelussa ratkaistaan epävirallisesti pääkaupunkiseudun herruus sarjassa -81kg.

5x2min: Mikko Pasanen, Chitalada- Peter Sazonov, GB-Gym -71kg

Pasanen janoaa ottelua pienen ottelutauon jälkeen ja ottelusta tulee varmasti mielenkiintoinen.

4x2min: Teemu Hellevaara, Chitalada- Tommi Vesterinen, HTBC. Ottelu sovittu sarjaan -69kg

Vesterinen voitti juuri SM-kilpailuissa Sazonovin ennen täyttä aikaa, nyt vastaan asettuu kuitenkin tekninen ja vahva Chitaladan Teemu Hellevaara. Vesteristä pidetään kovana lyöjänä, mutta Hellevaara, joka palvelee nyt armeijassa, kävi osallistumassa armeijan nyrkkeilykilpailuihin ja voitti kaksi ottelua keskeytyksellä ja yhden niukasti pisteillä. Lisäksi Hellevaara tunnetaan kovista potkuistaan, joten tuore Suomen mestari ei tule pääsemään helpolla.

4x2min: Jarkko Koivunen, Chitalada- Janne Tähkänen, TreTBC

Luvassa mielenkiintoinen paikalliskamppailu. Koivunen antoi jo myrskyvaroituksen Turun salikilpailuissa voittamalla hieman kokeneemman sikäläisen vastustajansa keskeytyksellä ennen täyttä aikaa. Tähkänen antaa varmasti kuitenkin kunnon vastuksen ja hakee varmasti voittoa kotiin viemisiksi.

Tätä tapahtumaa ei kannata jättää näkemättä!

Tervetuloa!

Liput 20€ ovelta, tai ennakko: Chitalada sali, Puutarhak 12, Tre

0

836

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

        "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
        Suomussalmi
        704
        10320
      2. Suomi on täysin sekaisin

        Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
        Maailman menoa
        422
        4594
      3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

        Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
        Kajaani
        92
        3114
      4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

        ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
        Ikävä
        43
        2875
      5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

        Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
        Kotimaiset julkkisjuorut
        55
        2714
      6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

        Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
        Maailman menoa
        230
        2698
      7. Mitä ajattelet aina

        Kun hän tulee näköpiiriin?
        Ikävä
        154
        1899
      8. Luokatonta toimintaa

        Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
        Suomussalmi
        73
        1748
      9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

        minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
        Ikävä
        14
        1650
      10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

        Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
        Lapua
        6
        1443
      Aihe