Paras panoasento

takaa vai ratsain?

Mikä on mielestäsi makein rakasteluasento?
Itse pidän takaapäin panosta, siinä kun saa painua syvälle ja hyväillä rintoja ja klitoa, jolloin partnerikin saa.
Toinen mieliasentoni on se kun nainen ratsastaa päältä. Erityisesti silloin tekee kutaa kun naisen selkä on minuun päin. Voin nostella pepusta ja nainen pääsee kiitolaukkaa perille.
Kerropa omat mieliasentosi.

24

9871

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poika seisoo jo

      Poika nousi pystyyn kunkuuli, että saa taastakaapäin ja kun näki vyön tiesi, että nyt mennään syvälle. Pujota vyö kontillaan olevan naisesi jalkojen editse niin voit vetää hän lähemmäksi ja antaa kullin hakata. On mahtavaa kun naaras laukeaa ja itse perään.

    • tyttönen=)

      Heip!

      No mulla ei oo mitään asentoa mistä en tykkäisi, mut kivointa on ehkä takaapäin kontallaan ja mahallaan ja sillai että mies pitää jaloista kii ja nostaa mun lantiota ja sit mies on polvillaan ja tulee siitä. Päälläkin on kivaa, mutta alustan pitää olla kova, koska muuten ei pysty ratsastamaan kunnolla ja rajusti ;>>( siitä kun molemmat tykkää) Tossa ainakin jotain. Ja mulla on mieheni kans aina kivaa, kun keksitään kaikkia uusia asentoja vähän vaikka jalan asentoa muuttamalla :)

    • anal-lower

      ja ilman voiteita tietty!

      • ja kädet myös

        Oma apu, paras apu.


      • Anonyymi

        Etkö koskaan ole muuta saanut. Olet siis kökkö hinuri.


    • Anonyymi

      Meidän lemppari siten että nainen päällä selällään minun mahan päällä jalat levällään, joskus on kamera käytössä niin siinä rouva on kyllä kivan avoinna. Pillu auki kun kalu on sisässä, kivasti näkyy maha&rinnat ja naama. Siitä asennosta hän myös saa parhaiten. Silloin tällöin käytetään käsirautoja siten molempien oikeat kädet sidottu yhteen ja samoin vasemmat, tai sitten myös niin että naisen toimen käsi ja toinen jalka samassa raudassa.

    • Anonyymi

      Kuulostaa edellinen hyvältä, minä olen peppu miehiä joten yllätys yllätys takaa päin on minun lemppari. Puolisolla on paras kun on päällä kuskin paikalla, siitä saa helpointen ja eipä siinä valittamista ole minullakaan.

    • Anonyymi

      Laittakaapa rouva siten että on selällään maassa ja nojaa perseellä vaikka sohvaa vasten siten että pillu on ylöspäin. Siihen on hyvä istua itse ja kääntää kulli alaspäin. Ai että pääsee syvälle sisään, siihen on hyvä laskea siemenet.

      • Anonyymi

        Ai että on mukava muijan piereskellä tuossa asennossa bröööttt


    • Anonyymi

      Meillä lemppari on ruokatilan pöytä, nainen siihen mahalleen pöydän kulman kohtaan siten että pimppi on justiinsa pöydän päällä, jalat levälleen ja näin on molemmat reiät hyvin esillä ja naitavissa&nuoltavissa, sopii tosi hyvin myös anaaliseksiin.

    • Anonyymi

      Ilmanmuuta takaapäin.

    • Minusta aivan ykkönen on kun kultani herää hieman ennen minua, käy keittämässä aamukahvit ja laskee kahvikupit yöpöydille, istaahtaa mun aamustondiksessa olevan kullini päälle. Hän saa siinä tilanteessa yleensä aika heti ja minäkin aika pian.
      Sitte juodaan ne kahvit ja otetaan usintakierros vähän hitaammin ... hmmm

      • Ai niin niistä asennoista. Niitä on lukuisia mutta aamukahvin jälkeen lusikka on myös ihana meille molemmille. Siinä voi vapaapäivänä viipyä pitkään, hyväillä toista, suudella ja paneskella ihan rennosti. Jos aamuräjähdyksen jälkeen jompi kumpi saa, niin se on vaan plussaa, mutta seksi on minusta niin mukavaa yhdessäoloa. Voihan kultaansa kanssa paneskella ilman mitään päämäärää vain siksi kun se on niin läheistä ja kivaa.


    • Anonyymi

      Meillä on pari lemppari asentoa vaimo on päällä siinä hän voi ja saa panna omaan tahtiin orgasmiin asti, sen jälkeen saan oman vuoron miten vain haluan . Toinen on , kun sormetan pimppiä ja vaimo alkaa lämpenemään, laitan vaimon jalat koukkuun ja aukipäin siinä pimppi avautuu hyvin ja jatkan suuseksillä nuolemalla ja imemällä klitorista , siinä vaimo saa super voimakkaan orgasmin, voi sitä huutoa ja kiljumista minkä se saa aikaiseksi mistä ei meinaa tulla loppua .

    • Anonyymi

      Itse pidän siitä, kun saan olla päällä voin siinä ja saan itse toteuttaa ja edetä mikä hyvältä tuntuu, voi pitää pientä taukoa ja jatkaa panemista, samalla voi mieheni ihailla isoja tissejäni jotka panon rytmissä lyö tahtia, siinä saan myös hyvän kosketuksen klitorikseen mikä antaa ihanan ja kiihottavan tunteen pimppiin, näissä asioissa olen aina innolla mukana, pidän panemiseta se antaa nautintoa jja voi olla lähellä kumppania.

    • Anonyymi

      Aloitus ,nainen ratsastaa.Jatkuu kullila takaapäin,on paras nainti.

      • Anonyymi

        Piereskellä siinä samalla prööött


    • Anonyymi

      Paras heittää siemenet sisälle on kun itse olen selällään ja nostan jalat ylös, rouva tulee perse edellä ja jalat levällään kontillaan tai melkein istumaan kullin päälle. Siitä pumppaamalla kyllä tulee komeesti, rouva voi vielä puristaa kiveksestä että kaikki varmasti tulee. Tuo asento on silleen hyvä että siinä voi rouvakin touhuta rajustikin ja ei satu kiveksiin tms kun pillu ei paina kiveksiä. Sitten saa kyllä pohjaan asti laitettua jos vain rouvalla riittää pillussa syvyyttä.

    • Anonyymi

      Tuo takaaapäin on tosi hyvä.
      Toinen, mitä tehdään tyttökaverin kanssa ja aika usein pikapanona, on se, kun hän menee makaamaan selälleen pöydälle tm sopivalla korkeudella olevalle tasolle, missä eka nuolen häntä ym.
      Sitten aktin alkaessa hän nostaa jalkansa mun olkapäille ja alan naimaan häntä.
      Siinä asennossa kanssa pääsee aika hiton syvälle. Ja toinen, mistä siinä asennossa tykkään on se, kun voin samalla katsella kun olen hänen sisällään.
      En tiedä mikä siinä on, mutta tykkään ja kiihotunkin siitä, kun näen kuinka kullini on pillussa. on vain jotenkin niin rivon ihanan kiihottava näky, kun jäykkä kullini sojottaa pillunhuulten välissä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Oma lemppari on perinteinen lähetyssaarnaaja! Siinä voi ihailla naisen vartaloa, hieroa samalla pillua ja kiva myös laueta vartalolle ja kasvoille.
      Myös suuhun nussiminen niin, että nainen makaa selällään sängyn reunalla on upeeta! Top kolmoseen menee vielä pillun nuoleminen naisen istuessa kasvojeni päällä :)

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Se toimii hyvin kun kiilaan rouvan seinän ja sohvan väliin siten että hänen pää ja niska on maassa perseen ollessa ylhäällä Jalattaipuneens eteenpäin. Sitten istun hänen päälle kulli alaspäin. Siitä pystyy hoitelemaan molemmat reiät ja rouva on lukittu paikoilleen.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 74 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      109
      2128
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      57
      1996
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe