Nato hyvä on itsestäänselvyys

Suomi on länsimaa

Ei ole olemassa mitään syytä olla Naton ulkopuolella. Natossa on kaikki hyvää. Hyvä Nato. Suomi on Länsi.

Tutkimuksen mukaan on osoitettu selvästi ja saatu aikaisempia hyviä kokemuksia, ettei venäläisen väestön kanssa tule olemaan mitään pysyvää ongelmaa, mutta jatkossakin vain kuuluminen Länsiperheeseen (aivan erityisesti Natoon) mahdollistaa voimaperäisen torjunnan todennäköistä rikollista hyökkäystä ja barbaarien kiukuttelua vastaan.

Suomen kansalaisuuden voi saada vain, jos osoittaa meille pitkäaikaisen hyvän käytöksen ja halun toimia raittiina ja työhaluisena. Pitää opetella suomenkieli voidakseen äänestää vapaissa vaaleissa Karjalassa.

Mikäli jatkaa Karjalan tärvelemistä ja vastustaa länsimielistä vapaudenkaipuuta saa jäädä ilman oikeuksia ja leimataan venäläiseen "se kuuluuu kulttuuriin" kuuluvaksi ja saa matkalipun Moskovaan, jossa hyväntahtoinen venäläinen auttaa Natomaita Moskovan jälleenrakentamisessa yhdessä esim. amerikkalaisten ja ranskalaisten kanssa.

Työ tekee vapaaksi myös saksalaisessa autotehtaassa, joka maksaa parempaa palkkaa, kuin juopottelu tai lasten keräily miilisille.

Opposition silmitön vaino ja vain putin-jugend kokoontuminen hassua. Ammattiliitot tulevat vasta pitkän ajan jälkeen. Ystävämaan syntyminen kestää kauan, putinisti on Naton vastainen.

Venäläiset vähenevät, mutta niin tekee öljykin. Propaganda ja sumutus lisääntyy. Lyhytnäköinen Putin ehtii kuitenkin vielä lähettää Natoon lisää maakaasua jos putki vähän aikaa toimii.

Mellakkapolisiit saksalaisessa varustuksessa takaavat Natomaiden turvallisuuden vielä vuosia Moskovassa.

Todellinen puolustuksellinen voima meillä löytyy täällä yhteensopivana Natossa. Kestää vielä tovin ennenkuin venäläinen "vain rahanpesua" loppuu.

Avustusrahatkin on "pöllitty", mutta myös Nato saa ja on saanut koko ajan jalansijaa. Satelliitit pitävät silmällä venäläistä julmuutta, mikään ei yllätä länttä. Olemme aina valmiina. Kun taipuivat jo päät suomettuneiden me länsimieliset uskoimme yhä Natoon.

Tilanne on hallinnassa ja meitä natotetaan kohti osoitettua päämääräänsä. Tähän tarvitaan länsimaisia helikoptereita ja paljon filmiä, paraatikin on taas ennennäkemättömän upea spektaakkeli, joka ikuistetaan jälkipolville.

Luonnollista siis pitää voitonparaati myös Viipurissa. Rauhanomainen hajoaminen on tärkeää, mutta yksikään maa ei saa jäädä pitämään putinismia pystyssä.

Venäjä on kehitysmaa, jota kukaan ei omista tai aina valehtelee. Nato on itsestäänselvyys ja kestää kauan ennenkuin vähenevät venäläiset on opetettu hoitamaan ympäristöä itse. Natomaat ovat puhdistaneet kiinalaisten ja japanilaisten kanssa yhdessä elinkelvottoman ympäristön kokonaan.

Rauhanomaisella ja humanitääristä apua tuovalla Natolla on tärkeä rooli pysyvän maailmanrauhan luomiseksi. Oikeudenmukaisen ja kestävän perustavan länsimaisen kulttuurin säilymiselle luovat länsimaat, jotka vastaanottavat alati venäläisiä pakolaisia lisää. Tärkeintä on luoda kuitenkin työpaikkoja venäläisille lisää esim. Moskovaan. On itsestäänselvää olla Natomaa.    

9

164

Vastaukset

 • Pöljän koulun priimus Pölhö Kustaa päräytti täyden sonta kuorman taas tänne.

  • Kyllä seinä tulee "niille" vastaan, vaikka venäläisten petos ihmiskuntaa kohtaan on jo paljastettu. Lopullinen ratkaisu tähän tautiin "putinismi" on lähellä.


  • Kommunismi kirjoitti:

   Kyllä seinä tulee "niille" vastaan, vaikka venäläisten petos ihmiskuntaa kohtaan on jo paljastettu. Lopullinen ratkaisu tähän tautiin "putinismi" on lähellä.

   koskaan ollut kommunismia ainoastaan vasemisto digtatuuria,jonka ainoa tarkoitus oli väänttää maailma heidän malliin.Sama on nykyään usa:ssa oikeisto digtaturia jonka ainoa tarkoitus oli väänttää maailma heidän malliin.Oikea kommunismi ja demokratia ei tarvitse sellaisia poliisi voimia kuin venäjällä ja usa:lla on.Niin kauan kuin ihminen hoitaa asioita niin oikeaa kommunismia ei ole eikä tule sen takia demokrtia on ainoa kunnollinen ase klobalisaatiota ja usa:a vastaan ja nato on usan edun valvoja.


 • Länsi kustantantaa yhdessä kommunismin raunioiden rakentamisen barbariaan. Tähän puhdistukseen ja ympäristöasioiden viemiseen saamme käyttöömme öljyrahoja, joilla vapaat maat rakentavat itselleen tehtaita esim. Moskovaan. Kaikki on pilatussa kaupan. Miliisi on vain yksi mafia. Kauhistus on täynnä mafioita ja Putinilla on uutisvälitys. NL:n salaisen julman salamurhaajan KGB:n agentti elää entisessä NL:ssa odottaen köyttä. Me olemme ylivoimaisia täällä kotona Natossa.

  Mr. Putin ja hänen salaseuransa (KGB:n perilliset)FSB - Putinin hävyttömyydellä ei ole mitään rajoja. Kaikki omistajat on tapettu ja asunnot varastettu monta kertaa. Mitään vaaleja ei ollut. Teatteriin kuuluu esim. protesti ja ovensuukysely.

  Orkesteri soittaa ja turistit ohjataan Natomaiden puhdistamiin paikkoihin, kaikki on petosta.

  Jälleenrakentamisen kustantaa koko länsi yhdessä, työllistämällä samalla venäläiset julmuudessa esim. saksalaisissa autotehtaissa. Venäläinen pesee rahaa ja valehtelee. Meillä on kaikki osaaminen ja saksalaisella nerokkuudella vapauden kaipuuseen vastataan esim. rekkajonoilla. (humanitäärinen apu vapaudenkaipuuseen).

 • Voisiko pysäyttää rekkajonot, kun se aika tulee. Kohti osoitettua päämäärää. Sinne ei ole viety mitään korvaamatonta. Maailman pitää päästä irti venäläisestä julmuudesta. Se on hirveän tärkeää.

 • Ja se on U.S.A maailman suurin uhka maailman turvallisuudelle ja maailman suurin terroristien aseistaja ja suurin terrori valtio ja nato on usa:n edun valvonta järjestö. Eiköhän siinä ole tarpeeksi syytä jo.En ole natolainen nyt enkä koskaan.

  • on hyvä juttu, kun et kannata natoa.ei sinun tarvikkaan. sinun perusteluthan on aivan hanurista. olet varmaan ulkoa opetellut tuon värssyn???


  • älykäs kirjoitti:

   on hyvä juttu, kun et kannata natoa.ei sinun tarvikkaan. sinun perusteluthan on aivan hanurista. olet varmaan ulkoa opetellut tuon värssyn???

   Miks pitäisi ottaa osaa sellaiseen mikä on yhtä paha kuin se mitä pelkää kun kummassakaan ei ole vapauksia ainoastaan päättävien ihmisten mielipide ja eri mieltä oleva on rikollinen. U.S.A on yhtä suljettu,valvottu ja kotroloitu poliisi valtio kuin venäjä ja nato on vain U.S,A:n edun valvonta elin.


  • älykäs kirjoitti:

   on hyvä juttu, kun et kannata natoa.ei sinun tarvikkaan. sinun perusteluthan on aivan hanurista. olet varmaan ulkoa opetellut tuon värssyn???

   tai katsonut uutisia nato sotii taistelee USA:n puolesta/rinnalla ja ajaa usa:n maailman valtaa luonnonvarojen hallintaan. Vapaus perustelukaan ei oikein sytytä kun cia:lla on salaisia vankiloita ja miten usa pidättää mielivaltaisesti ihmisiä maailmalla uskonnolisin perustein(muslimi on terroristi) ja poliittisin perustein (vasemmisto on rikollisia estää rikkaiden rikastumisen ja köyhien köyhtymisen???).En koskaan tule palvelemaan natoa/nato maata en edes ole natomaan reservissä koskaan(kieltäydyn ase/siviili palvelusta).


SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.