Allergioitten

syistä

Oletteko kiinnittäneet koskaan huomiota siihen, että kun lapselle aloitetaan massiivinen rokotusohjelma, pian allergiat puhkeavat?

Olen ihmetellyt sitä, kuinka keskeneräisen ja hauraan ihmisruumiin on muodostettava lyhyessä ajassa kaikki mahdolliset vasta-aineet, eihän luontokaan näin tee. Siten kun rokotusohjelma loppuu ja lapsen keho muutenkin vahvistuu ja kasvaa, allergiat yleensä loppuvat.

Sitä paitsi rokotteissa on säilöntäaineena elohopeaa, ensimmäsen luokan vaarallisa myrkkyä, jota muualla kaikin tavoin yritetään estää pääsemästä ihmisen elimistöön. Vastasyntyneen elimistön täytyy ruveta taistelemaan tätä myrkkyä vastaan yhdessä virusten kanssa elämänsä alkumetreillä.

Hammaslääkärit käyttivät elohopeaa vielä -80 luvulla jotkut myöhemminkin. Sen äidille ja isälle tuottamat haitat siirtyivät lapseen.

Itse aloin tulla allergiseksi useille aineille. Kun elohopea poistettiin suustani, allergiat hävisivät.

3

497

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ole ollut

      säolöntäaineena tuo mainitsemasi aine, rokotteita saa ihan ilman sitäkin, toki ne maksetaan sitten ihan itse ne rokotteet. Tiomersaali on elohopeayhtd., joka sisältää alle 50% elohopeaa. Tätä ainetta käytetään monessa muussakin kuin vain rokotteissa säilöntäaineena, mutta sitä voi välttää, perheessämme ei esim. koskaan ole ollut käytössä silmätippoja (ei tosin muutakaan..) missä olisi tiomers. säilöntäaineena.

      "Hammaslääkärit käyttivät elohopeaa vielä -80 luvulla jotkut myöhemminkin. Sen äidille ja isälle tuottamat haitat siirtyivät lapseen. " tuolle ei ole mitään tieteellistä todistetta=)

    • kandipaatti

      Allergioiden lisääntymistä, autismia ja luojatiesmitä muutakin mitä joku "luomuäiti" on keksinyt rokotteista syyttää, on tutkittu ja kaikki väitteet osoitettu turhiksi.

      Mikset ota oikeasti asioista selvää sen sijaan, että syydät näitä ikivanhoja ja harhaanjohtavia huhuja ja ennakkoluuloja?

      Yhden rokoteannoksen sisältämä antigeenimäärä on murto-osa siitä määrästä, jonka jokainen normaalia elämää elävän lapsen elimistö kohtaa päivittäin liikkuessaan kaupassa, kotona ja puistossa. Lapsen elimistö puolustautuu joka hetki satoja, tuhansia taudinaiheuttajia vastaan - rokote on tässä jatkuvassa pommituksessa pelkkä pisara valtameressä. Rokote on keino suojata lapsi samalla mekanismilla kuin hän muutenkin suojautuu taudeilta - rokote vain sattuu olemaan "luomualtistusta" paljon turvallisempi tapa luoda vastustuskyky sellaisia tauteja vastaan, jotka ennen tappoivat lapsia tuhansittain Suomessakin. Hinkuyskä tappaisi vauvoja joka vuosi, elleivät rokotetut saisi sitä vain lievänä. Tuhkarokko on palannut niihin länsimaihin, joissa rokotuskattavuus on laskenut. Kurkkumätää on pilvin pimein itärajan takana, ja jäykkäkouristuksen voi saada joka puutarhasta haavainfektiona, ellei ole rokotettu.

      Rokottamattomuus on tietämättömyyteen ja hysteriaan perustuvaa leikkiä lasten hengellä, ettekö varmasti löydä yhtäkään lastenlääkäriä joka ei omia lapsiaan rokotuttaisi.

      Elohopean tai amalgaamin haitata eivät käy vertailukohteeksi tässä aiheessa - niissä on kyse suorasta kemikaalitoksisuudesta, kun taas rokotteiden toimintamekanismi on immunologinen. Tiedätkö edes, miten elimistön immuunipuolustus tai rokotteet toimivat?

      Kyllä - allergiat lisääntyvät. Mitään yhteyttä ei tähän kuitenkaan ole rokotteisiin osoitettu. Jos sinä kompastut, ja Sveitsissä jonkun päähän putoaa piano, ethän silloinkaan kuvittele että näillä asioilla on jokin yhteys vaikka ne sattuvatkin tapahtumaan yhtä aikaa?

      Olisiko parempi, että Suomessa edellee lapsia kuolisi ja vammautuisi pilvin pimein tuhkarokon, kurkkumädän, tetanuksen tai hemofilustautien vuoksi? Onko sinulla mitään käsitystä, kuinka vaarallisista taudeista on kyse?

      • rokotteilla

        voi olla joillekin haittavaikutuksia. Mummoni veljestä kerrottiin, että henkinen kehitys pysähtyi rokotuksen saantiin (1900-luvun alku)
        Itse otan mieluummin sen riskin ja rokotutan lapseni kuin annan hänen sairastaa esim. polion ja mahdollisesti kuolla tai halvautua siihen. Sama koskee muitakin lastentauteja ja niiden jälkitauteja.
        Eräs lastenlääkäri sanoi, että ilmeisesti parantuneella hygienialla ja lisääntyneillä allergioilla on yhteys. Itärajan takana on vähemmän allergioita kuin meillä.
        Hän totesi myös, että emme kai kuitenkaan halua palata sata vuotta sitten vallinneeseen tilanteeseen jolloin allergioiden määrä oli pienempi mutta lapsikuolleisuus suurempi ? Kaikella on hintansa.
        Itseäni järkytti lapsena pikkusiskoni vauvana sairastama aivokalvontulehdus - selkäydinpunktioilla tutkittiin taudin etenemistä. Äitini sairasti keuhkotuberkuloosin, jonka epäiltiin puhjenneen uudelleen hänen odottaessaan minua. Pienenä minulle tehtiin testejä että havaittaisiin olivatko äitini odotusaikana syömät lääkkeet vaikuttaneet minuun.
        Samaa en toivo omille lapsilleni.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 190
      2234
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2054
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      165
      1830
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      164
      1675
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1344
    6. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      18
      1280
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1257
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1195
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      14
      1168
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1168
    Aihe