Miten opetella fritsun tekoa?

osaamaton...

Miten voisin opetella tekemään fritsun?
Olen käsittänyt että se tehdään imemällä, mutta miten ihmeessä siihen mitään jälkeä pelkästä imemisestä jää, en ymmärrä... Ja miten imeminen voi sattua niinkin paljon :)

27

10140

  Vastaukset

  • Tehän tietenkin aloittelette pussailemalla ja siitä siirrytään kaulaan...

   Sä otat sopivan suullisen miehesi kaulasta suuhusi ja alat imeä....tosi hyvät jäljet saat aikaiseksi, kun vaivihkaa imiessäsi siirrät suutasi....

   Pienellä suulla ja nopeasti voimalla imaisemalla saat aikaan pienen tumman fritsun, jos taas imaiset tunteella, suurella suulla hartaasti, jäljelle jää suuri vaalea fritsu...;)

  • ,,,

  • mikä niissä fritsuissa muka on niin hienoa! mä en antais mulle tehä ikinä fritsua! syöty kaula ei näytä hyvältä ja ykskin fritsujäki jonkun kaulassa saa mulle kylmät väreet. teinien kaulat on joskus kyllä niin syötyjä että alkaa aivan säälittää.. jos jonkun mielestä imujäljet kaulassa ovat cooleja ni väärässä olette. unohtakaa ne.! älä "osaamaton" edes opettele tekemään niitä.

   • Kyllähän ne aika törkysen näkösiä ovat (teininä ehkä olin eri mieltä;) mutta voihan niitä tehdä muuallekin kuin näkyviin paikkoihin tai kaulaan jos tulee esim.hiukset päälle.
    Itse ymmärrän fritsut aivan hyvin koska RAKASTAN jos kaulaani imetään,menee kylmät väreet jo ajattelusta,se tunne on vain jotain aivan ihanaa.. Valitettavaa että siitä jää aina jälki,mutta pieni haitta hyvänolontunteeseen verrattuna ;)


   • No mitä se sun persettä kutittaa jos jostain on kiva saada fritsu


   • Ööok kirjoitti:

    No mitä se sun persettä kutittaa jos jostain on kiva saada fritsu

    Pitäiskö SUN pakaroihin imeskellä fritsut ja työntää löylykauha perseeseen, kun sitä kerran niin paljon kutiaa että sun täytyy joka palstalla häiriköidä.


   • kateelliset siel


  • tulee kun vaan kokeilet. vaikken tajua mitä niin hienoa niissä on, vaikka niitä tuleekin kiihkossa tehtyä. tosin seuraavana päivänä vaan haluais päästä eroon koska aiheuttavat etenkin sukulaisten keskuudessa turhan paljon ylimääräistä kommenttia.

  • kun imet niin käytä hampait... pure ja ime samaan aikaa niin takaan et se onnistuu mitä kauemmin teet niin sitä parempi tulos on

   • Jos nyt välttämättä haluaa toisen kaulaan tehdä merkintöjä, niin kyllä ne ihan imemällä saa aikaiseksi. Joillain miehillä tuntuu olevan harhakäsitys, että ilman hampaita ei pärjää, vaikka samaan aikaan naiset kiroavat kivuliaasti purevia miehiä. Aikansa kun käyttää imutehoa naisen herkälle kaulan seudulle, niin melko varmasti on tiukasti pysyvä jälki näkyvissä. Fritsujen kauneudesta tosin voi olla montaa mieltä...


  • Paras varmaan kokeilla ja harjoitella omaan käsivarteen, jotta ymmärrät miten fritsu syntyy. Ikäänkuin suutelisit kättäsi, mutta tietysti ilman kieltä. Eli painat huulesi ihoa vasten, ja sitten imet vähän. Kaulalla, johon fritsun yleensä jää, iho on paljon herkempää kuin käsivarsissa, joten jälki näkyy paremmin.

   Fritsussa ei käytetä hampaita!

   • Kyllä hampaitakin voi käyttää, mutta se tuntuu purennan kohteesta melko kivuliaalta. Edellinen naisystäväni teki usein niin.


   • Kyukeros kirjoitti:

    Kyllä hampaitakin voi käyttää, mutta se tuntuu purennan kohteesta melko kivuliaalta. Edellinen naisystäväni teki usein niin.

    puri perkele ja heppi irti,jouduttiin ompelemaan takas ja kirurgi teki virheen meni väärinpäin


   • 123 kirjoitti:

    puri perkele ja heppi irti,jouduttiin ompelemaan takas ja kirurgi teki virheen meni väärinpäin

    voi ku on huonosti sulla asiat.


  • Mitäpä niitä fritsuja tekemään. Eihän se jälki kerro yhtään mistään mitään. Ja sitä paitsi, fritsut on jo muodista pois. Ja tää oli kyl mun mielestä erittäin tyhmä kysymys.

   • kokeilin just käsivarteen ja tuli vitu nopeesti... :A


   • eikö muka kerro mitään? :o
    mä ainaki seison ylpeänä mieheni vieressä jolla syöty kaula että kaikki näkee että hän on MINUN ^^

    muodista pois? kuka puhui muodista :( tunteistahan o kysymys


   • mmmm91 kirjoitti:

    eikö muka kerro mitään? :o
    mä ainaki seison ylpeänä mieheni vieressä jolla syöty kaula että kaikki näkee että hän on MINUN ^^

    muodista pois? kuka puhui muodista :( tunteistahan o kysymys

    Voi voi voi.


   • En saa millää tehtyy imen ihan täysii käsivarttani enkä saa mitää jälkee aikaseks


  • No me tehtiin kavereiden kanssa sillein että oltiin kaikki kännissä ja sitten imettiin toistemme kaulaa. Ei kyllä suunniteltu sitä etukäteen.

  • Auttakaa miten onnistu firtsuja tehdä

  • leiki imuria

  • Hyviä neuvoja tuossa ylhäällä.
   Oltiin vaimon kanssa kierrätys henkisellä lomalla nudisti rannalla. Muutamat vapaaehtoiset tekivät vaimolle fritsuja. Herätti ansaittua kiinnostusta.

   • Saa vieläkin sydämen läpättämään kun muistelen vaimon kävelyä koristeltuna saksalaisen pariskunnan (mies+nainen) keskellä.


  • Minusta hampaita voi käyttää (hilitysti) ja ei liian kovaa mutta riippuu ihmisestä ja kuinka herkkä on. Minusta pieni näykkimien tuntuu mukavalta ja niin saa myös jäljen aikaan nopeasti halutessaan, riippuu toki iho tyypistä. Ja kumppanille voi myös sanoa mistä tykkää esim: mitkä kohdat ja kuinka paljon tuntuu itsestä hyvältä.

  • Siis onhan ne vähän rumia mutta IHANIA!! Siis kihelmöi koko kehossa kun joku tekee fritsun

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 38 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   729
   16172
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   135
   2431
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   103
   2329
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   1975
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   1435