Kuka pääsee Taivaaseen?

lknt

"EI OLE PELASTUS YHDESSÄKÄÄN TOISESSA, PAITSI JEESUKSESSA KRISTUKSESSA! UUSI TESTAMENTTI

MITÄ SIIS ENÄÄ KANNATTAA MUUALLA VIIPYÄ!?

TARVITSEE AINAKIN VARMUUDEN VUOKSI VARMISTAA TAIVAAN PAIKKA!
Ei sitä saa kuitenkaan pilkalla eikä muulla senkaltaisella!

25

1887

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lknt

      Kohtalonomainen seuraamus Jeesukseen Kristukseen uskomisesta on Taivaaseen pääsy ja helvetin välttäminen!

      • "Ohikulkija".....

        Hyvä, kun löysit asian jo tässä vaiheessa. Huomisestahan ei kukaan tiedä.


    • ei riitä

      Matteuksen evankeliumi 7:21

      Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.

      • uskoo ,,

        Jeesukseen Kristukseen ja noudattaa Hänen tahtoaan, Jeesus tarkoitti noilla "Herra, Herra," hokijoilla ulkokullattuja teeskentelijöitä, jotka eivät olleet koskaan Häntä tunteneet, eivät tehneet parannusta. Nuo teeskentelijät eivät olleet Jeesuksen uudestisyntyneitä seuraajia, vaan laittomuuden tekijöitä, eli elivät synnissä.

        1 Joh. 3:
        4. Jokainen, joka tekee synnin, tekee myös laittomuuden; ja synti on laittomuus.

        Jeesuksen nimessä voidaan tehdä hyviä asioita, vaikka tekijät eivät olisi edes uskovia. Siinä oli se pointti.


      • Aivan niin..

        ..Jumalan tahto on, että uskomme Jeesukseen Kristukseen ja otamme vastaan Hänen täytetyn työnsä, syntien sovituksen ristillä ja uskomme Hänen ylösnousemukseensa.


    • varmistaa taivaan paikka!

      Kerro meille rakas Lknt missä se taivas nykyisin sijaitsee!

    • Maailmankansalainen

      Mutta entäs ne muut!!!! Entäs ne muut, joita Jumala ei ikinä ole kutsunut Jeesuksen kautta pelastukseen? Entäs ne, jotka elävät eri kulttuureissa ja joille kristillinen puhe on täyttä hepreaa?
      Raamattua ei ole koskaan ollut kaikilla. Kaikki eivät koskaan ymmärrä lukemaansa Raamattua samalla tavalla. Kaikki eivät osaa myöskään lukea länsimaista kirjoitusta. Kaikki eivät osaa edes lukea.
      Jos on muslimi, joutuuko sen tähden helvettiin, että on sattunut syntymään "muslimimaahan"?

      Valtaosa ihmiskunnasta kaikkina aikoina ei ole ollut kristillisen sanoman piirissä! Täytyy olla muutakin!

      Olettaisin, että Jumala on kaikkina aikoina kutsunut ihmisiä puoleensa eri tavoin! Tämä kristillinen tapa on yksi! On muitakin tapoja. Muitakin uskontoja; myös sellaisia tapoja, joita ei heti uskonnoksi kuvittelisikaan.

      Raamatulla voi herkästi lyödä toisia päähän rakkaudettomasti väittäen että juuri tämä minun ymmärrykseni ja kokemukseni on se ainoa oikea.

      Se voi olla oikea juuri minulle, mutta jollain muulla voi olla toisenlainen ymmärrys ja "jumalkokemus" joka on kenties yhtä lailla Jumalasta lähtöisin, kuin omanikin.

      Onneksi taivaan portilla ei ole mitään tutkintoa siitä, onko ymmärtänyt oikealla tavalla lähestyä Jumalaansa!

      Siispä millä tavalla ajattelit neuvoa näitä kaikkia erillaisissa oloissa eläviä ihmisiä varmistamaan "taivaan paikka"? Koskeeko mielestäsi siteeraamasi Raamatun jae kaikkia ihmisiä kaikkialla kaikkina aikoina?

      • Jakke777

        on sama kaikissa kulttuureissa kaikkialla maailmassa(Kalevalakin).Et kyllä kaikki uskonnot ja suuret "opettajat" esim.Muhammed,Jeesus,Buddha puhuvat yhdestä ainoasta totuudesta.ON sääli että sanoma on muokkautunut ajan kuluessa.Raamattukin on koodattu kirja, sitä nyky kirkko tulkitsee väärin ,he eivät ymmärrä...


      • SamiA

        Älä sinä muista huolehdi.
        Riittää kun huolehdit itsestäsi.
        Jumala kylvää, missä tahtoo ja leikkaa missä tahtoo.
        Tyytykäämme siihen.


      • Maailmankansalainen
        SamiA kirjoitti:

        Älä sinä muista huolehdi.
        Riittää kun huolehdit itsestäsi.
        Jumala kylvää, missä tahtoo ja leikkaa missä tahtoo.
        Tyytykäämme siihen.

        Onpas hyytävästi sanottu!! Eikö pitäisi huolehtia lähimmäisistään? Mitä ihmettä tuolla tarkoitit?


      • aihe...

        "Olettaisin, että Jumala on kaikkina aikoina kutsunut ihmisiä puoleensa eri tavoin! Tämä kristillinen tapa on yksi! On muitakin tapoja. Muitakin uskontoja; myös sellaisia tapoja, joita ei heti uskonnoksi kuvittelisikaan."

        Olisi jo aika tuoda esille vaihtoehtoista näkemystä, mitä on uskonto, kuka on Korkein Jumala, jne... ajattelevan ihmisen on vaikea hyväksyä että Jumala olisi laiminlyönyt kaikki ihmiset jotka syntyivät ennen Jeesusta, ja lähettänyt nämä ikuiseen helvettiin koska syntyivät väärään aikaan.

        Tämä on jälleen yksi niistä lukuisista ongelmista, teodice-ongelman lisäksi, joka tulee siitä kun jälleensyntymisoppi hylätään ja tilalle laitetaan outo perisynti-doktriini!

        Ainakin Bhagavad-Gitassa, joka on Hindujen Raamattu, Krishna, eli Kristuksen Taivaallinen Isä, sanoo että hän ilmestyy yhä uudelleen aikakausi aikakauden jälkeen, missä vaan uskonnottomuus saa ylivallan ja uskonnon harjoittaminen on rappiolla. Lue itse suoraan Bhagavad-Gitasta englanniksi:

        http://www.asitis.com/4/7.html

        Jeesus oli ennustettu muinais-intian Maha-Bhavisya Puranassa, ja seuraavassa sitaatti Jeesuksesta eräältä kirjailijalta, joka sai käännettyä itselleen vanhoja manuskriptejä ollessaan Intiassa:

        "They taught him to read and understand the Vedas, to heal by prayer, to teach and
        explain the Holy Scripture, to cast out evil spirits from the body of man and give him
        back human semblance. He spent six years in Juggarnaut, Rajegriha, Benares, and
        the other holy cities; all loved him,..."

        http://www.tombofjesus.com/2007/core/founders/notovitch/Extracts.pdf


    • Stairway to ?

      Maallinen mammona on kultainen avain yläkertaan! pieni lahjotus ja paikallinen kirkko lupaa avaimen kultasten porttien läpi!

    • apina

      Jos ei tahdo taivaaseen tuohon täydellisyyden paikkaan, olisihan se outoa jos kaikki olisi aina hyvin. Eihän sellaista kauaa kestäisi. Mieti nyt itse, kaikki aina hyvin. Tylsää.

      • vastaus-

        Mieti itse, minkälaista olisi kärventyä tulessa, kiusattuna, kuitenkaan koskaan palamatta poroksi, ja sitä jatkuisi ja jatkuisi.

        Se vasta olisi yksitoikkoista,ja vielä tuskallisen epämiellyttävääkin. Miten kauan kestäisit sitä???


      • Onko Helvetissä apteekkia
        vastaus- kirjoitti:

        Mieti itse, minkälaista olisi kärventyä tulessa, kiusattuna, kuitenkaan koskaan palamatta poroksi, ja sitä jatkuisi ja jatkuisi.

        Se vasta olisi yksitoikkoista,ja vielä tuskallisen epämiellyttävääkin. Miten kauan kestäisit sitä???

        Pakanallisin uskonto maailmassa on kristinusko, joka opettaa että jos et uudestistisynny ja ota vastaan pelastusta, joudut kärventymään ikuisella liekillä. Hui hai! Viimeiset tulevat ensimmäisiksi ja ensimmäiset viimeiseksi, ajatelkaapa sitä te "hurskaat"!


      • apteekkia,
        Onko Helvetissä apteekkia kirjoitti:

        Pakanallisin uskonto maailmassa on kristinusko, joka opettaa että jos et uudestistisynny ja ota vastaan pelastusta, joudut kärventymään ikuisella liekillä. Hui hai! Viimeiset tulevat ensimmäisiksi ja ensimmäiset viimeiseksi, ajatelkaapa sitä te "hurskaat"!

        kysyt sinä.

        Ei taitaisi paljon auttaa.

        Se vastaus oli vain vaihtoehto sinun omille ajatuksillesi, millaista taivaassa olisi elämä. Vaihtoehto oli helvetin olot.

        #Viimeiset tulevat ensimmäisiksi ja ensimmäiset viimeiseksi, ajatelkaapa sitä te "hurskaat"!# No, sitähän tässä. Mites on sinun laitasi?

        Sinullakin on mahdollisuus, kuten tiedätkin. Älä odota liian kauan.


      • Nacht

        Miksi tämä hyvä Jumala langettaa kaksi täysin toisistaan eriävää äärpäistä kuolemanjälkeistä tuomiota vaikka kukaan hänen lapsistaan ei ole absoluuttisen hyvä tai paha ja ymmärtävänä Isänä hänen tulisi tiedostaa tämä? Ja mikä oudointa, taivaspaikan ansaitsevat teoistaan riippumatta jokainen niistä hämärtyneistä joka uskoo syntiensä anteeksiannetun! Herranjestas.


      • ghtyyjk
        vastaus- kirjoitti:

        Mieti itse, minkälaista olisi kärventyä tulessa, kiusattuna, kuitenkaan koskaan palamatta poroksi, ja sitä jatkuisi ja jatkuisi.

        Se vasta olisi yksitoikkoista,ja vielä tuskallisen epämiellyttävääkin. Miten kauan kestäisit sitä???

        Vittu kiinnostaa miellyttävyys, haluan kärventyä tuleen ja KUOLLA


      • järkevä...

        "...outoa jos kaikki olisi aina hyvin. Eihän sellaista kauaa kestäisi...

        Tämä ajatus herää siitä että emme voi käsittää olotilaamme Jumalan seurassa silloin kun olemme Hänestä erossa. Ikuisessa maailmassa on täysin päinvastainen mentaliteetti kuin täällä. Siellä ei etsitä omaa "tylsistymisestä eroon pääsemistä" vaan etsitään rakkauden kohteen, Jumalan, iloa. Meillä ei yksinkertaisesti riitä viitekehykset ymmärtää tuota totaalista rakkautta yksilösielun ja Jumalan välillä. On vain viittauksia kuten "äidinrakkaus on eniten Jumalan rakastamisen kaltaista maan päällä" ja "jokainen askel on kuin tanssi, ja jokainen sana on kuin laulu".

        Meidän tulee myös ymmärtää että ihminen on tehty Jumalan kaltaiseksi, eli Ikuisesta valtakunnasta löytyy myös esimerkiksi romanssia, huumorintajua, ritarillisuutta jne. Ne ovat vain puhtaassa muodossa siellä, ilman negatiivisia sivuvaikutuksia.

        Sitäpaitsi elämmä täällä virtuaalitodellisuudessa, elävällä olennolla on täällä aineelliset aistit, jotka karkealla tavalla matkivat ikuisen maailman aineen peitteestä vapaana olevia elävän olennon todellisia aisteja. Kokemus on paljon rikkaampi kun olemme todellisessa kodissamme Jumalan luona.

        Tässä maailmassa ihmisten sydämet ovat himon vallassa. Jopa ns. lähimmäisenrakkaus, puolisoiden ja veljesten väliset suhteet, kaikki perustuvat himoon, haluan nautintoa itselleni... tai laajentuneelle itselleni sukulaisten, tuttavien, samanmaalaisten, ihmiskunnan muodossa.

        Ikävä kyllä tuo "itse" tässä maailmassa ei ole todellinen minämme, vaan me henkisielut luulemme olevamme ainetta. Me elämme kokonaan keinotodellisuudessa. Siksi on sanottu että ensimmäinen todellinen edistyminen uskonnossa, tai Jumal-suhteessa on se kun tajuamme että tämä aineellinen kehomme ei todellakaan ole me itse. Enne sitä voimme harjoitta materialistista uskontoa, "Jumala anna minulle sitä ja tätä, paranna anoppini, tapa viholliseni, päästä minut taivaaseen nauttimaan". Minä, minä minä... ja kaikki harhan, väärän minätunteen vallassa.

        Ajattelevan ihmisen on hylättävä ne uskonnot joissa ei ole selvää käsitystä siitä että elävä olento ei ole LAINKAAN ainetta, eli maata, vettä , tulta, ilmaa, avaruutta, mieltä tai älykkyyttä. Olemme henkisielu, Jumalan ikuinen palvelija.

        Saamme valita palvelemmeko omia oikkujamme, vaiko rakastamme Jumalaa. Tämä vapaus sieluilla on aina, elämä toisensa jälkeen. Muuten ei ole kyse rakkaudesta. Rakkautta ei voi pakotta, se kumpuaa yksilösielun omasta toiveesta. Voimme aina valita, oli menneisyytemme mikä tahansa.

        Kun harjoitamme tieteellistä itse-oivallus menetelmää, koemme askel askeleelta ne edistysvaiheet jotka opettaja, pyhimykset sekä pyhät kirjoitukset on kertonut. Näin uskomme vahvistuu koska näemme että luvatut asiat tapahtuvat.

        Askeleet ovat suurinpiirtein näin:

        1. Ihminen on kiinnostunut Jumalasta, joko siksi että kärsii, , on utelias, koska haluaa nautintoa tai rikkauksia, tai koska haluaa todellista tietoa olemassaolosta.

        2. Ihminen lähestyy pyhimyksiä tai uskonnon edustajia ja kyselee sekä saa vastauksia.

        3. Ihminen harjoittaa uskontoa elämässään jo tätä polkua kulkevien kanssa.

        4. Ihminen hankkii mentorin, tai gurun niinkuin perinteinen sanonta kuuluu. Joku joka on jo pitkällä tällä tiellä ja voi siksi auttaa muita eteenpäin.

        5. Harjoittamalla antaumuksellisen palvelun säännösteleviä periaatteita gurun johdatuksessa, ihminen huomaa että prosessi toimii, himo, viha , kateus, ahneus, harha ja hulluus vähenevät vähenemistään henkilön elämässä.

        6. Ihminen saa lujan vakaumuksen tämän polun toimivuudesta edellisen pykälän mainitseman sydämen puhdistumisen ansiosta.

        7. Ihminen saa syvän sulomaun harjoitta henkistä elämää.

        8. Tämä sulomaku syvenee suurenmoiseksi kiintymykseksi Jumalaa kohtaan.

        9. Kiintymys Jumalaa kohtaan kasvaa niin intensiiviseksi että ei yksinkertaisesti kestä olla palvelematta Jumalaa suurella antaumuksella jatkuvasti.

        10. Tämä edellämainittu Jumalan rakastamisen esiaste kypsyy täydelliseksi Jumalan rakkaudeksi sydämessä.

        Lue lisää aiheesta, Kirja jonka nimi on Antaumuksen Nektari, on englanniksi luettavissa netistä. Kirja on yhteenveto Srila Rupa Goswamin Bhakti-Rasamrita Sindhusta.

        Joka ei vielä ole edistynyt Bhaktin tiellä, ei suositella lukea ainakaan 25:tä lukua edemmäs, yksinkertaisesti viitekehykset yliaistillisen kokemuksen muodossa puuttuvat, näin teksi jää hebreaksi. Voi jopa olla että 14 luvun jälkeiset aiheet ovat hebreaa niille joille on vielä mahdotonta hyväksyä että Jumalan ja meidän välillä voi vallita suurenmoinen rakkaus rajattoman rikkauden ja monivivahteisuuden maustamana:

        http://nectarofdevotion.com/2/en

        Toivottavasti tämä teksi innostaa tutustumaan aiheeseen, se olisi hyvä itsekkyyden ja ahneuden takia kärsivälle planeetallekin...


      • Rakkautta??
        järkevä... kirjoitti:

        "...outoa jos kaikki olisi aina hyvin. Eihän sellaista kauaa kestäisi...

        Tämä ajatus herää siitä että emme voi käsittää olotilaamme Jumalan seurassa silloin kun olemme Hänestä erossa. Ikuisessa maailmassa on täysin päinvastainen mentaliteetti kuin täällä. Siellä ei etsitä omaa "tylsistymisestä eroon pääsemistä" vaan etsitään rakkauden kohteen, Jumalan, iloa. Meillä ei yksinkertaisesti riitä viitekehykset ymmärtää tuota totaalista rakkautta yksilösielun ja Jumalan välillä. On vain viittauksia kuten "äidinrakkaus on eniten Jumalan rakastamisen kaltaista maan päällä" ja "jokainen askel on kuin tanssi, ja jokainen sana on kuin laulu".

        Meidän tulee myös ymmärtää että ihminen on tehty Jumalan kaltaiseksi, eli Ikuisesta valtakunnasta löytyy myös esimerkiksi romanssia, huumorintajua, ritarillisuutta jne. Ne ovat vain puhtaassa muodossa siellä, ilman negatiivisia sivuvaikutuksia.

        Sitäpaitsi elämmä täällä virtuaalitodellisuudessa, elävällä olennolla on täällä aineelliset aistit, jotka karkealla tavalla matkivat ikuisen maailman aineen peitteestä vapaana olevia elävän olennon todellisia aisteja. Kokemus on paljon rikkaampi kun olemme todellisessa kodissamme Jumalan luona.

        Tässä maailmassa ihmisten sydämet ovat himon vallassa. Jopa ns. lähimmäisenrakkaus, puolisoiden ja veljesten väliset suhteet, kaikki perustuvat himoon, haluan nautintoa itselleni... tai laajentuneelle itselleni sukulaisten, tuttavien, samanmaalaisten, ihmiskunnan muodossa.

        Ikävä kyllä tuo "itse" tässä maailmassa ei ole todellinen minämme, vaan me henkisielut luulemme olevamme ainetta. Me elämme kokonaan keinotodellisuudessa. Siksi on sanottu että ensimmäinen todellinen edistyminen uskonnossa, tai Jumal-suhteessa on se kun tajuamme että tämä aineellinen kehomme ei todellakaan ole me itse. Enne sitä voimme harjoitta materialistista uskontoa, "Jumala anna minulle sitä ja tätä, paranna anoppini, tapa viholliseni, päästä minut taivaaseen nauttimaan". Minä, minä minä... ja kaikki harhan, väärän minätunteen vallassa.

        Ajattelevan ihmisen on hylättävä ne uskonnot joissa ei ole selvää käsitystä siitä että elävä olento ei ole LAINKAAN ainetta, eli maata, vettä , tulta, ilmaa, avaruutta, mieltä tai älykkyyttä. Olemme henkisielu, Jumalan ikuinen palvelija.

        Saamme valita palvelemmeko omia oikkujamme, vaiko rakastamme Jumalaa. Tämä vapaus sieluilla on aina, elämä toisensa jälkeen. Muuten ei ole kyse rakkaudesta. Rakkautta ei voi pakotta, se kumpuaa yksilösielun omasta toiveesta. Voimme aina valita, oli menneisyytemme mikä tahansa.

        Kun harjoitamme tieteellistä itse-oivallus menetelmää, koemme askel askeleelta ne edistysvaiheet jotka opettaja, pyhimykset sekä pyhät kirjoitukset on kertonut. Näin uskomme vahvistuu koska näemme että luvatut asiat tapahtuvat.

        Askeleet ovat suurinpiirtein näin:

        1. Ihminen on kiinnostunut Jumalasta, joko siksi että kärsii, , on utelias, koska haluaa nautintoa tai rikkauksia, tai koska haluaa todellista tietoa olemassaolosta.

        2. Ihminen lähestyy pyhimyksiä tai uskonnon edustajia ja kyselee sekä saa vastauksia.

        3. Ihminen harjoittaa uskontoa elämässään jo tätä polkua kulkevien kanssa.

        4. Ihminen hankkii mentorin, tai gurun niinkuin perinteinen sanonta kuuluu. Joku joka on jo pitkällä tällä tiellä ja voi siksi auttaa muita eteenpäin.

        5. Harjoittamalla antaumuksellisen palvelun säännösteleviä periaatteita gurun johdatuksessa, ihminen huomaa että prosessi toimii, himo, viha , kateus, ahneus, harha ja hulluus vähenevät vähenemistään henkilön elämässä.

        6. Ihminen saa lujan vakaumuksen tämän polun toimivuudesta edellisen pykälän mainitseman sydämen puhdistumisen ansiosta.

        7. Ihminen saa syvän sulomaun harjoitta henkistä elämää.

        8. Tämä sulomaku syvenee suurenmoiseksi kiintymykseksi Jumalaa kohtaan.

        9. Kiintymys Jumalaa kohtaan kasvaa niin intensiiviseksi että ei yksinkertaisesti kestä olla palvelematta Jumalaa suurella antaumuksella jatkuvasti.

        10. Tämä edellämainittu Jumalan rakastamisen esiaste kypsyy täydelliseksi Jumalan rakkaudeksi sydämessä.

        Lue lisää aiheesta, Kirja jonka nimi on Antaumuksen Nektari, on englanniksi luettavissa netistä. Kirja on yhteenveto Srila Rupa Goswamin Bhakti-Rasamrita Sindhusta.

        Joka ei vielä ole edistynyt Bhaktin tiellä, ei suositella lukea ainakaan 25:tä lukua edemmäs, yksinkertaisesti viitekehykset yliaistillisen kokemuksen muodossa puuttuvat, näin teksi jää hebreaksi. Voi jopa olla että 14 luvun jälkeiset aiheet ovat hebreaa niille joille on vielä mahdotonta hyväksyä että Jumalan ja meidän välillä voi vallita suurenmoinen rakkaus rajattoman rikkauden ja monivivahteisuuden maustamana:

        http://nectarofdevotion.com/2/en

        Toivottavasti tämä teksi innostaa tutustumaan aiheeseen, se olisi hyvä itsekkyyden ja ahneuden takia kärsivälle planeetallekin...

        "Rakkautta ei voi pakotta, se kumpuaa yksilösielun omasta toiveesta."

        Niin painottaisin vielä tuota, koska tässä ketjussa juuri tuosta ikuisesta helvetistä ja ikuisesta taivaasta puhutaan, että miksi niin mustavalkoista.

        Veda-kirjoituksissa tähdennetään että elävällä olennolla on jatkuvasti vapaa tahto. Jumalaa ei kiinnosta robotti-armeijat palvelemassa mekaanisesti, vaan Hänellä on ns. pilke silmäkulmassa. Jumala haluaa aina uusia kujeita rakkaiden palvelijoidensa kanssa, heidän ja itsensä riemuksi. Lue vaikka Krishna-kirjaa jos et usko:

        http://krsnabook.com/

        Kontrastina tälle on mm. kristittyjen levittämä jumal-käsitys, jossa Jumala melkein konkreettisesti seisoo edessäsi papin muodossa ja käskee, rakasta tai kuolet!

        Myös ääri-islamilaiset ovat saarnanneet samanlailla; tule muslimiksi tai maista miekkaa. Miten se että tule nyt heti tämän elämän aikana j-kauta uskoon tai ikuinen pätsi odotta, eroaa tästä?

        Voimme myös itse, heti kun pienikin ajatus tulee mieleemme, miksi Jumala, miksen minä, lähteä pois Jumalan valtakunnasta ja tulla tähän maailmaan, jossa hiekkalaatikko on valmiina jotta voin yrittää matkia Jumalaa nauttijana ja hallitsijana. Taidan itse olla elävä todiste tästä, olenhan elävä henkisielu aineellisessa kehossa. ;)


    • Ded Moroz

      Pääseekö juutalaiset taivaaseen? Entä muslimit, harekrishnalaiset, hindut, shintolaiset tai buddhalaiset?

      Millä perustelette etteivät vaikkapa hindut tai buddhalaiset olisi oikeassa maailman tai elämän synnystä ja rakenteesta? Mitä jos me synnymmekin käärmeinä seuraavassa elämässämme - pakanakristityt?

      Kaikilla edellä mainituilla on yhtä pätevät selitykset ja puolustukset uskostaan ja totuudesta kuin kristityillä.

      Ainut ero meillä ja vaikkapa hinduilla on se että olemme syntyneet kristilliselle alueelle ja hindut omalleen. Molemmat uskovat yhtä vakaasti.
      Miten hindut voivat olla väärässä?

      • saif

        mikä sellainen Jumala on jos ei sillä ole valtaa pahoja ihmisiä heittää helvettiin? Itsehän Jumala on ihmiset luonutkin. Helvetti oli alunperin tehty langenneita eli pahoja enkeleitä varten. ensimmäiset ihmiset elivät paratiisissa ilman syntejä. silloin kuin ihmiset alkoivat elää Jumalaa vastaan ne tekivät syntejä. siitä se on periytynyt sukupolvelta toiselle. Jollain tasolla ymmärrä Jumalaa tässäkin asiassa ettei parempaa maailmaa voi luoda jos syntejä ei voida siivota kokonaan pois. Eihän yhtään syntiä voida pyhään paikkaan viedä sehän on selvä juttu, koska Jumala on Pyhä. Onhan Jumala antanut mahdollisuuden Jeesuksen kautta päästä taivaaseen. Paha vaan estää Jeesuksen tiedon leviämisen. Raamatussahan on että sitten vasta kun tämä evankeliumi on julistettu kaikelle maailmalle tulee loppu (eli kaikki ihmiset kuulevat Jeesuksesta ennen lopun aikoja). Ihmisen elämä on kuitenkin niin lyhyt että parempi se on elätä uskossa ja sen jälkeen pääsee parempaan paikkaan! Parempi elätä uskossa niin saa jo vähän tuntea Jumalan voimaa itsessä Pyhän Hengen kautta.


      • mie vua

        Jumala ei katso uskontoon vaan tekoihin. Lue barnabaan evankeliumi.


    • ==

      Minä ainakin olin uskossa ollessani paljon lähempänä helvettiä kuin taivasta. Nyt uskosta vapaana ja omia unelmiani seuraten, minä olen astumassa taivaaseen maan päällä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5589
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3455
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1558
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1356
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1347
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe