Kuinka monta miestä vankeina

Ruskeassa talossa?

Onko monikin Turussa viime vuosina jäljettömiin kadonneista nuorista miehistä joutunut Ruskean talon plösonaamojen saaliiksi? Olisiko jo poliisiratsian aika, vai onko virkavalta juonessa mukana? Turussa tunnetusti korruptio rehottaa ja kytät ovat pahoja.

7 kommenttia

Vastaukset

  • "Neljä porvarillista, valtaapitävää vanhaa miestä – joukossa presidentti ja piispa – vetäytyvät 120 päiväksi suureen kartanoon. He poimivat mukaansa muutaman kymmentä italialaista nuorta poikaa ja tyttöä, joita on tarkoitus alistaa erinäisten seksuaalifantasioiden tyydyttämiseen. Kartanossa eivät päde ulkomaailman lait. Esimerkiksi normaali yhdyntä miehen ja naisen välillä määritellään rikokseksi, josta tuomitaan kuolemaan."

   Kuulostaa ihan neohumanismilta!


  • on saatu kirjoitti:

   "Neljä porvarillista, valtaapitävää vanhaa miestä – joukossa presidentti ja piispa – vetäytyvät 120 päiväksi suureen kartanoon. He poimivat mukaansa muutaman kymmentä italialaista nuorta poikaa ja tyttöä, joita on tarkoitus alistaa erinäisten seksuaalifantasioiden tyydyttämiseen. Kartanossa eivät päde ulkomaailman lait. Esimerkiksi normaali yhdyntä miehen ja naisen välillä määritellään rikokseksi, josta tuomitaan kuolemaan."

   Kuulostaa ihan neohumanismilta!

   Tyttöjä ei ruskeasta talosta löydy!


  • Yksi ero! kirjoitti:

   Tyttöjä ei ruskeasta talosta löydy!

   Tyttöjä ei löydy mutta mekkoihin, kukkahattuihin, korsettehin ja verkkosukkiin pukeutuneita poikia ja miehiä löytyy. Onpa yksi tyhjäpää ja todellinen top-kundi pukeutunut talonmiehen viettelevään viitta-asuun ja tyrävyöhön.


 • Kiinteänä vai löysänä?

  • Keiton kiinteys tai löysyys riippuu suoraan siitä kumpi tavaraa suoraan lähteestä tarjoilee, Talkkari vai Plösonaama. On selvä että toinen vaihtoehto on vangeille huomattavasti siedettävämpi.


 • miten nimien keruu kalmistosta etenee

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.