Satunnaisuuden puolesta, suurpohdinta

Pelinhoitaja

Pelien satunnaisuudesta.

Jaan kirjoituksen 7 osaan.

1)   Alustus

Mikäli olet heikkoluontoinen peliautomaatteihin häviäjä, joka ei suostu uskomaan että RAY:n pelit ovat satunnaisia ja mikäli et omaa pitkäjänteisyyttä laisinkaan, älä rassaa aivojasi ja lyhyttä pitkäjänteisyyttäsi lukemalla tätä blogia.

VAROITUS! Tämä blogi sisältää älykästä tekstiä,ja voi olla raskaslukuista. Mikäli opiskelutaitosi rajoittuu peruskouluun ja et kykene lukemaaan pitkää älykästä tekstiä, annan neuvon että tämä blogi voi olla liika vaativa sinulle. Keskity silloin vain omiin teorioihisi ja mene lähikiskalle työntämään lisää rahaa pelikoneisiin, nitä tarvitaan jotta mediheli saa vähän lisää bensaa.

Jotta voisit saada uskottavuutta väitteisiisi RAY:n pelien ”Ei-satunnaisuudesta”, kehottaisin hieman lukemaan matematiikkaa ja/tai tekemään sellaisia asioita jotta saisit faktaa väitteillesi. Vähintä mitä voit asian eteen tehdä, on tutkimalla/opiskelemalla satunnaisuutta. Annan myöhempänä neuvoja miten satunnaisuutta opitaan tuntemaan käytännössä. Aloita edes pieni askel opiskelemalla satunnaisuutta, ennenkuin kirjoitat seuraavan turhautuneen blogisi kuinka hävisit 50 euroa sukkana peliautomaattiin. Tämä 50 euron häviö sukkana on ihan luonnollinen asia satunnaisuudessa. Aivan, nyt jo haluat vängätä vastaan, et selvästi tunne satunnaisuutta, pyydän sinua kauniisti opiskelemaan/tutkimaan lisää satunnaisuutta, mutta siitä lisää tuonnempana.

2)   Lähtökohdat väittelylle Ray:tä vastaan

Asioiden tunteminen ja opiskelu on tärkeää jo sen vuoksi, että päästäksesi älykkäisiin väittelijäpiireihin olisi sinun oltava perusasioiden asiantuntija siinä määrin kuin "vastustajasi". Lukemalla matematiikkaa ja ymmärtämällä enemmän käsitteitä pääset alkuun näissä väittelyissä.

Tässä tapauksessa vastustajasi ovat RAY:n softa ja sen suunnittelijat ( en siis minä !). Uskon settä RAY:n pelien suunnittelijat ja kaikki suuressa roolsisa olevat henkilöt omaavat pitkäjänteisyyttä ja vahvaa opiskelutaustaa, koska ovat päässet niihin piireihin suunnittelemaan pelikoneita ja niiden softaa. Tämä pitkäjänteisyys tulee varmasti ansiokkaalla opiskelulla ja/tai hyvin harjoitetulla ohlelmistokoodamisen opettelulla ja koodin tuotamisella. Siis ohjelmistontuottajat saavat ansaitsemansa arvostuksen, ainakin minulta.

3) Mitä satunnaisuus on?

Kun puhutaan pelien satunnaiusuudesta, voi osalle ihmisistä olla epäselvää mitä tämä 'satunnaisuus' -termi tarkoittaa.

Jotta päästään lähelle satunnaisuutta ja sen käsitettä, täytyy ehdottomasti opiskella aihetta jotta ymmärtäisi satunnaisuuden perusteellisesti. Allekirjoittanut on matematiikkaa ja todennäköisyyksiä ahkerasti harrastanut henkilö, jolla on taustaa viime vuosituhannelta RAY:n peleistä ja on onnistunut olemaan kontaktissa oikeiden ihmisten kanssa, jotka vastaavat pelien toiminnasta RAY:llä. Vasta pikkuhiljaa tutkimalla satunnaisuutta ymmärrän yhä enemmän ja enemmän satunnaisuudesta näin 30 ikäisenä.



4)   Faktaa satunnaisuuden puolesta

On olemassa tiettyjä ihmisiä, jotka todella tietävät ohjelmistosuunnittelusta ja peliautomaattien suunnittelusta ja RAY:n satunnaisgeneraattoreiden luomisesta. Totta, ilman heitä ei näitä pelejä olisi tässä muodossa.

RAY:n pelisaleissa ja ravintoloissa työskentelee taitavia ja tunnollisia ihmisiä. Samoin Leppävaarassa ja Keilaniemessä. Mutta haluan muistuttaa, että hyvin hyvin harvalla heistä on varmaa tietoa/kiinnostusta softasta, koska eivät ikinä ole tämän asian kanssa tekemisissä. Jopa heidän piireistää voi lähteä harmittomia huhuja, ja kuulopuheen kautta jopa väärää tietoa. Tai siis ihan tahattomasti voi jokin ykstyiskohta ymmärtää väärin ja todellinen tieto voi olla väärin. Aito todellinen tieto softasta on aina sen varsinaisella koodaajalla. Eli uskon että tavallisesti pelinhoitajilla tai muilla asiakaspalvelijoilla tai sihteereillä RAY:n palveluksessa ei juurikaan ole kiinnostusta jutella peliautomaattien softasta.

Minä nyt satuin olemaan kiinnostunut todennäköisyyksistä ja tavoitin sitkeän työn jälkeen oikeat ihmiset. Sain kaikkeen haluamani vastaukset ja en näe mitään syytä etteivät RAY:n pelit ole satunnaisia.

Kyselin kaikkea,että milloin tuplausarvontakortti arvotaan, ja koska pokeripelin jatkokortit arvotaan,vai onko ne alussa jo arvottu. Ehkä nämä olivat silloin jostain syystä tärkeitä asioita minulle, mutta hävettää myöntää, että olen jo unohtanut vastaukset. Ehkä juuri näihin kysymyksiin RPO voi antaa vastauksia, minua ne ei just tällä hetkellä kiinnosta, mutta aikanaan sain kaikkeen vastaukset.

Juuri samojen henkilöiden kanssa ovat mm. RPO ollut tekemisissä kerätessään pyyteettömästi faktaa rahapeleistä upeasti toimitetuille verkkosivuilleen.

Haluan muistuttaa että ämä softan tekijät ovat vain ihmisiä. Myös suurelle yleisölle peleistä vastaavat henkilöt ovat vain ihmisiä. Niin on myös RAY:n johto, ja kaikki RAY:n työtenkijät ja hallinto.

Kaikille heille on uskoteltu pelien satunnaisuudesta. Myös henkilöt jotka vastaavat peliautomaattien jakelusta ja markkinoinnista ovat täysin vakuttuineita että pelit ovat satunnaisia. Miksi ne ei sitten olisi ?

Olisi aika hölmöä pelien olla toisin ,sillä satunnaisuudella toimivat peliautomaatit tuottavat hyvin varmasti,j a palautusprosentit tiedetään etukäteen ja liiketoiminta on VARMAA JA KANNATTAVAA. Minkä ihmeen takia toimittaisiin toisin, koska satunnaisella arovnta prosessilla toimivat pelikoneet hoitavat homman kuin itsestään.

5)   Mitä jos pelit eivät satunnaisia ?

Pelien satunnaisuudesta on niin vankat perusteet, että uskon että jokainen RAy:n johtoryhmän jäsen uskoo pelien olevan satunnaisia kun näin sanotaan. Tosiasiassa kaikki heistä tuskin on matemaattisesti lahjakkaita, ja ei heidän tarvitse miettiä mitä satunnaisuus edes on. Heitä kiinnostaa että peleillä on jatkuvuutta ja ne tuottavat. Näin ne tekevät, oli ne sitten satunnaisia tai sitten voitonjako progresiivinen ja pelitoteutus ei satunnainen.

Mitä jos pelit eivät olisikaan satunnaisia?

Pelejä markkinoidaan aidosti satunnaisina. Tästä päästään siihen, että on äärimmäisen tärkeeä että pelit oikeasti ovat satunnaisia. Mikäli jostain syystä joku peli ei olisi satunnainen,kun sitä markkinoidaan, tapahtuisi seuraavaa:

Johtoryhmä jäsenille tulisi tällöin kiire. Varmasti otettaisiin hyvin nopea tarjouskilpailu uusien koneiden päivittämiseen.RAY:llä on pirusti rahaa allaan, he pikaisesti, uskoisin että hämmästyttävän nopeasti hannkisivat vaikka Indokiinasta uuden pelikaluston, joka on aidosti satunnaisia. Tämän jälkeen liiketoiminta jatkuisi edelleen, tosin RAY:n uskottavuus voisi kokea kolauksen ja monopoliasema olisi entistä suuremmni vaarassa.

6) Satunnaisuuteen lähestyminen – keinot tutkia satunnaisuutta

AINOA REHELLINEN TAPA LÄHESTYÄ TUTKIMAAN SATUNNAISUUTTA, ON SEN KÄSITTEEN SYVÄLLINEN OPETTELEMINEN.

Ainoa keino tutkia satunnaisuutta on simuloida satunnaisesti jotain arvontakonetta tai liittymää ja tekemällä havaintoja.

On olemassa keinoja tutotaa satunnaisia arvontoja. Varmasti tunnetuin ja helpoin on omalla korttipakalla nysvääminen. Myös itekseen voi tutkia tuplauskäyttäytymistä heittämällä kolikkoa. Ihan sama miten tutkit satunnaisuutta, itse keksin itselleni mleko näppärän satunnaisgeneraattorin. Mun vaatimuksena oli mahdollisimman mont atuplausta ja niiden tulosta ja mahdollisimman pian.

Kuten aikaisemminssa kirjoituksissani olen tuonut ilmi, tietojenkäsittelyä opiskelleena ja MS Exceliä vähän enemmänkin tuunanneena loin tuplausarvonta liittymän.

Nappia painamalla Excelini arpoo 10 000 kertaa kruuna tai klaava. kun painan kerran nappia, on uudet 10 000 arvotnaa selvillä. ja kun painan uudestaan, arviolta 0,2 sekunnissa tulostuu 10 0000 arvontaa tuloksineen.

Tutkin kruuna ja klaava putkia. Kuinka suuria putkia tulee kruunaa putkeen,ennenkuin putki katkeaa, Liittymä tulsotaa aian joka kerta suurimman kruuna putken lös.Näin myös klaavan suhteen.

Jokaikinen,siis jokaiikinen 10 000 otos kertoo että alle 10 kruunan tai10 klaavan putkea ei tule. Näin voisi tietysti tapahtua, että putki katkeais ennen 10 peräkkäistä osumaa,mutta ei nini vaan käy. Sattuma on siitä hullua, että siinä pätee tällaisia sääntöjä.

Ihan sama jos heität arpanoppaa. Kirjaat jokaisen silmän esinntymiset ylös. Odotusarvo on kullakin silmällä 16,67 %. Mikäli heität noppaa yli 10 000 kertaa,menee jokaisen silmän osumisprosentti yllättävän lähelle tuota arvoa. On tietysti mahdollista että vaikak numero 4:n ei esiintyisi alle 10% kerroista tai yli 30% kerroista,mutta niin vain on että se osuu lähelle odotusarvoaan.

Näin ollen sattuma on ihmeellinen käsite. Tässä on hyvin suppea ja nopea otos satunnaisuudesta.

7) Loppupuhe ja haaste

Mikäli olet vielä sitä mieltä että pelit eivät satunnaisia, niin hyvä. Esitänkin sinulle aika vaikean haasteen. Jos olet kova tyyppi, vastaat haasteeseen tai ainakin yrität sitä.

Eli lyhyesti ja ytimekkäästi:

Kuinka peliautomaattien tulisi käyttäytyä jos ne olisivat mielestäsi satunnaisia ?

Toivon että luet ajatuksella kysymyksen läpi. Väität siis että nykyinen pleikoneiden käyttäytymismalli ei ole satunnaisen pelikoneen käyttäytymismalli. Tyrmäät tämän täysin. Hyvä on.

KERRO MINULLE KUINKA OIKEASTI SATUNNAINEN PELIAUTOMAATTI TOIMII ?

Yrität varmaan väittää että satunnainen kone ikinä ei tule 20 tuplauksen väärin menneitä putkia.

Yrität väittää että aidosti satunnainen kone antaa suuria tuplauksia paremmin oikein suhteessa pienen rahasumman tuplauksiin kuin RAY:n kone.

Yrität väittää että RAY:llä panoksen vaihtamalla suuremmasta pienempään tulee voittoja ja toisinpäin.

Väitä mieluummin jotain älykästä.

Ehkä eräs hämäävä juttu on se että otoksesi on niin kovin lyhyitä, ja et varmasti pidä kirjaa kaikista tapahtumista.

Itse en pidä itseäni kovinkaan suurena matemaatikkona,mutta peruskäsitteitä ymmärrän.

Asiasta ihan toiseen. Ne jotka ovat mielestäni oikeita matemaatikkoja, heistä löytyy kuin löytyykin esimerkkejä jopa täältä suomi24:lta.

Jos haluat surffailla ja jutella tosi osaajien kanssa, ja et omaa matemaattisista ongelmista koostuvaa yliopistomaailman/korkeakoulu ympäristöä tai mitään muutakaan vastaavaa ympäristöä, käy tutustumassa matemaattisiin ongelmiin. Itsekin käyn tuolla ihan vaan bongailemassa.

Polku: Suomi24 > Keskustelu > Tiede > Matematiikka

Olen tyytyväinen että jaksoit lukea blogini loppuun.

Nyt vaan odotan sitten innolla ihmisten käsitteitä ,kuinka oikeasti satunnainen pelikone toimii. Tämä tuleva vastaus siis sisältää oletuksen että nykyisellään toimivat pelikoneet eivät käyttäydy kuten satunnaisen koneen tulee käyttäytyä...

Ps: Sorge lukijat, omalle tyylilleni uskollisena en jaksa oikolukea ja korjata kirjoitusvirheitä mitä tämä teksti vilisee, vaikka korjaus veisikin WORDillä vain minuutin kaksi, mutta nautin taiteilijan vapaudesta...

28

1516

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jokohan meni kampelalle ja kumpp perille.

      Tosiaan tuolla tide -> matematiikka loppuu munkin taidot en kyl tajua näistä yhtään mitään. Johtuu varmaan siitä, että en käynyt lukiota.

      t=tan x
      x=arctan t
      dx/dt=1/(1 t^2)
      dx=dt/(1 t^2)

      Rajat
      x=0->t=tan 0=0
      x=Pii/4->t=tan pii/4=1

      Integraalisi on siis
      Int 0..1 dt/((1 t^2)(1 t))
      Ja sitten väännät lausekkeesta osa murtokehitelmät muotoa
      (At B)/(1 t^2) C/(1 t)
      Integroit saat jotain log(...) log(...)


      Sen sijaan todeneäköisyys matikka ei vaikeata ole kunhan viitsii vaan opiskella.

    • ihan palturia!

      Siinä on yksi höynäytetty käyttänyt tuntikausia silkan valehtelun kirjoittamiseen!

      • u r rong

        Kuten kaikissa muissakin maailman asioissa, pieni vähemmistö (viisaat) ovat oikeassa, kun taas suuri enemmistö (tyhmät) ovat väärässä, vaikka sanelevatkin yleisen mielipiteen.


      • Pelinhoitaja

        Nimimerkille "Ihan palturia".

        Niin, kun et persutellut kuinka aidosti satunnainen pelikone toimii, sinulle tuli jauhot suuhun. Lisää painoarvoa aiantuntematomuudellesi lisää nimimerkittömyys ja haluttomuus jatkaa keksustelua.

        *naks kilahtaaa laskurini* Ensimmäinen heikkoluontoinen hölmö vastaaja joka ei kykene älylliseen vastaväitteeseen jota pyysin.

        Myös tämän tyyppiset vastaajat voisivat lukea alustukseni, eli turhaan lukevat juttuani sen pidempään ja turhaan rasittavat aivoja enempää totuudella. Tämän henkilön vastaus oli todella turha.


      • u r rong kirjoitti:

        Kuten kaikissa muissakin maailman asioissa, pieni vähemmistö (viisaat) ovat oikeassa, kun taas suuri enemmistö (tyhmät) ovat väärässä, vaikka sanelevatkin yleisen mielipiteen.

        Hyvä esimerkki on juuri tästä kun palataan ajassa tuhansia vuosia taakseppäin niin kaikki luulivat, että maapallo on litteä. Kuitenkin muutama viisas uskoi, että se on pyöreä ja enmmistö piti näitä pyöreeseen uskovia ihan typerinä.


    • usein nämä

      *Yrität varmaan väittää että satunnainen kone ikinä ei tule 20 tuplauksen väärin menneitä putkia.

      Yrität väittää että aidosti satunnainen kone antaa suuria tuplauksia paremmin oikein suhteessa pienen rahasumman tuplauksiin kuin RAY:n kone.

      Yrität väittää että RAY:llä panoksen vaihtamalla suuremmasta pienempään tulee voittoja ja toisinpäin. *

      tapahtuvat reiskan rouskuissa kuitenkin.

      • Tapahatuvatkin koska se on satunnaisena täysin mahdollista tapahtua, mutta kuitenkaan AINA ei näin tapahdu eikä AINA tule 10 pientä putkeen.

        Kutenkin satunnaisessa arvonnassa tämä väsitämättä joskus tulee vastaan eli se ei ole mahdottomuus. Satunnaisessa arvonnassa kun mikään ei ole mahdotonta.

        Esimerkiski jos vedät korttipakasta hertta ässän niin onko se mahdottomuus?

        Se on mahdoton vain silloin jos pakasta puuttuu hertta ässä.


    • jippii

      itse olen saanut 27 klaavaa putkeen oikeiin ns 5-linja pelissä ja 28 oli kruuna ja lopetin n 500 markkaa voittaneena porin tiilimäen nesttltä v 2000 että se putkista

      • Pelinhoitjaja

        Näin juuri, joskus voi näin käydä. Tämä on täysin mahdollista.

        En edelleenkään kannata RAY:n pelien pelaamista, mutta joskus käy satumainen mäihä.

        En viitsi vakavissaa kysyä sinulta, että oletko työntämyt tämän 500 mk jo takaisin 8 vuodessa vai oletko yhä voitolla... ;)


      • mahdollista.........
        Pelinhoitjaja kirjoitti:

        Näin juuri, joskus voi näin käydä. Tämä on täysin mahdollista.

        En edelleenkään kannata RAY:n pelien pelaamista, mutta joskus käy satumainen mäihä.

        En viitsi vakavissaa kysyä sinulta, että oletko työntämyt tämän 500 mk jo takaisin 8 vuodessa vai oletko yhä voitolla... ;)

        elektronisissa laitteissa jossa manipulaatio onnistuu.Ota kolikko ja ala nakkelemaan sitä olkasi ylitse.Et loppuikäsi aikana tule saamaan 15 klaavan putkea.


      • mahdollista......... kirjoitti:

        elektronisissa laitteissa jossa manipulaatio onnistuu.Ota kolikko ja ala nakkelemaan sitä olkasi ylitse.Et loppuikäsi aikana tule saamaan 15 klaavan putkea.

        kun vain terpeeksi pitkään takoo niin varmasti joskus tulee 15 kruunan tai klaavan putki.

        Voin myös väittää, että saat joskus kunigasvärisuoran kun taot satoja tuhansia jakoja.


      • nopeita!!!
        Gambler1 kirjoitti:

        kun vain terpeeksi pitkään takoo niin varmasti joskus tulee 15 kruunan tai klaavan putki.

        Voin myös väittää, että saat joskus kunigasvärisuoran kun taot satoja tuhansia jakoja.

        Oikeilla korteilla joutuu jokaisen jaon välissä sekoittamaan pakan käsin, joten tuhansiin jakoihin menee todella paljon aikaa.


      • Juristi..

        Tämä väite on täysin uskomaton. Ensinnäkin sinun pitäisi työntää 134.217.728 kolikkoa koneeseen, että saisit yhden tälläisen putken.

        Toinen juttu on, että kuinka osasitkaan lopettaa juuri 27 jälkeen. Ja voitit vain 500?? Normaalisti ruletissa pelatessa väriä, suurta-pientä tai parillista-paritonta, voittaisi juuri tuon 134.217.728 x panos.


    • peli???

      Kampela2: Sellainen, jossa vaikkapa X kertaa peräkkäin tuplaaminen onnistuu yhtä helposti väärin kuin oikein.

      Todellisuus: Sellainen, jossa X kertaa peräkkäin arvaaminen oikein on huomattavasti vaikeampaa kuin saman määrän väärin arvaaminen. Mitä pidemmän putken haluaa arvata väärin, sitä epätodennäköisempää se on verrattuna oikein arvaamiseen. Se punainen/musta tai kyljellään oleva kolikko niissä säännöissä tekee tämän. Tuplaamista ei siten kannattaisi koskaan edes tehdä. Ja jos tuplaamista kuitenkin tekee, niin vain kerran, ei 10 kertaa. Tuplaamalla minimoit voittomahdollisuutesi, koska menetät jo saamasi voiton...

      • vihre!!!

        Senat meni sakasin...

        "Mitä pidemmän putken haluaa arvata väärin, sitä epätodennäköisempää se on verrattuna oikein arvaamiseen."

        Piti luonnollisesti olla:

        "Mitä pidemmän putken haluaa arvata oikein, sitä epätodennäköisempää se on verrattuna väärin arvaamiseen."


      • juujuujuuu..

        Tuplaushan ei kannata koskaan koska siellä on ne muutamat kortit joilla talo vetää välistä. (Tosin eihän pelikoneiden pelaaminen muutenkaan kannata rahantekomielessä, viihteenä tosin menettelee.)

        1.0 - 2/52 = 0,96

        Palautusprosentiksi muodostuu 96%. Tuossa toi 2 tarkoittaa mustia seiskoja. Eli vaikka tuplaisit kuinka paljon oikein tai väärin niin keskimäärin joka 26 kerta talo vetää välistä voitot. Näillä sitten saadaan lisää polttoainetta sinne medi-helin tankkiin.


      • Lue uudestaan
        juujuujuuu.. kirjoitti:

        Tuplaushan ei kannata koskaan koska siellä on ne muutamat kortit joilla talo vetää välistä. (Tosin eihän pelikoneiden pelaaminen muutenkaan kannata rahantekomielessä, viihteenä tosin menettelee.)

        1.0 - 2/52 = 0,96

        Palautusprosentiksi muodostuu 96%. Tuossa toi 2 tarkoittaa mustia seiskoja. Eli vaikka tuplaisit kuinka paljon oikein tai väärin niin keskimäärin joka 26 kerta talo vetää välistä voitot. Näillä sitten saadaan lisää polttoainetta sinne medi-helin tankkiin.

        On opintojen äiti


    • 13

      yksi huomautus siihen on tehtävä: nimittäin uskoosi siitä, että JOS RAY:n johto tietäisi, etteivät pelit olisikaan aidosti satunnaisia, ei siitä välttämättä seuraisi, että he asialle mitään tekisivät. Siinä kun on ainakin kolme mahdollisuutta:
      1) että he tietävät ja hyväksyvät sen päättäen, että asia pidetään salassa
      2) että he eivät ole tienneet, yllättyvät, mutta reagoivat kohdan 1 mukaan
      3) että he eivät ole tienneet ja reagoivat kuten oletat.

      Todennäköisin on kuitenkin vaihtoehto
      4) että ne ovat satunnaisia ja he tietävät/uskovat sen.

      Mutta muu osa tekstistäsi on pätevää. Nämä epäsatunnaisuuden julistajat eivät vain kertakaikkiaan suostu tai kykene tajuakaan, että pelien viilaus heidän väittämällään tavalla olisi yksinkertaisesti turhaa, koska rahat saa pelaajilta pois ilman sitä. Miksi RAY siis näkisi vaivaa?

    • FaktaJussi69

      TÄTI jauhaa taas. RAY laittanut taas iestintäkoneiston pyörimään. Tää korpifilosofi " pelinkoittaja" on sitä korkeintaan ja ainoastaan aikoinaan ollut toriruleteissa.

    • petetty pelimies

      typerää syyttelyä että joku tyhmä pelaaja ..

      kokeilkaapa vaikka pienellä panoksella pelata rulettia niin että laitatte kaikki punaiset numerot kiinni .. huomatte että kone pyörittää kohta toistuvasti mustia nimeroita sitä on RAY.n sattuma ...

      tämä Kanadalainen sattumageneraattori on täysin ohjelmoitu tunnistamaan pelaajan panostukset ... tämä on helppo todistaa .... turha yrittää todistella muuta ....

      minä tein toisenkin kokeen .. laitoin kaikki muut numerot kiinni jätin pelkän numeron 2 ja nollan panostamatta heti ekalla pyöräytyksellä tuli numero kaksi ... onko sattumaan tämä voi vielä olla mut se että viidennellä pyöräytyksellä tuli taas numero 2 sitä on turha yrittää todistaa että sopii vielä sattumaan ..

      KYLLÄ TÄMÄ ON IHAN PUHDASTA HUIJAAMISTA .... TÄMÄ PELINHOITAJA ON SELVÄSTI OSTETTU RAY:n puolesta puhuja .....

      ei uskoisi että RAY:kin KUSETTAA sen vielä ymmärsin että tämä PAF sitä tekee olen testannut heidänkin koneen ihan samoin toimii sekin ..

    • Juristi..

      Et ollut kovin älykkään oloinen itsekään..

      No onhan tuo 20 väärin menneen arvauksen putki tosiaan mahdollinen. Kun heittää kolikkoa 1.048.567 kertaa niin joukosta pitäisi löytyä yksi tällainen putki.

      Kommentoin myöhemmin tuota 27 oikean arvauksen putkea, joka on kahdesta syystä uskomaton.

      • J..

        Aiempi väite 27 putkesta on täysin uskomaton. Ensinnäkin sinun pitäisi työntää 134.217.728 kolikkoa koneeseen, että saisit yhden tälläisen putken.

        Toinen juttu on, että kuinka osasi lopettaa juuri 27 jälkeen. Ja voitti vain 500?? Normaalisti ruletissa pelatessa väriä, suurta-pientä tai parillista-paritonta, voittaisi juuri tuon 134.217.728 x panos.

        Kirjoitin tämänkaltaisen viestin aiemmin, mutta koska se kuitenkin oli fyysisesti tuolla ylempänä siirsin tekstin myös tänne, kun edellisessä viestissä sellaisen 27 heiton putkesta lupasin kirjoittaa.


    • Pelinhoitaja

      Kirjoitinpas älykkään tekstin 2,5 vuotta sitten. Tulin täällä piipahtamaan ja eräs kirjoitukseni noussut esille.

      Huomaan että kukaan, EI SIIS KUKAAN, ole tarttunut esittämääni haasteeseen...

      Haastehan oli yksinkertainen ja selkeä. Pitäisi kuvailla mahdollisimman selkeästi miten oikeasti satunnainen peliautomaatti käyttäytyy.

      Jos kerran RAY:n pelikoneet eivät ole satunnaisia, ni eikö kukaan voisi sitten kertoa miten sellanen aidosti satunnainen kone sitten arpoo tulokset ?

      Aika haastava tehtävä "ei-satunnaisuuden" -puolesta puhujille. Kukaan ei ole esittänyt teoriaa 2,5 vuoteen... ei edes yrittänyt.

      • HeliPullu

        toriruletinpyörittäjä.. satunnainen on vaikka sellainen joka suoltaa voittoja myös ison kuviovoiton jälkeen / onnistuneen ison tuplauksen jälkeen. Kaikki jotka vähäänkään hieroneet RAY kolikonkeräysmasinoita varmasti allekirjoittavat sen tosiasian että tämä ei koskaan toteudu ed.mainituissa.

        Lisäksi monet paljon pelaavat kertovat ihan faktisena tietona sen että jotta pelistä onnistuu saamaan voittoja ( suurenpaakin ) sitä joutuu pelaamaan pidemmän aikaa. Eli sekin on sellainen seikka jolla RAY palkitsee paljon pelaavia- siis niitä jotka pitävät talon pystyssä. Agressivisella HIT AND RUN tekniikkalla voittaa normaalikasinossa kyllä muttei tietokonetta vastaan. Ja tämä pätee myös ja nimenomaan PAF nettikasinossa.

        Ja riittäähän näitä esimerkkejä ja ne eivät todellakaan ole tuulesta temmattuja.
        Jokaiseen koneen tiettyyn tapahtumaan on looginen selitys- pelaajan lämpimänä pitäminen ja koukuttaminen. Kaikki yksi yli / ali. ym. ym.

        Näin se vaan menee liikeyrityksessä.


        On täysin naivia ajatella että RAY olisi jotenkin poikkeus. Ainoastaan edellä olevat aikoinaan ns.
        toriruletinpyörittäjät voivat jotain satunnaista väittää. Niilläkin oli jarrupoljin jolla saatettiin
        paljon pelaavia mummoja palkita sopivasti.

        Myöskään mikään nettikasino maailmassa ei todellakaan ole satunnainen- kuka helvetti voi edes tällaista väittää...


      • KeliPalle
        HeliPullu kirjoitti:

        toriruletinpyörittäjä.. satunnainen on vaikka sellainen joka suoltaa voittoja myös ison kuviovoiton jälkeen / onnistuneen ison tuplauksen jälkeen. Kaikki jotka vähäänkään hieroneet RAY kolikonkeräysmasinoita varmasti allekirjoittavat sen tosiasian että tämä ei koskaan toteudu ed.mainituissa.

        Lisäksi monet paljon pelaavat kertovat ihan faktisena tietona sen että jotta pelistä onnistuu saamaan voittoja ( suurenpaakin ) sitä joutuu pelaamaan pidemmän aikaa. Eli sekin on sellainen seikka jolla RAY palkitsee paljon pelaavia- siis niitä jotka pitävät talon pystyssä. Agressivisella HIT AND RUN tekniikkalla voittaa normaalikasinossa kyllä muttei tietokonetta vastaan. Ja tämä pätee myös ja nimenomaan PAF nettikasinossa.

        Ja riittäähän näitä esimerkkejä ja ne eivät todellakaan ole tuulesta temmattuja.
        Jokaiseen koneen tiettyyn tapahtumaan on looginen selitys- pelaajan lämpimänä pitäminen ja koukuttaminen. Kaikki yksi yli / ali. ym. ym.

        Näin se vaan menee liikeyrityksessä.


        On täysin naivia ajatella että RAY olisi jotenkin poikkeus. Ainoastaan edellä olevat aikoinaan ns.
        toriruletinpyörittäjät voivat jotain satunnaista väittää. Niilläkin oli jarrupoljin jolla saatettiin
        paljon pelaavia mummoja palkita sopivasti.

        Myöskään mikään nettikasino maailmassa ei todellakaan ole satunnainen- kuka helvetti voi edes tällaista väittää...

        UP1


    • seurauksena

      jos elää liian pitkään ilman ... peliä

    • Hodite

      Kaupan pelikoneissa on sellanen piirikortti mis on vaikkapa ruvin, millä vähän väänetään antaako kone ns "satunnaisesti" enemmän rahaa, vai antako kone "satunaisesti" vähemänn rahaa.

      Ja jos omistat konen niin voipa arvata mihin asetukseen se on laitettu.

      elikkä kone silti satunaisesti arpo mut on säädetty satunaisemin ns miinuksen puolella.
      Elikkä ei se oikeasti satunainen oo.

      (En osa kirjoitaa, jos ett ymmärä tekstist mitään. Niin eipä mitään voi asialle.)

    • Anonyymi

      Tietokone on laskin jossa ei ole mitään satunnaista. Ei pidä sekoittaa mah. ennalta arvattavaa ja satunnaisuutta toisiinsa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe