Hei,
teetä juon ja hauduttelen sitä pienessä teekannussa (o,4 l luulen), ihan ohjeen mukaiset 5 min ja ok.
Nyt kiinnostaa enemmän näistä haudutuksista tämä aika. Kuulin että venäläistyyppistä teetä esim. haudutettaisiin pitempään ja sitten laimenettaisiin vedellä tarpeen mukaan? Onko perää?
Entä koska minulla on tämä teekannusarja, tämä pienempi ja isompi (1,2l). Onko alunperin tarkoitus hauduttaa tee pienssä kannussa erittäin vahvaksi ja kaataa sitten isoon kannuun tarjoiltava versio?
Entä englantilainen versio?
Kiinnostaa nämä "pikkuseikat" tai jos joku osaisi nimetä jonkun aihetta käsittelevän kirja, jos ellaisia on edes olemassa.
(Kysymyksissä tarkoitan mustaa teetä.)
Teen haudutus? erilaisia?
elina
1
1115
Vastaukset
- pää kannuun
tee hautumaan
ja isompaan kuuma vesi.
Näin jokainen saa haluamansa vahvuista teetä.
Kuumenna molemmat kannut kuumalla vedellä ennen "varsinaisen" veden laittoa.
Vettä ei pitäisi keittää,
vaan kattila otetaan liedeltä pois siinä vaiheessa kun vesi rupeaa kuplimaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 585070
Suomen kaksikielisyys - täyttä huuhaata
Eivätkö muuten yksilöt pysty arvioimaan mitä kieliä he tarvitsevat? Ulkomaalaiselle osaajalle riittää Suomessa kielitai544582Työeläkeloisinta 27,5 mrd. per vuosi
Tuo kaikki on pois palkansaajien ostovoimasta. Ja sitten puupäät ihmettelee miksei Suomen talous kasva. No eihän se kas1224509Mikä on vaikeinta siinä, että menetti yhteyden kaivattuun, jota vielä ajattelee?
Mikä jäi kaihertamaan? Jos jokin olisi voinut mennä toisin, mitä se olisi ollut? Mitä olisit toivonut vielä ehtiväsi san2961727- 901394
- 791354
- 2281308
- 3061025
- 199940
Pääsit koskettamaan
Sellaista osaa minussa jota kukaan ei ole ennen koskettanut. Siksi on hyvin vaikea unohtaa sinut kokonaan.50850