Voit poistaa itsesi palvelusta menemällä omaan profiiliisi ja valitsemalla Toiminnot -valikosta ”Asetukset”. Sinun täytyy valita asetuksista kohta ”Poista tunnus”. HUOM! Käyttäjätietosi sekä kaikki kuvasi poistuvat palvelusta kokonaan, eikä niitä voida palauttaa!
0Äänestä
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
Voit poistaa itsesi palvelusta menemällä omaan profiiliisi ja valitsemalla Toiminnot -valikosta ”Asetukset”. Sinun täytyy valita asetuksista kohta ”Poista tunnus”.
HUOM! Käyttäjätietosi sekä kaikki kuvasi poistuvat palvelusta kokonaan, eikä niitä voida palauttaa!