Linnavuori

Miia<

Minkälainen paikka Nokian Linnavuori on asua? Onko lapsiperheelle tekemistä ja harrastuksia? Onko hurjat jutut ja huhut Linnavuoresta jo vanhaa tietoa?

Onko virhe vai hyvä ratkaisu muuttaa Linnavuoreen?

84

11056

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuota..

      Sekä,että. Miten sen ottaa,paikasta ollaan monta mieltä. Luonto on ainakin kaunis, mutta onko naapurit aina?

      • whitetrash.rosvoja

        Linnavuoressa asuu sekakäyttäjiä, rattijuoppoja, ja pikkurikollisia.


    • Pappa joka tiesi liikaa

      Suosittelen harkitsemaan oikein ajatuksella vielä kerran. Ja jos tuntuu, että muutto on järkevää, mieti vielä toisenkin kerran. Tarvittaessa myös kolmannen!

      Jos vielä sittenkin tuntuu, että sinne kannattaa mennä, paljon onnea matkaan. Sitä tullaan vielä tarvitsemaan... On meinaan meno kuin Rauman "luotikujalla"! (Siellä tapettiin mies viimeksi tämän maaliskuun alussa, tiedoksi vaan)

      • keskustalainen.

        toi on nyt vähän liiottelua,tyytyväisiä ihmisiä lyötyy sieltäkin!


    • gffggffg

      Rauhallista ja kaunista on.Koulut ja päiväkodit lähellä.Luonto ja uimaranta vieressä.Eipä oo kukaan häirinny.Asunnot halpoja vesi hyvää.Talot yleensä vanhoja kivitaloja joista tampereella maksettaisiin maltaita.

      • RumaElsa

        Kaunista? Linnavuoressako? No heh heh, erittäin ankean oloinen paikka.


    • kauan asunut

      onhan täällä tullut asuttua aika kauan,melkein 30 vuotta jo.palvelut vähenee hurjaa vauhtia, yksi kauppa,kirjasto,parturi(toinen lähti hoitokodin tieltä)kaksi hoitokotia,koulu(ala-aste)päiväkoti.siinä taitaa palvelut olla.kauniit maisemat,varsinkin kesällä.uimaranta ja venelaituri lähellä.luonto lähellä,mukavalle luontopolulle kun pääsee heti kun ovesta ulos astuu.lapset lähti maailmalle heti kun kykenivät,yksi palasi perheineen takaisin tänne lapsuutensa maisemiin.joo on tämä kiva paikka asua.

    • Karpaazio

      Älä muuta. Siinä on kaikki mitä sinun tulee tietää.

      • asuin lapsuuden linnavuoressa

        Ei mitään pahoja muistoja lapsuudesta kun asuin linnavuoressa 1968-1980,kyllä kavereita oli siihen aikaan,ja empä nyt toisaalta usko että linnavuori nytkään mikään huono asuinpaikka on,muuttakaa vaan ja jos ette viihdy niin sitten pois,mitä muita vaihtoehtoja teillä on,mistäpäin muutatte.


    • sunnuntai ankea

      juoppojen paratiisi ja ihme sakkia

      • 5555556

        hullua insesti porukkaa


    • 18+11
    • ei linnavuoreen.

      jos haluu lapsestaan juopon tai muuten häiriintyneen ni tervemenoo linnikseen...totesin ite ku olis ollu kämppä linnavuores tarjol et asun veneen alla ennemmin ku linnavuoressa...ollu mukana monissa menoissa linnavuores ja en todellakaan suosittele lapsiperheille....harmi ku kauniit maisemat ja uimaranta pilaantuu spurkujen paikalla ololla jotka kiskoo kaljaa rannalla..

      • Ei koko totuus

        Kyllä näistä vastauksista saa Linnavuoresta paljon karumman kuvan kuin mitä elämä täällä todellisuudessa on. Ainakin omakotitaloalueilla elämä on hyvinkin rauhallista ja uusia asukkaita tänne muuttaa koko ajan. Toivottavasti alueen maine alkaa vähitellen vastata täällä asuvien todellisuutta, vaikka näiden viestien valossa ei siltä näytä.


      • Darkka
        Ei koko totuus kirjoitti:

        Kyllä näistä vastauksista saa Linnavuoresta paljon karumman kuvan kuin mitä elämä täällä todellisuudessa on. Ainakin omakotitaloalueilla elämä on hyvinkin rauhallista ja uusia asukkaita tänne muuttaa koko ajan. Toivottavasti alueen maine alkaa vähitellen vastata täällä asuvien todellisuutta, vaikka näiden viestien valossa ei siltä näytä.

        15 vuotias tyttö pahoinpidelty koulun pihassa lauantai-iltana et se siitä lintukodosta


      • Linnavuoren kölvi

        niin olihan se näin 90 luvulla. Kaikki meiän ikäluokasta on kyllä töissä eikä sen enempääsekasin ku muutkaan. Tää on taas tämmöstä kukkahattutäti perseilyä. Ps.minulla ei ole alkoholi ongelmaa vaikka olen linnavuoressa nuoruuteni viettänyt. Jännä juttu.


    • linnavuoresta

      Me muutettiin viime vuoden lopulla ja ollaan tykätty ihan sairaasti :) Eihän siellä mitään huippu palveluita oo, mutta ei me niitä sieltä odotettukaan kun muutettiin - oltais muuten muutettu tampereelle tai nokialle jos oltais haluttu et on supermarketit ja kaikki vieressä.. autot on olemassa sitä varten :) Joo luin kyllä tuosta, että tyttö oli tönäisty maassa nurin, mutta joo mihin te ihmiset ootte muuttamassa jos kuvittelette löytävänne paikan jossa ei ikinä tapahdu mitään ? kyllä pahoinpitelyitä ym tapahtuu joka paikassa, se on ikävä tosi asia :)

      Ainoo miinus on tosiaan se siwaa vasta päätä oleva "hoitokoti" = joku juoppojen talo, mutta eipä niistäkään mitään haittaa oo ollu vaikka asutaan 500 m päässä siitä paikasta :)

      Asunnot nyt vaan sattui siellä olemaan yli puolet halvempia kun Nokialle ja seutu oli jo ennestään tuttua :) Eipä ole kertaakaan kaduttanut !

    • Linnavuorelainen

      Lapsiperheitä täällä asuu todella paljon, ja jos itse olisin perheellinen niin en näkisi mitään syytä muuttaa pois. Etenkin omakotialue tosi rauhallista seutua. Kerrostaloissa asuu vähän värikkäämpää sakkia, mutta mitään harmia ei ole ainakaan minulle ikinä kanssaeläjistä koitunut. Jopa ne Linnavuoren juopot ovat mukavaa ja harmitonta porukkaa.

      • kaikki hyviä

        Ei nokialla huonoa paikkaa olekkaan..


    • Töissä Sisulla 10v

      En muuttais missään nimessä ainakaan lapsiperheen kans. Siuro alkaa olla kohtuullinen paikka ilman spurkuja ja puolet Linnavuorta käsittävistä rupisista tehtaista..

    • koffkoffkoffkoff

      paljon muuttanut pois tänä kesänä ja nyt haitarit vielä myydään.

    • ylihintaiset vuokrat

      sielä aina jysähtää pyssyt ja oluet

      • joka paikan höylä

        ihana paikka ja naiset tosi kamalaa


      • linnavuoren lukko

        Juu näinhän se on. Täälähän on ampumarata ja kaljaa saa Siwasta. Hyvä pointti


    • ffdhhhbb

      älkää ainakaan siihen maalämpötaloon

      • kiinnostunu.

        Mikä vika maalämpötalossa?


      • gghghj
        kiinnostunu. kirjoitti:

        Mikä vika maalämpötalossa?

        energialuokka E


    • tomppa-jee

      asukkaat aika pahoja devil koko kökkö

    • lintsi2

      Eikös sinne tule hyvin uusia asukkaita kun nokian kaikki eitoivotut asukkaat dumpataan sinne sivummalle pois silmistä?

      • sivusta seurannut

        Enemmän tuonne taitaa nykyään muuttaa väkeä uusiin omakotitaloihin.
        Meno tuntuu rauhoittuneen, kun tietty porukka on vanhentunut ja nuorempi polvi muuttaa muualle.


      • malla9

        Kannattaa käydä katsomassa kuinka paljon tänne rakennetaan uutta. Aivan eri paikka kuin 80-luvulla. Valitettavasti monien mielipide on tuolta ajalta. Onneksi Nokialta löytyy lähempää keskustaa paikkoja dumpata näitä ei toivottuja asukkaita.


    • malla9

      Linnavuoressa ollaan asuttu kohta 5v. Tampereelta muutettiin. Hyvä paikka lasten kanssa asua. Muutama juoppo on, mutta ovat aivan harmittomi. Missäpä niitä ei olisi. Omakoti alueet rauhallisia ja turvallista liikkua. Todella loistavat lenkkeilupolut ym. Tarvittava löytyy läheltä eli koulu, päiväkoti, kirjasto ja kauppa..:)
      Töihin Tampereelle ajelee nopeaan..

    • P. Niemi

      Jo parikymmentä vuotta asunut Siurossa ja aina kun on asiaa Linnavuoreen niin
      tulee sellainen epämielyttävä tunne, siellä on tietty apaattinen yleistunnelma.

    • Siuron maalainen

      On kyllä kolkko paikka... Tosiaan hoitokodin zombeja kävelee kaduilla ja Siwan pihassa pyörii kylän spurgut. Juurikaan yhtään normaalia ihmistä en ole vielä tavannut, paitsi muualta käymässä olevat. Aikanaan oli vireä kylä ja mukavia ihmisiä oman kylän tehtaassa töissä. Nyt tuntuu että vetää puoleensa ainoastaan halpaa asuntoa hakevia ja sellaisia jotka eivät ympärillään tapahtuvasta menosta välitä. Kannattaa ajella tai kävellä kylän raitilla muutaman kerran edes takaisin niin tajuaa kyllä......

      • E. Kulovesi

        Veit sanat suustani asiat ovat Linnavuoressa aivan kuten kuvailet ainut hyvä
        juttu taitaa olla kirjasto Siwa suppeineen valikoimineen on yksi tyhjän kanssa,
        karmeita aikansa eläneitä kerrostaloja, eteenkin Huhtalevon rötisköt voi vain
        ihmetellä kuka viitsii rakentaa komeita OK taloja nuhruiseen kyläpahaseen.

        Linnavuoren ja Siuron ero on kuin yö ja päivä, Siuro on se kirkas päivä.


      • Siuron maalainen
        E. Kulovesi kirjoitti:

        Veit sanat suustani asiat ovat Linnavuoressa aivan kuten kuvailet ainut hyvä
        juttu taitaa olla kirjasto Siwa suppeineen valikoimineen on yksi tyhjän kanssa,
        karmeita aikansa eläneitä kerrostaloja, eteenkin Huhtalevon rötisköt voi vain
        ihmetellä kuka viitsii rakentaa komeita OK taloja nuhruiseen kyläpahaseen.

        Linnavuoren ja Siuron ero on kuin yö ja päivä, Siuro on se kirkas päivä.

        Hyvä kun mainitsit tuon kirjaston. Siistein ja viihtyisin kirjasto missä olen ikinä käynyt on Linnavuoressa. No on Metsokin Tampereella siisti, mutta siellä palaa rahaakin ylläpitoon vähän eri tavalla.
        Mutta kuitenkin, kirjaston takia Linnavuoreen ei kannata muuttaa. Mitään muuta valonpilkahdusta tuossa unohdettujen sielujen ja zombien valottomassa yössä ei todellakaan ole.


    • Nieminen Tampere

      Muuta Linnavuoreen, niin saat varman avioeron aikaiseksi sanottiin taannoin.
      Pidin juttuja vain legendoina, mutta muutamat perhetrakediat nähneenä
      alan antamaan mielipiteelle periksi

      • Airot-melat-kuulat

        Luonto ja grillipaikat ja mahtava järvi uimaranta sitä ei ole nokialla tai tampereella ja myös kuhaa saa hyvin verkolla.


    • via dolorosa

      Linnavuoressa ei ole enää hyvä asua. Täällä on jo puoli kylää tehdasalueen peitossa. Luontoa tuhotaan. Metsää kaatuu, järveen lasketaan monen putken voimalla ties mitä! Ei tee mieli uida koko järvessä, niin kauhealle se haisee.
      Täällä on jo kaksi lämpövoimalaa, jotka käryää kauheaa katkua. Agcolta puskee ilmaan jos jonkinlaista savua. Sen lisäksi Agco on tehdas joka ei koskaan nuku! Hirveitä kumahduksia ja rajuja kolinoita keskellä yötä, pikkutunneilla, koska vain. Taitaa ne talon ammattimiehet tehdä aika laila romua, joita sitten ulos romulaareihin paiskotaan!
      Lentomoottorien koekäyttö jyrisee voimakkaana ja kun se lakkaa, päästetään sieltä ulos sanoinkuvaamaton haju, joka laskee varsinkin matalapaineella asuntoalueille ja suoraan huoneisiin.
      Rekat jyrää kylän läpi jatkuvasti. Kun aikataulut on pielessä, ja kun iltaisin ja viikoloppuisin ei tehtaan portista sisälle lasketa, notkuu nämä ulkolaiset rekat Agcon lähellä, kuka pysäkillä, kuka suojatien päällä, toinen jalkakäytävällä. Ja roskat heitetään ulos rekasta. Ei ole iso tehdas näille löytänyt seisontapaikkaa, vaikka uusi tehdaslaajennuskin tehtiin.
      Kuka täällä nauttii enää esim. lenkkeilystä? Pakokaasu haisee jatkuvasti, liikenne kun kasvaa koko ajan, hurjastelijoita löytyy, ja tie pölyää armottomasti, kun sihen on jäänyt savimaa-aines, kun koko syksyn kuorma-autot rullasi edes takaisin ja siirsi kaivuualueilta savet teille renkaissaan, ja nyt ne on sitten kuivuneet sinne. Kun sataa, savet tietysti muttuu kuravelliksi.
      Itse olen asunut täällä liian kauan, aivan liian kauan, mutta minkäs teet, kun ei ole varaa lähteä muualle, ja ei sitä kaikin tavoin sopivaa asuntoakaan aina edes ole tarjolla. Ainoa asia, joka minulla täällä onkin kutakuinkin kunnossa, on asuntoni. Siihen olen tyytyväinen.
      Rauha, luonto, luonnon ihana tuoksu, vesistö... kaikki nuo on pilattu...
      Linnavuori sopii varmasti sellaisille, jotka asuvat täällä hienossa omakotitalossaan, ja pääsevät hienoilla autoillaan aina pois täältä.
      Toivottavasti saan itsekin vielä tilaisuuden muuttaa pois... Vielä toivo elää...

    • Viini mäen miehiä

      Perjantaina-lauantaina vedetään päät täyteen ja paistetaan ulkona makkaraa ja hauskaa on kun mulla on aina kivaa.

    • JUOTTOLA

      syksyllä on paljon hauskaa, mutta mikään ei ole niin kivaa kuin linnavuoren maisemat.!
      Mukaan paljon kaljaa ja lihaa ja makkaraa. Siinä menee muutama päivä kuin siivillä.. kaverilla ei onneksi ole sähköjä nekin on juotu kurkusta alas ni ei tarvi kattoa leffoja. Ulkohuusissa on iso lasiovi et voi kakkiessa katsoa kaunista järvimaisemaa.
      Saunomista, kalastusta, puunhakkuuta, grillausta, olutta, sammumispullo kaapista aamuyöstä..

    • NYT 3VUODEN PUTKI

      Voin juoda jotain 15L sidukkaa tai viinipullon. kukaan ei edes huomaa, että olen kännissä. joskus alkaa nukuttamaan, mutta en edes sammahda, vaan menen normaalisti nukkumaan. en oksenna, en tee tyhmiä juttuja. tiedän koko ajan mitä teen.

      • 2 saunakaljaa

        Voi sisuskalut alkaa huutaa apua ennenpitkää jos kittaa 15L siideriä ja päälle
        vinkkupullo varsinkin jos se on jokapäiväistä, mutta omapa on asia.


    • juhis

      Millainen paikka asua on Marskintie? Esim 7 rivitalo?

      • juhis

        Niin ja mistä lähtee lenkkipolut, jos vaikka asuu Marskintiellä?


      • Martta

        Melko rauhaton, isolla mönkijällä päristellään tyhjänpäiväistä ajoa pihassa iltasella. Alkoholiin suuntautuneita asukkaita. Muinoin talossa ollut ilmalämmitys ja asunnoissa haisi pahalle ja haju kulki mukanasi vaatteissa yms. Nyt en tiedä haiseeko vielä, kun on tehty remontteja vaan mihinkäs se sieltä rakenteista haihtuis. Enpä sinuna muuttaisi.


      • Mouhijärvi

        Onko siellä vielä Valmetin aikanaan kehittämä lattiasuuttimista tuleva lämmitys. Aivan susi ratkaisu. Joka paikka pölyä täynnä.


    • home sweet home

      Siwan takana olevat kerrostalot on kyll niin korkea vuokra et samalla rahalla saa tampereelta ja nokialta...50neliöinen maksaa yli 500e kuukaudessa ja kamala paikka asua ja parvekkeet todella surkeassa kunnossa ja rapit tippuu seinistä.

      • Silti hiano paikka

        Asuuhan siellä näitä "legendoja" joista on vaikka minkä laisia tarinoita kuten Timppa. Että tässä tulee. Se on 3 vuotiaana luovutettu hoitokodille josta se ei saanut muuta kun hankaluuksia. Rupes sekaantuun alkoholiin ja teki kaikkea pahaa kännipäissään. Lähti tappelemaan ja sai kirveestä selkään. Sittenhän se häädettiin pois täältä ja se kerää pulloja elääkseen. Kukaanhan ei tiedä että käykö enää päälle suutuksissaan mutta en suosittele menemään lähelle. Hengailee linnavuoren alueelta aina tampereelle asti


    • Onnekas asukki

      Ihan ok paikka, jos ei haittaa että Pirkanmaan luottotietottomimmat ja alkoholisteimmat ihmiset asuu Linnavuoressa (kattokaa itte netistä tilastot en jaksa niitä nyt tässä selittää). Itse oon asunu ja viihtyny yli 6 kk, tää on ihan omanlaisensa paikka ja täytyy vaan ottaa oikee asenne niin kaikki menee kohilleen, sori nyt pitää lopettaa naapurit tulee hakeen kiljua.

    • bobi3

      Siellä Linnavuoren alkupään talossa eli risteyksestä käännytään niin heti eka talo ja rappu on jotkut kasvatus vehkeet toiminnassa kun outo hurina kuuluu alakerrasta jajoskus tulee höyryt parvekkeelta kun istun siellä tupakilla itten niin tulee vahvemmat höyryt ,, on tullut jo monta vuotta ! Tuntuu mies olevan olevan aika rentoutunut kun koiraansa taluttelee välillä aika tuotteissa :) Kunhan ei autoile lasten päälle fiiliksissään !

      Muuten aika ok paikka jos rauhaa hakee ja kaunista luontoa sekä kuluttaja yatävällinen paikka

      • Hopealumikko

        Joo.. saunan ilmastointihan se siellä hurisee ja puhaltaa saunapäivinä kosteita höyrypilviä!


    • siuro

      Linnavuori on viime vuosina pessyt kasvojaan. Alueelle rakennettu paljon. Nokian paras ala-aste. Upeat maisemat ja nopea ajoyhteys tampereelle.

    • kerranlähtenyt

      Mä onneksi pääsin sieltä poies. Kamala paikka loppujen lopuksi.

    • Linnavuoressa_varttunut

      Aika sontaa tullut tässä keskustelussa monesta rööristä...
      Melkein koko lyhyen ikäni olen asunut "vuoressa" ja en voi moittia millään tavalla paikkaa. Luonto on kaunista, lenkkeily mahdollisuudet ovat hyvät ja järvi soveltuu hyvin kalastukseen (kirjolohta, taimenta, siikaa ja kuhaa on järvessä runsaasti).
      Vähempiosaisia ja hoitoa tarvitsevia kyllä näkee mutta siihen tottuu.
      Minusta tuntuu oudolta että ihmiset alkavat pelkäämään ja vieroksumaan paikkaa jossa näkyy jotain normaalista poikkeavaa.
      Joskus pienempänä (noin 10v) tullut myös käytyä sanaharkkaa kännissä olevien äijien kanssa mutta uskokaa tai älkää, se kasvattaa luonnetta. Täällä myös kaikki ovat ystävällisiä toisilleen kunhan pitää huolen omasta reviiristään.
      Sekin kuulostaa oudolta väitteeltä, että lapset alkaisivat käyttämään päihteitä vain koska näkevät rappiolla olevia ihmisiä. Esim. Minä en käytä lainkaan päihteitä. Nykypäivänähän trendi on se että kaikki alaikäiset juovat Tampereella tai vähintäänkin Koskenmäessä ja täältä syrjemmästä joko lähdetään juomaan tai tehdään jotain muuta. Sekin on aikalailla omasta päätöksestä kiinni että mitä tekee.
      Ainoa miinus mielestäni on pitkät etäisyydet (jos ei ole autoa).
      Mielipiteeni on siis että paikka sopii lapsiperheille samaten kuin vanhemman ikäryhmän ihmisille. Toki mielipiteeseeni vaikuttaa paljon myös se että olen täällä kasvanut ja paikka on luonut minulle vahvan alustan elämälle.
      Tähän loppuun täytyy mainita vielä sen verran että yksilöitähän me ihmiset olemme ja suhtaudumme asioihin hyvinkin eri tavoin. Tässä minun mielipiteeni.

    • gfgft455

      Hyvä kirjoitus ja pitää kyllä kaikin puolin paikkaansa. Asuttu nyt useampi vuosi täällä uudella omakotialueella ja tosin hyvin on lapsien kanssa viihdytty. Mentalin asukkeja näkee yms. mutta sehän on vain rikkaus, että lapsetkin näkevät , että on erilaisia ihmisiä. Ja ystävällisiä ihan ovat he ja monet muutkin täällä. Tänne vain!

    • kauhistunut123

      2000-luvun alussa oli vielä puhdas luonto.Pulloja rikottiin uimarannalle ja voi hirvitys sitä kyttäämistä,kateutta ja toisten asioihin puutumista.Jopa roskat pengottiin ja kotonani käytiin selän takana.En ymmärrä miten yleisavaimia edes annettiin tavan asukkaalle.Kyseessä ei edes ollut vuokra osake.Jatkuvaa oma tekoisten juomien juopottelua.Yöllä hullut vaani ja vakoili eikä illalla uskaltanut lenkkeillä.Ei kai sieltä saa kämppiä enää myytyäkään.Kaunis luonto pilattu eikä siellä muuta ole ollutkaan.

    • Kiipeilijä123

      Kävin 6 vuotta Linnavuoren ala-astetta ja kyllä se Attendon väki pelotti sillon aika paljon. Varsinkin kun huutelivat ja kiroilivat lapsille. Kyllähän sieltä löytyy myös niitä juoppojakin. Jotkut harmittomia, jotkut kusipäitä jotka uhoavat nuorille. Kerrostaloissa asuu vähän sen tyylistä sakkia. Muuttakaa mielummin Siuroon, vaikka Linnavuoressakin on hyvät puolensa kuten luonto ja kuntosali.

    • asukas1970

      Apaattinen tehas alue mikään ei ole muuttunut 40 vuodessa tehdastilat samanlaisia kuin ennenkin, maisemat muistaa vaikka ulkoa vain valametille kelpaa raha työntekiöille sama missa asuvat tehtaan vuokrakampät kalliita päivähinta 450 ylöspäin kuukausivuokra peritään sellaisia hintoja kämpästä jssa on betomiseinää ympärillä, vieläkin tarjotaan asuntoja joihin ei tule edes lämmintä vettä, vain kylmä, tehtaaseen investoidaan mutta ei asumiseen enää riitä, osasta tehtaan asunnoista on kerätty jo monin kertainen hinta että saisi paikalle rakentaa vaikka uuden, ei muualla ole tälläistä käytäntöä olemassa.

    • RReija

      Ollaan nyt 2v asuttu linnavuoressa 13km kaupunkiin. Musta tuntuu etten sopeudu tänne, en sitten millään. Miehen kanssa välit rakoilee osittain myös tämän takia. Hän viihtyy täällä ja kittaa olutta ja joka ilta minä en. Kaipaan kokoajan kaupunkiin, mietin kun lapset kasvaa ja haluaa alkaa harrastaa.. onko tää väliaikasta vai sopeudunko tänne spurgujen kanssa... pää hajoaa tästä miettimisestä :(

    • Linnavuorelainen

      Mä oon tullut tänne Tampereelta vajaat neljä vuotta sitten; ostin halvan kämpän kerrostalosta ja olen todella viihtynyt, vilpittömästi. Vaikea uskoa näitä juttuja täällä, luultavasti perustuen vanhoihin aikoihin. Mä rakastan ympäristöä täällä, Treelle töihin ajaa 25 minuutissa, naapurit ovat aivan mahtavia ja tunnelma kyllä hyvä kaikinpuolin, rauhallista on. En ajatellut muuttaa pois ihan heti :) Meidän taloyhtiössä asuu muutama vanhanliiton doku joista ei kyllä haittaa ole kellekään, paljon rauhallisempaa kuin aiemmassa omistamassani asunnossa Tampereella :) Paljon remppaa tehty taloyhtiössä viime vuosina ja asunnot sekä ulkoa ja sisältä hyvässä kunnossa, viihtyisää asumista, parvekkeelta järvinäkymät ja 100m uimarantaan, ei paha :)

    • TEKIJÄNÄKIJÄ

      Suurin huoli..minne Pirkanmaan vetovoimaisin tehdas menossa? Työnjohtajat entisiä rivimiehiä. Kyykytys ensisijainen..alkaa olemaan sairas työyhteisö. Tulokset surkeaa...osaava porukka pakenee. Sairasta menoa. Työnhakijoita ei ole. Entiset osaajat HYMYILEVÄT....miksi ootte siellä. 100m.n päässä kuin paratiisi...tulosta ja toimintaa löytyy. Mielenkiinnolla seurataan, valituksia henkisestä väkivallasta. Kuka johtaa..kuka on heikoin lenkki????Katseet kehitykseen...voiko paperi-inssi(ei di..vaan lidlin)moottoreiden laatua arvioida. Ai niin suhteella töihin...niin muutkin "isien pojat kasvatetaan em.johtamiseen keinoilla jotka antaa ikäväätulosta!" Perhekonsernia/saadaan ajamaan suuri tehdas alas! Viimoset 2 vuotta alasajoa. Odotamme vastuunkantajia pölökylle..ne SOPIVAT orjat loppuu!

    • AnnikaV79

      Ihanaa on; täällä viihdytään koko perheen voimin :) Mies tehtaalla töissä ja itse kaupungilla. Lapset tykkäävät uudesta rannasta ja koulukin on hyvä. Asuttu vuoden päivät, ei ainakaan meidän talossa ole mitään häiriötekijöitä, hiljaista on kuin huopatossutehtaassa ja naapurit mukavia/ auttavaisia. Vuokralla ollaan hyvin rempatussa asunnossa, näkymät hyvät, vuokra edullinen. Ei kiirettä pois.

    • raiskionpolku

      Asuin sielle 70-80 luvulla 15 vuotta pikku yläkerran huoneissa yksin ja morsiameni kanssa. Henkilöstöpäällkön Jaakko Hällin asutuspoliitiikan vuoksi. Ei kaksia kämppiä ollut. Sitten muutin Nokian lähiöön ja tyytyväinen olen ollut.

    • Sirkku68

      Paska paikka kaikki kyttää toistensa asioita ja haukkuu toisiaan

      • KuhanSanon

        siltä osin ei poikkea norminokiasta mitenkään.


    • Taaskaipaan

      Asuin siellä 7vuotta sitten ja silloin oli vasta toimintaa siwan takana olevassa kerrostalossa.

    • Siuronkusimutteri

      Onko se Siwan viereinen talo joku spurgujen hoivalaitos, vai mikä vittu se on?

      • metropasi

        No tuskin se nyt mikään vittu kuitenkaan on. En ole Linnavuoressa asunut ja mielelläni jätän sellaisen elämyksen kokematta. Kun kävelee kyseisellä alueella, ja tarvittaessa eri vuorokauden aikoina, ymmärtää luultavasti tehdä asuinpaikan valinnan suhteen oikeat johtopäätökset.


      • Eienääikinälinnavuoreen

        Mielenterveys ja päihdekuntoutujien mesta... Näkyvät ja kuuluvat vahvasti linnavuoren katukuvassa...


    • Adonis-jo-2.ssa-polvessa

      Onko Linnavuoressa gay-baaria?

    • lökoiwqq

      Kiinteistövälittäjä jaksaa.

    • sossu

      Risto vuokraa sossu porukalle asuntoja ja kaksion vuokra 600.

      • Anonyymi

        Kovat on hinnat jos pitää paikkansa.


    • Linnavuoren_asukit

      Köyhiä mieleltään sairaita diabeetikoja.

    • Muist

      Asuimme 1967-1973 Raiskio polun ylhäällä keltaisessa ok talossa oikealla puolella. Mieleen jäänyt siltä ajalta ihan hyvät muistot. Oli ylä kauppa toiminnassa. Siellä myytiin restistä kananmunia. Fairy pesuaineet oli oven vieressä, Vastapäisen naapurin metsässä kallion kolossa käärme kolo puolessa välissä oli sauna jossa kävimme joka viikko ja joimme keltaista limpparia Alhaalla kerrostalon päästä oli pieni kauppa jätski ja limsa maksoi vähän oli myös pennun karkit. Uimarannan lähelltä kävimme hakemassa maidot suoraan tilalta, tonkkia pidettiin purossa. Lastentarha oli mäen alkupäässä koulun puolella. Yms

      • sastamala

        70-luvun alussa tulin maalta sinne Valmetille luolaan( Lentomoottoriosasto) töihin. Vietiin täysin pimeetä junan nokisavua täynnä olevaa käytävää pitkin. Paniikissa ajattelin minne mennään. Sitten sivuovesta Lentomoottori osastolle, jossa loistevalot loistivat. Hyvä työpaikka 30 vuotta. Paremman asunnon sai kun oli kumppani. Asunnoissa oli myös kylpyammeet. Lauantaisin oli saunavuorot M/N tehtaan saunassa.
        Sieltä muistona nuorelle pojalla on ,että vanhemmat miehet joivat koko 1/2 kossupullon saunomisen aikana ja naiset huutelivat oven takaa poistumista. Kävellen sinne meni kaikki.


      • Muist

        Bussiliikenteen ajoi silloin Nikkilän liikenne. Niiden busseissa oli etumoottiri Kuljettajan vieressä. Alakoski oli toiminnassa jonka vieressä museoita liiteri. Ravintola koulua vastapäätä toimi voimakkaasti. Tehtaassa tehtiin lentokoneen osia. Kylä oli aika virkeä, ihmiset tunsi osittain toisensa sai pienet lapset liikkua laajemmalla alueella. Yn


      • Bkansalainen

        Hometaloja kaikki ja vesi vuotaa vintille.Vuokra sama kun tampereella .


    • yäkkis

      Kannatta muuttaa kerrostaloon,ihan tiettyyn taloon.Jos ei koirat hauku asunnossa niin sitten eräs asukas mölyää rapussa,hakkaa oviin ja hajottaa nimikilpiä ja muita koristeita.Jotkut asukkaat ei lähde vaikka on häätö päällä, ei saa isännöitsijä eikä poliisi niitä pois.Ei tarvitse edes tv:tä kun tapahtuu koko ajan,tämmöstä tosi-tv:tä kun vain katsoo ikkunasta ulosTämmöstä on ollut reilu 3 kuukautta kun nämä tietyt asukkaat muutti taloon Tänne vaan asumaan ei käy aika pitkäksi.p.s.eikä rappuja ja saunaa siivota kuin josku,sitten kun isännöisijälle valittaa asiasta saattaa rapusta ja saunasta kuulua kolinoita ihan kuin siellä siivottaisiin.

    • rghyt4

      Uusi grillivaunukin täällä, nyt vain porukka ostamaan eväitä tuolta, jotta pysyisikin. Hyvä paikka on asua kun on kauppaa ym.

    • Anonyymi

      Mikä meno nykyisin Linnavuoressa? Pääseekö bussilla vielä illalla keskustasta Linnavuoreen? Onko lähikaupassa viimeisellä tunnilla tarjoushintoja ja onko kuntosali vielä toiminnassa?

    • Anonyymi

      Kaamee paikka juoppoja koko kylä täynnä

    • Anonyymi

      Narrkkareita ja huoria on ja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe