Syövätkö jääkarhut pingviinejä?

SuZa

Onko se mahdollista?

8

1678

  Vastaukset

  • sattuvat kohtaamaan, tosin luonnossa eivät satu kohtaamaan kun asuvat vastakkaisilla napa-alueilla. Jos eläintarhan jääkarhu sattuu pääsemään pinggujen kanssa samaan altaaseen, verilöyly siitä tulee. Eli syövät jos saavat kiinni.
   Jääkarhu on tiettävästi kaikkein puhtain lihansyöjä - ei syö mitään muuta kuin lihaa, pääasiaa hylkeitä ja kalaa, mutta kaikki liha kelpaa. Kissaeläimetkin syövät heinää ymv mutta jääkarhu ei.

   • Jos pingu ja jäänalle laitetaan samalle viivalle niin pääseekö pingu karkuun? Voisi olla kohta ajankohtainen kysymys kun kasvihuoneilmiö etenee. Jääkarhujen on muutettava etelänavalle kun pohjoisessa ei ole enää jäätä ;-)


   • muuten kirjoitti:

    Jos pingu ja jäänalle laitetaan samalle viivalle niin pääseekö pingu karkuun? Voisi olla kohta ajankohtainen kysymys kun kasvihuoneilmiö etenee. Jääkarhujen on muutettava etelänavalle kun pohjoisessa ei ole enää jäätä ;-)

    Ei jäänallejen tarvikkeet päästä kuin päiväntasaalle (Galapagossaarille) niin j9 maistuu pingut. Tosin pingut on parempia uimaan.


  • joku tarjoilee sellaista herkkua.

  • Nyt kun jääkarhuja uhkaa nälkäkuolema pohjoisen napa-alueen sulaessa, niitä olisi syytä istuttaa etelämantereelle, siella piisaisi vielä jäätä ja pureskeltavaa.

  • ahaa

   • uhuu


  • Ehkä ne vois syödä eskimoiden pingviintuutteja :D

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   677
   13684
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   113
   2254
  3. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   100
   1151
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   107
   1135