ilmestyskirja

asdkasjdl

Ja minä näin, ja katso: valkoinen hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi, ja hänelle annettiin seppele, ja hän lähti voittaen ja voittamaan. (Ilm. 6:2)

Kenelläkään mitää ajatuksia mitä toi vois tarkottaa?

18

792

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maruanne*

      Siellä selostetaan mikä on se valkoinen hevonen ja sen ratsastaja.

      • Maruanne*

        1.luku ja 1-4: Sana oli Jumala.


    • Unikannel

      Apokalyptiset ratsastajat ovat symbolisia hahmoja, ratsuilla on eri värit jotka tarkoittavat jotain. Valkoinen väri tulkitaan uskonnoksi. Selityksenä on ollut aika monilla selittäjillä Jumalan lähettämä "väkevä eksytys" eli luopumus alkuperäisestä evankeliumista, antikristillinen uskonto ja harhaoppi, esim liberaaliuskonto, new-age yms. Jousimies ammuskelee "pahan palavia nuolia" joilla se koettaa eksyttää valitutkin. Sen annetaan voittaa, että uskovat koeteltaisiin kuka ei rakasta totuutta ja kuka on uskollinen.
      Toinen selitys on islam. Ismael, Aabrahamin orjattaren poika oli taitava jousimies ja hänestä polveutuvat arabikansat. Heidän uskontonsa on lähtenyt voimakkaaseen sotaisaan nousuun ja valloittaa maailmaa.
      Tätä kuitenkin nimeämätöntä ratsumiestä ei pidä sekoittaa 19.luvun ratsastajaan, joka on helposti tunnistettavissa Kristukseksi.

    • Tuossa ilmestyskirjan luvussa 6 puhutaan valkoisesta hevosesta, punaisesta miekkamiehen hevosesta, mustasta viljaa punnitsevan ratsastajan hevosesta sekä neljännestä hevosesta, jonka selässä ratsastavat kuolema ja tuonela.

      Hindulaisuudessa Brahma-jumalan pää on valkoinen ja edustaa pappisluokkaa, bramiineja. Brahman käsivarret ovat punaiset ja edustavat soturiluokkaa. Vatsa on keltainen ja edustaa kauppiaita ja maanviljelijöitä. Jalat ovat puolestaan työläisiä ja palvelijoita.

      • Herra Susi

        Hindulaisuudessa, kun uskovat ajan kiertoon, lopun aikoina Visnu-jumalan viimeinen inkarnaatio saapuu maan päälle tuhoamaan tämän maailman. Kalkin niminen avatara saapuu (lähteestä riippuen) valkoisena hevosena tai sillä ratsastaen.


    • Trubaduuri

      Ilmestyskirjassa on itsessään selitykset nuille ilmestyksen eri osioille. Lue ne ensin, niin kyllä se siitä alkaa hahmottumaan paremmin tuokin jae.

    • 352

      Ilmestyskirjan kohta tarkoittaa Antikristuksen -valloitustoiminnan alkua

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Voisihan tuo olla korona, joka on "valloittanut" maailman ja saattanut sen valheen valtaan. Ratsastajalla on kruunu "corona" päässään ja alla valkea ratsu. Eli rajoituksia ja rokotteita ajetaan "terveyden ja hyvinvoinnin" varjolla, ikään kuin kauniin kuoren avulla. Tämä valheellinen ilmiö on todella valloittanut maailman. Sen jälkeen pitäisi varmaan tulla sota. Sitten nälänhätä ja viimeiseksi massakuolemat.
      Saa nähdä, mikä sota tuo olisi. Onko se sota rokottamattomia vastaan, vaiko uusi maailmansota, joka aiheuttaa sen jälkeen suuren nälänhädän. Siitähän seuraa tietenkin massakuolemat.

    • Anonyymi

      mannerheim ampui rakkauden nuolen kirkkoonne 🤣

    • Anonyymi

      Ajattelen ..ettei valhe voi ratsastaa valkoisella hevosella, ei valheella voi olla päässään seppelettä eikä valhe voi lähteä voittajana voittamaan.
      Valkoinen värinä kuvaa puhtautta, siispä ratsastaja on Kristus ja kuvaa viimeistä herätystä, kutsua. Valkoisella hevosella ratsastaja on Jumalan sana tälle täysin antikristilliselle länsimaiselle luopumukselle joka Toivoo löytävänsä elämää jopa lähiplaneettojen kuista vain voidakseen todistaa Jumalan olemattomiin.
      Turha puhua maailman uskonnoista mitään joiden taustalla on demonit.
      Uskontoja on maailma täys, uskonnot ei ketään pelasta mutta on yksi usko, sekin hajaantunut eri kuppikuntiin, sen takia valkoisella hevosella ratsastava lähtee liikkeelle kootakseen joukkonsa josta muodostuu kristuksen ruumis (seurakunta) mutta ennen tempausta lähtee liikkeelle antikristus, siis ne muut hevoset joka johtaa ihmiskunnan viimeiseen sotaan (Harmagedon). mutta huoli pois sinä kristitty, Jumalan lupauksen mukaan hän tempaa omansa pois ennen vihanmaljoja.
      Älä sekoita antikristuksen vihaa joka on ennen vihanmaljoja, Jumalan vihaan joka tulee antikristuksen jälkeen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ilmestyskirja on sinetillä lukittu joten turhaan te toopet etsitte täällä vastausta siihen lyökää viisaat päät vaan yhteen hahahah

      • Anonyymi

        Etkö sinä toope tajua että sinetit aukeavat juuri nyt!.


    • Anonyymi

      Valkoisella hevosella ratsastava kruunupäinen hahmo on Kuningas jonka nimi Ilm. 19. luvun mukaan on Jumalan Sana eli ratsastaja on Isältään kuninkuuden saanut Jeesus joka kahlitsee Ilm. 20. luvun mukaisesti Saatanan, Jumalan päävastustajan. Saatanan toiminta-alue on siihen mennessä rajoitettu jo maapallolle (Ilm.12:12,13) koska hänet on "heitetty alas taivaasta". (vrt. Jeesuksen mallirukoukseen jossa pyydetään Jumalan tahdon tapahtuvan "maan päällä niinkuin taivaassa")

      On outoa että KR eri versioissaan kääntää englannin ja saksan kielisten käännösten mukaisen sanan "kruunu" (engl. crown) "seppeleeksi". Päässä pidettävä laakeriseppele on tosin tuttu roomalaisten keisareiden valta-asemasta ja osoittaa myös hallintavaltaa kruunun tavoin mutta kuninkaan aseman osoittamisessa kruunu on selkeämpi ilmaus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11201
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3123
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2974
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2177
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1938
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1765
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1749
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1734
    9. 85
      1698
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe