Jos sitä ja jos tätä

Realisti_____

Jos tädillä olis mun*t niin se olis setä

1

578

Äänestä

Vastaukset 1

Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • <<<<

JOS OLISIN MILJÖNÄÄRI NIIN REISSAISIN PALJON JA KÄVISIN YMPÄRI SUOMEA REISSAAMASSA < KOLMEN KOIRAN < BERNHARDILAINEN.NÖFFI.SUURSNAUTSERI KERA KANSSA JA KAHDEN BERNHARDILAISEN KERA JA ROTTWEILERIN KERA JA KÄVISIN AUTOKOULUN JA AJAISIN ABCDE-AJOKORTIN JA C CE AJOKORTIN JA SITTEN HANKKISIN LIUDAN AUTOJA TALLIINI AINA 1930-L FORDISTA 2000-L MERSUUN ASTI JA 1920-L MERSUSTA 1960-L MERSUUN ASTI JA SITTEN MOOTTORIPYÖRIÄKIN JA VANHOJA POLIISIAUTOJA < KÄYTÖSTÄ POISTETTU < KAKSI SAABIA < KOLME TRANSITTIA JA 1 TRANSPORTER VW VM 1990-1992 JA SITTEN VANHA 1993 MALLIN MONDEO < PERHEEN MÖKKIAUTO < SÄKYLÄ JA LAHNAJÄRVI JA SITTEN VIHREÄ MB 220 D W115 1972 JA MB 220 D W115 1969 BEIGE < PERHEEN MÖKKIAUTOJA JA SITTEN 350 SE 6.9 METALLINHOHTO TOIMISI SITTEN REISSUPELINÄ JA HANKKISIN VIELÄ 4 MÖKKIÄKIN < SÄKYLÄ.LAHNAJÄRVI.HIIDENVESI.JA SITTEN KOKEMÄEN KESKUSTASSA KERROSTALO < JOKA TULISI SITTEN KAVERINI MUMMOLTA < PERINTÖNÄ MULLE JA SITTEN KÄVISIN ITALIASTA HAKEMASSA 740 TURBO VOLVON VN-SÄÄTIMELLÄ JA AJAISIN NAANTALISTA KOKEMÄELLE JA SITTEN AJAISIN SAKSASTA HAKEMALLANI MERCEDEKSELLÄ
      NAANTALISTA KOKEMÄELLE JA KOKEMÄEN KAUTTA HELSINKIIN < JOSTA LÄHTISIMME KAVERINI JARKON < TUTTU < MUMMON SYNTTÄREILLE < SIIPPANI KANSSA JA SITTEN AJAISIN VIELÄ SAVONLINNASTA KOKEMÄELLE ERÄÄLLÄ KERRALLA JA SITTEN VIELÄ FORSSASTA RAUMALLE JA JOSKUS TYTÖT < SITTEN LOMAILISIVAT ULKOMAILLA NIIN ITSE AJAISIN HARJAVALTAAN < JARKON JA JORMAN SYNTTÄREILLE < HELSINKI-VANTAALTA JA JOISIN COCACOLAA JA SITTEN SIIPPOJEN < JARKON < EEVA.JORMAN < MARJUT.KALLEN < REETTA < KARIN < TARJA < ARTSIN < SISKO LIISA JA RVA < OLKA
      KANSSA NAURESKELESIMME

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

1. Suomalaisten pinna paloi - Ärsytys iskee uudesta TTK-juontajasta "Eihän tälle voi kun nauraa"

Oliko Veronica Verho hyvä valinta TTK-juontajaksi? Uuden TTK-juontajan henkilöllisyyttä on arvailtu siitä asti, kun Va
      Suomalaiset julkkikset
      106
      2225
    2. Mitäpä luulet että tykkääkö

kukaan kaivatustasi ?
      Ikävä
      103
      896
    3. T rakastan sua

vaikket sitä usko
      Ikävä
      66
      843
    4. Varmaan aika moni

Haluaisi sinut enemmän kuin mielellään
      Ikävä
      46
      800
    5. Mitä tapahtuu?

Mitä tapahtuu Humalojalla? Poliiseja talon ympärillä ja paljon ihmisiä pitkin pihoja???
      Haapavesi
      21
      766
    6. Suomi on viittä vaille sodassa Venäjän kanssa...

...syynä tähän on kokoomuslainen presidenttimme Stubb. Hän on ainoa eurooppalaisen maan johtaja, joka kärkkäästi ja taha
      Maailman menoa
      518
      725
    7. Olen vähän epävarma siitä, oletko kiltti

Nainen, ensivaikutelma oli, että olet tosi hyväsydäminen eli siinä mielessä harvinaisuus. Eli et mene virran mukana, etk
      Ikävä
      76
      640
    8. Miksi et lähesty minua

Jos kerran kaipaat, mies? Mitä pelkäät?
      Ikävä
      64
      625
    9. Herkkä, hellä, aurinkoinen, kaunis upea, valonsäde on hän nainen

Ja myös fiksu, älykäs ja luonnonläheinen. Erittäin mielenkiintoinen ja kiltti ihminen. Haluan tuntea hänet, koska kaik
      Ikävä
      23
      590
    10. Kai sä olet

Luovuttanut mun suhteen.
      Ikävä
      57
      561
    Aihe