Sielu pelastuu 1 v. ulkotöillä !?!

Voi voi adventistit, oletteko nyt kaikki ellensapatilla, terveysevankeliumilla, tutkivalla tuomiolla, luonteenkehitysopilla ja muilla Ellen Whiten pelastumisen ehdoilla tukevasti varustautuneita?

Oletteko myös huomioineet, että teidän on pelastuaksenne työskenneltävä yksi vuosi - juu juu - 1 v.! ulkona (ainakin jos olette pianon virittäjiä)?

”My brother, you are a sick man. You need different employment. You are engaged in a business that is exceedingly trying to the nervous system. If you could take up some work less trying, if you could get a piece of ground and for a year work out of doors, away from all the perplexities of business, it might save your brain and your soul. It is not wise, merely because you can make money readily, to continue in the work of tuning pianos if this affects your nervous system. {Ellen White, 21 Manuscript Releases, 134.2 http://egwdatabase.whiteestate.org/nxt/gateway.dll?f=templates$fn=default.htm$vid=default
}

Käännellään: Veljeni olet sairas mies. Tarvitset toisen työn. Olet työssä, joka erityisen rasittavaa hermostollesi. Jos voisit siirtyä johonkin vähemmän rasittavaan työhön, jos hankkisit palan maata ja tekisit vuoden töitä ulkosalla, poissa liiketoiminnan hämmennyksistä se voisi pelastaa aivosi ja sielusi. Ei ole viisasta vain sen takia, että voit tienata enemmän rahaa, jatkaa pianojen virittämistyötä, jos se vaikuttaa hermostoosi.

Ja sehän on selvä, että hulluksikin vielä voi tulla pianon virittämisestä:

“In many cases I have advised out-of-door work for piano tuners, telling them that unless they changed their business, they would have to deal with insanity.” (Ellen White, 21 Manuscript Releases134.3)

Monessa tapauksessa olen neuvonut ulkotyötä pianon virittäjille, sanoen heille, että jos he eivät muuta toimintaansa, he joutuisivat tekemisiin hulluuden kanssa.

Tämä lienee nyt sitten sitä holistisuutta, jota täällä joku adventisti on tänä päivänä pitänyt niin korkeassa arvossa adventtiharhaoppiteologiassa.

7

273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sekopää

      mutta saat anteeksi, koska olet selvästi noiduttu.

    • GESEE

      Alla oleva adventistien panettelu jolla uskova_1 epätoivoisesti yrittää mustata kaikkia adventisteja on vain osoitus kristitylle täysin sopimattomasta paskapuheesta - ei muuta.

      Kun tunnen uskova_1:den menneisyydestä aika paljon niin voin vakuuttaa että tämä on esille otettu kirjoitus on kuin lievä tuulen henkäys veden pinnalla verrattuna Riittan aikaisempiin tempauksiin. Pidän ne tiedot kuitenkin omanani koska en halua olla yhtä "naseva" kuin Riitta.

      Sanon vain että muisti on lyhyt.

      • Kuinka saatkaan noin väin elein tehdyksi vaikutuksen.
        Pari tyyppiä sekoilee välittömästi ja on pallo
        hukassa, että mitäs me nyt sanottas!
        Mun viestit menee kuin tuhka tuuleen, mut sun
        kirjoitukset uppoo kuin veitsi voihin.
        Ovat tosi vaikuttavia.

        Tuo että viitataan menneisyyteen, se osoittaa, että
        sait pienellä totuudenjyväsellä, kuin heitetyn
        napin osumalla - käämit palamaan ja salamat
        sinkoilemaan. Tolleen irrottelee sanankohtakin.

        Ravistettaessa näkee, mitä osasia ihmisessä on!

        Hepr. 4:12
        Jumalan sana on elävä ja väkevä. Se on terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka, se iskee syvään ja viiltää halki sielun ja hengen, nivelet ja luiden ytimet, se paljastaa sisimmät aikeemme ja ajatuksemme. [Ef. 6:17; Ilm. 1:16]


      • ja ota hirvas
        AnttiVKantola kirjoitti:

        Kuinka saatkaan noin väin elein tehdyksi vaikutuksen.
        Pari tyyppiä sekoilee välittömästi ja on pallo
        hukassa, että mitäs me nyt sanottas!
        Mun viestit menee kuin tuhka tuuleen, mut sun
        kirjoitukset uppoo kuin veitsi voihin.
        Ovat tosi vaikuttavia.

        Tuo että viitataan menneisyyteen, se osoittaa, että
        sait pienellä totuudenjyväsellä, kuin heitetyn
        napin osumalla - käämit palamaan ja salamat
        sinkoilemaan. Tolleen irrottelee sanankohtakin.

        Ravistettaessa näkee, mitä osasia ihmisessä on!

        Hepr. 4:12
        Jumalan sana on elävä ja väkevä. Se on terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka, se iskee syvään ja viiltää halki sielun ja hengen, nivelet ja luiden ytimet, se paljastaa sisimmät aikeemme ja ajatuksemme. [Ef. 6:17; Ilm. 1:16]

        mukaan, menkää uskova1 luo ja harrastakaa ryhmäseksiä. Teillä kun on tuo päänuppiyhteys jo olemassa.


    • Matti Matias.

      En tiedä mitä sanoisi.
      Kun ja jos on vain yksi räksyttämässä toisen haudalla, josta ei kukaan vastaa, niin tyhjät astiat kolisevat. Mitä haetaan, miksi haetaan ja ketä kiinnostaa, sekä kirkastaako se Kristusta?
      Sitä voisi kysyä jokainen itseltään.
      Meissä asuu aina tulkintojen ja tulkitsijoiden henki, joka voi alkaa pilkan hengeksi ja hengettäreksi.
      Henkilökohtaisesti, kun olen elänyt niin helluntalaisten ja osin tutustunut adventismiinkin, en nyt voisi ajatella, että alkaisin evankelioidan näillä tavoilla ketään.
      Miekan kanssa ja tällä tarkoitan lihallisen Pietarin mielellä sivellellen toisten korville ei homma onnistu. Siihen miekkaan hukkuu sanoo Jeesus.
      Olen miettinyt sitäkin, että onko meidän luonteenpiirteissä toisilla enemmän ja toisilla vähemmän verta, joka käy kuin lapset tukkanuottasille toinen toistenne kanssa?
      Tämä voi purkautua tällaisilla voi, voi. ajatuksiinkin.
      Kun tässä yrittää katsoa ohi aloitetun kirjoituksen periaatteellisen tarkoituksen ja yrittää ymmärtää mitä on voinut nyt kuollut eläessään tarkoittaa, niin voisi todeta, että tuo ellensapatti sen sanoma on ollut Raamatun sapatti.
      Jos tuomion hengen julistaja, ja tässä tarkoitan uskovan_1 pitäisi Raamatullisen sapatin, puolustamatta sunnuntaipyhää, niin painoarvo tekstiin muuttuisi aivan oleellisesti.
      Henkilökohtaisesti tunnen sapatinviettäjiä, ei adventisteja. Jos he sanoisivat saman, niin voisin kiinnostua asiasta.
      Mitä taas tulee terveysevankeliumiin, niin jopa tässä ajassa voi tuo astua hyvinkin tärkeään osaan, kun katsoo ja lukee tekstejä meidän kansalaisten terveydestä, mutta asia olkoon ns. ei saarnatuoliasiana. Onhan meillä muutakin toimintaa seurakunnissa (tarkoitan ei adventtikirkkoa, vaan muita), verrattavissa tähän terveyspuoleen, mutta vastaavuus.
      tutkiva tuomio, siihen voisi todeta, että opetuksissa kukkia on monenlaisia. Olen kuunnellut saarnoja Jeesuksen tulosta, ja siitä palkasta, joka on Jeesuksen tuomana hänen omilleen. Myös siitä, tuomionäköalata, teoista ym.
      Esim. tällaisia julistushenkilöitä tästä on Ilmestyskirjaselitysopettaja Olavi K. helluntaista. Aika on alkaa tuomio Jumalan huoneesta. että kyllä tätä ajatusta voidaan kylvää, monelta kantilta. Luonteenkehitysoppi, mitä se sisältääkään ja tässä tullaan tämän palstan ongelmaan. Ei ole toista osapuolta, ei aikaa, eikä muutakaan purkaa näköaloja, että voisi "lautamiehenä" istua ja miettiä asioita.
      Siksi voi olla, että täällä kirjoitetaan tuomioksemme asioita.
      Ilman pyhitystä kukaan ei näe Herraa, oli tämän Olavinkin teksti ollut. Pyhät pyhittyy edelleen ja saastainen saastuu.
      Tätä tapahtuu seurakunnassa ja seurakunnissa uskovien kohdalla, ja jos tähän ajatukseen suhteuttaa luonteenkehitysopin otsakkeen, niin mikäs ettei olisi tarpeen herätellä ihmisiä.

      Eli loppupäätelmänä voisin sanoa, että kun näitä hengellisiä pilkka-areenoita katselee, niin ei ne oikein terveellä tavalla kirkasta Jumalan tarkoittamaa evankeliumin vientiä, päin vastoin, voivat erkaannuttaa ihmisen kokonaan pois.

      Meillä on maassamme seurakuntia. Kun ja jos siellä on tätä erimielisyyttä asiassa, niin jakaantumista on tapahtunut.
      Ja jos jonkun kirkkokunnan ovenkamanat eivät kiinnosta, mennään pois.
      Ei minua kiinnosta mennä räksyttämään toisten oville, vaan ennemmin käyn tuolta ojanpohjilta nostelemassa Jeesuksen Kristuksen nimessä langenneita. Siinä luulisi olevan meille niin paljon työtä, ettei aikaa kannata tuhlata joutaviin jaarituksiin.
      Jos et usko, niin kävele ulos katsomaan, työmiehiä on vähän ja uskon sen johtuvan siitä, että työkortissa on väärät merkinnät, vaikka sinulla uskova_1.

      Jatkakaa tästä, enkä nyt ole vastailemassa kun tienpäällä ei ole konetta muutamaan päivään.

      Muistakaa lusteoppikin ajatuksissanne, kun kirjoittelette. Kun vapauteen Kristus meidät vapautti, se vapauden merkitys on varmaankin toisenlainen, kun kuluttaa aikaa tällaisilla sivuilla.
      Jokainen perustelkoon uskonsa, ja kait lukijoilla on aivot itsenäisesti arvostella niitä.
      Arvo on taas sekin, että osaa kirjoituksissa toisten kunnioituksessa kilpailla keskenään.
      No se siitä.

    • Pettävä 1?

      Voitaisiinko nykytekniikalla valmistaa ykkös uskovalle Lazer sielu. Hän on suuressa pulassa. Todennäköisesti Helsingin Yliopiston teknillinen tiedekunta voisi valmistaa tälle yskovalle sielun, Tämän hänen kadottamansa sielun tilalle.

      Hän on nykyään todella erittäin kiusallisessa tilanteessa, Hän haluaisi tämän lähes Sata vuotta sitten kuolleen EGW sielun itselleen. Jos hän tämän saisi haltuunsa, Hänen älymääränsä alkaisi varmasti lisääntyä. Nyt tieteen harrastajat kaikki kovaan työhön, että saisimme kehitettyä hänelle kone sielun. Toivotan siunausta tälle projektille! Jos hän saa tämän uuden sielun hänen koko käytöksensä tulee muuttumaan rakastettavaan suuntaan. Ehkä hän tule kestämään tätä itselleen haluamaa Helvetin ntultakin paremmin Kovaa kuumuutta kestävällä sielulla. Parast aikaa hänen luonteensa on konemainen. Joten uskon kaiken onnistuvan oiken hyvin! Robotti ihminen hän on jo parhaillaan. Kyllä hän varmasti selviää tutkivasta tuomiostakin uuden sielunsa avulla. Toivomme hänen uudelle sielulleen menestystä!

      • ylifariseus ei syyttele enempää Riittaa kuin Elleniäkään paholaisen palvonnasta, sillä vastustajan tunteminen on sodassakin tärkeintä.

        Mooseksellakin oli salainen henki ja taikaoppi ja mitäpä ei Egyptissä olisi ollut tarjolla ja siksi sitä kutsutaankin mustaksi raamatuksi, joka ei mahdu Raamatun sivulle.

        Jeesuskaan ei välttynyt paholaisen lähentelyiltä, sillä temppelin harjalla Hänen vieressään istui nykyinen temppelin haltija, joka lupasi Jeesukselle kaiken jos Hän alistuisi hänen laittomuuden valtakunnan kansalaiseksi.

        Ellen ja Riitta ovat kokemuksissaan rikkaampia, kuin paholaisen verkkoon joutuneet eksytetyt sielut, jotka eivät ole tunnistaneet ketä he palvelevat.
        Salaiset opit ovat aina kiinnostaneet ihmisiä ja heitä kiinnostavat tulevat asiat ja neuvon antaja on alati lähettyvillä valepuvussaan.

        Jumala sanoo: Astukoon esiin tähtien tutkijat ja taivaan mittaajat, jotka kuu, kuulta ilmoittavat sinulle mitä on tapahtuva. Ne ovat kuin kuivat korret, tuli polttaa heidät.

        Kirja "Suuri Taistelu" ei ole taikuuden lähde josta enempää Riitta kuin Ellenikään olisivat ammentaneet pahuuden voimia, sillä myöhemmissä vaiheissa he ovat tulleet uskoon ja luopuneet väärästä herätyksen hengestä.

        Kirjoituksia on tutkittava tämän ajan hengessä, joka historiallisesti sopii paremmin aikaamme.

        Joka vanhoja muistelee niin tikulla silmään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      420
      9106
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      59
      2416
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      39
      1785
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1639
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      89
      1408
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      122
      1339
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      363
      1225
    8. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      132
      1112
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      18
      1093
    10. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      54
      1032
    Aihe