JoJon sanaa kaikille

Sanansaattaja

VETYPEROXIDIHIRVIÖ
Kirjoittanut: JoJo, 3.7.2003 klo 14.47

Jokainen selväpäinen tietää, että naiseksi kutsuttu lajiesiintymä kannattaa kiertää hyvin kaukaa, halutakseen säilyttää inhimillisen elämänsä arvotkohdillaan. Tässä kirjoituksessa aion kuitenkin mennä vielä syvemmälle, eli lajierittelyyn ja tässä ensimmäisessä jaksossa keskitymme vetyperoxidihirviöön.

Tuo kostealla bambikatseella naamaansa elävöittävä vetyperoxidibarbikamaluus on naiseliöryhmän ehkä vaarallisin edustaja ja juuri näitä yksilöitä kehoitan välttelemään kuin ruttoa.
Tuossa oliolajissa yhdistyy valtaisa typeryys ja sinisilmäisyys. Tuo yhdistelmä aiheuttaa muille vaaratilanteita elämän eri osa-alueilla.
Barbiperoxidikauhulle tyypillisiä käyttäytymismalleja ovat mm. avuttomaksiheittäytyminen mitä ihmeellisimmissä tilanteissa niin töissä kuin vapaallakin. Tällä tempulla he saavat uhrinsa tilaan, jossa on helppo iskeä kimppuun. Lattian polkeminen tilanteissa, joissa tämä valkoinen haamu ei saa mielihalujaan läpi mukisematta on myös yksi käytösmalleista. Irvokas ihmissuhdepelailu; nämä rätkättävät ja hihittelevät stepaerobic -tuulipäät kuluttavat ihmisiä ympärillään kuin bodari proteiinia (bodarit ovat myös näiden saalislistan kärkipäässä (koska tämä saalis on mahdollisimman yksinkertainen ollakseen varovainen)). He nappaavat saaliin ja kun ovat saaneet vampyyrin lailla imettyä näistä kunnian, rahat, itsetunnon ja ihmisarvon, he hylkäävät nuo avuttomat ihmisrievut tunteettomasti ja siirtyvät seuraavaan uhriinsa.

Nämä tyhjäpääbimbot ovat herkkiä joukkoontumaan ja juomaan siideriä. Siideri saa ne iloisiksi (omasta mielestään) mikä tarkoittaa puolestaan uusia uhreja. Siiderin voimasta näiden "ajatukset" pääsevät valloilleen ja vielä YLETTÖMÄN hirveän melun saattelemana. Jokaisen valkopäähirviön pitää päästä kertomaan "älykäs" mielipiteensä lähes kaikesta. Tärkeimpiä tutkimuskohteita noille haarakiilaisille ilmakuupille on meikit, trendilehti, miehet, trendivaatteet, korut, uutuussiiderit, trendiravintolat ja bailaus. Aiheita joita nämä yksilöt välttävät, ovat todellakin ihan turhia kuten; työ, koulutus, ura, älykkyys, politiikka, yhteiskunta, vaikuttaminen jne.

Nämä umpeutumattomalla haavallaan ymäristöään kirvoittavat barbisiskokset tunnistaa helposti seuraavista tekijöistä: kaamea meteli, nöf nöf -hajuvesi joka tuoksuu persikalle tai vanilijalle, egopohjakengät, ylitiukat stretch-farkut, napapaita (jossa lukee yleensä: I´m Bitch tai Love me), pieni olkalaukku (näyttää yleensä keilapallon kuljetuskassilta), yössä hohtava valkoinen pää, pastellimeikit, ringettekiekon kokoiset korvakorut. Ja paras tunnistuskeino: nämä elävät ryhmissä eli ovat laumasieluja.

Toivottavasti em. kuvaus on riittävä pitämään teidät turvallisuusetäisyyden päässä noista irvokkaista rääväsuista ja jumalan hylkäämistä loisista. Tiedätte ja tunnette seuraavan kerran varmasti saman kuvottavan vatsanväänteen kuin minä, nähdessänne noita.

Seuraava

JYRKKÄ EI NAISELLE!
Kirjoittanut: JoJo, 1.7.2003 klo 19.25

Kaikkihan tietävät sen tosiasian, että kun naisen kanssa lähtee samaan kelkkaan, voi heittää hyvästit normaalille ja tasapainoiselle elämälle. Alkaa vainon, epävarmuuden, kaunan, epäluulon, pimittelyn, viekkauden, kierouden, kavaluuden, varovaisuuden, häpeän, rauhattomuuden, sekasorron ja hermoherkkyyden ajat. Mistäkö tämä tila johtuu? Yksinkertaisesti siitä, että nainen ei kykene samaan vastavuoroisuuteen ja harmoniaan, kuin mies.

Nainen saattaa jättää miehen hetkenä minä hyvänsä. Täysin ennalta ilmoittamatta. On siinä miehen sitten rentoa elää kun kokoajan saa olla varpaillaan, että jokohan se nyt minut jättää. Naisen jättämisvimma on jotain sainoinkuvaamattoman käsittämätöntä. Se saattaa syntyä vaikka siitä, että naisella katkeaa kynsi tai parturi on leikannut hiuksesi huonosti. Nainen PÄÄTTTÄÄ, että se on vikasi ja silloin voitkin sanoa jo hyvästit. Haluatko sinä MIES tällaista epävarmuuden tilaa?

Nainen saattaa heittää sinua ravintolassa tuopilla päähän ja aiheuttaa vähintäänkin suuret ruhjeet tai pahimmassa tapauksessa vaikka sokeuden tai kuoleman. Mistäkö johtuu? No känninen nainen ei yksinkertaisesti kykene käsittämään tekojensa seurauksia. Koska sitä ei käsitä selvinpäinkään oleva nainen, miten sitten känninen. Naiselle seuraukset ovat yhtä hämärän peitossa kuin tutkijoille maailmankaikkeuden synty. Nainen on omien mieltymystensä johdattama epävarma haamu, jonka tekorepertuaariin kuuluu mitä hirveimmät teot, ilman että se (nainen) käsittää niistä itse mitään. Nainen on kuin luotu vaeltelemaan täällä keskuudessamme tiedottomassa tilassa, aiheuttamassa vahinkoa ympärilleen.

Nainen on riesa yleisesti. Jos kuvittelet, että entinen elämäsi saa jatkua edes hitusen samanlaisena kuin ennen tuota naiseksi kutsutun olion saapumista vaikutuspiiriisi, olet erehtynyt pahemman kerran. Menoeräsi alkavat kasvaa käsittämättömällä tavalla vaikka oma elämäsi ei kokisikaan suuria muutoksia. Nainen nimittäin kavaltaa pikkuhiljaa epämääräisillä toiveillaan kaiken omaisuutesi. Mitä mieltä muuten olette tapauksista, joissa mies on käyttänyt elämänsä onnellisen parisuhteen luomiseen; rakentanut kodin, hankkinut mökin, veneen ja ties mitä kallisarvoista, että lapsilla ja naisella olisi hyvä olla. Hän on tinkinyt vuosikymmeniä omista menoistaan ja intohimoistaan vaan noiden takia. Yhtäkkiä nainen laittaa eroanomukset vetämään, vie lapsen ja miehen kaiken omaisuuden, vedoten köyhyyteensä (koska on ensin koko elämänsä siipeillt, eikä hankkinut mitään kiinteää omaisuutta). Ellei eroa saada helpolla syntymään, niin nainen valehtelee miehen raiskanneen tämän ja lapsen, niin johan pamahtaa erot päälle. Kaiken kukkuraksi nainen saa vielä kavallettua mieheltä kunnian ja maineen, joten häne ei voi tämänkään parisuhdevirheen jälkeen edes aloittaa siedettävää omaa elämää. Miehet, kannattaa muistaa nämä varoituksen sanat hyvin tarkasti kun alatte pyörimään noiden perkeleen kätyrien kanssa.

NAISEN TUOKSU
Kirjoittanut: JoJo, 30.6.2003 klo 17.46

Parisuhteet kaatuilee ja kaatuilee ja pelkkää paskaa jää ihmisille kerrottavaksi edellisestä suhteesta. Suhteet ei kestä ja ihmisiä ottaa päähän. Jatkuvasti.

Onkohan kukaan miettinyt sellaista, että parisuhteen kariutuminen voi olla seurausta siitä, että nainen haisee pahalle? Seuraavassa kerron erihajuisista naisista.

Teinitytöt haisee vielä lapselle. Niissä erittyy sellainen normaalin naisten käyttämien pesuaineiden haju, jota jotkut epävarmat raggariämmät piilottaa halpa-halli -hajujen taakse. Varsinaista tuoksukoodia tuonikäisellä idulla ei ole.

Nuoret naiset. Yleensä nämä haisee kilometrien päähän. Jos poistamme yhtälöstä kitkerälle haisevat venäläisnaiset, voimme keskittyä näihin suomikauhistuksiin, jotka haisevat ties mille. Yleisin tyyli on se, että olipa haju mikä tahansa, sitä pitää tunkea liikaa. Jotkut osaavat huolehtia yleisestä hygieniasta mutta varsinkin läskit unohtavat koko hygienian tai sitten ne hikoilevat jatkuvasti ja haisevat siksi. Kuka sietää jo valmiiksi naisenkehossa asuvaa veemäistä ämmää, joka kuin kruununa kaiken päälle, haisee vielä hirveälle?

Keski-ikäiset naikkoset. Nämä ovat erityisen hirveitä, sillä nämä haisevat pistävälle kuselle tai sitten liian voimakkaalle (jollekin ikivanhalle) hajulle. Yleisin varmaan Chanel 5. Näistä naisista löyhkää halvan hajuveden alta vielä voimakas kuukautishaju/virtsa. EN tiedä mistä tämä johtuu (falskaava alapää) mutta ainakin se karkottaa naisia enemmänkin kestävämpiä miehiä kuin minä. Näiden naisten tyypillisin käyttäytymistapa on hervoton naureskelu porukoissa ja kukaan ei tiedä, että tässä haistaan. Onko niin, että ko. olioryhmä ei edes tiedosta karmeuttaan vaan ovat hyvässä uskossa tunkeutumassa nuorten miesten seuraan. Yöelämän lisäksi näitä liikkuu työpaikoilla tuputtautumassa seuraan. Mitä nuorempi mies, sitä enemmän kuukautisvuodolle ja kuselle haiseva, ylimeikattu ja Chanelinkatkuinen ämmä siihen viereen tunkeutuu.

Vanhat naiset. Nämä, joiden elämänsynti on se, että naisena eläminen on jatkunut läpi elämän, haisevat formaldehydille tai muulle säilöntäaineelle. Johtuneeko siitä, että hyvin ikääntyvien naisten hajuvesiin ja muihin hoitotuotteisiin lisättäisiin jotain säilöntäainetta vähän niinkuin muumiointituotteissa? Jokatapauksessa se valkosipulimakkaran ja pakkausaineen sekava haju rikkoo ihmiseltä viimeisetkin tuoksuttelunyanssit nenästä.

Miksi teidän naisten pitää veemäisyytenne, ja kieroutenne ja kaksinaamaisuutenne lisäksi haista vielä pahalle? Hygienia ensisijaisesti kunniaan, mikäli tahdotte tässä miesten mahtavassa maailmassa elellä siivellä.

NAINEN JA VIINA
Kirjoittanut: JoJo, 25.6.2003 klo 14.16

Naurattaa jo ennenkuin olen ehtinyt kirjoittaa riviäkään aiheesta; nainen ja viinankäyttö. Toisaalta tämä on vakava aihe ja minunkin on syytä vakavoitua tämän aiheen äärellä. Seuraavassa esitän säälinsekaisin tuntein, millaisi kännisenä pörräävät hamekankaankantajat todellisuudessa voivat olla. Olkaahan palstapoliisit ja nettiseriffit valppaina.

Alkuilta. Naiset ovat päättäneet kokoontua (minkä pitäisi jo sinänsä olla hälytyssignaali) johonkin "parille viinilasilliselle". Tulkinta on seuraava: pussitolkulla siideriä, Baileysiä ja punaviiniä. Sitten kännätään ja naureskellaan ensin omille typeryyksille ja sitten haukutaan miehet ja suunnitellaan, miten niitä voisi tälläkertaa pettää. Työasioista ei puhuta ja sitten jos puhutaan, niin se on konttorin Leilan haukkuminen kateuksissaan tai pomon hikoilusta puhuminen. Varaston Reino kehutaan maasta taivaisiin, koska se on ollut linnassa ja sillä on tatska, korvarengas ja pitkätukka. Kaikki olisivat yhteen ääneen valmiita pettämään miestään tämän kanssa.

Taksin tilaus. Taksia tilataan kolossaalisen metelin saattelemana. Hirveä kirkuminen, parkuminen ja reuhaaminen siitä, että tuleeko taksi risteykseen, tuleeko ollenkaan vai ajaako oven eteen. Osa porukasta lähtee vihoissaan pois jo tässä vaiheessa huudellen perään, että "sää oot vitun tyhmä bimbo....". Taksin luona sählätään vielä kaatuilevien siideripullojen kanssa ja kirkuminen senkun kovenee. Taksikuskilta vaaditaan tässäkohtaa hurjasti hermoja. Toivottavasti kuskina on toinen nainen.

Baarissa. Ovella TIETYSTI nämä ihmishirviöt yrittä kauheessa kännissä tietysti antautua pokelle, koska pokella on isot lihakset, kalju pää ja KOFFin mainospaita. Pokelta vaaditaan tarkkuutta, sillä ainoastaan epätoivoisimmat poket antavat numeronsa jo illan tässä vaiheessa. Kokenut panijapoke odottaa vielä tovin niitä missejä.
Sisällä baarissä nämä meteliä pitävät haarakiilaiset tilaa lisää Baileysiä ja siideriä. Samassa yhteydessä yritetään pokata baarimikko, koska baarimikko on tumma (turkkilainen), pitkätukkainen, sillä on Bacardin mainospaita ja se osaa puhua kivoja känniselle ämmälle. Se on herttainen.
Tanssilattialla esitellään sitten se perse. Perse esitetään ensin DJ:lle koska DJ on ihana ja se soittaa musiikkia. DJ on käynyt Tukholmassa kuuntelemassa tanssimusiikkia ja siksi se on ihana ja osaava. DJ:n hyväksyntä perseelle sinetöi näiden epätoivoisten, kännisten ämmänkuvatusten loppuillan. Persettä ollaan tarjoamassa joka käänteessä "flirtin" nimissä. Esitetään vaikeasti saavutettavaa känniläistä, vaikka todellisuudessä nämä kihittelevät kammotukset antavat sitä persettään joka tapauksessa. Ainakin rahasta (lue: tarjoaa drinkin)

Baarista poistuminen. Valtaosa poistuu petturuus mielessä mutta ne jotka liian kännin takia jäivät ilman, maleksivat meikit poskilla tolpalle jonottamaan. Tolpalla nämä tupakalle ja vanhalle viinalle haisevat ruumiit yrittää olla vitsikkäitä ja jos heidän vitseille ei naureta, alkaa kiukuttelu ja veemäisenä olo. Silloin yleensä toiset lajitoverit ovat vaaravyöhykkeellä. Samoin yksinäiset miehet mutta heitä nyt ei muutenkaan kiinnosta tuo reuhaava, viinallehaiseva epatto.

Tässä oli karkea pikakelaus naisista ja viinasta. Haluatteko kansalaiset todellakin elää tuollaisten seurassa? Minä ehdottaisin kansallista naisten kokoontumiskieltoa, sillä pelkästään jo se estäisi moninaisten negaatioiden syntymistä.

TYYLITAJUTTOMAT
Kirjoittanut: JoJo, 26.6.2003 klo 12.14

Tässä vakaumuksellisena heteromiehenä - joka inhoaa parisuhdetta ylikaiken ja kokee pahoinvointiväristyksiä nähdessään naisen muuna aikana kuin pakollisen tyhjennystarpeen ajankohtana - alkaa ihmettelemään, että miten nuo mukamas miehiä houkuttavat lattaperseet voi ollakin niin tyylittömiä ja epämiellyttäviä??? Ajatelkaapa nyt läskimakkaroilla varustettu kevyt ponttooni,joka seilaa pitkin kesäkatuja napapaidassa niin, että kauhukahvat pursuaa ylitiukkojen farkkujen sisältä siihen vyön päälle. Ketä tämä näky houkuttaa? Nuo kulkijat itse tietysti ovat omasta mielestään hekumallisia ja kylpevät tässä tunteessa nirppanokkamaisesti.
Tai sitten keski-ikäinen teini, joka ei ole ymmärtänyt sitä, että sellaiselle ei sovi 20cm. egopohjilla varustetut kengät. Suorastaan pelottaa katsella kun sellainen horjuu tuolla tuulessa ja yrittää näyttä teiniseksikkäältä. Voin vain kauhulla kuvitella, miltä Britney S. näyttää samassa iässä kun vanhentumisen ideologia on päässyt unohtumaan.
Teinitytöt ovat oma lukunsa (myös raiskaustilastoissa), liian tiukkojen pissisfarkkujen kanssa, pikkuveskassa ja topissa. Yliblondattuna ja törkeessä huorameikissä. Ihan surunkyynel nousee silmäkulmaan kun ajattelee, että nuokin tänne tuskaiseen maailmaan siitetyt ilmestykset eivät ainakaan paranna yhteiskuntamme degeneroituneita rakenteita.
Suomalaisen naisen ulkonäöstä ei juurikaan kannata puhua; Lattaperseisiä, notkoselkäisiä, persjalkaisia, pieni tissisiä, isomahaisia, pattipolvisia, paksupohkeisia, kalpeita, huonoihoisia, finninaamaisia, länkisäärisiä, appelsiini-ihoisia, pahkaotsaisia. Lista olisi loputon.
Tyyli on niinikään joku Anttilan viimevuoden kuvastomalli. Katukuvassa ei näe mitään klassista Chanelia tai räiskyvää Ricciä. Ei Nunoa, ei sporttista Calvinia. Näkyy vain hamppuisia T-paitoja ja tuulihousuja. Jotkut "trendikkäät" ovat vetässeet hameen tai caprihousut. Voi surkeus sentään ja näiden seurassa joutuu elämään. Kiitokset sille, että lähipiirissä ei hökellä parisuhdeintoisia naisia, on näet mahdollisuus matkustella maailman metropoleissa haistelemassa normaalien ilmapiiriä, eikä keskittyä siihen vieressä hyörivän kuvatuksen stylerinä toimimiseen.

NAISKOHELTAJAT
Kirjoittanut: JoJo, 25.6.2003 klo 11.00

Tässä tulee taas tositarinaa naisista, joten seriffit ja muut pätijät - olkaahan valmiina poistamaan tämä asiallinen keskustelualoite kun kuitenkaan ette uskalla lukea TOSIASIOISTA vaan elätte jossain ihme fantasiamaailmassa.

Naiset ovat pääsääntöisesti kauheita sählääjiä, koheltajia, päsmäreitä ja säätäjiä, jotka aiheuttavat vain vaarallisia tilanteita ja eripuraa, missä liikkuvatkin.

Ajatelkaa tilannetta oppilaitoksissa. Oppilasyhdistyksen naispuolinen puheenjohtaja, jolla on näppinsä sotkettuna kaikkeen mahdolliseen mutta mikään ei ole lopulta hallinnassa. Muistan omilta ajoiltani näitä "aktivisteja", jotka eivät opiskelleet tippaakaan tai muutenkaan ottaneet osaa opetukseen, vaan touhusivat "oppilasasioissa" päämäärättömästi mutta silti läpäisivät koulut. Nuo kuvatukset järjesteli kaikkea mahdollista mutta mikään ei silti ollut järjestyksessä. Muistanpa elävästi kun piti lähteä ekskursiolle toiselle paikkakunnalle, niin kyllä oli kaikki banderollit ja eväät kohellettu jokseenkin valmiiksi mutta arvon haarakiilainen oli unohtanut hoitaa paikalle bussin. Mitä tuosta säätäjästä voi ajatella.

Työpaikan touhuajaämmät. Niillä on tuhat rautaa tulessa (mukamas) ja ne puuttuvat muidenkin tekemisiin hyvin kärkkäästi vaikka heillä ei olisi mitään tietoakaan siitä, mistä kulloinkin puhutaan. Kahvihuoneessa ne haisee vanhalle sukkahousulle (jossa on pissat ja menkat iloisesti sekoittuneet) ja juoruavat toistensa asiat selkien takana. Siellä haukutaan pomot ja pädetään mutta kehutaan varaston kesäapulainen, kuinka se on niin herttainen 19vee. Nuo inhat viiskymppiset "naiset". Kuvottavaa.

Prisuhdevirkailijat. Nämä on niitä naisia, joiden omat suhteet ei koskaan onnistu mutta silti ne tietää kaiken mahdollisen ja mahdottoman parisuhteen hoitamisesta. Nämä hirviöyksilöt ovat naisten baari-iltojen kauhu. Mistä muuten miehet luulette, että suhteenne on pääsääntöisesti karilla sen jälkeen kun akka palaa baarireissulta (jos palaa)? Siellä on saatu oppia parisuhdevirkailijalta.

Liikenteessä kohkaavista naikkosista on tässä yhteydessä turha edes puhua, sillä kaikki tietävät sen, että liikenne olisi joustavampi, turvallisempi ja hallitumpi jos siellä ei olisi noita hihitteleviä sukupuolivinoumia pyörimässä toisten tukkona. Naiselle liikenne on kuin vierailu naapurin Helenan luona: naureskelua, koheltelua, ajatuksia eilisestä leipomisesta, mieshuolista, lasten tarhaopettajasta yms. mutta ei mistään tapauksessa sitä liikenteen seuraamista.

Nyt voitte sitten naiset rauhassa sydämissänne pohtia, että mitä viimeksi tuli pilattua päättömällä sähläämisellä ja kysyä itseltä; kannattiko?

LAPSELLINEN NAINEN
Kirjoittanut: JoJo, 23.6.2003 klo 09.42

Tyypillinen tilanne; kun lapselle ei osteta sitä tikkaria, niin alkaa suunaton hammastenkiristys ja lattian polkeminen. Tämä on ihan sama asia naisten kanssa; jos he eivät saa tahtoaan (koskee myös mahdollisimman typeriä päähänpinttymiä) läpi, niin sitten kiukutellaan, ollaan veemäisiä ja mikään ei ole enää mitään. Olenpa nähnyt sellaisenkin huvittavuuden kuin kiukutteleva nainen, joka TODELLA polkee maata. Oli siinä naurussa piteleminen kun ajatteli, miten lapsellinen ilmestys "nainen" kaikenkaikkiaan voi olla.

Muita ihmeellisiä elämänalueita, joissa naisen lapsellisuus ilmenee, on lukuisia. Nainen haluaa, että mies on varakas ja hyvässä työssä vain siksi, että naapurin Eevalle voidaan sitten kehuskella, kuinka "meidän mies sitä ja ,meidän mies tätä". Nainen elää miehensä statuksen varassa, vaikka ne kaikkea muuta kaunista yrittääkin esittää ja sanoa. Hurskastelijoita mitä suuremmassa määrin. Tämä on ns. Hiekkalaatikkoefekti: "mullapa on isompi auto kuin sinulla"

Naisten ulkonäköhaahuilut. Naisella pitää olla kaikenmaailman käsittämättömiä "kaunistautumis ja koristautumis" -välineitä, vaikka useimmat meistä tietää sen tosiasian, että valtaosa niistä on ns. plasebovälineitä. Ei se rumempikaan ämmä kauniimmaksi muutu vaikka se kuinka laittaisi kaikenmaailman glitterhuulipunia tai rihkamaa kaulaansa roikkumaan. Kutsuisinko tätä vaikka Harakkaefektiksi.

Hetimullekaikki olotila. Naisen on saatava KAIKKI kulutettavissa oleva ja mielellään heti, koska muuten alkaa vinoilu ja vaikeanaoleminen. Tämä on yksi ärsyttävimmistä piirteistä mitä luomakuntamme vääräsukupuoliset tekevät. Nainen haalii ympärilleen kaikkea mahdollsta kyltymättömän kulutusvimmansa pauloissa ja sitten istuu tavarakasansa keskellä vartioimassa. Mutta hänpä ei olekaan onnellinen vaan keksii siitäkin valitettavaa. Valittamisen katkaisee hetkellinen kuluttamishuuma mutta paluu alkutilaan on lähellä ja tyytymättömänä oleminen alkaa.

En tiedä missä vaiheessa tytöille aletaan iskostamaan päähän, että kaikenlaisen hankalanaolemisen saa verhota naiseuden alle. On aivan sama mistä asiasta nainen heittäytyy irvikuvaksi, se hyväksytään, koska kyseessä on nainen. Minusta on hälyyttävää, että tämä haarakiilaisten sukukunta saa reuhata täällä oman mielensä mukaan. Vanhat ajat kunniaan ja raippakasvatus pakolliseksi tyttöjen kohdalla.


HUVITTAVA TYTTÖENERGIA
Kirjoittanut: JoJo, 17.6.2003 klo 08.32

Tyttöenergia. Siinä on aikakautemme slogan, jonka nimissä naiset voivat energisinä häärätä ikään ja sosiaaliseen asemaan katsomatta ja olla oikein "tyttömäisiä". Hehän ovat naisia ja heissä on sitä "tyttöenergiaa" ja he näyttävät hyviltä (kuuluu asiaan ainakin heidän mielestään). Tämän "energian" ovat omineet melko kummallisetkin naisryhmittymät ja seuraavassa esitän kuvottavimmat.

Ajatelkaapa vaikka semmosta yli nelikymppistä työpaikan ikiomaa "spaissaria", räikeine teinivaatteineen ja ylimeikattuna keekoilemassa firman nuorten miesten hiplailuetäisyydellä. En oksettavampaa näkyä tiedä kuin tuo poimunaamainen ikinuori, joka unohti vanhenemisen aakkoset ja kuvittelee edelleen olevansa kuustoista vee. Anteeksi, sanoin juuri että en oksettavampaa näkyä tiedä. Se on valetta, nimittäin tuo sama ikinuori firman pikkujouluissa tai risteilyreissulla hirveässä kännissä, itkua tuhertaneena ja meikit poskilla, on vielä karmeampaa katsottavaa. Säälittävää.

Sitten on nämä järjestönaiset. Niissä sitä vasta tyttöenergiaa piisaa. Vauhtia ja toimintaa tuntuu olevan vaikka kuinka. He ovat tärkeitä ja he luulevat, että heillä on valtaa. Ovathan he järjestössä. Näissä piikkikorkokummituksissa on tyttöenergiaa järjestellä Naisten Kymppiä, asukasyhdistysten tapahtumia, leikkikotikekkereitä, puutarhapartyjä, puhumattakaan siitä, että he järjestötoiminnan nimissä hääräävät leipätyössään kaikkea muuta mahdollista kuin sitä itse työtä. Nämä "energikot" kuvittelee, että heillä on langat käsissä kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta, vaikka todellisuudessa he ovat menettäneet oikean otteensa elämään jo kauan sitten. Näiden järjestönaisten henkireikä on yhteiset "naisyhdistyksen" ravintolaillat yms. jossa sitten voi lisää purkaa sitä ylipursuavaa tyttöenergiaa.

Tosikot ja femakkotosikot. Näissä oliojoukoissa majailee valtava tyttöenergiamäärä. Kaikki mitä he tekevät, verhotaan tyttöenergiaan. Nämä naiset kuvittelevat että kun he ovat naisia ja heitä on paljon, heillä on sananvaltaa. Nämä ovat juuri niitä naisia, jotka eivät ymärrä itseään ja omaa katkeruuttaan, saati toisten ihmisten iloisuutta. He paahtavat kuin höyryjunat (tosin päämäärättömästi) ja luulevat olevansa aktiivisia kun ovat niin "tyttöenergisiä". Todellisuudessa tämä mitään aikaansaamaton kohkaaminen ajaa heidät loppuunpalamisen partaalle alle nelikymppisinä ja heistä tulee ennenaikaisian eläkepäivinään, elämäänsä ja muihin ihmisiin katkeroituneita kaunaisuuden lietsojia.

Tällaista on aikamme tyttöenergia. Naurettavasti ympäriinsä poukkoilevia ja hätiköiviä naisia, jotka aiheuttavat häiriötä ympäristöön ja kanssaihmisiin.

Seuraava

NAISEN VOI KORVATA
Kirjoittanut: JoJo, 16.6.2003 klo 10.35

Naisen hilaaminen mukana on pääsääntöisesti ajanhukkaa ja aiheuttaa ennenpitkää hankaluuksia kunkin miehen henkilökohtaisessa elämässä. Naisen voi onneksi korvata mitä erilaisimmin keinoin. Esitän seuraavassa muutaman hyvän esimerkin.

Ne rahat, jotka joutuisit kuluttamaan naisen epämääräisiin päähänpinttymiin, voit sensijaan käyttää henkilökohtaiseen luksukseen. Voit ostella tavaroita, joita olet aina halunnut. Voit ajella päätkääntävällä avoautolla näyttävästi kohti uusia seikkailuja. Voit kuluttaa rahan kautta saamaasi aikaa harrastuksiisi, sensijaan, että joutuisit luuhaamaan naisen kanssa (koska nainen sitä kärttämällä kärttää) ja unohtaa, että on olemassa ELÄMÄ.

Voit matkustaa vaikka Singaporeen ja seikkailla vuokra-autolla vuoristokylissä tai vastavuoroisesti ihmetellä kansainvälistä yöelämää ja haistella kulttuurieroavuuksia sensijaan, että pyörisit rättikaupoissa ihmettelemässä, mikä riepu sille naiselle nyt sattuisi sopimaan. Omavaltaisessa Marlboromies-seikkailussa ei tarvitse myöskään keskittyä kuuntelemaan naisen räpätyksiä ja ajanhukkamieltymyksiä, jona aikana voisi tehdä mitä mielen lystää.

Voit myös keskittyä omaan menestymiseesi ilman, että nainen on estelemässä ja rajoittamassa omilla kummallisilla tarpeillaan kehittymistäsi entistä paremmaksi ihmiseksi ja unohtamatta tietenkään uraasi. Nainen jarruttaa kehitystä.

Se mihin naista tarvitsee on objektin ominaisuus tai sisäkkö. En tarkoita tässä mitään maksullista lumppua (kuka hullu maksaa naiselle, että saisi maaata tämän) vaan niitä naisia, jotka ovat hulluna varallisuuteesi ja statukseesi ja siksi ovat valmiita antamaan itsensä, koska kuvittelevat että näin pääsevät loisimaan siivellesi. Nämä naiset on kaikkein tyydyttävimpiä siinäkin mielessä, että saat hyvän mielen ilmoittaessasi, että "en minä sinua maannut siksi, että haluan parisuhteeseen kanssasi, vaan ihan vain siksi,että sinuun voi kätevästi tyydyttää itseään".

Tuo mitä juuri mainitsin on ainoa syy mihin naista tarvitaan. Kuka ylipäänsä tarvitsee naista ja mihin muuhun, koska korvaaviakin elementtejä on? Naisen omistaminen on samaa kuin heittäisi elämänsä ja rahansa kankkulankaivoon. Vain hullu tai muuten itseensä kyllästynyt tekee näin.

TOSITARINAA ÄMMISTÄ
Kirjoittanut: JoJo, 13.6.2003 klo 12.31

Kerron tarinan joka kuvaa suomalaisen kännisen ämmän kieroutta, kavaluutta, kaksinaamaisuutta, pahuutta, vinoutunutta ajatusmaailmaa ja jopa sairautta. Tarina on kuvaus siitä, kuinka tuo kaunainen pahansuopainen ja veemäinen ämmä näkee parhaimmaksi rikollisuusnimikkeen uhalla puolustella ulkomaalaista miestä, suomalaista miestä vastaan.

Eräälle tuttavalleni sattui taannoin tilanne liikenteessä, jossa hän oli illanhämärissä kääntymässä valoristeyksestä hänelle palaessa vihreän valon. Vasemmalta - päin punaisia - kiilasi lujalla ylinopeudella auto, jota kuljetti israelilainen mies ja takana istui kännisenä kaksi suomalaista naista. Syntyi yhteentörmäys, jossa onneksi vältyttiin ihmisiin kohdistuneilta vahingoilta. Tuttavani halusi paikalle poliisia ja toivoi, että asia saataisiin selvitettyä vakuutus yms. hässäköiden takia. Tuttavallani ei ollut valitettavasti omaa todistajaa kun valoristeyksessä ei ollut muita kuin tämä seurue ja ystäväni. Poliisille annetussa lausunnossa israelilainen oli saanut nuo takapenkillä istuneet, känniset suomalaisämmät todistamaan puolestaan tämän tilanteen, siten, että ystäväni leimautui liikennerikkojaksi. Olivat mm. valehdelleet, että ystäväni ajoi päin punaisia ja holtittomasti, vaikka kyseessä oli siis lähtö pysähdyksistä valojen vaihtuessa vihreiksi.

En tiedä mitä tästä voi sanoa enempää. Vihani ulkomaalaisia kohtaan ja kuvottavat ajatukseni suomalaisia ämmiä kohtaan on jälleen sanoinkuvaamatonta. Juuri tällaiset tilanteet, juuri ne marginaaliset, oksettavat naisryhmittymät, pienet tilanteet arjessa, naisten ylenpalttinen kierous ja samanaikainen typeryys saa inhoni valloilleen.

Nyt suomalaiset naiset voitte taas kirjoittaa ja parjata minua yleistämisestä ja ihmetelleä, miksi en teitä arvosta. Niin kauan kun teidän edustama sukupuolivinouma jatkaa näitä tekoja, voin vakuuttaa että MINÄ ja KALTAISENI, ei näe tessä mitään muuta hyvää kuin viikottaisen objektin. Miettikää, mikä teissä ja kanssasisarissanne voisi olla vikana ja yrittäkää TEHDÄ asialle jotain sensijaa, että piipitätte vain turhanaikaista paskaa täällä tasa-arvoista ja muusta feminismisonnasta.


UTELIAS NAINEN
Kirjoittanut: JoJo, 12.6.2003 klo 11.14

Naisilla on silminnähden vaikeuksia pitää nokkansa poissa asioista, jotka eivät heitä kosketa. Yleensä tämä menee niin, että mitä vähemmän asia koskettaa naista, sitä hanakammin hän tunkee itsensä niihin ja alkaa hämmentämään jotain omiaan. Lopputulos on yleensä katastrofi, jollaiseksi ko. asiaa ei oltu aluksi tarkoitettukaan.

Naisella on jokin kummallinen tarve todistella "pätevyytensä" ja siten tulla "neuvonantajaksi" kaikkeen mahdolliseen. Yleensä nämä neuvonannot liittyvät toisten parisuhteisiin ja asioihin, joista heillä ei ole mitään käsitystä. Kaverusnaiset pohtivat suhteitaan ja toinen toistaan tukien annetaan tehokkaita erovinkkejä ilman, että olisi hajuakaan syiden todellisesta laidasta, saati seuraamuksista. Kuten olette huomanneet, tämäkin aihe liittyy käsittelemääni - syyt ja seuraukset - tematiikkaan, joka tuntuu ainakin naisille liian vaikeaksi käsittää.

En tiedä tarkalleen, haluaako nainen osoittaa miestään kohtaan kiinnostuksensa vai kulloinki käsiteltävää asiaa kohtaan mutta yksi huvittavimpia esimerkkejä ovat tv-ohjelmat. Nainen seuraa miehensä kanssa jotain ohjelmaa ja alkaa kyselemään sen sisällöstä, vaikka omin silmin sitä juuri tuijottaa. Mieheltä tivataan ohjelmassa käsiteltävien asioiden taustoja, syitä, motiiveja ja vaihtoehtoja - niin, että varsinaisen asian seuraaminen unohtuu ja tässävaiheessa molemmat alkavat olla ulalla siitä, mitä katsellaan. Tämä on oiva tilanne, jossa nainen voi kehittää riidan, koska mies ei "osaa vastata hänen järkeviin kysymyksiinsä". En yhtään ihmettele, että mies katsoo parhaimmaksi vaikka poistua paikalta kun nainen onnistui pilaamaan tämänkin yksittäisen hetken.
Miehet: Onko totta, että haluatte tuhlata kallista aikaanne tällaiseen? Ihmettelen suuresti varsinkin jos vaihtoehtona on onnellinen elämä omien asioiden parissa ja säännölliset seksuaalisten tarpeiden purut, sitten kuin ITSESTÄ sille tuntuu.

"Kissat kuolivat uteliaisuuttaan". Fiktiivisanonta, joka varmaan monessa perhedraamassakin on osoittautunut todellisten asioiden todelliseksi lopputulemaksi. Miettikää, mihin nokkanne tungette.

KYVYTÖN NAINEN
Kirjoittanut: JoJo, 11.6.2003 klo 10.20

Olenpa saanut taas surukseni huomata, miten heikosti naiset kykenevät ottamaan osaa keskusteluihin, joissa heihin kohdistuu voimakasta kritiikkiä. Onko syynä sitten kyvyttömyys älylliseen keskusteluun, vai vain taipuminen hiljaisesti vallitsevien tosiseikkojen alle. Valitettavasti ne äänessäolevat naiset ovat sitten juuri niitä, joiden keskustelu rajoittuu tasolle: "kun sä et tiedä mitään" tai "sä oot ihan tyhmä" jne.jne.
Kuinka naiset kaiken tuollaisen jälkeen edes viitsivät kuvitella, että heihin kohdistuisi jotain arvostusta? Olen vakuuttunut siitä, että ne miehet jotka väenvängällä haluavat rinnalleen naisen häärimään, tulee naisella olla suunnaton älyllinen kapasiteetti käymään ko. miehen kanssa rakentavaa keskustelua. Miesten vaikeneminen on usein seurausta naisen typeryydestä vai mitä sanotte siitä, että mies ei viitsi lähteä kinaamaan naisen kanssa laskutoimituksesta 1 1=2 jos nainen väittää jotain muuta? (esimerkki oli tarkoitettu räikeäksi syiden havaitsemisen vuoksi)

NAISNÄKÖKULMA
Kirjoittanut: JoJo, 10.6.2003 klo 09.51

Naisnäkökulma on kummallinen käsite, mitä tuputetaan (tietysti naisten taholta) yhteiskuntamme rappioksi kaikissa mahdollisissa mies-nainen keskusteluissa. Seuraavassa aion kertoa, mikä on tämä harhainen ja ihmisten perusturvaa jäytävä naisnäkökulma.

Naisnäkökulman taakse piilotetaan kaikenlaisia epäkohtia, joita ei haluta ratkaista/selvittää, vaan ne jätetään elämään omaa pateettista elämäänsä, jolloin niistä aikaa myöten tulee hyväksytty - olemassaoleva asia.

Eräs tällainen käsittämättömyys on mm. naisten "oikeus" päättää parisuhteen toimivuudesta. Jatkuvasti saa kuulla tarinoita siitä, kuinka nainen jätti kun ei ollut "kivaa, antoisaa, suhde ei kehittynyt, ei tapahtunut jänniä asioita, tylsistytti, oli turhauttavaa" tms. syistä. Monestiko nämä naiset ovat miettineet, mitä kaikkea hyvää mies on suhteen hyväksi tehdä esim. kulissien takana? Miehen pyrkimyksenä on ollut rakentaa pysyvyyttä ja turvaa (hän on voinut remontoida kotia, kunnostaa autoa jne.) jotta tämän tulevan perheen elämä olisi mallikelpoista. Naiselle on ollut tuolloin tärkeitä meneminen, jännitys, kaverit yms. vaikka hän on samaan aikaan haikaillut miehensä kanssa ikuista suhdetta, näkemättä tätä ollenkaan. Naisnäkökulma on ollut tällöin naisen oman hedonismin pönkitystä ja ko. naisnäkökulmaa puidaan muiden kaltaisten naistuttavien kanssa parjaamalla miehet saamattomiksi vätyksiksi jotka eivät osaa huomioida naista, eivätkä halua sitoutua. Nämä miehet saavat jäädä ja tilalle astuu etelänmaan vastaava suklaasilmäinen romantikko. Miten lienee ääni muuttuu naisnäkökulman kellossa tuolloin?

Naisnäkökulma on myös kirottu piirre työyhteisöissä, joissa pitäisi ottaa kantaa koviin taloudellisiin tekijöihin ja tehdä kipeitä päätöksiä esim. työntekijöiden lomauttamisesta ja suorittaa nopeita ratkaisuja. Naisnäkökulma haluaa tuoda esille vaikutukset perheisiin, vaikutukset kumminkaiman mielipiteisiin, vaikutukset ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen jne.jne. vaikka näillä ei olisi sen siunaaman tekemistä itse asian kanssa. Kyse on vatvomisesta, soutamisesta ja huopaamisesta, eli kaikesta siitä, mitä naisnäkökulma aiheuttaa.

Naisnäkökulma on turhaa sanojen helinää. Naisnäkökulma halutaan esille yleensä silloin kun puhutaan tasa-arvosta. Moniko mies puhuu tasa-arvosta, koska hänelle tasa-arvo toteutuu silloin kun sitä vähiten tarvitsee miettiä. Mies osaa olla tyytyväinen vaikka vähäänkin toisin kuin nainen, jolle ei riitä mikään. Nainen kuluttaa, tuhlaa ja tuhoaa sitä mukaa, miten asiat hänen eteensä tulevat mutta silti jatkuvasti vaatii enemmän. Naisnäkökulmaa puidaan keskusteluohjelmissa joissa luuhaa vaan naisia ja naiset keskenään pohtivat tasa-arvoa. Käsittämätön kombinaatio ja tulokset ovat vain sanojen helinää. Olen monessa yhteydessä törmännyt naisnäkökulmakeskusteluihin, jotka lopulta päättyvät naisten keskinäisiin riitoihin ja pahansuopaisuuteen, koska todellista päämäärää ei ole. Haetaan jotain mutta ei tiedetä mitä. Se mitä ei tiedetä, on jo miehen saavuttamaan ja siksi siitä ai tarvitse "keskustella". Täten toteankin, että naisen yltiöpäinen kesskustelemasta päästyään keskusteleminen on naisnäkökulmaa raadollisimmillaan.

Naisnäkökulman nousu ja tuho. Naisnäkökulma on viitteellinen, kompleksinen ja turhaan monisäikeisyyteen kompastuva metafora, jonka anti jää hyvin vaisuksi. Naisten käsitys omasta näkökulmastaan on yhtä häilyvä kuin on hänen mielipiteensäkin, joka voi vaihtua saman lauseen aikana äärimmäisyyksistä toiseen. Nainen ei voi/osaa olla vakaa ja harkitseva, vaan jääräpäisesti naisnäkökulmaansa eteenpäin ajava hirviö, joka ei yhteiskuntasokeudeltaan näe tervehenkisempiä vaihtoehtoja. Naisnäkökulma kaatuu omaan hulluuteensa.

NAINEN EI OSAA KÄYTTÄYTYÄ
Kirjoittanut: JoJo, 5.6.2003 klo 12.20

Valitettavan usein saa törmätä tilanteisiin, joissa naisilla ei ole pienintäkään käsitystä tavoista, käyttäytymisesta ja tilanneymmärryksestä. Nainen saattaa tavoilleen tyypillisesti kailottaa julkisesti esim. miehensä alkavasta kaljuuntumisesta, vaikka mies olisi lukuisia kertoja häveten todennut, että se on hänelle arka paikka.
Nainen ei myöskään ymmärrä sitä, että parisuhteen ruotiminen vaikka ruuhkabussissa ei kaikkien mielestä ole se paras/oikea paikka.
Naisella on myös suunnattomia ongelmia ymmärtää, että naisen pilkattua miestään, tämä haluaa olla hetken hiljaa, pohtia mielessään omia heikkouksiaan ja ymmärtää ne. Nainen ei tätä ymmärrä vaan alkaa kiljumaan ystävilleen, kuinka moukkamainen mies hänellä on; se ei puhu ei pukahda.
Nainen on luopio, joka valehtelee toisaalle, saatuaan kumottua valheensa toisaalle. Naisen valheellisten "totuuksien" julkistaminen saa hänet enenpitkää uskomaan valheisiinsa ja taistelemaan jopa niiden puolesta. Miehellä ei ole tähän sanomista, vaan kasvonsa säilyttääkseen miehen tulee valehdella mukana tai hän saa ikuiset naisenvihat osakseen ja todennäköisesti vielä valheellisen koston pedofiliasyytösten ja raiskausväitteiden muodossa. Näillähän miehen voi riisua maineesta.
Nainen ei ymmärrä hyvien tapojen päälle, mikäli ne eivät aja hänen etuaan.

NAINEN "TIETÄÄ" MITÄ HALUAA
Kirjoittanut: JoJo, 3.6.2003 klo 14.38

Tuohon otsikonmukaiseen lausahdukseen moni nainen yrittää vedota mutta selvityksen lopputulokset jäävätkin sitten varsin laihoiksi. Nainen väittää kivikovaa, että on ns. vaikea nainen,koska tietää mitä haluaa. Todellisuus on kuitenkin seuraavaa:

1. Nainen ei tiedä mitä haluaa elämältään, vaan poukkoilee ajopuun lailla miehistä toiseen ja yrittää tyydyttää luomaansa mielikuvaa ihannemiehestä, jota todellisuudessa ei siis ole. On vain miehiä, joiden jotkin piirteet saattavat olla lähellä luotua mielikuvaa mutta näiden mielikuvien mukaan eläminen on jokaisen naisen itsensä arvottama. Todellisuus on lopulta vieläkin karumpaa; naisen "elämältä" haluaminen kulminoituu monesti siihen, millaisen miehen haluaa. Nainen elää siis pitkälti saamansa miehen kautta ns. "elämäänsä".

2. Nainen ei pysty käsittämään sitä, että jotain asiaa vaan ei voi saada ja aikansa päätään hakattuaan masentuu. (Tyhmyyttä?) Tässä vaiheessa nainen alkaa lopulta saamaan läpi näennäisiä haluamisiaan, koska hänen on hyvä vedota "masentuneisuuteensa". Naisen haluamisen ja "masentumisen" välillä on salaperäinen yhteys.

3. Nainen ei näe haluamiensa asioiden suhteita vallitsevaan maailmaan. Jos nainen haluaa turkin, on mahdollinen perheen uhrautuminen se, että ollaan nälissään. Nainen ei näe/eikä halua nähdä haluamistaan asioista johtuvia seurauksia.

4. Nainen tietää "haluavansa" juuri sen ja sen puseron kaupasta. Kun hän raahaa ko. puseron vihdoin ja viimein kotiinsa, se ei enää kelpaakaan. Johtuneeko valaistuksesta vai siitä, että nainen ei oikeasti juuri sitä "halunnutkaan".

5. Nainen haluaa "haasteita" työelämässään. Todellisuudessa hän ei halua vaikeita työtehtäviä vaan haasteellista sosiaalista elämää. Tämä haluamisen muoto on vaarallinen, sillä kaihtamaton nainen on yleensä ihmisten keskuudessa mahdollisimman hankala. Nämä ovat niitä "pätijänaisia", joiden toimenkuva ei päätä huimaa mutta silti ne näyttävät hurjan tärkeiltä.

Tässä muutamia esimerkkejä naisten "haluamisista". Tämä lista olisi pitkä kuin nälkävuosi jos lähtisin niitä enemmän listaamaan mutta ymmärsitte varmaankin ajatuskulun. Toivottavasti nuo luomakunnan kirotuimmat hahmot - naiset - ymmärsivät myös tämän. Nyt jään odottamaan naisten "rakentavaa" keskustelunjatkoa haluamisista.


JOS PARISUHDE ETOO...
Kirjoittanut: JoJo, 28.5.2003 klo 11.38

Nyt aloitan kipeän ja vaietun aiheen pohtimisen, nimittäin miehen hiljainen hyväksyminen naisensa vakavista epäkohdista ja jos välissä unohtaisimme henkiset arvot, niin tämä koskee ulkoisia ominaisuuksia.
Naisella on järkkymätön päämäärä muuttaa miestään omaksi kuvakseen, eli kristillisiin piireihin verratuna nainen haluaa asettua Jumalan asemaan. Jumala on aikalaiskertomusten mukaan luonut ihmisen omaksi kuvakseen (hypoteettinen väite hypoteettisesta aiheesta). Nainen häikäilemättömästi käyttää tätä piirrettä hyväkseen ja muokkaa miestään pukeutumisesta, yleisestä tyylistä, sanavalinnoista, puhetavasta, aiheista jne. jne. lukien mieleisekseen. Toisinpäinhän tämä ei olisi mahdollista mutta mitä mies siitä ajattelee lopulta.
Kuinka esimerkiksi ylilihava, leveäperseinen nainen voi vaatia mieheltään atleettista vartaloa, kun hänellä ei vastavuoroisesti ole tarjota miehelleen mitään seksuaalisia stimulantteja? Miehen ulkokuoresta voi ja saa (naisen mielestä) puhua avoimesti ja parjata sitä mutta jos mies esim. sanoisi naiselleen, että "onpas sulla leveä perse" tai "mahasi roikkuu inhottavasti", niin siinä alkaisi olla parisuhde vaakalaudalla. Mistä johtuu tämä epäsuhta kun kutenkin halutaan tasa-arvoista käyttäytymistä molemmilta parisuhteessa? Oletteko naiset (varsinkin ylipainoiset ja pullukat ja läskit) ajatelleet koskaan sitä mahdollisuutta olevan, että mies harjoittaisi pakolliset penetraationsa teihin syvän inhon ja kauhistuksen vallassa? Eli kaksisuuntaisesti; mies oletettavasti rakastaa sinua ja luonnettasi mutta ajatuksissaan oksentaa pahoinvointiaan. Kenties ihannoi sinua ihmisenä mutta inhoaa objektina. Hänhän osaa peitellä sen ovelasti. Rakastelu kanssasi onkin hänelle vain välttämättömyys, josta selvittyään hän voi taas normaalisti muuten "rakastaa" psyykkistä sinua, kunnes seuraava etova hetki odottaa nurkan takana.
Miehillä näyttää olevan jokin kummallinen tapa roikkua surkeissakin suhteissa. Johtuneeko siitä, että tässä luomakunnan epäsikiöiden (naisen) kansoittamassa maailmassa naiselle on siunaantunut kieroutunut parinvalinta etuoikeus. Miehet ovat niitä, jotka tulevat valituiksi, joko vahingossa tai omien keinojensa edesauttmana. MIes ei TODELLISUUDESSA itse valitse, vaikka hänelle tällainen illuusio olisikin syntynyt. Vrt. keskustelujani naisen yltiöpäisestä kieroudesta ja kaksinaamaisuudesta.
Tällöin parisuhteessa voi joutua roikkumaan väkisin, jos seuraava "valinta" näyttää epätodennäköiseltä ja ihmiselle on juurtunut päähän käsittämätön tarve ylipäänsä olla parisuhteessa.
Tässä persekeskeisessä yhteiskunnassa teidän naisten kannattaisi hävetä. Kuinka voitte vaatia surkeilla antimilla jotain taivaita? Kuinka ylipäänsä voitte toivoa toimivaa parisuhdetta jos olette sen yksipuolinen moottori omine tarpeinenne ja kuvitelminenne? Kuinka voitte kuvitella olevanne rakkauden kohde kun samaan aikaan mies voisi viettää yksin miellyttävää elämää ilman, että tarvitsisi kantaa parisuhteen väkinäistä taakkaa?
Olen vakuuttunut siitä, että monen miehen mielessä kaivelee ajatus siitä, että parisuhde ei ole tavoitetila.

MISOGYNISTI POHTII...
Kirjoittanut: JoJo, 26.5.2003 klo 12.57

Nainen ei merkitse minulle olentona mitään. Kyseinen olento tuntuu yhtä turhalta kuin hirvikärpänen tai rikkaruoho. Molempien olemassaolo tiedetään ja niitä ei näköjään saa kitkettyä kokonaan pois ja niiden olemassaolon vain joutuu hyväksymään. Turhauttavaa.
Nainen on tyhjää muttei ilmaa, sillä ilmaa tarvitsen hengittämiseen ja jaksamiseen hedonistisen elämän ylläpitävänä voimana ja tämän koen tärkeäksi. Paljon tärkeämmäksi kuin kritisoimani sukupuolivinouma.
Olen jättänyt naisenikeen ja keskittynyt luomaan elämysrikasta elämää itselleni ja muille. En tarvitse seurakseni petollista naista, jonka varaan ei uskalla mitään laskea. Jos henkeni olisi vaakakupissa, naisen ja hiuskarvan tasapainottamana, tukeutuisin irvokkuudesta huolimatta hiuskarvaan, mikäli ymmärtänette vertauksen. Nainen ei kykene luomaan ympärilleen luottamuksen piiriä muutoin kun korkeintaan toisen naisen kanssa, koska he "ymmärtävät" toisiaan. Tosin tästä kontekstista syntyy naisten keskinäinen kauna ja vihanpito jota sävyttää ainainen kilpailu ja pyrkimys toisen nujertamiseen. Ihmeellistä ajatella naisen haluavan tasa-arvoa kun hän ei tule toimeen edes lajikumppaniensa parissa.
Nainen käyttää fyysisiä ja psyykkisiä heikkouksiaan keppihevosena, selvitellessään asemaansa jossain yhteisössä ja laajemmmin yhteiskunnassa. Nainan "saa" olla kerran kuussa mahdollisimman epämiellyttävä (lue: piikikäs, riitainen, vittumainen, ailahteleva jne.) Nainen "saa" käsittää asioita väärin, koska hän on nainen. Nainen "saa" olla aina oikeassa, vaikka olisi väärässä, koska hän on nainen... Tämä lista olis loputtoman pitkä ja tuskallinen mutta en halua keskittyä pelkästään siihen, vaan myös laajempiin kokonaisuuksiin naisvihan olemuksesta.
Naista ei voi verrata ylivertaisuudessa mieheen. Puhe "putkiaivoista" on lähinnä naurettava ja haluaisinpa nähdä sen naisen, jonka älyllinen substanssi on kyseisen termin suoltanut maailmaan. Tosiasia on kuitenkin se, että miesten aivot kykenevät pidempiaikaisiin, vaativampiin loogisiin ponnisteluihin ja älylliseen kilvoitteluun kuin naisten. Tässä ei määrä korvaa laatua, vaikka joku naisrodun absurdi edustaja varmaan kohta väittää, että nainen pystyy käsittelemään useampaa asiaa samanaikaisesti. (Väittäisin tämänkin olevan vain kirjoittamattoman harhan, jonka kumoaminen voisi olla yksi miesliikkeen missioista)
Halveksi naista hänen ruumiinsa kautta, vaikka suoritankin viikottaisen penetraation naiseen. Nainen kärsii viheliäisistä kuukautisvaivoista (joiden johdannaistoiminnasta oli äsken puhe). Naisella on vaihdevuodet (vrt. seuraamuksiin tässä).
Nainen on rakastava rakkaudettomuuden lähettiläs. Nainen voi ja saa kokea lämmintä rakkauden antamisen voimaa kun on kyse hänen jälkeläisistään tai vaikka hellyttävistä koiranpennuista (aina ei näillekään). Tällöin hän on pyyteetön mutta mieheen kohdistuva rakkaus voi olla takaisinsaamisen juhlaa jossain muodossa ja valitettavan usein tähän sisältyy taloudellinen aspekti. Luodun, näennäisrakkauden mittarina toimii omaisuus ja aineellinen hyvä tai naisen päämääriä edistävät teot. Naisen mieheensä kohdistama rakkaus on säädeltyä, ei pyyteetöntä ja seurausta naisen kannalta tärkeiden asioiden edistymisestä. Edistyneisyys leimataan tänään hyvin taloudelliseksi ja kovaksi tekijäksi.
Miten nainen voi saada yhteiskunnallisena painolastina noin paljon hyväksyntää? Minulta yksilönä ei ainakaan yhtään. Hän saa minulta objektipisteet, vihapisteet ja säälipisteet mutta ei muuta. Minun puolestani naiset saisivat olla ryysyisiä kerjäläisiä ojien vierustoilla, kunnon kansalaisten sylkykuppeina jos heitä nyt täällä välttämättä pitää sietää.


NAISEN ARVOMAAILMA
Kirjoittanut: JoJo, 24.5.2003 klo 09.43

Naisen osin harhainen arvomaailma on hiljaisesti hyväksytty yhteiskuntamme yhtenä vakiona ja minusta se on väärin, mikäli puhumme tasa-arvoisuudesta myös emotionaalisilla tasoilla ja tasa-arvosta yhteisöllisissä toimissa, asioita edistävänä tekijänä. Nainen on määritellyt oman arvomaailmansa tukipilariksi tasa-arvon sellaisten asioiden suhteen, jotka tukevat hänen editymistään yhteiskunna yhtenä toimijana niin työssä kuin perhe-elämässäkin. Naisen arvomaailman mukaisesti on "hauskaa" ja naisten mielestä keskinäisesti ymmärrettävää, että nainen saa luvallisesti käyttäytyä hölmösti, olipa kyse mistä asiasta tahansa. Koska hänhän on vain nainen. Filosofia käsittelee tätä aihetta mielestäni varsin mielenkiintoisella, vaikkakin kaksijakoisella tavalla. Toisen voin hyväksyä, toista en ja kaikki perustuu kylmän analyyttiseen päättelyyn ja tilannetajun kokemiseen. Niin Kantin kuin Rousseaun mukaan nainen ei voi tavoitella universaalia ymmärrystä, koska hänen arvonsa keskittyvät kauneuteen ja herkkyyteen, toisin kuin mies, jonka järjenkäyttö poissulkee naisen läsnäolon pyrkimyksiä hidastavana tekijänä. Koko länsimainen kulttuurihan perustuu lopulta miesten älyllisiin saavutuksiin ja kuinka moni nainen osaa olla tästä kiitollinen? Hegelin käsityksen puolestaan kiellän täysin, sillä nainen ei voi toimia moraalisena selkärankana yhteiskuntamme kasvatuksessa. Varsinkin nykyaikana kun ajattelemme niitä kaikkia moraalisesti arveluttavia, häpeällisiä ja haureuteen yllyttäviä tekoja, joita naiset viljelee. Naisen mystisissä aivoissa kehittyy käsitys oikeudenmukaisuudesta syiden, ei seurausten suhteen. Nainen esimerkiksi voi tuhlata kaikki rahansa hienoihin vaatteisiin, meikkeihin ja muuhun käsittämättömään turhuuteen vain siksi, että hänen syynsä on itsensä ehostaminen ja esilletuominen miellyttämistarkoituksessa, seurauksen ollessa esim. se, että perheen sovitut tärkeämmät kuluerät jäisi hoitamatta. Naisen syy on yleensä voimakkaampi kuin seuraus, olipa kyseessä mikä asia tahansa. Koita väitellä tästä naisen kanssa, niin tiedät mistä puhun.
Naisen arvomaailman mukaisesti tärkeämpää on keskittyä kauneuden arvojen vaalimiseen, jotka sinänsä eivät edistä yhteiskunnallista toimimista. Tässä kai syy naisen läsnäolon merkitykseen, näyttäytyä kauniina miehensä rinnalla - onhan hän (tämän ajattelun mukaan) miehensä kylkiluusta.
Naisen arvomaailmassa ei kyetä käsittelemään moraalisesti oikeiden ratkaisujen merkitystä. Moraalisuus on heille vain malli ajattelusta, jossa oikeudenmukaisuuden toteutumattomuus olisi se suurin synti, eli jälleen syy ja sen seuraus, jota nainen ei voi käsitellä rationaalisesti. Nainen ei tunne häpeää, eli parisuhteen tehokkainta voiteluainetta, jonka tunnistettuaan molemmat voivat kenties hyväksyä toisensa sellaisina kuin ovat. Vai mitä sanotte tilanteesta, jossa mies on onnistuneesti valloittanut naisen (lue: nainen on hetken herpaantumisen vuoksi päästänyt miehen varjellulle reviirilleen) olemuksellaan mutta jo muutamien viikkojen seurustelun jälkeen nainen alkaa ohjaamaan miehen pukeutumista, asenteita, käyttäytymistä ja puhetapaa. Nainen pyrkii muovaamaan itselleen omien pyrkimystensä hyväksyjän häpeämättä sitä, mitä hän itse mahdollisesti edustaa miehelle.
Naisen arvomaailmalle tyypillistä on vaikeneminen ja kritiikittömyys silloin kun totuus koskettaa omaa elämää. Naisen harhaisuus edustaa hänen oikeaa, naisen totuutta. Sitä ei koeta irrallisena tästä maailmasta, sillä sehän kytkeytyy kaikkeen naisen toimintaan. Tämä siis hänen oman ajattelunsa kautta. Ulkopuoliset voivat suhtautua siihen kriittisesti, jolloin siitä tulee väline hyökätä naisen epäloogisuutta vastaan ja tältä puolustautumaton nainen antaa hyväksynnän hyökkäykselle - syyn. Naiset jotka eivät omaa piirunvertaa omaa loogista päättelykykyä, älyllistä kamppailua asioiden suhteen, vertailukykyä, arvostusta, päämäärätietoisuuta, kovuutta ja kyseenalaistamista, eivät kykene puolustautumaan vaan tyytyvät vähättelemään kritiikinantajan lahjoja ja tietämystä. Hänet poissuljetaan ko. asian käsittelystä, sillä hänhän ei naisen mukaan "tiedä mitään mistään".
Naisen arvomaailma on koottu häikäilemättömistä, pisteliäistä, vihamielisistä ja eripuraa viljelevistä aineksista. Koittakaapa kumota tämä väite, "naiset".

NAINEN NIMIMERKIN TAKANA
Kirjoittanut: JoJo, 23.5.2003 klo 14.56

Yksi mikä noissa naisrodun edustajissa, varsinkin täällä virtuaalimaailmassa, ärsyttää suunnattomasti, on nimimerkit. Sitä kyllä keksitään vaikka minkälaisia nimimerkkejä johtamaan luomakunnan fiksummat edustajat - eli miehet - harhaan. Tässäpä teille muutama esimerkki:

TEENANGEL. Todellisuudessa kyseessä on liki nelikymppinen kärttyisä akka, jolla penskat huutaa vieressä kärttäen uusinta Megaman kumiukkoa. Vaihtoehtoisesti tämä "teinienkeli" voi olla yh joka ei ole onnistunut viimeisen 15v. aikana yhdessäkään parisuhteessa ja on tyytynyt osaansa, haalien vain himosta kirkuvia pikkupoikia hänen sairaiden seksifantasioidensa täyttäjäksi.

SEXY_20. Kyseessä on hyvin varmasti ylipainoinen finninaamanainen, joka hakee deitti-ilmoituksissaankin meneviä, sporttisia, akateemisia, seksikkäitä, romanttisia, luotettavia, extremelajeja harrastavia, varakkaita ja runollisia miehiä. Hänen nimimerkkinsä seksikkyysaste on tasan nolla ja ainoa seikka mikä siinä MAHDOLLISESTI pitä paikkansa on tuo ikä.

Intellektuelli typsy. Tämän nimimerkin takana on peruskoulun jälkeiseltä perushoitajalinjalta niukin naukin läpi päässyt renttujen perässä laukkaava pubirotta. Hänen älykkyytensä rajoittuu siihen, että hän muistaa Matti Nykäsen viimeisimmän levyn kertsit ja mahdollisesti myös Kikan. Mikäli kyseessä on "intellektuelli", niin maksimissaan hän on ammattikorkeasta valmistunut ja olettaa olevansa akateemisen uran käännekohdassa. Molempi parempi...

ULTRABITCH. Kyseessä on maaseudulta kaupunkiin muuttanut kotihiiri, joka ei ole korviaan punastamatta sanonut "pyllyä" pahempaa kirosanaa. Virtuaalimaailmassa hän kuvittelee olevansa kaikkien haluama seksiobjekti mutta kun tosipaikka tulee eteen, niin osoittautuukin telaketjufeministiksi joka syyttää häntä lähestyvää miestä sikamaiseksi retkuksi ja raiskaajaksi.

Olkaapa miehet tarkkoina noiden nimimerkkien suhteen, sillä nainen jos mikä, on niin kiero, että se yrittää kieroudella huijata sinua jo heti ennenkuin tunnetkaan sitä.

ROOLISUORITUKSET
Kirjoittanut: JoJo, 23.5.2003 klo 12.51

Yksi hirvittävimmistä ketkuilun piirteistä naisella on heidän multiroolisuoritukset, joiden avulla viestitään itsestä jotain "hyvää" ilman, että syyllistyttäisiin pyrkyryyteen tai muuhun arveluttavaan.

Sama sukupuolivinouma saattaa mäkättää miehelleen kuin jyrsinkone mutta heti kun puhelin soi, muuttuu ääni heleäksi iloitteluksi, kuin mitään ei olisi tapahtunut. Yleensä tähän liittyy myös äänensävyn ja tempon muutokset. Pahimpia tapauksia on sellaiset jos soitetaan töistä. Naiselle iskee "virkaääni". Puhelun loputtua alkaa akan korvia raastava jankutus jostain epäoleellisesta, sillä samalla pateettisella äänityöskentelyllä, kunnes sen katkaisee kaverin iloinen soitto ja tervetulotoivotus syntymäpäiville. Tällöin puhelimessa on iloista naurunremakkaa (jostain epäoleellisesta) ja myötätuntolässytystä jos naiskaverin mies on ollut kohtuuton, syyllistyessään esim. katsomaan lätkämatsia. Tällöin miestä kritisoidaan ankarasti rakastamattomaksi, vittumaiseksi luuseriksi, jolla ei ole tulevaisuutta naiskaverin parisuhteessa. Puhelu päättyy heleään sopimukseen ja nauruun siitä, koska pitää tulla kaunistautuneena tyttöjen synttäri-iltaan. Nalkutus kotona jatkuu samaan monotoniseen tahtiinsa ja ämmän räpätys katoaa johonkin kaukaisuuteen, kunnes hän huomaa, että jostain kumman syystä miehen kanssa ei saakaan synnytetttyä keskustelua pelkällä jäkätyksellä. Nainen päättää viedä piskinsä pihalle epämääräisen jupinan saattelemana. Pihalla hän tapaa toisen koiraa taluttavan naisen, jonka kanssa voi sitten taas uudella äänensävyllä keskustella "asiallisesti" koiraharrastuksesta, samalla haukkuen miestä, joka on laiska ja inhottava ja vastuuton kun ei edes koiraa käytä kusella.
Nainen palaa "rauhoittuneena" kävelyltä kotiinsa, jossa mies pelkää jo seuraavaa yhteenotto mistälie. Kaikki on hyvin, kunnes ilman halkaisee karmiva naisenääni: "rakennekynteni on lohjennut ja se on sinun syysi"!

Tällaisia herttaisia rooleja tuolla prinsessaksi nimetyllä sukupuolivinoumalla on.

AKTIVISTINAINEN
Kirjoittanut: JoJo, 23.5.2003 klo 10.38

Enpä hullunkurisempaa, huvittavampaa ja samalla etovampaa ilmestystä tiedä kuin naisaktivistit ja yli-innostuneet populistiämmät.

Ajatellaanpa vaikka kettutyttöjä. Nuoria, johdateltavissa olevia, elämässään täysin hakoteillä olevia, kirpparirääsyissä laahustavia lakto-ovo-vegejä, jotka tekevät temppuja, jotka on omaksuttu netin välityksellä brittiläisistä eläinaktivismin äärisivustoilta. Nämä poliittisesti vihreät sirkuspellet eivät voi sulattaa luonnollisestikaan muita ajatuksia kuin oman kierrätysfilosofiansa. Monessakin mielessä heidän aktivisminsa kusee ja on vastoin normaalia loogista päättelyketjua. Nämä aikamme gladiaattorit ovat tulevia järjestötyöntekijöitä ja päihdekonsultteja jahka jatko-opiskelut koittavat. Parisuhde heiltä ei onnistu kuin vastaavia ajatuksia kannattavalta rokkariretkulta tai huumenarkilta.

Opiskelijajärjestöissä aktiivista esittävät naisenkuvatukset, jotka luulevat, että ovat poliittisessa kärkieliitissä ja omaavat valtaa. En hervottomampaa kummajaista tiedä kuin opiskelijoiden ekskursiomatkan kanssa sähläävää "järjestöämmää", jolla on mukamas "narut" hallussa ja homma etenee. Todellisuudessa tällainen otus häärää mielummin bussin kylkeen tulevan banderollin tekstien parissä viikkokausia kuin sen parissa, miten porukalle saataisiin matkaliput tai jotain syötävää. Nämä naisenalut ovat juuri niitä elämänsä pikkunysväreitä ja jakkupuvuissa pyöriviä turhia assareita, jotka nalkuttavat suurinpiirtein kaikesta mutta silti eivät saa mitään aikaan. Ei siis voi olettaa, että he saisivat mahdollisissa parisuhteissaan aikaan muuta kuin vahinkoa.

Sitten on tämä "toimiston ämmät" -ryhmä. Sitä kaunaisuuden, katkeruuden, kaksinaamaisuuden, kierouden ja käärmekielisyyden määrää on vaikea sanoin kuvata, mitä nämä keski-ikää lähestyvät toimiston ämmät kahvihuoneessa edustavat. He ovat juuri niitä leipiintyneitä ja siitä katkeroituneita, vanhalle kuselle haisevia epattoja, jotka järjestävät välikohtauksia suurinpiirtein kaikkialla mihin nyrpistelevän nokkansa työntävät. Työpaikalla nämä pysyvät hädintuskin herran nuhteessa ja ojennuksessa kunhan pomo muistaa pitää yllä sitä pienenpientä mahdollisuutta, että joku näistä eläkeikää odottavista, ylimeikatuista "ikinuorista" sattuisi saamaan jonkin rutiinista poikkeavan työtehtävän. Muulla ajalla nämä kierot pelurit vinoilevat ja polkevat surkeita aviomiehiään kotitehtävien parissa ja puutarhahoidossa.

Muita vastaavia piirteitä omaavia naisolioita löytyy mm. seuraavista paikoista ja piireistä: 4H, Martat, Wiccaporukat, Goottiporukat, Luontaistuotekaupat, Kampaamot, Kirpputorit, Ompeluseurat, Tupperwareporukat, Stockmanin herkkuosasto, WestEndistä, teinibitchryhmät, Lähiöiden leikkipaikat jne.jne. Tämä kuvottava kansanryhmä on pesiytynyt lähes kaikkialle ja siitä tuskin pääsee eroon muutoin kun ruton, kulkutautien tai kansanmurhan kautta.


Seuraava

NAISEN ITSESTÄÄNSELVYYDET
Kirjoittanut: JoJo, 22.5.2003 klo 15.00

Nainen on vienyt kieroilunsa monella tasolla pidemmälle kuin luomakuntamme muut eläjät, eli tässä tapauksessa ihmislajin toiset edustajat, miehet. Nainen on nimittäin luonut perkeleelliset "faktat", joita ei voi kumota, koska nainen on päättänyt näin, että ne ovat yhdet ja ainoat faktat ja muita ei ole, eikä tule.
Luettelen seuraavassa muutaman keskeisen faktan, joille naiset ovat saaneet hiljaisen oikeutuksen, mitä ilmeisesti uhkailun ja painostuksen tuudittamana.

1. Nainen ei tee aloitetta. Nainen on päättänyt, että aloitteentekijä on mies. Tämä on sääntö, jolle ei ole perustetta mutta nainen olettaa, että tämä on pysyvä fakta. Tällöin ei ole mitään merkitystä sillä, miten hankalasti hän viestittää omista tarpeistaan. Mieshän on ajatustenlukija (naisen eräs fakta) ja hänen tulee ymmärtää, kuinka aloitteeseen lähdetään tai ollaan lähtemättä. Aloitteen tekemisellekin on olemassa naisen määrittelemät faktat. Jotkin aloitteet eivät vain sovi, koska nainen on niin itselleen iskostanut. Itseasiassa aloitteen tekemisen ja tekemättäjättämisen suhteen vallitsee dilemma. Molemmat nimittäin on lopulta väärin. Jos teet aloitteen, nainen ajattelee: "mitähän tuokin luuseri tuossa hilluu ja luulee minun huomaavan. ei voisi vähempää kiinnostaa" = pakit. Jos et tee aloitetta, niin ajatukset menee kutakuinkin näin: "Mikä mussa on vikana, mitä toi luulee itsestään kun ei yritä mua? No ei vois vähempää kiinostaakaan." = pakit.

2. Nainen on aina oikeassa. Naiselle ei sovi inttää vastaan vaikka sinulla olisi millaiset faktat lyödä pöytään, mikäli nainen on päättänyt esittää omat faktansa. Näitä naisenfaktoja ei kumota. Jos nainen sanoo, että vesihanan venttiili vuotaa (vaikka hän olisi vain painanut hanan huonosti kiinni), niin se on totuus jota ei muuteta kuin vaihtamalla venttiili, vaikka hana olisikin täysin uusi ja vuotamaton kun sitä oikein käytetään.

3. Tasa-arvo. Tasa-arvo toteutuu vain silloin kun naisen päämäärät ja halut toteutuvat. Muutoin ei kannata puhua tasa-arvosta vaan siitä, että miehet polkevat naisia allensa, eivätkä ota huomioon naisen tarpeita. Ulkomaalaiset miehet ottavat huomioon naisen tarpeet (tämä on eräs naisen kriittisimmistä faktoista). Varsinkin turkkilaiset ja islaminuskoiset ovat naisen suosiossa, sillä naisen fakta on juuri se, että näiden maiden edustajat ovat niitä kaikken ihanimpia suklaasilmiä.

4. Nainen on aina kaunis. Tämä on naisen fakta johon he itsekin suhtautuvat hyvin kriittisesti. Pääosin valitetaan ulkonäöstä ja kulutetaan näennäiseen parantamiseen hirvittäviä summia rahaa ja maailman voimavaroja, tulosten ollessa käytännössä kiinni vain naisen ajatusmaailmasta. Nainen on aina kaunis -fakta. Tai mitäs sanotte tästä: 120 kiloinen, peruskoulun käynyt 35vuotias naisenjärkäle hakee seuranhakupalstalla sporttista, nuorta, lihaksikasta, extremelaje harrastavaa, akateemista, varakasta ja hellänromanttista naisenpalvojaa. Niinpä niin, kauneus on varmaan sen naisen itsensä silmissä.

Tässä muutama hyvin voimakkaasti vaikuttava fakta, joiden kumoamista yrittävä mies on naista sortava, epäinhimillinen luuseri, jolle nainen voi kostoksi tehdä mitä hirmuisempia tekoja, kuten syyttää (tietenkin aiheetta) miestä raiskauksesta tai lapsiinsekaantumisesta. Näillä nainen onnistuu riisumaan miehen maineesta, omaisuudestaan, asemastaan, itsekunnioituksestaan ja yhteiskuntakelpoisuudestaan.

Kannattaako vielä ihmetellä, miksi yhä useampi mies inhoaa naista, tuota sukupuolivinoumaa ja luomakunnan harha-askelta?

PAKOLLA RASKAAKSI!
Kirjoittanut: JoJo, 21.5.2003 klo 12.05

Naisten yksi kivuliaimmista kieroilun ja pelailun muodoista on perheenperustamisvimma ja lapsensaanti. Näiden seikkojen nimissä nainen on valmis tekemään vaikka mitä pahuudentekoja, keinoja kaihtamatta. Olen lukemattomat kerrat kuullut NAISTEN itsensä kertomina joko suoraan tai kauttarantain, että lapsi on saatava, vaikka sitten väkisin. Nainen on kaikessa etovuudessaan valmis kieroudella hankkiutumaan raskaaksi ja laittamaan miehen (joka on siis kieroudella hankittu ja siitä kieroudella erottu) maksumieheksi tälle äpärälapselle. Voiko enää moraalittomampaa tekoa olla olemassa? Tällaista voi odottaa vain naiselta. En lähde tässä sen enempää puimaan vastaavaa tilannetta ulkomaisia miehiä kohtaan, sillä jokainen maailmaa seurannut tietää, mistä siinä on kyse.
Kehottaisinkin näin kesän kynnyksellä kaikkia miehiä avaamaan silmänsä ja varomaan jos liian auliisti parisuhteeseen tyrkyttäytyvä nainen haluaa tehdä sen lahkeita pitkin. Kyseessä on hyvin suurella todennäköisyydellä kieroileva, raskaaksi hakeutuva ja sinulla lystin maksattava nainen.

Parisuhde - Kieroilun kasvualusta
Kirjoittanut: JoJo, 20.5.2003 klo 15.44

Olen ilokseni saanut lukea Spektaakkelin suhteellisen syväluotaavia analyysejä naisen kaksinaamaisuudesta. On hyvä, että nämä kirjoitukset tulevat julki ja toimivat syvempienkin kansanrivien tulkkina. Kaikilla ei näet ole mahdollisuutta tai taipumuksia esittää kohtaamiaan havaintoja ja tunnetiloja yhtä ansioituneesti. Kiitos tästä.
Halusin kuitenkin pitäytyä vielä tovin aiheessa ja ottaa esille sellaisen seikan kuin naisten rakentaman kieroilun, yliarvostetun ja herttaisen parisuhdeilluusin alle. Kristillisessä mielessä naisen kaksinaamaisuus näkyy hänen tapanaan olla samalla hentoinen ja edustaa jotain pyhää, joka on symbolisoituneena parisuhteen muodostamiseen ja äidillisiin reaktioihin mutta samalla tässä sukupuolivinoumassa asuu pahuuden lähde, synnin ilmentymä ja kieroiluun pyrkivä iäisyyden saatossa vääristynyt kaunaisuuden muoto.
Naisen tapa rakentaa parisuhdeill

5

677

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainen

      Vanha juttu.

    • likka

      KALJAMAHAHIRVIÖ
      Kirjoittanut: likka 13.9.2003 klo 18.13

      Jokainen selväpäinen tietää, että mieheksi kutsuttu lajiesiintymä kannattaa kiertää hyvin kaukaa, halutakseen säilyttää inhimillisen elämänsä arvotkohdillaan. Tässä kirjoituksessa aion kuitenkin mennä vielä syvemmälle, eli lajierittelyyn ja tässä ensimmäisessä jaksossa keskitymme kaljamahahirviöön.

      Tuo kuivalla apinakatseella naamaansa elävöittävä kaljamahahirviökamaluus on mieseliöryhmän ehkä vaarallisin edustaja ja juuri näitä yksilöitä kehoitan välttelemään kuin ruttoa.
      Tuossa oliolajissa yhdistyy valtaisa typeryys ja avuttomuus. Tuo yhdistelmä aiheuttaa muille vaaratilanteita elämän eri osa-alueilla. Kaljamahahirviölle tyypillisiä käyttäytymismalleja ovat mm. vittuileminen mitä ihmeellisimmissä tilanteissa niin töissä kuin vapaallakin. Tällä tempulla he saavat uhrinsa tilaan, jossa on helppo iskeä kimppuun. Nyrkin lyöminen pöytään- tilanteissa, joissa tämä valkoinen hirviö ei saa mielihalujaan läpi puhumalla on myös yksi käytösmalleista. Irvokas ihmissuhdepelailu; nämä väkivaltaiset kaljasieppo-junttipäät kuluttavat ihmisiä ympärillään kuin prostituoitu miehiä (prostituoitu on myös näiden saalislistan kärkipäässä (koska tämä saalis on mahdollisimman yksinkertainen ollakseen varovainen)). He nappaavat saaliin ja kun ovat saaneet vampyyrin lailla imettyä näistä kunnian, itsetunnon ja ihmisarvon, he hylkäävät nuo avuttomat ihmisrievut tunteettomasti ja siirtyvät seuraavaan uhriinsa.

      Nämä junttipääidiootit ovat kovia joukkoontumaan ja juomaan viinaa. Viina saa ne avautumaan(omasta mielestään) mikä tarkoittaa puolestaan uusia uhreja. Viinan voimasta näiden "ajatukset" pääsevät valloilleen ja vielä YLETTÖMÄN hirveän tappelun saattelemana. Jokaisen junttipäähirviön pitää päästä kertomaan "viisas" mielipiteensä lähes kaikesta. Tärkeimpiä tutkimuskohteita noille huonon itsetunnon omaaville kaljasiepoille on autot, pornolehdet, naiset, junttikuteet(esim.verkkarit ja tuulipuku), viina ja kännääminen. Aiheita joita nämä yksilöt välttävät ovat; työ, koulutus, ura, älykkyys, politiikka, yhteiskunta, vaikuttaminen jne.

      MUHAHAAAA.......:D Siitäs saitte senkin apinanaama kaljasiepot.....

    • Mimmi

      ..tekisi yhteiskunnalle suuren palveluksen, jos vetäisi itsensä jojoon roikkumaan =)

    • jopapapapap

      Mielestäni olet melkeinpä täysin oikeassa enkä ole kenenkään nähnyt kirjoittavan noin paljon asiaa ämmistä. En ole eläessäni törmännyt yhteenkään luotettavaan/mukavaan/rehelliseen/epäitsekkääseen naiseen. Saanko käyttää sivullani linkkiä tekstiisi tai kopioida tekstiäsi omiin tarkoituksiin?

    • Niinhän sitä luulisi..

      Et olekkaan tavannut meitä ihania ja fiksuja naisia, koska me elämme jo TASA-ARVOISESSA ja onnellisessa parisuhteessa ;) Ikipissikset on erikseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      141
      10346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2954
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      205
      2794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1596
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe