Reklamaatio asiaa

pettynyt

Onkohan kenellekään käynyt vastaavaa, kuin meille.
En tiedä onko tämä oikea palsta, mutta kokeillaan nyt täältä.
Eli meillä on 4 vuotta sitten (tarkemmin 3,5v) ASKO:sta ostetut runkopatjasängyt ja ei mitkään halvat. Eli 2 runkopatjasänkyä ja paksu petari. Ja nukkujat tässä on vajaa 60kg ja reilu 70kg, eli ei painavia.
Ja nyt patjat on menettäneet täysin muotonsa. Eli sänkyjä käännelty ja pyöriltelty ympäriinsä koko ajan mutta silti vaan vika pahenee. Sänkyjen reunat ovat aivan kasassa, eli niin sanotusti kyljet painuneet keskikohtaan päin. Kun sängyt ovat rinnakkain niin sängyissä on 10cm rako toisiinsa nähden, ja taas sängyn alareunasta reunat täysin vastakkain. ELi ei toisen kainaloon mennä noin vaan tai tippuu kuiluun. Ja siis kaikki reunat on tällaisia. Ja käänsi sängyt miten päin vaan niin aina sama ongelma edessä.
Reklamoitiin askoon tästä ja heidän kommentti vaan saatte uudesta 20½ alennusta!! Haloo, onko 2000e sänky tarkoitettu kestäväksi vain 3,5 vuotta???
Otin asian tiimoilta yhteyttä paikalliseen kuluttaja-asiamieheen ja he selvittivät asiaa. Nyt itse pitää olla yhteydessä askon ihmiseen ja sopia josko joku noutaisi jonnekin tehtaalle sängyn tutkittavaksi ja tämä kestäisi noin 2 viikkoa (eli kiva miettiä väliaikais majoitusta nukkumisen suhteen) Ja jos todetaan sängyssä vika niin meidän "voitto" mutta jos ei niin joudumme maksamaan kuljetukset tehtaalle, sinne "jonnekin suomessa" ja tutkimukset sängystä ja myös takaisin kuljetuksen kotiamme. Voiko olla näin älytöntä.

Onko kenelläkään ollut reklamointia yleensäkään ASKO:n tai sänky asioiden kanssa?
En ihan haluaisi tätä niellä tällä vaan. Tuntuu oikeesti niiiiiin hullulle et sängyn ikä olisi tuo.
Eihän tuo sänky mistään kalleimmasta päästä ollut, mutta ei mikään ilmainenkaan. Jos olisi joku 500e sänky niin olisin et ok, halpa ja ei voi saada hyvää mut ei kuitenkaan ihan näinkään, murr.

4

3310

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nukkuneet niissä

      sängyissä väärin.... :) Ei vain aika vaikee sängyssä varmaan on nukkua väärin mut aika paljon ihmetyttää mitä ne siellä valmistajalla voi asialle tehdä. Miten ne perustelee jos ei kuulu virhevstuun piiriin.
      Laitahan tänne vietisä ku saat lisää infoa

    • kuluttaja-valittaja

      Hei!
      Valitettava tuo asiasi ja vastaus, jonka olet asian käsittelystä (kuljetukset, selvittäminen) saanut, on ilmeisesti täysin suomalaisen kuluttajasuojalain/ säännösten mukainen. Asia voisi edetä jouhevammin, jos olisi kyse aivan tuoreista sängyistä.

      Itse ostin uuteen asuntooni ASKO:sta kimpan huonekaluja kerralla. Yhdestä kuljetuksesta puuttui osa huonekaluista jotka sitten tulivat eri kuljetuksella. Kirjahyllystä ei ollut yhdenkään rivin verran kokoamisohjeita mutta sain sen yrityksen ja erehdyksen kautta kokoon. Runkopatjan suoja oli alun alkaenkin rikkinäinen ja vein sen ASKO:on. Ottivat digikuvat tuotteen valmistajalle. Kesti vain kauan eikä mitään kuulunut. Menin sitten lopulta ASKO:on ja siellä se suoja oli ollut mutta minua ei ollut asiasta mitenkään tiedotettu....

      Aivan samantyyppisiä tarinoita löytyy muistakin firmoista. Palvelu ja tuotteiden taso ovat pudonneet. Huonoimmat kokemukset, valitettavasti, ovat IKEA:sta muttakin Ruotsin puolelta. Kuljetukset olivat myöhässä, tavaraa puuttui eristä jne.

      Parasta alkaa valmistaa huonekalut itse tai tilata pienvalmistajalta. Jos tällainen mahdollisuus on. Massatuotanto on mitä on. ASKO:n tuotteethan valmistetaan nykyisin pääosin jossakin kehitysmaissa?!

    • Pettynyt ex-askon asiakas

      Asko myymälöissä ei nuo reklamaatiot toimi, suosittelen miettimään vaikka tuntuu ettei se omalle kohdalle voi sattua, mutta miettikää kannattaako Askosta ostaa yhtään mitään!

      • Anonyymi

        Askosta ei kannata ostaa yhtään mitään!
        Katsokaapa liikkeitä, ei niissä valtavia asiakasryntäyksiä ole!
        Johtunee palvelusta ja huonontuneista tuotteista.
        Itse reklamoin ostamastani tuotteesta - reklamaationi muutetiin Askossa niin, että ratkaisu oli osan vaihto, vaikka halusin purkaa kaupan.
        Kotiini en tuotetta enää huoli!
        Reklaamaation tehnyttä kohdellaan todella ala-arvoisesti jopa ylintä johtajaa myöten.
        Aikaa kulunut yli kuukausi, mitään tietoa en ole asiasta saanut - tuote ja rahani seisovat Askossa!
        Miettikää kannattako kyseisestä liikkeestä mitään ostaa!
        Vielä löytyy hyviä ja luotettavia huonekaluliikkeitä onneksi - kokemus Ikeastakin todella hyvä, sinne ei mitään ole tarvinnut palauttaa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      85
      1080
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      579
      961
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      907
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe