1.Torino - Inter 2. Marseille - Lille 3. Athletic - Valencia ===> Sunnuntai Moniveto 3

M.a.n.c.h.e.s.t.e.r

Perinteiset sunnuntain moniveto veivit taas kehiin, otteluvalinnat sitäkin perinteisemmät. Italia, Ranska & Espanja edustettuina alkavat olla aika perinteiset Sunnuntain sarjat.

Torino - Inter
Torinossa valmentaja sai lähteä Genoalle kärsityn 3-0 tappion jälkeen. Gianni De Biasi palaa nyt Torinon valmentajaksi ja yrittää pitää joukkueen korkeimmalla sarjatasolla, joukkue on enää 4 pistettä tasaisen putoamisviivan yläpuolella. Historiaa katsoessa paljon ei Torinolle ole luvassa Interiä vastaan, edellinen voitto vuodelta 1994. Kotijoukkueelta poissa David Di Michele, Alvaro Recoba ja Salvatore Lanna, kaikki pelaajia joita joukkue kaipaisi. Vieraiden puuttuvat pelaajat Luis Figo, Patrick Vieira ja Zlatan Ibrahimovic. Interin puolustus on ollut tiivis ja vaikea uskoa että pahasti yskinyt Torinon maalinteko aukeaisi tässä ottelussa.

Olympique Marseille - OSC Lille
Kotijoukkue taistelee Ranskassa lähinnä arvokkaasta 3:sta sijasta, joka tarjoaisi paikan CL:n karsintoihin. Voitolla Marseille nousisi kolmanneksi ohi Nancyn. Marseille on ollut vakuuttava kotonaan 9 voittoa viimeisestä 10 pelistä ainoastaan 1 tappio, mukana kaikki pelit. Lille pyörii sarjan keskikastissa ja voitettavaa tai hävittävää ei juuri ole enää. Lille on vieraissa viimeaikoina erikoistunut 0-0 tasapeleihin. Lille ei juuri pisteitä ole marseillen luota hakenut. Kotijoukkueen parasmaalintekijä Mamadou Niang on kysymysmerkki loukkaantumisen takia, mutta Mathieu Valbuena ja Benoit Cheyrou tärkeät keskikenttämiehet ovat pelikunnossa. Vaikea peli arvioitavaksi OM ontehnytr kotonaan hyvin maaleja (myös Lilleä vastaan), mutta Lillen 10:n viimeisessä vieraspelissä on tehty maaleja vain 1:n keskiarvolla.

Athletic Bilbao - Valencia CF
Valencia vei viikolla Copa del Reyn ja valmentaja oli huhujen mekaan antanut pelaajien myös juhlistaa voittoaan, muutenkin peli voi painaa jaloissa. Athletic on saanut levätä kärsittyään yllättävän 3-0 tappion edellisellä viikolla. Valencia on sarjassa kuitenkin ahtaalla vain 5 pistettä putoamisviivan yläpuolella. Athleticin meno on ollut keväällä vakuuttavaa, varsinkin kotonaan ja se roikkuukin kuntopuntarin kakkosena. Valencia on viimeisenä samaisessa tilastossa. Keskinäiset olleet tasaisia, mutta voiton sattuessa se on kohdannut useammin kotona pelannut joukkuetta. Valencialta Timo Hildebrand, Emiliano Moretti, Hedwiges Maduro ja Vicente joutuvat kuntotestiin, mutta David Silva on pelikiellossa. Kotijoukkue joutuu tulemaan toimeen ilman Pablo Orbaiz, Asier Del Horno, Inaki Munoz, Kokili Lertxundi ja Gorka Iraizoz. Molemmilla joukkueilla on vielä panosta Athletic on kiinnostunut Intertoto paikasta ja Valencia taistelee säilyäkseen sarjassa.

Italia tänään ns. runkokohde ja muista sitten kerrointa hakemaan, joskos OM onnistuisi rikkomaan Lillen puolustuksen. Espanjassa toivotaan väsymyksen painavan Valencia pelaajia, tosin Cup voitto voi tarjota energiaa henkisellä puolella.

7

1107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jälkeen on

      syytä tehdä nopea nestetankkaus.

      • Teemu..

        1: Ei lainkaan varma vierasvoitto.

        2: Marseille

        3: Valencia


      • M.a.n.c.h.e.s.t.e.r
        Teemu.. kirjoitti:

        1: Ei lainkaan varma vierasvoitto.

        2: Marseille

        3: Valencia

        Aika nihkeästi on Valencia voittoja hakenut 10:stä vierailusta vain 2 voittoa Bilbaon luota. Vaikka cup voitto tuo itseluottamusta, taitaa fyysinen puoli painaa enemmän. Tiukka 90 min peli ja jos valmenta on antanut pelaajian juhlia on voinut mennä aamuun. On kuitenkin Valencian 3 peli 7 päivään, kun kotijoukkueelle vasta toinen.


    • Singlebet

      hikinen sunnuntaimonari taas vaihteeksi. Inter taitaa hoitaa niukasti kuten myös Marseille. Taasko Ranskassa vietetään maalijuhlia!? Velenciaa huvittaisi koittaa Espanjassa, mutta jotenkin en oikein usko.. Perkele misrä kerrointa, kuka tuntuisi edes realistiselta..

      • M.a.n.c.h.e.s.t.e.r

        Todella nihkeä tosiaan saada kerrointa, aina vaikeaa kun on noita Lillen tapaisia nyhjääjä joukkueita. Kerrointa saa ainoastaan jos Ranskan tai Itlian pelissä tulisi yllätys, mutta ei taida kummallakaan joukkueella potentiaalia. Marseille on muutamaan otteeseen tykittänyt maaleja Lilleä vastaan, mutta ei ole ollut viimeaikoina Lillen puolustus heikko. Mutta ehkä se on kuitenkin luotettava Marseillen tehoihin. Toinen mitä voisi kokeilla olisi Torinon kurssin muutos valmentajan vaihtumisen myötä, mutta kyllä se on aika kaukaa haettu.


      • Singlebet

        Tällanen rustaus tällä kertaa. Rivihinta pieneksi kun ei tosiaankaan tuntunut mikään kohde maistuvalta.

        Torino-Inter 0 - 2
        Marseille-Lille 3,4,5 - 0,1
        Bilbao-Vallu 2,3 - 1,2,3

        Hintaa 7,20 eemeliä. Oikea rivi olisi kylläkin ollut 1-2 , 2-0 , 1-1.


      • Singlebet
        Singlebet kirjoitti:

        Tällanen rustaus tällä kertaa. Rivihinta pieneksi kun ei tosiaankaan tuntunut mikään kohde maistuvalta.

        Torino-Inter 0 - 2
        Marseille-Lille 3,4,5 - 0,1
        Bilbao-Vallu 2,3 - 1,2,3

        Hintaa 7,20 eemeliä. Oikea rivi olisi kylläkin ollut 1-2 , 2-0 , 1-1.

        ja vituiksi meni..Ei jumalauta Ranskan saa nykyään kiinni kun tykittää molemmille joukkueille 2-4 maalia. Taitaapa olla jo 5. kerta putkeen kun monarissa Ranskan matsissa molemmat tekee vähintään 2 maalia..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9194
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2698
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      150
      2484
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1458
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1320
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1316
    Aihe