Peniksen kasvattaminen kotikonstein.

jelqaaja

En olisi ikinä kuunaan uskonut,että tämä jelq tekniikka voi toimia, mutta kyllä vaan toimii =) Olen harjoittanut tätä jelking tekniikkaa nyt kuukauden,ja paksuutta/pituutta on tullut seuraavasti. Pituutta 1,0cm, ja paksuutta 0,4cm. Häveliäisyys syistä johtuen en paljasta alkuperäisiä mittoja =) Ottakaa selvää netistä esim. www.thundersplace.org. Mutta varokaa rasittamasta penistä liikaa,tai impotenssi? odottaa,mutta onko tällä kellään kokemusta jelq tekniikasta?

14

16726

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suomestakimmo

      Kyllä toimii peniksen kasvatus näillä ohjeilla. Mutta pitää olla kärsivällinen. Vuodessa tulee hyvää kehitystä...

      • Sissijuusto.

        Oma penikseni oli ennen 19cm mutta tuolla tekniikalla ja kuukauden jälkeen penikseni on nyt 28cm!


    • hyväsuomenkansa

      Kyllä huomaa, että ollaan jossain takapajulassa, kun joku yrittää keskustella jostain vaikka tämä "jelqaaja" niin heti tulee idioottimaisia kommentteja,ja tämä ei koske vaan tätä viestiketjua,vaan yleisestikkin koko tätä palstaa. ei muualla euroopassa,tai nyt vaikka tuolla thundersplace.com:ssa harrasteta tätä lapsellista lässytystä 22cm jättimeloista joita tällä palstalla tuntuu olevan joka toisella...Ehkä tuon jelqaajan jutussa on hivenen totuutta, mutta silti en sitä ala harrastamaan,vaan tämä oma euromela riittää =) Hyvää kesää (Mikä kesä) ?

    • 3cm...

      Tällä jelq tekniikalla penikseni kasvoi 3cm 10kk Mutta se vaati kovaa päivittäistä työtä. no 5pvä/vko a´30min Lepopituus kasvoi mahtavasti,ja on kiva tepastella nykyään uimahalleissa, kun on niin pitkä penis myös löysänä. Sen lepopituuden saa pitkäksi n.3vk harjoittelulla, ja harjoitukset pitää aloittaa varovasti eka viikolla 10min riittää,tokalla 20min,ja sitten siitä eteenpäin 30min. Liukastetta käyttäen,ja penis saa olla korkeintaan 40-50 täydestä seisokista. Tässä pitää olla kärsivällinen, ja ei pidä alkuun pelätä sitä tunnetta että ei seiso (se menee ohi) kun harjoittelu jatkuu. Tietty voin puhua vaan omasta kehosta/peniksestä,ja minulla veri kiertää hyvin siellä,kun harrastan liikuntaa,niin en voi mennä takuuseen,jos ei harrasta liikuntaa. Jos haluat isomman peniksen,niin www.thundersplace.com neuvoo miten se tehdään "omin käsin" nim: kokemuksella/tyytyväinen jarppa suomesta.

      • tuo1

        totta, että penistään vois kasvattaa lypsämällä ?


    • +1,8cm

      1,8 cm sain lisää pituutta 4kuukaudessa, ja en "treenannut" edes niin paljoa kuin olisi pitänyt...

    • epäilevätoomas

      Onko tuo jelq tekniikka turvallinen ? Vähän epäilyttää hmmm...Mutta seurattuani tuota jenkki sivustoa mikä on asialle omistautunut,niin mielenkiintoni on herännyt tähän jelq tekniikkaan. Lisäpituus katos pojat on aina nannaa myös näin europeniksen omistajalle...

      • jelqFrom

        Täällä Usa:n maalla jelqing on jo vanha juttu, ja suomeen näemmä vasta rantautumassa ? Jelqing on/ei turvallista se riippuu peniksen kunnosta/verenkierrosta. Ei nyt ainakaan kannata alkaa jelqata ihan simona, tai seuraukset ovat ikäviä. Ottakaa selvää www.thundersplace.com Jos asia kiinnostaa, ja siitä se lähtee.


    • mees pohjoolasta

      ei hän ny toki tämmöönen voi toimia ??? höpön höpön ???

    • +3cm

      Vuodessa, mutta tämä edellyttää sitkeätä treeniä. Penis siis ikäänkuin venyy, ja saa sitä kautta lisää verta = Isompi penis.

    • Anonyymi

      Mites toimii kun ei oikee oo opetellu enkkua ku olin perus koulussa niin näin 20.v ei osaa lukea enkkua

    • Anonyymi

      Jelq:stä ei mulla oo omakohtaista kokemusta. Joskus yrittänyt, mutta herkästi erektion saavana se piti lopettaa. Ilmeisesti se kyllä antaa haluttuja tuloksia niille jotka sitä pystyvät turvallisesti tekemään.

      Onneksi on muitakin tekniikoita, mm peniksen mekaaninen vetäminen/venytys. Tähän ehdottomasti paras vaihtoehto on vakuumiroikotin tai vakuumivenyttäjä. Itse käytin aluksi hirttosilmukkaa painojen roikottamiseen mutta kun painoja alkoi tulla lisää nii se kävi sietämättömäksi. Mukavuus oli hyvin kaukana siitä touhusta. Eikä se muutenkaan ole tervettä katkaista terskasta verenkiertoa vaikka sessiot täytyykin tauottaa. Hirttosilmukka ottaa kipeää.

      Vakuumiroikotin (itsellä käytössä, halvalla tilasin kiinaata) on helvetin hyvä. Sen käyttö on mukavaa eikä painojen lisääminen tuota tuskaa. Pyrin roikottamaan joka päivä mutta valitettavasti se ei onnistu elämäntilanteen takia. Aina kun mahdollista käytän roikotinta myös pitkin päivää vaatteiden alla esim töissä. Painojen sijaan venyttämisen hoitaa elastinen remmi joka kiristetään tarralla erilliseen vyöhön kiinni. Antaa kevyttä venytystä pitkin päivää ja esim roikotussession jälkeen estää vehkeen takaisin vetäytymisen (turtling). Penis pysyy kevyessä vedossa ja ajan kanssa alkaa parantua siihen uuteen mittaansa. All day stretching on itse asiassa todella tärkeä osa rutiinia, ellei jopa tärkein.

      Sitte kolmas vehkeen kasvatus metodi jota käytän: vakuumipumppu. Se on mun ehdoton suosikki. Ensinnäki tuloksen (eli kasvun) näkee heti pumpussa on mitta mistä pystyy seuraamaan edistymistä. Itse aloitin pumppailut satunaisen roikottelun muutama kk sitten ja pääsin merkkien 15-16cm väliin. Nyt olen ohittanut 17cm merkin ja hätyyttelen 18cm rajapyykkiä :D ja siis onhan se nyt ihan helvetin mahtavaa ku kulli turpoaa jumalauta silmien edessä norsun kärsäksi... että vaikka olisitkin skeptinen pidentämisen suhteen niin ihan vaan oman itsetunnon ja voittajafiiliksen takiaki kannattaa pumppu hankkia jo pelkästään. Pumppu kyllä tukee pituuskasvua muiden harjotteiden ohessa mutta kyllä se selkeästi on ympärysmittaan eniten vaikuttava.

      Menkää ja kehittäkää itseänne. Ajelkaa karvat ja laihduttakaa, niillä myöskin saa varteen kaivattua pituutta :)

    • Anonyymi

      Oletko koittanut puna/valko- sipulia?

      -FantasyOfAllium

    • Anonyymi

      Mä jelkkasin vuoden putkeen ja nyt eukko hakee eväät kaupasta ku en ilkee mennä ton pötkylän kanssa julkisille paikoille. Menetin kokonaan elämän ilon ja samalla työpaikan. Kaamee mela vaan roikkuu.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe