Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mitäs sanotte J:n sanoista...?

kurja-Olli

Tuli tuo kohta UT:sta mieleen, jossa Jeesus sanoo että jos teitä ei oteta jossain kylässä vastaan, niin poistukaa ja pudistakaa sen paikan tomutkin kengistänne.

Ei siis sanonut että jääkää sinne väkisin seistä tököttämään ja huutakaa kuin hyeenat maailmanlopusta, tuomiopäivästä, synnistä jne.

Mitenkä monille lähetyshenkisille ei mene perille että kun on tehty selväsanaisesti selväksi että ei kiitos, niin se on sillä selvä ja siihen ei jäädä enää vänkyttämään asiasta? Ettekö te osaa sitä Raamattuanne vai miten on?

Joo, arvaan kyllä että vastaus on että evankeliumi pitää kaikelle kansalle julistaman. Sitten kun jokainen on sen jo kuullut, ja ihminen yleensä osaa sanoa että joo kuulin jo, niin mitä siitä vieläkin jotain huutamaan ja väittelemään?

Saati että yritetään väkisin käännyttää kokonaiset heimot 3. maailmasta.

5

595

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olliseni..

      ..noin se asia on Jeesuksen sanojen mukaan ja se helpottaisi, kun otettaisiin todesta, sitä useammat ehtisi evankeliumin kuulla. Uskoontulleille sitten pitää opettaa näitä raamatullisia asioita, mutta se on jo luku erikseen.

      Eikä mitään lohkoja, lahkoja, kirkkokuntia ja hengellisiä yhdistyksiä pitäisi perustaa, olisi Raamatun mallin mukaan uskovat kaikki yhdessä ja sitten uskottomat erillään, tulisi selvä jako maailman ja uskovien välille. Nyt on kaikki yhtä sekamelskaa, joten kristinuskonkin asiat ovat kärsineet inflaation.

      T;Jumalanhullu

      • ottaa todesta?

        Tai jotkut enkelit. Ei millään pahalla, mutta ei täällä mitään enkeleitä näy ja palavia puskiakin vain maastopaloissa. Saati sitten että ne puskat heittäisivät läppää.

        Kaikki uskovat yhdessä läpällä tarkoitat varmaan kaikkia kristittyjä ja joitain kristinuskoon pohjautuvia alakulttela. Kaikki muut ovatkin sitten uskonnottomia. Siinä sen taas näkee että itse ette voi hyväksyä muita esim. ateisteja, Hinduja, Muslimeja, Buddhalaisia ja yleensäkään kaikkia muita. Sitten vielä ihmettelette miksi ketään ei pidä teistä. Tällä mustavalkoisella ajattelullanne uskonsodat eivät koskaan lopu.


    • Olli K.

      "Joo, arvaan kyllä että vastaus on että evankeliumi pitää kaikelle kansalle julistaman. Sitten kun jokainen on sen jo kuullut, ja ihminen yleensä osaa sanoa että joo kuulin jo, niin mitä siitä vieläkin jotain huutamaan ja väittelemään?"

      Paikkansahan tuo pitää. Ja kun vähän miettii nykymaailman tiedonkulkuvauhtia, tulee siihen tulokseen, että ei ole enää monta sellaista paikkaa maailmassa, jossa ei olisi jo useampaankin kertaan julisteltu.

      Lähetystyö on siis kuta kuinkin lopuillaan. Lähetysporukat kotiin ja antaa niiden rauhassa päättää, ovat kyllä varmasti kuulleet.

    • Hanna

      Evankeliumi pitää saattaa jokaisen ihmisen tietoon maapallolla, jos kohtaan kalataisesti henkilön, varmasti en kauaa jaarittele. Ei pakkosyöttöä , ei!

    • jaakobbi777

      Itselleni tuo raamatunkohta on auennut niin että ymmärrän että siinä tarkoitetaan seurakuntia.

      Apostoleille oli käsky: älkää menkä pakanoiden sekaan vaan israelin kadonneiden ja luopuneiden keskelle.

      Israel tarkoittaa jumalan kansaa jonka jumala on pelastanut egyptistä. Egypti on maailma.

      Ja harvat israelin kansastakin on niitä todellisia uskovia joten sinne on tärkeää julistaa ;)

      Samaa mitä paavalikin julisti. Parannuksen teosta ja pyhityksestä. Ei katsota niihin maallisiin aarteisiin vaan etsitään ensin jumalan valtakuntaa ja kaikki muu meille annetaan.

      Ollaan rukouksessa ja herran sanan edessä veljet, tätä ei voi koskaan olla liikaa ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2057
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1450
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1384
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1321
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1298
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1241
    Aihe