Alancon talli

Pussihiiri

Haluaisin tietoa Karijoella lähellä Kristiinankaupunkia sijaitsevasta Alancon tallista kaikilta jotka siellä ovat käyneet/käyvät vakituisesti.
Millainen talli on kyseessä, järjestetäänkö siellä säännöllisesti ratsastuskoulutoimintaa? Otetaankohan tallille uusia oppilaita kesken vuoden?

Montako tuntihevosta siellä on yhteensä?
Minkälaisia hevosia siellä mahtaa asustella ( ovatko kilttejä ratsastaa ja hoitaa, koulutustaso? ) ja kuka on suosikkinne?

Olisi kiva saada tietoa myös mahdollisista leireistä, ilmapiiristä, muista eläimistä, opetuksesta yms.
Toivottavasti joku tallilla ratsastava voisi vähän infota minua, kun kova hinku olisi vieraalla paikkakunnalla päästä ratsastamaan. Olisiko Kristiinankaupungin lähiseudulla muita talleja?

18

5258

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nimetön

   Alancon talli on mukava talli maaseudulla. Tallilla on tunteja päivittäin ja pääset tunnille varmasti silloin kun sinulle sopii. Soittelet vaan tallile ja varaat ajan.

   Tallilla on 6 hevosta ja kaksi ponia. Hepat on kilttejä ja hyvin koulutettuja. Osalla kilpaillaan parhaillaankin kouluratsastuksessa. Pölli on tallin osaavin hevonen ja sillä kilpaillaan helppo A:ta, just oli aluekisoissa toinen helppo A:ssa Tiian kanssa. Pölli osaa kyllä enemmänkin. Hippa on helppo A ja tosi kiltti hoitaa. Manta on estehevonen mutta tosi taitava myös koulussa ja kehittyy kokoajan. Sitten on kaks suokkia Liinu ja Helo. Liinu on reipas ja nuori vielä, mutta mukava ratsastaa. Helo on jo mamma sillä on kolme varsaa joista kaks on Alancolla, ne on vaan niin nuoria että koulutus on kesken. Rasmus on kaunis ja rauhallinen heppa. Kaaleppi on mukava poni ja se tykkää hypätä. Lovisa on shettis, aikamoinen karvapallo ja pitää isotkin hepat ojennuksessa, mutta kiltti se on.

   Kesällä on erilaisia leirejä. On ihan yleisratsastus, este, pilates ja hemmottelu. Erityisleirejä on ja hevosenhoitokursseja, ainakin nuo, en nyt muista muita. Tallilta saa lisää tietoa soittelehan ihmeessä! Suosittelen.

   • Pussihiiri

    Kiitos paljon viestistäsi nimetön.
    Kysyisin vielä, että minkä tasoista opetusta tallilla on ja kuka sitä pitää?


   • cipron
    Pussihiiri kirjoitti:

    Kiitos paljon viestistäsi nimetön.
    Kysyisin vielä, että minkä tasoista opetusta tallilla on ja kuka sitä pitää?

    Yleensä tunnit pitää Tiia. Hän opiskelee parhaillaan ratsastuksenohjaajaksi Ypäjällä. Viikonloppuisin myös Milla pitää tunteja ja valmennuksia, Milla on koulutuomari. Tunneilla käy ratsastajia alottelijoista aluetason kilparatsastajiin.


   • Ella mella >
    Pussihiiri kirjoitti:

    Kiitos paljon viestistäsi nimetön.
    Kysyisin vielä, että minkä tasoista opetusta tallilla on ja kuka sitä pitää?

    öööööh.... Ratsastusta tarjotaan kaiken tasoisille. Kouluhepat ovat A-B luokkaan ylettyviä. Ratsastus tunteja pitää Tiia Alanco. Ratsastuksessa ruvetaan antamaan koko ajan vaikeempia juttuja taitojen mukaan. =DD


   • k
    Pussihiiri kirjoitti:

    Kiitos paljon viestistäsi nimetön.
    Kysyisin vielä, että minkä tasoista opetusta tallilla on ja kuka sitä pitää?

    tallilla on alkeisesta a:han tasoja


  • Pussihiiri

   Onko netissä/sulla netissä mahdollisesti kuvia hevosista/tallista? Tallilla ei taida olla nettisivuja?

   • cipron

    Joistain tallin hevosista on kuvia sukupostissa, mm. Bell est, Mandy nld, Helon Helmina, T.T. Helo.

    Tallilla ei ole vielä kotisivuja, mutta on kuulemma tulossa kesän aikana.


   • nimetön 56
    cipron kirjoitti:

    Joistain tallin hevosista on kuvia sukupostissa, mm. Bell est, Mandy nld, Helon Helmina, T.T. Helo.

    Tallilla ei ole vielä kotisivuja, mutta on kuulemma tulossa kesän aikana.

