pelkään etten pääse

taivaaseen

olen hieman stressaantunut ja viime aikoina miettinyt paljonkin kuoleman jälkeiseen elämään kuuluvia asioita. Olen tehnyt syntiä niin kuin kaikki muutkin ihmiset. Olen yrittänyt löytää uskoani ja nyt pelottaa etten pääse taivaaseen syystä tai toisesta. Onko koskaan liian myöhäistä parantaa tapojaan? onko joku tietty synti jota tekemällä taivaaseen pääsy on välittömästi evätty? entä jos tekee sellaista syntiä mitä ei itse tiedä tekevän?

35

1855

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huuda avuksesi Herraa!

      Lue Uutta testamenttia ja tutki raamattua, rukoile Jeesusta avuksesi:)
      Jeesus kuoli meidän kaikkien syntisten tähden, jotta pelastuisimme kun vain Häneen uskomme:)
      Ei Hän sinua hylkää kun huudat Häntä avuksesi!

      "Onhan kirjoitettu: >>Jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu.>>"

    • kun huudat Herraa avuksesi!

      Lue Uutta testamenttia ja tutki raamattua, rukoile Jeesusta avuksesi:)
      Jeesus kuoli meidän kaikkien syntisten tähden, jotta pelastuisimme kun vain Häneen uskomme:)
      Ei Hän sinua hylkää kun huudat Häntä avuksesi!

      "Onhan kirjoitettu: >>Jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu.>>"

    • Nimetön

      " Ei jokainen, joka sanoo "Herra, Herra" pääse Taivasten Valtakuntaan." Sinne pääse se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon.
      Näin Jeesus sanoi Uudessa Testamentissa.

      Pyhän Hengen pilkka on anteeksi antamaton synti.

      Nyt heti on hyvä aika tehdä parannus. Et ole myöhässä parantaa tapojasi. Rukoile vaikkapa Isä Meidän rukous näin alkuunsa. Luulen, että olet juuri tullut uskoon. Lue Raamattua. Lue Uusi Testamentti kokonaan läpi.
      Ja lue tätä Suomi24 palstaa, mutta varo kadotusoppia! Sanon vielä: Lue Uusi Testamentti. Siellä on kaikki tarvittava ja saat vastauksia kysymyksiisi.

      " Jos sinä sydämmessäsi uskot, että Jeesus Kristus on ylösnoussut ja suullasi tunnustat, että Jeesus on Herra, olet pelastuva"

      Lue UT, siellä on tuokin kohta.

      Siunausta!

      • minä 24

        on taivaan ovi sepposen selällään.

        Ja sit toisaalta, jos helvetti ei kiinnosta tai pelota yhtään, voi olla niin että sitä on ihminen ihan paatuneessa tilassa, ja viimeinenkin etsikkoaika on silloin jo mennyt ohi.......

        Mutta voi myös olla, ettei helvetti pelota ihan siitä syystä, että on jo uskossa

        Lienee siis hyä, että uskoo helvettiin, mutta ei tarvi pelätä joutuvansa sinne


    • yritetään90

      Kaikki synnit saa anteeksi kunhan jaksaa uskoa.

      Jumala antoi ainoan poikansa jotta kukaan joka Häneen uskoo ei joutuisi kadotukseen vaan saisi iankaikkisen elämän.

      Jos tekee sellaista syntiä mitä ei tiedä edes itse tekevänsä niin ei sitä pidä ajatella.
      Kaikki syntisi on annettu anteeksi kunhan uskot herramme Jeesuksen sovitustyöhön.

      Koskaan ei ole liian myöhäistä pelastua :)

      Ei Jeesus tullut tähän maailmaan pelkästään jo Taivaaseen meneviä hurskaita pelastamaan vaan syntisiä.

      SYntiset pelastuvat kun huutavat Jeesusta avukseen.

      JUMALA RAKASTAA SINUA:

      Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan poikansa, jottei yksikään joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän. John. 3:16

      Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus kuoli meidän puolestamme, kun vielä olimme syntisiä. Room. 5:8

      KAIKKI OVAT SYNTISIÄ:

      Kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat vailla Jumalan kirkkautta. Room. 3:23

      Eli ei kukaan meistä mikään pulmunen ole :)

      JUMALAN APU SYNTIÄ VASTAAN:

      Synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. Room. 6:23

      Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan,
      hän antoi oikeuden tulla Jumalan lapsiksi,
      kaikille, jotka uskovat häneen. John. 1:12

      Ennen muuta annoin teille tiedoksi tämän, minkä itse olin saanut vastaanottaa:
      Kristus kuoli meidän syntiemme vuoksi,
      niin kuin oli kirjoitettu,
      hänet haudattiin,
      hänet herätettiin kuolleista kolmantena päivänä,
      niin kuin oli kirjoitettu, ja hän ilmestyi Keefakselle ja niille kahdelletoista. Room. 15:3-4

      KAIKKI VOIVAT NYT PELASTUA:

      Minä seison ovella ja kolkutan. Jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, minä tulen hänen luokseen, ja me aterioimme yhdessä, minä ja hän.
      Ilm. 3:20

      Onhan kirjoitettu:" Jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu".
      Room. 10:13


      Otin vähän omasta Raamatusta mallia, takana oli koottu nää kohdat :)

      Älä pelkää, sinä pääset Taivaaseen :)

      Kaikkea hyvää sinulle ja Jumalan siunausta :)

      • Anonyymi

        Pyydä Jumalalta synnit anteeksi. Jumala antaa kaikki synnit anteeksi, salatutkin. Jumala on joskus alkanut osoittaaminulle syntejä ja olen joutunut aina syvemmälle syyllisyyteen. Kun olen Jumalan edessä tavallaan riisuttu omavoimaisuudestani ja omista puolusteluistani ja lopulta ollut Jumalalle täysin rehellinen, olen päässyt lähemmäksi Jumalaa ja uskonikin on vahvistunut.


    • Pähkylä

      Hei! Kirjoitan vähän pitkästi, mutta tuossa oli monta syvää kysymystä.

      >> Olen tehnyt syntiä niin kuin kaikki muutkin ihmiset.

      Rehellisyys tuossa asiassa on merkki siitä, että Jumala on saanut jo puhutella sinua. Ne ihmiset, jotka väittävät etteivät ole "ikinä mitään pahaa tehneet", ovat kaukana siitä uskosta, jonka kautta Jumala pelastaa ihmisen. Tässä on hyvä olla itselleen ja Jumalaa kohtaan hyvin rehellinen. Luojamme kuitenkin näkee sydämeemme saakka, joten sen vuoksikin on turha peitellä mitään. "Me olemme tehneet väärin, me olemme tehneet syntiä, olemme rikkoneet sinua vastaan, kapinoineet ja poikenneet sinun käskyistäsi ja laeistasi." (Dan. 9:5)

      "sillä kaikki ovat tehneet syntiä" (Room. 3:23) "Jos väitämme, ettemme ole syntiä tehneet, teemme hänestä (=Jumalasta) valehtelijan" (1. Joh. 1:10)

      >> Olen yrittänyt löytää uskoani ja nyt pelottaa etten pääse taivaaseen syystä tai toisesta.
      >> Onko koskaan liian myöhäistä parantaa tapojaan?
      >> Onko joku tietty synti jota tekemällä taivaaseen pääsy on välittömästi evätty?
      >> entä jos tekee sellaista syntiä mitä ei itse tiedä tekevän?

      Vakavaa kyselyä - ja täytyy onnitella sinua, kun kysyt näitä kysymyksiä nyt.

      Tiedät ja tunnustat, että olet tehnyt syntiä.

      Mutta miten on jatkon kanssa? Miten menee elämä tästä eteenpäin?

      Kun hiukankin lukee Raamattua, sieltä tajuaa, että Jumala on Pyhä, Kaikkivaltias, ja että Hänen kädessään on kaikki valta. Hänellä on valta tuomita meidät kadotukseen, ja Hän voi armossaan lahjoittaa meille iankaikkisen elämän Taivaassa. Siellä kerrotaan, että Jumala on ehdottoman oikeudenmukainen, ja että Hän vihaa syntiä, pahuutta, rakkaudettomuutta ja itsekkyyttä. Hän kertoo, että meidät kootaan kerran Jumalan eteen, ja joudumme tekemään tilin siitä, miten olemme Häneltä saamamme elämämme käyttäneet. "koko maailma joutuu Jumalan tuomion alaiseksi" (Room.3:19).

      Miten syntiä tehnyt ihminen voi saada armon?

      Millä perusteella joku meistä syntisistä pääsee Taivaan kotiin, Jumalan luo?

      Ja jos Jumala antaakin nyt synnit anteeksi, niin mitä sitten, jos sen jälkeen tekee syntiä? Miten hyvää elämää Jumala vaatii, jotta ihminen pääsee Taivaaseen? Mikä on minimi-määrä käskyjä, jotka pitää pystyä täyttämään?

      Kirjoituksestasi kuultaa läpi se, että taidat jo aavistaa, ettet ehkä jatkossakaan pysty elämään kovin hyvin Jumalan tahdon ja käskyjen mukaisesti. Yrittänytkin jo ehkä olet, mutta miten se on onnistunut?

      Raamattua lukiessa selviää, että Jumala käskee meitä olemaan vahingoittamatta ketään sanoilla ja teoilla. Ja että Hän käskee auttamaan muita heidän vaikeuksissaan. Me emme saa toimia itsekkyyden perusteella. Meidän tulee rakastaa ja siunata myös niitä, jotka vihaavat meitä. Me emme saa ottaa mitään itsellemme ilman lupaa. Meidän tulee aina kohdella kunnoittavasti vanhempiamme. Meidän tulee pyhittää lepopäivämme Jumalan Sanalla ja rukouksella. Me emme saa koskaan valehdella emmekä puhua pahaa, vaan puhua hyvää toisista ihmisistä. Meidän tulee antaa köyhille syötävää, käydä katsomassa sairaita, yksinäisiä ja vankeja, ja antaa kodittomille koti. Meidän tulee aina olla ehdottoman uskollisia aviopuolisollemme, ja kilpailla puolisomme kanssa toinen toisemme kunnioittamisessa. Me emme saa kerätä omaisuutta tänne maan päälle, sillä Jeesus opetti, että samalla kun arvostaa ja tavoittelee omaisuutta, samalla automaattisesti halveksii Jumalaa. Emme saa kadehtia muiden omaisuutta, emmekä saa kerskailla ja olla ylpeitä. Ketään ihmistä emme saa katsoa alaspäin. Jumalan rakastaminen ja Hänen tahtonsa toteuttaminen tulee olla ykkösenä elämässämme. Kakkostilalla elämässämme tulee olla toisten ihmisten rakastaminen, ja se näkyy käytännössä niin, että huolehdimme toisista ihmisistä yhtä innokkaasti kuin huolehdimme itsestämme ja omien tarpeidemme täyttämisestä. Ja niin edelleen.

      Tarvitaan hiukan kokeiluja ja yritystä, ja rohkeaa rehellisyyttä, että ymmärtää sen, mitä Raamattu sanoo ihmisen syntisyydestä: "kaikki me olemme lakastuneet kuin lehdet, ja pahat tekomme heittelevät meitä niinkuin tuuli." (Jes.64:6)

      Herra sanoo: "Voiko nubialainen muuttaa ihonsa väriä tai pantteri täpliään? Yhtä mahdotonta on teidän tehdä hyvää, niin syvälle pahaan te olette juurtuneet!" (Jer. 13:23)

      Me emme ole syntisiä ja kadotettuja ihmisiä siksi, että teemme tänään sitä tai tätä yksittäistä syntiä. Vaan me teemme Jumalan tahtoa vastaan olevia tekoja siksi, että meidän sisimmästämme pulppuaa itsekkyyttä ja pahuutta. Sydämemme sisältö vain ilmenee joka päivä eri tavoin ajatuksissa, sanoissa ja teoissa.

      Suurinta osaa synneistämme emme edes huomaa, sillä Jeesus opetti, että olemme sen suhteen kuin sokeita. "Petollinen on ihmissydän, paha ja parantumaton vailla vertaa! Kuka sen tuntee?" (Jer. 17:9)

      Jeesus opetti meille ihmisen sydämen sisällysluettelon, eikä se ollut kovin mukava: "Sillä sisästä, ihmisten sydämestä, lähtevät pahat ajatukset, haureudet, varkaudet, murhat, aviorikokset, ahneus, häijyys, petollisuus, irstaus, pahansuonti, jumalanpilkka, ylpeys, mielettömyys. Kaikki tämä paha lähtee sisästä ulos ja saastuttaa ihmisen." (Mark.7:21-23). - Kovaa kuultavaa. Jeesus sanoi, että maailma vihaa häntä sen vuoksi, että hän opetti näin. "...mutta minua maailma vihaa, koska minä todistan, että sen teot ovat pahat." (Joh.7:7)

      Me olemme synnin orjia sanoo Raamattu karusti: "kaikki...ovat synnin vallassa. Onhan kirjoitettu: -- Ei ole yhtäkään vanhurskasta, ei yhtäkään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa. Kaikki ovat luopuneet ja käyneet kelvottomiksi. Ei ole ketään, joka tekee hyvää, ei ainoatakaan." (Room.3:9-12)
      - Tuossa sanottiin itse asiassa myös se, että jos olisit omassa varassasi, et edes etsisi Jumalaa nyt. Se, että kyselet näitä kysymyksiä, ja haluat löytää Jumalan luo, on Jumalan hyvää vaikutusta sinussa. Hän kutsuu sinua luokseen. Hän saa sinut kyselemään tietä Taivaan Kotiin. Jumala tahtoo, että tulisit tuntemaan Hänet, ja että kulkisit Taivaaseen sitä ainutta valmista tietä, minkä Hän on valmistanut.

      Me emme pysty muuttamaan itseämme, vaan olemme synneissämme niin kiinni kuin täit tervassa. Me emme pysty parantamaan ja siistimään ajatuksiamme, sanojamme ja tekojamme niin hyväksi, että Jumala voisi sen perusteella päästää meidän Taivaaseen. Sinne, Jumalan Kotiin, kun ei pääse mitään epäpyhää. Rima on meille aivan liian korkealla. Siksi Raamattu sanoo: "Meistä ei ollut itseämme auttamaan..." mutta samaan hengenvetoon tuo lause jatkuu näin: "...mutta Kristus kuoli jumalattomien puolesta, kun aika koitti." (Room.5:6) - Ongelma ja se ratkaisu, jonka Jumala teki. Meidän jumalattomien puolesta kuoli joku, joka pystyy nyt auttamaan meitä. Hän on Jumalan Poika, Jeesus Kristus.

      Jeesus eli täysin synnittömän ja puhtaan elämän. Hän oli täynnä rakkautta ja totuutta. Hän otti vapaaehtoisesti omille harteilleen kaiken sen, millä me olemme rikkoneet Jumalaa vastaan. Jeesus otti omaksi syykseen kaikki rakkaudettomat tekomme, ajatuksemme, sanamme ja tekemättä jättämisemme. Sitten hän otti vastaan Jumalan rangaistuksen meidän synneistämme kärsiessään ja kuollessaan ristin puussa.
      Sen perusteella me saamme olla vapaat tuomiosta ja rangaistuksesta, kun turvaudumme ja uskomme Jeesukseen. Tuomiota ei tarvitse kärsiä kahteen kertaa, eikä samaa velkaa makseta kahdesti. Jeesus otti vastaan rangaistuksen, joka olisi kuulunut meille. Hän oli kuin kilpenä sinun ja Jumalan oikeudenmukaisen rangaistuksen välissä. "Hän kärsi rangaistuksen, jotta meillä rauha olisi" - sanoo Raamattu. Sinulla on rauha Jumalan kanssa, sillä Jeesus ansaitsi sen rauhan sinulle. Jeesuksen ristintyön perusteella syntinen saa armon.

      Nyt Jumala on luvannut, että kuka ikinä kuulee tämän, ja uskoo sen, ja on kastettu Jeesuksen nimeen, saa syntinsä anteeksi ja saa tulla kerran Taivaan Kotiin. "Jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu". Se on luja lupaus, ja sen, minkä Jumala lupaa, Hän myös pitää. Siinä on meidän turvamme. Kun hiukankin ymmärrät omaa mahdottomuuttasi mennään Taivaaseen omilla ansioillasi, ja sen heikkouden ja pelon keskellä alat huutaa avuksesi Jeesusta - siinä sinulla on se pelastava usko, josta Raamattu puhuu. Sillä Jeesus auttaa aivan varmasti - hän on varma ja luja apu, ja hän kantaa ihmisen tämän elämän läpi Taivaaseen. Hän ei torju pois kurjintakaan ihmistä - oli synnit sitten miten suuret tahansa. Jeesus sanoi: "Kaikki ne, jotka Isä minulle antaa, tulevat minun luokseni, ja sitä, joka minun luokseni tulee, minä en aja pois." (Joh.6:37)

      Sinä et voi koskaan pelastua sen perusteella mitä itse olet, tai haluat olla. Jumala pelastaa sinut silkasta armosta antamalla sinulle uskon Jeesuksen ristintyöhön. Usko Jeesukseen on Jumalan lahja. Ihminen pelastuu yksin armosta, uskon kautta, Jeesuksen ristintyön tähden.

      "Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja. Se ei perustu ihmisen tekoihin, jottei kukaan voisi ylpeillä." (Ef. 2:8-9)

      Taivaan Kotiin matkalla oleva, Jeesukseen uskova ihminen, ei ole sen kummempi kuin muutkaan - mutta hän on armahdettu syntinen. Ja se on jotain aivan valtavaa. Saat tulla siihen matkaseurueeseen mukaan sellaisena kuin nyt olet. Pyydä Jeesusta heti auttamaan sinua, ja kiitä, että hän on sovittanut syntisi. Kerro, että haluat, että Hän on sinun elämäsi Herra tästä lähtien.

      Jos odotat sellaista hetkeä, jolloin sinusta tuntuu vähemmän syntiseltä, silloin olet vaarassa ajautua pois Jeesuksen luota. Hän ottaa nimittäin vastaan vain syntisiä - sillä muut kulkevat ylpeydessään hänen ohitseen. Hän on kuitenkin ainut tie Jumalan luo. "Mikään kadotustuomio ei siis kohtaa niitä, jotka ovat Kristuksessa Jeesuksessa." (Room. 7:1). "Ei kukaan muu voi pelastaa kuin hän (Jeesus). Mitään muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei ole ihmisille annettu koko taivaankannen alla." (Apt. 4:12). Jeesus sanoi: "Autuas se, joka ei minua torju." Luuk. 7:23

      "Pyydämme Kristuksen puolesta: Suostukaa sovintoon Jumalan kanssa. Kristukseen, joka oli puhdas synnistä, Jumala siirsi kaikki meidän syntimme, jotta me hänessä saisimme vanhurskauden." (2.Kor.5:20-21) (vanhurskaus= Taivaskelpoisuus)

      Viimeiseen henkäykseesi saakka olet täällä maan päällä itsessäsi syntinen, ja näet sen elämässäsi monella tavalla - mutta Jeesuksen ristintyön tähden Jumala on julistanut sinut puhtaaksi - ja se on voimassa joka päivä. Jumala alkaa kyllä vaikuttaa sydämessäsi, kun uskot Jeesukseen. Hän alkaa Sanansa kautta nuhdella synneistä ja taivutella tekemään hyvää. Kaikki se jää kuitenkin tässä elämässä keskeneräiseksi.

      Ihmisessä, joka saa elää näin suuren armon alla, syntyy vastarakkaus Jumalaan, ja siksi emme tahdo tehdä tieten tahtoen syntiä, vaan yritämme taistella sitä vastaan itsessämme. Mutta kun lankeamme, me olemme Jeesuksen tähden turvassa, sillä Hänen ristinkuolemansa on meidän turvamme joka päivä.

      Jumala pitää omistaan huolta niin, ettei kukaan voi riistää meitä Hänen kädestään.

      "Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan? Kun hän ei säästänyt omaa Poikaansakaan vaan antoi hänet kuolemaan kaikkien meidän puolestamme, kuinka hän ei lahjoittaisi Poikansa mukana meille kaikkea muutakin? Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala -- mutta hän julistaa vanhurskaaksi! Kuka voi tuomita kadotukseen? Kristus -- mutta hän on kuollut meidän tähtemme, ja enemmänkin: hänet on herätetty kuolleista, hän istuu Jumalan oikealla puolella ja rukoilee meidän puolestamme! Mikä voi erottaa meidät Kristuksen rakkaudesta? Tuska tai ahdistus, vaino tai nälkä, alastomuus, vaara tai miekka?...Olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, eivät enkelit, eivät henkivallat, ei mikään nykyinen eikä mikään tuleva eivätkä mitkään voimat, ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme." (Room.8) Jeesus sanoi: "minun lähettäjäni tahto on se, että minä kaikista niistä, jotka hän on minulle antanut, en kadota yhtäkään, vaan herätän heidät viimeisenä päivänä." (Joh. 6:39)

      Jätä elämäsi Jeesuksen käsiin - siinä olet turvassa. Kannattaa lukea Uutta Testamenttia ja alkaa käymään jossakin seurakunnassa, jossa puhutaan paljon Jeesuksen ristintyöstä, ja myös kannattaa käydä säännöllisesti ehtoollisella. Uskosi saa silloin ravintoa ja se juurtuu Jumalan lupauksiin, jolloin se kestää elämän myrskyt.

      Täällä on kiva pieni kuvitettu Raamatun hakemisto, jota voi olla hyvä lueskella:
      http://www.latva-rasku.fi/hakemisto/index.html

      Siunausta elämääsi!

      • Anonyymi

        Erittäin hyvä vastaus Raamatun pohjalta.


    • Daidaih

      Pika vastaus "ensihätään" (:
      Oikein olet ymmärtänyt, kaikki ihmiset ovat tehneet ja tekevät syntiä, eli vääriä tekoja, ajatuksin, sanoin ja teoin.
      Kaikki synti on saman arvoista. Kaikki vievät poispäin Jumalasta.

      Synti on sydämen luopumista Jumalasta.
      Ei siis mikään yksittäinen teko. Tekoja.

      Me uskomme Jumalaan.
      Uskomme, että Jeesus kuoli meidän syntiemme tähden ja nousi kuolleista ja että me saamme avuksemme Pyhän -Hengen.

      Tai me yritämme parannella tapojamme, yritämme elää hyvin, joka ei taas johda yhtään mihinkään.

      Pelastuksemme ei siis riipu meistä, vaan se
      on yksin Jumalan teko.

      Jumala kyllä auttaa meitä, elämään hyvin ja valitsemaan oikeen, kun vaan annamme Hänen sen tehdä.
      Kyse on vaan yksin ja ainoastaan siitä, että kun tunnemme, että olemme tehneet väärin ja huomaamme ettemme omin voimin osaa elää oikeen. Pyydämme syntimme anteeksi ja uskomme ne anteeksi.... siitä lähtee yhteis elo Jumalan kanssa

      Uskomme siis syntimme anteeksi. Uskomme itsemme Jumalan hoidettavaksi. Uskomme Raamatun ohjeisiin ja Raamatun antamiin lupauksiin.

      Raamattu sanoo:
      Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut.

      Lue Raamattua, anna PH ohjata sinua.
      Usko tulee ja kasvaa. Löytyy rauha ja ihmeellinen ilo elämään.
      Mitkään vaikeudet ei ole yksin kannettavia, vaan Jeesus tulee avuksi.
      Elämään tulee tarkoitus.
      Rukoilen puolestasi ja kysele jos en osannut tarpeeksi selvästi kertoa.
      Jumala on ihmeellinen.
      lämmöllä Daidaih

      • jotain sisältöä,

        sanoisin.

        Minustakin ongelma on juuri siinä, että ihmiset yrittävät ikäänkuin ostaa portaita taivaaseen.

        Buddhalaisia (munkkeja, myös normi-ihmisiä) estää "valaistumasta" se, että he nimenomaan PYRKIVÄT VALAISTUMAAN.

        Kristittyjä estää palvelemasta Jumalaa se, että he PYRKIVÄT PÄÄSEMÄÄN TAIVAASEEN. Se saa aikaan ihmisissä ikäänkuin paniikinomaisen tilan: kuunnellaan ja totellaan johtajia sokeasti kunhan vain pääsisi sinne taivaaseen. Johtajilla onkin taipumusta julistella "sotia" ihmisten välille, ikäänkuin pelata omaan pussiin tilannetta.

        Ja 'alamaiset' usein kuvittelevat, että "johtajan sana: johtaja ottaa vastuun => kunhan minä vain tottelen niin olen siis synnitön ja siis pääsen taivaaseen. Jepa."

        Ei se niin mene. Itse olet vastuussa siitä mitä teet, itse. Olkoonkin että tyytyisit olemaan pelkkänä ihmisjonon tai -rivin jatkeena.

        Jeesus monesti on ohjeistanut: "Valvokaa!" Mitähän se mahtaa tarkoittaa...?

        Minusta se tarkoittaa sitä, että ne, jotka rakastavat uskontoaan/lahkoaan, saavat toki tehdä niin.


      • 1-2-3

        1-2-3


      • Daidaih
        jotain sisältöä, kirjoitti:

        sanoisin.

        Minustakin ongelma on juuri siinä, että ihmiset yrittävät ikäänkuin ostaa portaita taivaaseen.

        Buddhalaisia (munkkeja, myös normi-ihmisiä) estää "valaistumasta" se, että he nimenomaan PYRKIVÄT VALAISTUMAAN.

        Kristittyjä estää palvelemasta Jumalaa se, että he PYRKIVÄT PÄÄSEMÄÄN TAIVAASEEN. Se saa aikaan ihmisissä ikäänkuin paniikinomaisen tilan: kuunnellaan ja totellaan johtajia sokeasti kunhan vain pääsisi sinne taivaaseen. Johtajilla onkin taipumusta julistella "sotia" ihmisten välille, ikäänkuin pelata omaan pussiin tilannetta.

        Ja 'alamaiset' usein kuvittelevat, että "johtajan sana: johtaja ottaa vastuun => kunhan minä vain tottelen niin olen siis synnitön ja siis pääsen taivaaseen. Jepa."

        Ei se niin mene. Itse olet vastuussa siitä mitä teet, itse. Olkoonkin että tyytyisit olemaan pelkkänä ihmisjonon tai -rivin jatkeena.

        Jeesus monesti on ohjeistanut: "Valvokaa!" Mitähän se mahtaa tarkoittaa...?

        Minusta se tarkoittaa sitä, että ne, jotka rakastavat uskontoaan/lahkoaan, saavat toki tehdä niin.

        mitä ihmisen tekemää oli kertomassani kirjeessä???
        Oliko muuta kuin että kehoitin lukemaan Raamattua. Ja uskomaan synnit anteeksi?

        Jumala synnyttää ensin halun etsiä ja Jumala ohjaa miten Hänet löytää ...
        Lukemaan siksi...Uskohan tulee kuulemisesta ....

        Ei minusta jutussani ollut portaita, kaikki tulee Jumalalta.

        Vastaan on kyllä Usko otettava, muuten Armo menee turhaksi.
        Siunaavin terveisin Daidaih


      • esimerkiksi
        Daidaih kirjoitti:

        mitä ihmisen tekemää oli kertomassani kirjeessä???
        Oliko muuta kuin että kehoitin lukemaan Raamattua. Ja uskomaan synnit anteeksi?

        Jumala synnyttää ensin halun etsiä ja Jumala ohjaa miten Hänet löytää ...
        Lukemaan siksi...Uskohan tulee kuulemisesta ....

        Ei minusta jutussani ollut portaita, kaikki tulee Jumalalta.

        Vastaan on kyllä Usko otettava, muuten Armo menee turhaksi.
        Siunaavin terveisin Daidaih

        "Ei minusta jutussani ollut portaita, kaikki tulee Jumalalta."

        kun sinä kirjoitat yhden lauseen, minä saan siitä kirjan verran tietoa.

        Itse sanoit:

        "Pelastuksemme ei siis riipu meistä, vaan se on yksin Jumalan teko."

        Toisin sanoen: älkäämme yrittäkö kullalla ostaa portaita Taivaaseen. Ne portaat johtavat vain ihmisen tekemään huoneeseen.


      • Daidaih
        esimerkiksi kirjoitti:

        "Ei minusta jutussani ollut portaita, kaikki tulee Jumalalta."

        kun sinä kirjoitat yhden lauseen, minä saan siitä kirjan verran tietoa.

        Itse sanoit:

        "Pelastuksemme ei siis riipu meistä, vaan se on yksin Jumalan teko."

        Toisin sanoen: älkäämme yrittäkö kullalla ostaa portaita Taivaaseen. Ne portaat johtavat vain ihmisen tekemään huoneeseen.

        Hauskaa ettei sinun tarvinnut lukea kirjan verran tietoa, kun saat lauseesta jo niin kirjan verran tietoa :)
        Siis niinhän se on, Jumala on valmistanut pelastuksemme.
        Kaikki on meille anteeksi annettu, jo n. 2000v. sitten. - silloin kun Jeesus ristillä kuoli ja sovitti syntimme ja voitti kuoleman.

        Jumala pitää myös huolen, että jokainen saa ns. etsikon ajan. Silloin ihminen kiinnostuu kukin tavallaan uskon asioista.

        Ainoa mitä me voimme tehdä on uskoa.
        Kaiken muun hoitaa Jumala.

        Me ei osteta pelastusta, eikä saada yrittämällä, ei edes niin, että kipuaisimme jotain hyvän työn portaita lähemmäs.

        Tietysti rakkaus Jumalaa kohtaan antaa innon lukea Sanaa ja tavata muita Jumalan lapsia. Ja tehdä muitakin Jumalan hyviä tekoja.

        Ja on toki itsemme parhaaksi, mitä enemmän annamme Jumalalle itsessämme sijaa, sitä paremmin sitten toimimme Jumalan tahdon mukaan.
        Siitä sitten tuloksena on turvallisempi ja rauhallisempi ja iloisempi elämä. -Tietysti sen mukaan mitä Jumala on kullekin varannut. Jokainenhan on yksilö ja senmukaan myös omat tehtävät ja toimet
        Ehkä oli kertausta edelliseen kirjoitukseeni, mutta ihan omaksi ilokseni mietin, miten hyvä on Jumala ja miten kaikki on niin valmiina jokaiselle: ettei yksikään, joka Häneen uskoo hukkuisi.
        Tulee mietittyä sitäkin, että Usko on liian helppoa, eikä ihminen millään haluaisi lahjaksi mitään, vaan yrittää jotain omaa tunkea väliin.
        Oppimista on oppia ottamaan (:
        Siunausta ja muistan sinua ilta rukouksessani
        Daidaih


    • huomatus!
      • rakastaa enemän..

        ono syntiä rakastaa enemmän läheisimpiä kuin Jumalaa?


      • Ajattelevainenkin
        rakastaa enemän.. kirjoitti:

        ono syntiä rakastaa enemmän läheisimpiä kuin Jumalaa?

        "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Älä pidä muita jumalia." sanoo Luojamme.

        Se, kuka tai mikä on ykkösenä elämässä, on meidän jumalamme.

        Ajattelen niin, että on käytännössä aika vaarallistakin, jos pitää jotakin ihmistä ykkösenä elämässänsä, eli jumalana. Oon nähny aika epätoivoisia ihmisiä, kun sitten se elämässä ykkösenä ollut ihmissuhde päättyy syystä tai toisesta.

        Kun on Jumala ykkösenä, silloin ihmisen elämä ei täysin sorru, kun suhde johonkin läheiseen päättyy - niin kuin se yleensä jossain vaiheessa päättyy - jos ei muuhun niin viimeistään kuolemaan.


      • hänelle kelpaamisesta
        rakastaa enemän.. kirjoitti:

        ono syntiä rakastaa enemmän läheisimpiä kuin Jumalaa?

        Jeesus sanoi: "Joka rakastaa isäänsä tai äitiänsä enemmän kuin minua, ei kelpaa minulle, eikä se, joka rakastaa poikaansa tai tytärtänsä enemmän kuin minua, kelpaa minulle." Matt. 10:37

        Mutta Jumalalta saa voimaa rakastaa muita ihmisiä syvemmin ja aidommin :)

        Lähimmäistä voi Hänen antamallaan voimalla koettaa rakastaa jopa niin kuin itseään.

        ...Eräs heistä, joka oli lainoppinut, kysyi häneltä kiusaten: "Opettaja, mikä on lain suurin käsky?" Jeesus vastasi: "Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. Tämä on käskyistä suurin ja tärkein.
        Toinen yhtä tärkeä on tämä: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi."
        Matteus 22


      • ¤o¤o¤o
        rakastaa enemän.. kirjoitti:

        ono syntiä rakastaa enemmän läheisimpiä kuin Jumalaa?

        Aika inhimillinen piirre rakastaa läheisiään. Se, että koet että Jumala on vasta sijalla kaksi kertoo sitten ehkä siitä, että et vielä tunne häntä tarpeeksi. Hän kyllä hakkaa hyvätkin läheiset mennen tullen. Hänellä on sinulle lupauksia, joita rakkaasi eivät voi koskaan antaa. Tutustu niihin kaikessa rauhassa, mutta älä koe syyllisyyttä siitä että välität läheisistäsi. Rakkaus Jumalaan kasvaa pikkuhiljaa, jos haluat häneen tutustua.
        Jumala on kyllä ehdoton ykkönen, mutta ei koskaan pakolla.


      • soikoon.
        ¤o¤o¤o kirjoitti:

        Aika inhimillinen piirre rakastaa läheisiään. Se, että koet että Jumala on vasta sijalla kaksi kertoo sitten ehkä siitä, että et vielä tunne häntä tarpeeksi. Hän kyllä hakkaa hyvätkin läheiset mennen tullen. Hänellä on sinulle lupauksia, joita rakkaasi eivät voi koskaan antaa. Tutustu niihin kaikessa rauhassa, mutta älä koe syyllisyyttä siitä että välität läheisistäsi. Rakkaus Jumalaan kasvaa pikkuhiljaa, jos haluat häneen tutustua.
        Jumala on kyllä ehdoton ykkönen, mutta ei koskaan pakolla.

        jotenkin hedonistinen tuo ajattelutapa: "kyllä sinun kannattaa rakastaa Jumalaa enemmän kun läheisiäsi koska läheisesi kuolee mutta Jumala pysyy aina kaverina eikä kuole." tai sitten "Hänellä omia salaisia pikkupikku lupauksia..."

        Ihmiset sen takia uskovat jumalaan, ettäkö pääsisivät Taivaaseen tai välttyisivät helvetiltä. ihmiset yrittävät jotenkin samaistaa rakkauden Jumalaan samanlaiseksi kuin rakkauden läheisiin! Että Jumala olisi ikäänkuin jokin ulkopuolinen objekti, jota "rakastetaan", koska Hän antaa jotain... justiinsa joo.

        Tiedättekös mikä tekee elämästä niin ihanan elää?? No se, että kun uskoo/luottaa Jumalaan ja EI TIEDÄ ENNALTA SITÄ PÄÄSEEKÄ TAIVAASEEN VAI JOUTUUKO HELVETTIIN!! Se, nimenomaan. Se, että ikäänkuin alistuu Herran Tahtoon ja antaa Herralle täydet valtuudet päättää siitä asiasta. Silloin ihminen vasta löytää aikaa palvella Herraa Jumalaansa, Luojaansa. nykyään, mitä ihmiset tekevät? -petaavat itselleen taivaspaikkaa! Tekö siitä päätätte hä?!? Luette loruja tuuleen ja silläkö ostatte taivaspaikkaa itsellenne?

        Yrittäkää edes! Uskallatteko? Usko ja luota täysin sydämin Herraan Kaikkivaltiaaseen. Sitten vain yksinkertaisesti voit rukoilla vaikkapa näin: "Isä, Herra, tapahtukoon se, mitä Sinä Tahdot tapahtuvan" Sitten sinä ikäänkuin automaattisesti alat kasvamaan Herran lapseksi, ihmisen pojaksi. Nykyinen ihminen kun, eihän se ole ihminen. Ihmistä ei vielä oikeastaan ole olemassa.

        Se, että tahtoo varmuuden siitä että pääsee Taivaaseen, se paaduttaa ihmisen. Kuvittelee, että aarre on ikäänkuin valmiina kassakaapissa odottamassa, enää tarvitsee suojella sitä kassakaappia.


        Jos joku joskus kysyy sinulta todisteita Jumalasta tai siitä että uskontosi/lahkosi on juuri se, jonka Jumala hyväksyy tai haluaa saada varmuuden esimerkiksi siitä, että pääseekö Taivaaseen, sinun tulee kysyä häneltä:
        "Miksi haluat todisteita?"
        -Tällöin kysyjä vastaa:
        "Jotta voisin masturboida sillä ajatuksella."

        -Juurikin sen takia Herra ei tahdo antaa todisteita, ettemme masturboisi niillä. Juuri sen takia maailma, jossa elämme on niin mielenkiintoisen monimutkainen: jotta olisi teko, mutta ei todisteita.

        Herra lakkaamatta valvoo ja pitää huolen, että täällä hommat menee niinkuin on määrä. Se, miten, on määrä, se on, jotta Herran Valtakunta, Paratiisi, voisi viimein laskeutua ihmisten keskelle - mutta ilman että alkaisimme siitä masturboimaan!

        Ne menetelmät, joilla Herra Kaikkivaltias pitää huolta maailmasta: emme me ihmiset niitä huomaa, me olemme sokeita: ateistit, sukovaiset, kaikki.

        Masturbointi tekee sokeaksi.


      • esirukous
        ¤o¤o¤o kirjoitti:

        Aika inhimillinen piirre rakastaa läheisiään. Se, että koet että Jumala on vasta sijalla kaksi kertoo sitten ehkä siitä, että et vielä tunne häntä tarpeeksi. Hän kyllä hakkaa hyvätkin läheiset mennen tullen. Hänellä on sinulle lupauksia, joita rakkaasi eivät voi koskaan antaa. Tutustu niihin kaikessa rauhassa, mutta älä koe syyllisyyttä siitä että välität läheisistäsi. Rakkaus Jumalaan kasvaa pikkuhiljaa, jos haluat häneen tutustua.
        Jumala on kyllä ehdoton ykkönen, mutta ei koskaan pakolla.

        Rukoile ja pyydä täydestä sydämestäsi:

        "Herra, jos sinä tahdot, että minä joudun Helvettiin ikuiseen kidutukseen, tapahtukoon silloinkin Sinun Tahtosi."

        Uskalla rukoilla se täydestä sydämestäsi.


      • ...sanon minä
        rakastaa enemän.. kirjoitti:

        ono syntiä rakastaa enemmän läheisimpiä kuin Jumalaa?

        On erittäin tavallista ja inhimillistä rakastaa läheistään "enemmän" kuin mitään muuta.

        Ja toinen juttu...miksi yleensä rakastaminen täytyy laittaa jonkinlaiseen tärkeys/arvojärjestykseen?

        Rakkautta on monenlaista.
        Esim. Kunpaa äiti rakastaa enemmän lasta vain puolisoa?
        Tuohan on älytön rinnastus, sillä äiti rakastaa lastaan eri tavalla ja puolisoaan taas eri tavoin. Rakkaudella on siis monta kasvoa ja on järjetöntä verrata niitä keskenään.
        Ja yhteen sydämeen mahtuu valtavasti rakkautta.


      • Taivaskaipuu
        soikoon. kirjoitti:

        jotenkin hedonistinen tuo ajattelutapa: "kyllä sinun kannattaa rakastaa Jumalaa enemmän kun läheisiäsi koska läheisesi kuolee mutta Jumala pysyy aina kaverina eikä kuole." tai sitten "Hänellä omia salaisia pikkupikku lupauksia..."

        Ihmiset sen takia uskovat jumalaan, ettäkö pääsisivät Taivaaseen tai välttyisivät helvetiltä. ihmiset yrittävät jotenkin samaistaa rakkauden Jumalaan samanlaiseksi kuin rakkauden läheisiin! Että Jumala olisi ikäänkuin jokin ulkopuolinen objekti, jota "rakastetaan", koska Hän antaa jotain... justiinsa joo.

        Tiedättekös mikä tekee elämästä niin ihanan elää?? No se, että kun uskoo/luottaa Jumalaan ja EI TIEDÄ ENNALTA SITÄ PÄÄSEEKÄ TAIVAASEEN VAI JOUTUUKO HELVETTIIN!! Se, nimenomaan. Se, että ikäänkuin alistuu Herran Tahtoon ja antaa Herralle täydet valtuudet päättää siitä asiasta. Silloin ihminen vasta löytää aikaa palvella Herraa Jumalaansa, Luojaansa. nykyään, mitä ihmiset tekevät? -petaavat itselleen taivaspaikkaa! Tekö siitä päätätte hä?!? Luette loruja tuuleen ja silläkö ostatte taivaspaikkaa itsellenne?

        Yrittäkää edes! Uskallatteko? Usko ja luota täysin sydämin Herraan Kaikkivaltiaaseen. Sitten vain yksinkertaisesti voit rukoilla vaikkapa näin: "Isä, Herra, tapahtukoon se, mitä Sinä Tahdot tapahtuvan" Sitten sinä ikäänkuin automaattisesti alat kasvamaan Herran lapseksi, ihmisen pojaksi. Nykyinen ihminen kun, eihän se ole ihminen. Ihmistä ei vielä oikeastaan ole olemassa.

        Se, että tahtoo varmuuden siitä että pääsee Taivaaseen, se paaduttaa ihmisen. Kuvittelee, että aarre on ikäänkuin valmiina kassakaapissa odottamassa, enää tarvitsee suojella sitä kassakaappia.


        Jos joku joskus kysyy sinulta todisteita Jumalasta tai siitä että uskontosi/lahkosi on juuri se, jonka Jumala hyväksyy tai haluaa saada varmuuden esimerkiksi siitä, että pääseekö Taivaaseen, sinun tulee kysyä häneltä:
        "Miksi haluat todisteita?"
        -Tällöin kysyjä vastaa:
        "Jotta voisin masturboida sillä ajatuksella."

        -Juurikin sen takia Herra ei tahdo antaa todisteita, ettemme masturboisi niillä. Juuri sen takia maailma, jossa elämme on niin mielenkiintoisen monimutkainen: jotta olisi teko, mutta ei todisteita.

        Herra lakkaamatta valvoo ja pitää huolen, että täällä hommat menee niinkuin on määrä. Se, miten, on määrä, se on, jotta Herran Valtakunta, Paratiisi, voisi viimein laskeutua ihmisten keskelle - mutta ilman että alkaisimme siitä masturboimaan!

        Ne menetelmät, joilla Herra Kaikkivaltias pitää huolta maailmasta: emme me ihmiset niitä huomaa, me olemme sokeita: ateistit, sukovaiset, kaikki.

        Masturbointi tekee sokeaksi.

        Ei Jumalaa rakasteta siksi, että sillä varmistellaan taivaspaikkaa. Jumalaa rakastetaan siksi, että Jumalan rakkaus vie jalat alta!
        Kun Jumalan rakkaus tavoittaa ihmisen, tämä siirtyy kuolemasta elämään. Sen taatusti huomaa jo täällä elämässä. Ei tarvitse odottaa ja jännittää kuoleman jälkeistä aikaa.
        Ihminen ei päätä pelastumisestaan itse. Lorujen lukemisella tuuleen ei osteta taivaspaikkaa.
        Väität näin: " Se, että tahtoo varmuuden siitä että pääsee Taivaaseen, se paaduttaa ihmisen."
        En usko tuohon ollenkaan. Ihmisen on hankittava varmuus asiasta juuri täällä ajassa. Kuoleman jälkeen se on liian myöhäistä.
        Varmuus Jumalan rakkaudesta ja ikuisesta elämästä ei milloinkaan paaduta ihmistä, vaan laittaa toimimaan.
        Lue itse raamattua ajatuksella, niin löydät sen mikä on Jumalan tahto. Vain sillä on todellista merkitystä.


      • kyseisen pamfletin
        Taivaskaipuu kirjoitti:

        Ei Jumalaa rakasteta siksi, että sillä varmistellaan taivaspaikkaa. Jumalaa rakastetaan siksi, että Jumalan rakkaus vie jalat alta!
        Kun Jumalan rakkaus tavoittaa ihmisen, tämä siirtyy kuolemasta elämään. Sen taatusti huomaa jo täällä elämässä. Ei tarvitse odottaa ja jännittää kuoleman jälkeistä aikaa.
        Ihminen ei päätä pelastumisestaan itse. Lorujen lukemisella tuuleen ei osteta taivaspaikkaa.
        Väität näin: " Se, että tahtoo varmuuden siitä että pääsee Taivaaseen, se paaduttaa ihmisen."
        En usko tuohon ollenkaan. Ihmisen on hankittava varmuus asiasta juuri täällä ajassa. Kuoleman jälkeen se on liian myöhäistä.
        Varmuus Jumalan rakkaudesta ja ikuisesta elämästä ei milloinkaan paaduta ihmistä, vaan laittaa toimimaan.
        Lue itse raamattua ajatuksella, niin löydät sen mikä on Jumalan tahto. Vain sillä on todellista merkitystä.

        alusta loppuun. Oman kokemukseni mukaan niin oppii ymmärtämään paljon paremmin Jeesuksen puheita kuin skippailemalla. Ja suosittelen tutustumaan ennakkoluulottomasti myös Raamatun ulkopuolisiin teksteihin - Raamattuhan on loppujenlopuksi vain johonkin maailmanaikaan kirkon subjektiivisesti kokoama kirjakokoelma - sitä ennen kyseiset kirjat olivat samalla viivalla muiden (raamatusta pois jätettyjen) kristinuskoa koskettavien kirjojen kanssa.
        -Kannattaa se huomioida.
        Monet kirjeetkin, joita on Raamattuun otettu - onhan niitä kirjeitä kirjoiteltu hurumykket, Paavalin kyseiset kirjeet nyt vaan otettiin mukaan ja 99.9% kirjeistä jätettiin pois.

        Muista aina lukiessasi se: Raamattu on subjektiivinen PAMFLETTI. Pamfletti - siis ikäänkuin "esitekirjanen", läystäke. Ei tuhanteen - edes sataantuhanteen - sivuun millään mahdu Herran Kaikkivaltiaan Tahto!

        Mutta se teksti, mikä on kirjoitettu, ja minkä voi mm. Raamatusta kätevästi lukea, se kertoo Herrasta, Jumalasta. Hänen Tahdostaan, siksi se on Pyhää. Mutta ei siitä saa mitään toimintaperiaatteita lähteä vetämään, subjektiivisesta tekstistä, vertauskuvallisesta tekstistä. Jos tehdään OMIA linjanvetoja Pyhästä Sanasta, silloin se, mikä on Pyhää Sanaa, siitä tulee epäpyhää.

        "Ihmisen on hankittava varmuus asiasta juuri täällä ajassa. Kuoleman jälkeen se on liian myöhäistä."

        Luota Herraan, niin uskallat tehdä sen, mihin tehtävään Ihminen on luotu. Jos et luota, et uskalla.

        Pysy Totuudessa. Jos et pysy, poliisit pysäyttävät sinut kadulla ja antavat sinulle sakot rikoksesta jota et ole tehnyt. Itseäsi siitä saat syyttää, itsepä sen aiheutit.


      • Anonyymi
        esirukous kirjoitti:

        Rukoile ja pyydä täydestä sydämestäsi:

        "Herra, jos sinä tahdot, että minä joudun Helvettiin ikuiseen kidutukseen, tapahtukoon silloinkin Sinun Tahtosi."

        Uskalla rukoilla se täydestä sydämestäsi.

        Ei semmosta tarvitse rukoilla, koska ei Jumala semmoista tahdo. Jumala tahtoo, että kaikki pelastuvat.


    • järki käteen

      "olen hieman stressaantunut ja viime aikoina miettinyt paljonkin kuoleman jälkeiseen elämään kuuluvia asioita."

      Sellaisten miettiminen on aivan turhaa, kuolleena ollaan kuolleita eikä siinä ole sen enempää murehtimista.

      "Olen tehnyt syntiä niin kuin kaikki muutkin ihmiset."

      Kaikki ihmiset eivät tee syntiä. Se on pelkästään kristinuskon termi ja vain uskovat noita laskeskelevat.

      "Olen yrittänyt löytää uskoani ja nyt pelottaa etten pääse taivaaseen syystä tai toisesta."
      "Onko koskaan liian myöhäistä parantaa tapojaan?"
      "onko joku tietty synti jota tekemällä taivaaseen pääsy on välittömästi evätty?"
      "entä jos tekee sellaista syntiä mitä ei itse tiedä tekevän?"

      Tapojaan voi tietysti aina parantaa, muuten mietit joutavia. Kuten itsekin huomaat, alkaa jo hieman mennä oudoksi. Eikä sille loppua tule jos jatkat. Elä hyvä elämää niin kauan kuin sitä kestää ja siinä se!

    • ¤o¤o¤o

      Kysyit, että "onko koskaan liian myöhäistä parantaa tapojaan" Ei kai se myöhäistä ole, mutta aika usein se vaan on mahdotonta. Vaikka miten vääntäisit, niin sinusta ei tule synnitöntä ihmistä. Ehkä pikkuisen hyvätapaisempi, jos oikein jaksat yrittää. Mutta tiedät kai, että taivaaseen ei sellaisilla "väännöillä" mennä. Vaikka olisit kaikinpuolin hyvätapainen kansalainen, ilman Jeesuksen sovitustyötä et pääse taivaaseen.
      Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut.
      Muuta ei tarvita, se riittää. Uskokin tulee lahjana Jumalalta, et voi itse päättää, että nyt juuri aloin uskoa. En tiedä, mutta luulen, että ihmisessä on paljonkin syntiä, jota hän ei edes huomaa. Silloin se ei varmaankaan häiritse häntä, mutta Jumalan silmissä syntiä on. Mikäli olen oikein ymmärtänyt Jumalalla on vain syntisiä, mutta synnistä sovitettuja opetuslapsia. Se on kohtalomme täällä ajassa.
      Älä niin kauheasti stressaa ja ajattele kuoleman jälkeisiä asioita, Jumala pitää niistä kyllä huolen. (hyvä niitäkin tietysti on miettiä, kohtuudella) Ajattele tätä päivää. Koetko omaksesi, kun Jumala lupaa olla kanssamme JOKA päivä maailman loppuun asti. Mitä se tarkoittaa sinun arkipäivässäsi. Lepoa vai väkinäistä vääntöä. Pelkoa vai lohdutusta?

    • Nimeä Jeesus
    • Karoliina

      12. Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,

    • liian myöhäistä

      Puhuihan Jeesuskin palvelijoista, joista osa nukkui KUN isäntä palasi kartanolle.

      Siis silloin KUN isäntä PALASI, silloin pitää olla hereillä, sitä ennen...eikö palvelija nyt muka saa pikku torkkuja ottaa? Kyl kato sitku Isäntä palaa kartanolle, niin kyllä sut herätetään sit just ennen sitä. Ei mitään hätää, ota lunkisti vaan, Kyllä Isäntä varmasti palaa niin että kolina käy varmistaakseen, että kaikki Hänen palvelijansa heräävät sitä ennen - eiks juu? Sitku tulee, mutta ei viel kato tuu, pääasia et kato sit on valveil ku tulee. Ja kyl sä näät sen sit kaukaa. Ja Jeesus suojelee meit Saatanalt tost noi vaa kato.

      Rukoillaan.
      Jeesus, ei koskaan ole liian myöhästä jos en koskaan sano "ei koskaan". Aamen.

      Jeesuksen Kristuksen nimessä, Rakkaudella, palvelijansa.
      Siunausta, siunausta.

    • Pesko

      taivasta ei ole olemassa, paitsi uskontojen ja uskovien kuvitelmissa.

      • yritetään90

        MIksi sinä haluat käännyttää ihmiset pois Jumalan luota ja Taivaaseen johtavalta tieltä?
        Miksi?

        Jos haluat auttaa ihmisiä niin täällä suomi24:sse on ihmisä, jotka oikeasti tarvitsevat apua selvitäkseen elämästä.

        Voit auttaa ihmisiä mutta tämä ei ole oikea tie sille.

        Kaikkea hyvää sinulle ja Jumalan siunausta :)


      • Anonyymi

        Olen kokenut Helvetiin täällä maan päällä,. sen olemassaolosta olen vakuuttunut. Olen aivan varma, että taivaskin on olemassa. Synti on olemassa, tiedän olevani syntinen. Synti erottaa meidät Jumalasta. Kun uskoo syntinsä anteeksi Jeesuksen tähden, on matkalla taivaaseen. Jollakin tavalla taivas on jo maan päällä, kun elämme yhteydessä Jumalaan.


    • Anonyymi

      Et ole tehnyt mitään anteeksiantamatonta syntiä. Ainoastaan Synti Pyhää Henkeä vastaan on sellainen. Jos sellaista on tehnyt ei enää kaipaa pelastusta ja eikä mieti syntejään.

    • Anonyymi

      > Onko koskaan liian myöhäistä parantaa tapojaan?

      Ei. Ja, itse olen ymmärtänyt, synti on hylätä Jumala. Jos et hylkää Jumalaa, sinulla ei ole syntiä. Ja, ikuinen elämä Raamatussa on luvattu vanhurskaille, oikeamielisille.

      "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään."
      Mat. 25:46

      " Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme."
      Room. 6:23

      Vanhurskaus on oikeamielisyyttä a näkyy mm. näin:

      "Kaksi miestä meni ylös pyhäkköön rukoilemaan, toinen fariseus ja toinen publikaani. Fariseus seisoi ja rukoili itsekseen näin: 'Jumala, minä kiitän sinua, etten minä ole niin kuin muut ihmiset, riistäjät, väärämieliset, huorintekijät, enkä myöskään niinkuin tuo publikaani. Minä paastoan kahdesti viikossa; minä annan kymmenykset kaikista tuloistani.' Mutta publikaani seisoi taampana eikä edes tahtonut nostaa silmiään taivasta kohti, vaan löi rintaansa ja sanoi: 'Jumala, ole minulle syntiselle armollinen'. Minä sanon teille: tämä meni kotiinsa vanhurskaampana kuin se toinen; sillä jokainen, joka itsensä ylentää, alennetaan, mutta joka itsensä alentaa, se ylennetään."
      Luuk. 18:10-14

      Tuossa henkilö osottaa oikeamilisyyttä siten, että ymmärtää tehneensä väärin ja katuu sitä. Kun ihminen katuu oikeasti jotain, hän haluaa tehdä parannuksen, eikä halua jatkossa tehdä väärin. Siksi ikuinen elämä sopii vanhurskaille. Epävanhurskas ei välitä ja siksi uskon, etteivät he pääse pilaamaan ikuista elämää.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2052
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe