Samppanja kypsyy meren pohjassa
03.06. - 13:14 (Luotu: 13:12)
Yksi Ranskan vanhimmista samppanjan valmistajista kokeilee uutta menetelmää. Juomaa yritetään kypsyttää upottamalla se meren pohjaan.
Louis Roederer haluaa selvittää, muuttuuko kuohujuoman maku paremmaksi, kun pulloja säilytetään viileässä merivedessä. Koepullot laskettiin 15 metrin syvyyteen Mont Saint-Michelin lahteen Normandiassa.
Idea syntyi havainnosta, että lahden veden lämpötila pysyy vakaasti kymmenessä celsiusasteessa. Tämä on juuri ihanteellinen lämpö viinin säilytykseen.
STT, Reuters
Jippii!!! Nyt kaikki sukeltamaan!
Samppanja kypsyy meren pohjassa
Lontoon_trendit
2
420
Vastaukset
- Das Boot
Mitä muuten kuuluu sille laivanhylylle, josta löytyi konjakkia ja kuohuviiniä/shamppanjaa? Oli jossakin Selkämerellä muistaakseni. En sukeltaa aio, mutta utelias a-juomien säilymisen suhteen.
- voi juoda!
Sukeltaessa on muutenkin voimassa Martinin laki. Eli jokainen 10 metriä vastaa yhtä Dry Martinia typpinarkoosin takia.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Haistoin ensin tuoksusi
Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu51649Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu
Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)251421- 131119
- 61081
Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."
ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w201072- 5981
- 6964
- 5955
Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?
Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais1942- 6934