    Alanco on kiva paikka, mutta alueella on myös Hietikon ratsastustalli, missä useita hevosia, matkaa Kristiinankaupungista noin 25-30km. Suupohjan Ratsutalli Myrkyssä, missä useita hevosia ja poneja, matkaa Kristiinankaupungista n.15km. Kristiinassa sijaitsee myös Cavaletti raviradan kupeessa.


  • .:Lilli:.

   Alancon talli on ihan ok paikka. Kävin siellä muutama vuosi sitten vakituisesti ratsastamassa mutta vaihdoin tallia, koska minusta tuntui että tallilla ei edistynyt yhtään.
   Kaverini käy Alancon tallilla ratsastamassa, ja nykyään siellä edistyykin hyvin.
   Tallille pääsee vaikka siellä ei olisi käynyt ennen ja viellä kesken vuoden. Tallilla on maneesi ja kenttä ulkona.
   Hevoset ovat kilttejä ja jotkut ovat jopa hieman laiskoja ja sopivat aloittelijoille. Tallilla on ainakin 2 ponia ja muut ovat ihan suuria ja pien hevosia. Virkeitäkin hevosia on.
   Kaikki hevoset on kilttejä hoitaessa.

   ''Henkilökunta'' on ihan mukavaa, mutta huonoina päivinä jotkut voivat ottaa päähän.

   Tallilla on kokoajan ratsastus tunteja eli ei muutakun ratsastamaan.

   Koska en ole käynyt pitkään aikaan siellä ja hevoset ovat vaihtuneet. Tällä hetkelä lempparini on ehkä Rasmus tai Helo.

   Tallilla on ihan hyvä opetus ja tunnit sujuvat hyvin.

   Käyn itse Hietikon ratsastustallilla joka on Teuvalla.

   Tallilla on ilmeisesti pari tallikissaa ja koira, on joskus ulkona ratsastaessa hieman haitaksi, sillä se juoksee hevosten jaloissa. Hevosia se ei silti häiritse. Muista eläimistä en tiedä mutta kyllä siellä pitäisi olla joitain.

   Ei kun Alancon tallille ratsastamaan!!!!!!!!!!!

   • =))

    Edistyminen ratsastuksessa on itsestä kiinni! Mitä useammin ratsastaa, sitä enemmän oppii ja edistyy! Alancon tallilla säännöllisesti ratsastavat saavat osallistua tallin hevosilla tallilla pidettäviin seurakilpailuihin (koulu ja este). Kisoissa näkee onko edistymistä tapahtunut.


  • Ella mella

   Hei. Olen käynyt Alancon tallilla 6 vuotta ja käyn edelleen. Alancon talli on hyvin koulupainotteinen ja hyvä ratsastustalli. Siellä on maneesi, ulkokentät, maasto tiet, hyvä talli yms.Jokainen uusi tulokas on tervetullut kesken vuoden. Tuntihevosia on yhteensä jotain 8-9 jos 2 ponia otetaan mukaan. Tallilla on myös yksityis hevosia mutta ei niistä enempää. Hevoset ovat kilttejä ja todella hyvin koulutettuja. 2 heppaa ovat vähän ärripurreja ja ne ovat Pölli(ruuna) ja Helo (tamma) Muut ovat kilttejä ainakin mun kokemuksen mukaan. Mutta Pölli ja Helo ovat enkeleitä tunneilla. Ne ei oikeesti pelästy vaikka pommi räjähtäis korvan juuressa. Niitä käytetään aloittelijoilla todella paljon. Mun suosikki on Manta eli Mandy, mutta sitä sanotaan Mantaksi. Seon kiltti hoitaa ja ratsastaa mutta aloittelijoilla sitä ei käytetä koska sillä on silti kuumaa verta suonissaan. Luottaa ratsastajaan täysin. Ihanan reipas ja keinuva laukka. Hyppii esteitä mutta minulla se on ollut eniten koulutunneilla. Ratsastan sillä tosi paljon. Manta on muute Hollanninpuoliveri tamma. Varsoja sillä ei ole mutta aijotaan ehkä teettää. Se on milelstäni tallin ihanin heppa. On se ollut mun hoitsukin leireillä. Alancon tallilla järjestetään paljon leirejä, varsinkin kesäisin. Hoitokurssi on paras!!. Siihen kannattaa mennä ensimmäiseksi ja se on tooosi halpa ja kestää 2 päivää. On myös kalliimpia este, koulu leirejä jotka kestävät kauemmin ja vaikka mitä muita. Tallilta saa kyllä leiri esitteen silloin kun niitä on tarjolla. Olen suorittanut perushoito pinssin ja nyt yritän korkeammalle. Esteitä en ole vielä hypännyt kuin parilla tunnilla helolla ja Liinulla. Liinu on 7.v. tamma aika innokas. Tallilla on 2 kissaa ja koiraa ja lampaita. Ratsastuksen opettajat ovat Tiia ja Milla Alanco. He ovat siskoksia. Kaarina pitää myös joskus tunteja, hän on Tiian ja Millan äiti. Tietääkseni Alancon talli on ainoa Kristiinan kaupungin lähellä olevista talleista. Seuraavat ovatkin sitten jo Isojoella. KANNATTAA MENNÄ KOKEILEMAAN. PAREMPAA TALLIA ON VAIKEA LÖYTÄÄ MISSÄ ON NÄIN HYVÄ ILMAPIIRI JA NÄINHYVIN KOULUTETUT HEPAT. EN OLE TIPPUNUT KERAAKAAN JA SE ON IHME.Kannatta oikeesti mennä kattomaan. =DD.

   • Kajsa

    Alancon talli on ihan kiva talli, missä vähän laiskempia hevosia ja tunneilla yleensä vain pari ratsastajaa. Kristiinan lähellä, alueen ainoa ratsastusliiton SRL;n hyväksymä talli on Myrkyssä Suupohjan Ratsutalli, jolta löytyy kivat sivut googlettamallakin. Siellä on yli kymmenen hevosta ja ponia tuntikäytössä monia yksityisiä sekä iso maneesi ja kaks Ypäjältä valmistunutta ratsastuksen ohjaajaa. Erilaisia tunteja viikottain ja pääsee hyppäämään,maastoon ja kunnon koulutunneille ja itse olen edistynyt ainakin ja päässyt kisaamaankin.


  • -Mex-

   eli tuossa nyt lueskelin noita ylenpiä viestejä ja haluaisin varmennusta tuosta että saako alancon tallilla siis aivan pelkää hoito opetustakin ? xD pahoittelen jos en osaa sleittää mutta toivottavasti joku saa selävää mitä tarkoitan. kävin tänään kyseisellä tallilla, ja toden teolla hakkasin päätäni seinää etät miksi ihmeessä en ole mennyt aikaisemmin. xD mukavaa porukkaa näytti olevan eikä lainkaan saman tyylistä ilkkuvaa ilmapiiriä uusia ihmisiä kohtan kuin useilla talleilla on. eli jos tämä aihe on yhä hengissä miellenäi kuulisin lisää kyseisestä tlalista

  • edfgvbhju76

   itse en oo käyny kyseisellä tallilla, mutta Karijoella Myrkyssä sijaitsee Suupohjan Ratsutalli jossa on nyt käynyt viimeiset kolme vuotta ja voin sanoa että siellä saa parhaan opetuksen mitä voi olla. Kaikille löytyy varmasti myös sopiva hevonen tai poni. Tunneilla ratsastetaan tasoryhmissä koulua ja esteitä. Suosittelen kaikille käymään (:

   • Mjaih

    Voiko joku antaa ajo-ohjeet tallille! KIIRE!


  • edddsdfsdfd

   edfgvbhju76, kaikkihan noin sanoo tallistaan. huoh

  • kysyvä...

   mistä saisin numeron? koska minäkin olisin kiinostunut tallista kun ei täälä mitään muita paljon ole..

   • Nimetön

    Käyn ratsastamassa Alancon tallilla. Netissä talli on Bird Mountain Farm.

    SUOSITTELEN..........!
    P.s. Sieltä saat numeron


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tollanen supernainen oot...

   Kunnon pakkaus, ja sitten asut jonkun idiootin kanssa jossain korvessa. Oliko sulla siinä joku ajatuskin kun siihen ru
   Ikävä
   111
   1286
  2. Kaipaan keskustelua kanssasi nainen

   Siinä oli niin hyvä olla.
   Ikävä
   51
   1007
  3. Jos sinua kiinnostaa nainen

   tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
   Ikävä
   47
   890
  4. Tekisin sitä nyt

   Kanssasi jos voisin mutta pitää tehdä yksin
   Ikävä
   89
   805
  5. Ihana tumma

   Kaunotar nainen, oletko täällä? Tiedät että olet kauneinta maailmassa ja niin tiedän minäkin. Mitenkäs Juhannus?
   Ikävä
   35
   752
  6. Sevenissä kuva "Aboriginaalista"

   Mutta eihän vaan ole Pikkuruisen salainen serkku - yhtä omituinen hymy päällä....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   173
   739
  7. Mitäpä sitä valehtelemaan nainen

   Kyl oisin toivonut että juhannus oltas vietetty yhdessä. Ehkä jopa oltaisiin rakssteltu yöttömänä yönä. Mutta ei, vain y
   Ikävä
   30
   693
  8. En kuulu tänäkään vuonna

   juhannukseesi. Ei sellaista juhannusta taida tullakaan. Eikä joulua..
   Ikävä
   40
   691
  9. Ei me saada tätä ikinä toimimaan

   Näytin herkimmän puoleni. Suuttumukseni ja turhautumisen. Luotin, että tutustuminen ei kaatuisi siihen. Luotin, että pys
   Ikävä
   29
   645
  10. Muistat varmaan tämänkin nainen

   miten kutsuin sinua ihanaksi, enkä väärässä ollutkaan. Mulle tuli aina hauskoja juttuja mieleen, joita sitten kerroin. J
   Ikävä
   27
   626
  Aihe