Mitä testejä

vielä voisi tedä??

Tyttäreni täyttää nyt 9-vuotta.Allergia oireita löytyy takareisistä,pakaroista,taipeista.Tukkonen nenä kiusaa päivästä toiseen ja suun kautta hengittäminen on tullut jo tavaksi.Olen käynyt lääkäreillä tässä vuosien varrella.Joku sanoo että on taipumusta atooppiseen ja saankin sitten isot rasva ämpäri reseptit,mikä on kyllä hyvä asia. =) Välillä allergiat on poissa kokonaan ja iho suorastaan hehkuu hyvinvointia.Onko näin atooppisella? Sitten se puhkeaa taas kamalaksi ja kutisee.Kävimme allergia testeissä ja mitään paukamia ei noussut. Olin yllättynyt toisaalta,odotin jo että saan syyllisen kiinni. ;) Itse kärsin samoista oireista lapsena.Minulle tehtiin laajat testit selkään ja löytyiki jotain ihan perus, niinkuin suklaata,herne..en muista.Sain vetyleenisiniä (tai jotain sellaista) joka kuivatti ne allergiat ja se kyllä tehosi.Olin myös todella tukkoinen lapsena ja suun kautta hengittelijä mutta sitten kitarisat lähti ja oireet hävis sen myötä.Olen kysellyt tyttäreni kitarisoista ja nielusta yleensäkin,ihan normaalit kuulemma.Todella häiritsevä asia on tyttäreni pahan hajuinen hengitys.Kävin hammaslääkärillä kun luulin että suussa mätänee jokin,mutta hampaat olivat loisto kunnossa ja hyvin hoidetut.Hampulääkäri sanoi että hengityksen haju johtuu nenän kautta hengittämisestä.. No okei,sehän jo olikin olemassa oleva ongelma ja selvisi sekin.Mutta..lupasin tyttärelleni että selvitämme kaikki mahdollisuudet että voitas päästä tuosta inhottavsta asiasta.Onko olemassa vielä jotain testejä,ei siinä käsi testissä nyt paljoa selviä..muutama aine.En ole havainnut mitään heinänuhaa tms. kenelläkään perheessä,joten en usko että se liittyisi siihenkään.Pölyt pyrin pitämään poissa kotoolta jotta se ei lisäisi tukkoisuutta.Jos joku on kokenut samansuuntaista olis tosi kiva kuulla mitä olis tehtävissä. Hyvää kevään odotusta kaikille!! =) =)

3

471

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nämä

      kokeet verestä myöskin?

      • mitään

        verikokeita ei ole otettu.Lääkäri ei ole passittanut verikokeeseen.Täytyypi nyt sitten selvittää tuo asia ja mennä tietysti verikokeisiin. Kiitos vastauksesta!! =)


    • 4:n äiti

      Onko iho pahempi/parempi tiettyihin vuodenaikoihin vai vaihteleeko se ihan satunnaisesti? Keväällä on siitepölyt. Ne voivat aiheuttaa joillakin myös iho-oireita.

      Olen kuullut, että jollain yksityisellä klinikalla (Helsingissä ja Tampereella) tehdään sellaisia allergiatestejä, joita julkisella puolella ei tehdä. Maksaa jotain 200 euroa, ja tutkitaan n. 80 eri ruoka-ainetta. Se on yksi verikoe, ja se veri tutkitaan jossain ulkomailla. Tuloksia joutuu odottelemaan kuukauden verran.

      Oletko kokeillut tytölle mitään suun kautta annettavaa allergialääkettä? Tuon ikäiselle niitä saa jo apteekista ilman reseptiäkin, esim. Zyrtec, Heinix, Tuulix jne. tabletteja. Jos sellaisista on apua, on se merkki siitä, että kyse on allergiasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 190
      2234
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2054
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      165
      1830
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      164
      1675
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1344
    6. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      18
      1280
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1257
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1195
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      14
      1168
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1168
    Aihe