Samppanja kypsyy meren pohjassa
03.06. - 13:14 (Luotu: 13:12)
Yksi Ranskan vanhimmista samppanjan valmistajista kokeilee uutta menetelmää. Juomaa yritetään kypsyttää upottamalla se meren pohjaan.
Louis Roederer haluaa selvittää, muuttuuko kuohujuoman maku paremmaksi, kun pulloja säilytetään viileässä merivedessä. Koepullot laskettiin 15 metrin syvyyteen Mont Saint-Michelin lahteen Normandiassa.
Idea syntyi havainnosta, että lahden veden lämpötila pysyy vakaasti kymmenessä celsiusasteessa. Tämä on juuri ihanteellinen lämpö viinin säilytykseen.
STT, Reuters
Jippii!!! Nyt kaikki sukeltamaan!
Samppanja kypsyy meren pohjassa
Lontoon_trendit
2
488
Vastaukset
- Das Boot
Mitä muuten kuuluu sille laivanhylylle, josta löytyi konjakkia ja kuohuviiniä/shamppanjaa? Oli jossakin Selkämerellä muistaakseni. En sukeltaa aio, mutta utelias a-juomien säilymisen suhteen.
- voi juoda!
Sukeltaessa on muutenkin voimassa Martinin laki. Eli jokainen 10 metriä vastaa yhtä Dry Martinia typpinarkoosin takia.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Oletko kertonut jo muille tunteistasi?
Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.854960- 952794
- 432786
- 1992392
ROTAT VALTAAVAT ALUEITA
Asukkaat nyt loukkuja tekemään ja kiireellä, jätehuolto kuntoon, jätteet niille kuuluville paikoille, huomioikaa yrittäj281994- 1331949
- 1781560
Miten minusta tuntuu että kaikki tietää sun tunteista mua kohtaan
Paitsi suoraan minä itse, vai mitä hlvettiä täällä tapahtuu ja miksi ihmiset susta kyselee minulta 🤔❤️161481Alavuden sairaala
Säästääkö Alavuden sairaala sähkössä. Kävin Sunnuntaina vast. otolla. Odotushuone ja käytävä jolla lääkäri otti vastaan51299Reuters: Ukraina on iskenyt Venäjän strategisia pommikoneita vastaan. Jopa 40 konetta vahingoittunut
Ukrainan turvallisuuspalvelu SBU on iskenyt Venäjän strategisia pommikoneita vastaan, kertoo Reuters. Uutistoimiston läh3621298