Tallomiseen vinkkejä pyytää

nainen 40

Jos on miehiä paikalla jotka tykkäävät tallomisesta niin laittaisitteko vinkkejä.

Tiedän että mieheni tykkää, ja haluaisin kokeilla jotain uutta. Olisi mukava yllättää hänet :)

52

7701

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tallottava

      Kokeiles pitää miestäsi ensin vaikka jalkatukena. Itse tykkään esimerkiksi maata vaimon korkokenkien alla, kun se istuu tuolissa ja juoruaa puhelimessa. Jos laitat piikkikorot jalkaan, miehesi tuntee taatusti voimasi vaikka vain käytät häntä tuolin edessä jalkatukena. Puolikin tuntia tätä lajia kesyttää karjun kun karjun ja jättää jäljet rintakehään... Piikkikoroilla ei ainakaan aluksi pidä missään nimessä nousta seisomaan toisen päälle, mutta tuolin edessä toista voi mainiosti makuuttaa jopa piikkarit jalassa. Siinä tarjoutuu mainiosti tilaisuus vaikka nuolettaa pölyiset kengänpohjat samalla kun itse nauttii kaikessa rauhassa kuohuviiniä ja mansikoita. Kun kehitytte pidemmälle opit tietämään mistä miehesi eniten pitää. Paksummilla koroilla uskaltaa seistä huolettomammin toisen päällä, mutta silti on aina varottava ettei esimerkiksi astu korolla suoraan kylkiluiden tai rintalastan alaosan päälle. Ensimmäisten tallomisten aikana miehen on hyvä suojata rintakehä vaikka paksulla pyyhkeellä, niin voit seisoskella vähän huolettomammin. Ihanalta tuntuu myös, jos nainen seisoo päällä niin, että toinen korkkari painaa rintakehää ja toisen korkkarin pohja on kasvoilla. Kerran olimme menossa hienoon ravintolaan syömään ja huulissani tuntui koko illan ihana kirvely, koska vaimoni tallasi metallikorkoisen piikkarinsa pohjalla niiden päälle juuri ennen syömään lähtöä. Nam, mikä alkuruoka minulle ja vakuutan, että vaimo sai hyvän jälkiruoan...

    • ensin

      Kokeile vaikka tuota " footstool " eli jalkatukea vaikka ilman kenkiä esim sukkahousut jalassa. Hieroskelet ukon naamaa jne.
      Voit sitten siirtyä vaikka kenkiin ja seisoskeluun.

    • neuvoja, kiitos.

      Kiitos teille molemmille, ihan mukava kun joku sanoo miten asia on. Minusta kun tuntuu että mieheni on tästä aika vaikea puhua, reagoi kyllä sitten ihan innostuneesti jos kokeilen jotain. Tuli vain mieleeni että onko jotain muuta paikkaa joka oikeasti tekee oikein kipeää jos astuu päälle (lukuunottamatta tuota rintakehän alakohtaa)?

      Entä hoidatteko te naistanne siinä samalla vai onko se nautinto parempi jos saa vaan olla siinä? (toki täähän on yksilöllistä)

      • tallottava

        Sanoisin, että paikkaan kun paikkaan sattuu tallottaessa, mutta ehkä tuo rintakehän ja tietysti kaulan alue on hyvinkin vaarallinen alue. Se, että tallominen tuottaa kipua on osa sitä juttua, mutta pysyviä vammoja siitä ei tietysti pitäisi syntyä... Oma alueensa on sitten sormien päällä seisominen. Se vasta voikin olla ihanan kivuliasta ja uskoisin miehesi siitäkin pitävän. Parempi aloittaa siinäkin varovasti eli ensin tolppakorot ja miehen käsi ehdottomasti aluksi kämmenpuoli ylöspäin lattialla. Sormia tallottaessa miehellä on myös hieman parempi mahdollisuus samanaikaisesti huomioida sinua esimerkiksi nilkkoja suutelemalla ja nuolemalla. Jos järjestät miehesi korkojen alle, sinulla on täysi oikeus odottaa mieheltä mieleistäsi vastapalvelusta... Jos talloessa tulee jälkiä, on mies niistä todennäköisesti salaa ylpeä. Alkutalvesta vaimoni korot tekivät rintakehääni melkoiset raapaleet, joita sain selitellä saunassa tutuille. Tuntui kivan pervolta keksiä ihan perättömiä syitä tapahtumalle kun ei ihan totuutta viittiny sanoa... Jos miehesi ei suostu mielihaluistaan puhumaan, on sinun tietysti vaikeaa arvata mitä tarkkaanottaen sais olla.


      • kipua ei mielellään

        voi aiheuttaa genitaali alueen tallaaminen, noin niin kuin aloittelijalla. Osittain se kivun tunteminen liitty asiaan, tietyyn rajaan asti.
        Jos hoitamisella tarkoitat suuseksin antamista, se voi olla hieman vaikeaa sieltä lattialta jalkojen alla maaten ;))
        Muuten kyllä. Jalkojen hieronta ym. kuuluvat toki kuningattaren saamiin palveluihin. Voit varmasti määrätä sen ukon sieltä lattialta tekemään mitä vaan, jos hän on saanut osansa.


      • Trampled_too

        Miten sait tietää, että miehesi pitää tallonnasta, jos hän ei siitä puhu ?


      • jorkki99

        Kyllä rajat löytyy! Nyt saat neuvoja! ...Kylkiluiden päälle piikkikoroilla, varsinkaan naisen koko painolla ei tosiaan kiihota, siitä tuskin nauttisi, kun pelko on takana, että, mitä, jos kylkiluu katkeasikin, ei todellakaan ihanaa.... Sitten toinen, jos nainen astuu korollaan "hepinnupin" päälle, niin se on varmasti niin kivulias juttu (en ole pyytänyt keneltäkään, enkä kokenut), sitäkään tuskin kukaan haluaa, sellainenkaan ei ole tervettä.... Hyvä pelisääntö on, että etukäteen sovitaan, että hyvä "merkki" naiselle, on, vatsan päällä piikkikoroissa kävelleessä, että jätkä vapailla käsillään "silittää" tytön nilkkaa ylöspäin silloin, kun tuntee, että nyt sattuu! ....vastaavasti alaspäin silittäessä antaa luvan, että saa antaa korolleen enemmän painoaan.... Nämä on ihania juttuja, kun pelisäännöt on selvänä.....


      • Anonyymi

        Oma naiseni on tansinu kaluni päällä tuntikausia kauniilla saapaillaan se on kivas


    • nnnnokia

      parhaiten harjoittelet lenkkareilla tai varmasti seksikkäät ovat kumisaappaat,niilä tallomalla mies kokee alistumisen,sotke ja nuoleta,toimii varmasti.itsekkin tunnet ylemmyyden tunnetta kun kumisaappaissa sisällä astelet niin aivan käyttösaappaissa ja käytön jälkeisinä,rohkeasti vaan.onnistuneessa seksi nautinnossa ei katsota paikkaa,joten olohuoneessa saapastelu sallittua,keittiöstä puhumattakaan.antaa palaa.

      • 88.n

        minä hoidan nää tallomis jutut juuri edellisen ohjeen mukaan,mutta jalassani on ratsastussaappaat on se vaan niin mahtava tunne kun kotiin tullessa jätän saappaat jalkaan,kuljen sisällä ja jossain vaiheessa mies asettuu saappaitteni alle jalkatueksi,syön,juon teen mitä huvittaa ja jossain vaiheessa nousen ylös ja tallon miestä mielin määrin myös nuoletan millä tuulella olenkin.ottakaa oppia


      • Jalkatuoli
        88.n kirjoitti:

        minä hoidan nää tallomis jutut juuri edellisen ohjeen mukaan,mutta jalassani on ratsastussaappaat on se vaan niin mahtava tunne kun kotiin tullessa jätän saappaat jalkaan,kuljen sisällä ja jossain vaiheessa mies asettuu saappaitteni alle jalkatueksi,syön,juon teen mitä huvittaa ja jossain vaiheessa nousen ylös ja tallon miestä mielin määrin myös nuoletan millä tuulella olenkin.ottakaa oppia

        Todella hienoa että osaat ottaa ilon irti miehesi mielihaluista. Joillekkin se vaan on niin vaikeaa heittäytyä vapaalle tuolla tavoin.

        Aloitteleville vinkiksi että kannattaa varmaan aloittaa niillä korkkareilla mistä miehesi eniten tykkää. Kylkiluut saa sitten helposti napsumaan täydelläpainolla, joten kannattaa olla varuillaan. Baarijakkara on todella kätevä. Vatsanpäällä on varmaan turvallisinta seistä. Muualle voi sitten kokeilla että mitä se mies kestää. Aloittakaa siis rauhallisesti ja ottaa toisella kertaa sitten lisää kun tietää mistä se mies tykkää. Naisten kannattaa ehdottomasti tehdä olonsa mukavaksi ja nauttia miehen valloittamisesta, eikä ottaa leikkiä niin rankasti. Mieluummin sitten lopettaa kun ei enään jaksa niin seuraavalla kerralla on helpompi lähteä leikkiin mukaan eikä tule vuosien taukoja.
        Miehen voi myös laittaa valkkaamaan ja vaikkapa vaihtelemaan kenkiä ja sukkistallontaakin kannattaa ehdotella. Seksikäs pukeutuminen sopii tilanteeseen, mutta ei ole tietenkään aina pakollista.
        Tallontaa voi myös kokeilla niin että nainen on selällään ja mies painautuu korkoja vasten polviltaan naisen edessä. Nyt mies voi säätää voimaa ja nainen voi tallata miestä melko tehokkaasti. Tässä oppii hyvin mistä mies tykkää. Toki kannattaa myös kysellä että mitä muuta hän haluaisi kokeilla. Miestä ei varmasti haittaa vaikka hyväilisit itseäsi tätä puuhaillessa jos siltä tuntuu. Ja herrasmies ei tietenkään voi kieltäytyä cunninlinguksen harrastamisesta tämän jälkeen, eli siis vastapalveluksen kaunis pyytäminen on melko suotavaa. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo!

        Pienenä vinkkinä naisille jotka ovat päässet edellämainittuun asemaan: Pue päälle seksikkäin asusi kenkineen, meikkeineen ja koruineen. Ota vaikkapa pikku raippa ja asetu sohvalle mukavaan asentoon. Kun miehesi äkkää tilanteen, voit luultavasti teettää hänellä kotitaloushommia melkein mielesi mukaan. Jos palkitset häntä hommien välissä ruhtinaallisesti esim. korkkareiden nuolettamisella, suuseksillä, kenkäkaapin järjestämisellä, pikku ruoskinnalla, tallonnalla tai muulla herran lempipuuhalla, hän varmasti lähtee leikkiin mukaan ensikerrallakin. Älä kuitenkaan tee tätä joka siivouspäivä ja aloita rauhallisesti. Ja jos tämä toimii, voit olla varma että olet kaunis, ihana ja miehesi palvoo sinua! Rakastelu tämän jälkeen on takuulla myös palkitsevaa. Ei tosin kannata uuvuttaa uroota kotihommilla täysin.
        Niin ja varoituksena: monilla miehillä saattaa tulla ns. blueballs jos penis seisoo tuntitolkulla. Pallit tulee todella kipeiksi ja hommaan ei auta oikein muu kuin runkkaaminen. Jos tilanne äityy liian pitkälle niin lepo on melkein ainoa apu. Ei kannata siis seisotuttaa miesparkaa liian pitkään ;)

        Nauttikaa leikeistä ja kosketelkaa toisianne


      • highheelsforever
        Jalkatuoli kirjoitti:

        Todella hienoa että osaat ottaa ilon irti miehesi mielihaluista. Joillekkin se vaan on niin vaikeaa heittäytyä vapaalle tuolla tavoin.

        Aloitteleville vinkiksi että kannattaa varmaan aloittaa niillä korkkareilla mistä miehesi eniten tykkää. Kylkiluut saa sitten helposti napsumaan täydelläpainolla, joten kannattaa olla varuillaan. Baarijakkara on todella kätevä. Vatsanpäällä on varmaan turvallisinta seistä. Muualle voi sitten kokeilla että mitä se mies kestää. Aloittakaa siis rauhallisesti ja ottaa toisella kertaa sitten lisää kun tietää mistä se mies tykkää. Naisten kannattaa ehdottomasti tehdä olonsa mukavaksi ja nauttia miehen valloittamisesta, eikä ottaa leikkiä niin rankasti. Mieluummin sitten lopettaa kun ei enään jaksa niin seuraavalla kerralla on helpompi lähteä leikkiin mukaan eikä tule vuosien taukoja.
        Miehen voi myös laittaa valkkaamaan ja vaikkapa vaihtelemaan kenkiä ja sukkistallontaakin kannattaa ehdotella. Seksikäs pukeutuminen sopii tilanteeseen, mutta ei ole tietenkään aina pakollista.
        Tallontaa voi myös kokeilla niin että nainen on selällään ja mies painautuu korkoja vasten polviltaan naisen edessä. Nyt mies voi säätää voimaa ja nainen voi tallata miestä melko tehokkaasti. Tässä oppii hyvin mistä mies tykkää. Toki kannattaa myös kysellä että mitä muuta hän haluaisi kokeilla. Miestä ei varmasti haittaa vaikka hyväilisit itseäsi tätä puuhaillessa jos siltä tuntuu. Ja herrasmies ei tietenkään voi kieltäytyä cunninlinguksen harrastamisesta tämän jälkeen, eli siis vastapalveluksen kaunis pyytäminen on melko suotavaa. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo!

        Pienenä vinkkinä naisille jotka ovat päässet edellämainittuun asemaan: Pue päälle seksikkäin asusi kenkineen, meikkeineen ja koruineen. Ota vaikkapa pikku raippa ja asetu sohvalle mukavaan asentoon. Kun miehesi äkkää tilanteen, voit luultavasti teettää hänellä kotitaloushommia melkein mielesi mukaan. Jos palkitset häntä hommien välissä ruhtinaallisesti esim. korkkareiden nuolettamisella, suuseksillä, kenkäkaapin järjestämisellä, pikku ruoskinnalla, tallonnalla tai muulla herran lempipuuhalla, hän varmasti lähtee leikkiin mukaan ensikerrallakin. Älä kuitenkaan tee tätä joka siivouspäivä ja aloita rauhallisesti. Ja jos tämä toimii, voit olla varma että olet kaunis, ihana ja miehesi palvoo sinua! Rakastelu tämän jälkeen on takuulla myös palkitsevaa. Ei tosin kannata uuvuttaa uroota kotihommilla täysin.
        Niin ja varoituksena: monilla miehillä saattaa tulla ns. blueballs jos penis seisoo tuntitolkulla. Pallit tulee todella kipeiksi ja hommaan ei auta oikein muu kuin runkkaaminen. Jos tilanne äityy liian pitkälle niin lepo on melkein ainoa apu. Ei kannata siis seisotuttaa miesparkaa liian pitkään ;)

        Nauttikaa leikeistä ja kosketelkaa toisianne

        Minusta sinun tulisi valita korkkarit, jotka ovat merkittävästi sirommat, korkeammat tai aistillisemmat kuin normaalisti käytät. 5 tai 6 tuuman korkoja (eli 12,5 - 15 cm) ei voine käyttää kuin "mausteena".

        Jotta voi saada täytyy myös antaa. Voit pyytää mistä olemaan kontillasi edessäsi peffa sinuunpäin ja "jalkarahi" session jälkeen voit "painaa kevyesti" korolla miestäsi kivesten ja anuksen välisellä alueella. Siellä olevat hermot ovat varsin tuntoherkkiä.


      • yxssxx
        highheelsforever kirjoitti:

        Minusta sinun tulisi valita korkkarit, jotka ovat merkittävästi sirommat, korkeammat tai aistillisemmat kuin normaalisti käytät. 5 tai 6 tuuman korkoja (eli 12,5 - 15 cm) ei voine käyttää kuin "mausteena".

        Jotta voi saada täytyy myös antaa. Voit pyytää mistä olemaan kontillasi edessäsi peffa sinuunpäin ja "jalkarahi" session jälkeen voit "painaa kevyesti" korolla miestäsi kivesten ja anuksen välisellä alueella. Siellä olevat hermot ovat varsin tuntoherkkiä.

        sovimme miesystäväni kanssa kun loma alkaa että valitsen joka päiväiseen käyttööni lähes 10cm korkokengät,siis todellakin käyttöjalkineiksi paikasta riippumatta niin sisällä kuin ulkona,no onhan niitä ollut niin arkisia tilanteita että olen piilottanut kenkäni farkkujen puntteihin tai kävellyt upottavalla nurmikolla mutta käyttänyt olen.sitten vielä kun meillä on lakatut puulattiat niin jatkuvassa käytössä ei voi estää korkojen jälkiä,,mutta muuten on ollut kiihkeää aikaa.muut leikit arvaattekin.lomalla ei olla panostettu kuin kenkiin,ainakaan siivouksen suhteen.


      • Jalkatuoli
        yxssxx kirjoitti:

        sovimme miesystäväni kanssa kun loma alkaa että valitsen joka päiväiseen käyttööni lähes 10cm korkokengät,siis todellakin käyttöjalkineiksi paikasta riippumatta niin sisällä kuin ulkona,no onhan niitä ollut niin arkisia tilanteita että olen piilottanut kenkäni farkkujen puntteihin tai kävellyt upottavalla nurmikolla mutta käyttänyt olen.sitten vielä kun meillä on lakatut puulattiat niin jatkuvassa käytössä ei voi estää korkojen jälkiä,,mutta muuten on ollut kiihkeää aikaa.muut leikit arvaattekin.lomalla ei olla panostettu kuin kenkiin,ainakaan siivouksen suhteen.

        No täällähän kuullostaa jo kesälomalta :) Kumpikohan ehdotti että menet 10cm kokoajan?


      • yxssxx
        Jalkatuoli kirjoitti:

        No täällähän kuullostaa jo kesälomalta :) Kumpikohan ehdotti että menet 10cm kokoajan?

        mies ehdotti,mutta myös halusin käyttää tilaisuuden,niin ne ovat ne yhdet ja samat kengät joka paikassa,mitkä valitsin.tulee arkipv asioissa mielenkiintoisia tilanteita.eihän se oudolla paikkakunnalla haittaisi,mutta..metallikantaiset piikkarit jatkuvasti.


      • Jalkatuoli
        yxssxx kirjoitti:

        mies ehdotti,mutta myös halusin käyttää tilaisuuden,niin ne ovat ne yhdet ja samat kengät joka paikassa,mitkä valitsin.tulee arkipv asioissa mielenkiintoisia tilanteita.eihän se oudolla paikkakunnalla haittaisi,mutta..metallikantaiset piikkarit jatkuvasti.

        Toivottavasti jalkanne jaksavat, kengät kestävät ja saatte jalkahierontaa riittävästi. Olisi kiva kuulla minkälaisiin tilanteisiin jouduitte. Toivottavasti tästä innostuu muutkin. Onneksi Suomessa näkee tänäpäivänä ihan mukavasti piikkareita ainakin kaupungissa. Tosin kesälomalaisten pukeutuminen on kyllä aika kaamea usein mutta ehkä me kestetään :)


      • kovasti
        yxssxx kirjoitti:

        sovimme miesystäväni kanssa kun loma alkaa että valitsen joka päiväiseen käyttööni lähes 10cm korkokengät,siis todellakin käyttöjalkineiksi paikasta riippumatta niin sisällä kuin ulkona,no onhan niitä ollut niin arkisia tilanteita että olen piilottanut kenkäni farkkujen puntteihin tai kävellyt upottavalla nurmikolla mutta käyttänyt olen.sitten vielä kun meillä on lakatut puulattiat niin jatkuvassa käytössä ei voi estää korkojen jälkiä,,mutta muuten on ollut kiihkeää aikaa.muut leikit arvaattekin.lomalla ei olla panostettu kuin kenkiin,ainakaan siivouksen suhteen.

        kiinnostaisi jos naiseni käyttäisi jatkuvasti 10cm piikkikorkoja esim. juuri lomalla.Erityisesti tuo farkun sisään piilottaminen olis kivaa kun muut ei välttämättä tiedä miten upeat kengät siellä on.Tuo upottavalla nurmikolla kävely on myös tosi ihanaa nähdä ja sen jälkeen vaikka ostoksille piikkikorot hieman likaisina tietäen että "joutuu" ne puhdistamaan jossain vaiheessa.Olen joskus saanut piikkikorkoa peppuun ja se kiihoitti myös naista joka sitä mulle teki. Oli kai kiihottavaa katsella kun työnsi korkean piikkikoron kokonaan peppuun samalla toisella saappaalla kovaa kyrpää hieroen.


      • mä vaan
        yxssxx kirjoitti:

        mies ehdotti,mutta myös halusin käyttää tilaisuuden,niin ne ovat ne yhdet ja samat kengät joka paikassa,mitkä valitsin.tulee arkipv asioissa mielenkiintoisia tilanteita.eihän se oudolla paikkakunnalla haittaisi,mutta..metallikantaiset piikkarit jatkuvasti.

        kun olet noin hienoon leikkiin ryhtynyt niin tee lomastasi muistiin painuva kokemus.arvostan sinua.varmasti tulee erilaisia tilanteita kun piikkikoroissa astelet.miten ois jos meet anopille arkipäivänä kylään tai jotain vastaavaa,myös muut saavat kertoa ja ottaa kantaa korkokenkiin liittyen.


      • jorkki99
        88.n kirjoitti:

        minä hoidan nää tallomis jutut juuri edellisen ohjeen mukaan,mutta jalassani on ratsastussaappaat on se vaan niin mahtava tunne kun kotiin tullessa jätän saappaat jalkaan,kuljen sisällä ja jossain vaiheessa mies asettuu saappaitteni alle jalkatueksi,syön,juon teen mitä huvittaa ja jossain vaiheessa nousen ylös ja tallon miestä mielin määrin myös nuoletan millä tuulella olenkin.ottakaa oppia

        Ajatteleppa asiaa, että miehelläsi on täysin vastuu mahdollisista vammoistaan, vaikka piikkareilla hänen päällään kävelet..... ITSEHÄN NÄN SITÄ HALUAA, JA PYYTÄÄ! Näissä asioissa ei ole mitään hävettävää, kummallakaan, jos molemmat sitä haluavat, ja siitä nauttivat.... Mulla oli lähes 10 vuotta vaimo, joka tiesi, mitä tekee, aina ennen seksileikkejä, mistä sain todella kovan "stondiksen", ja siitä Hän nimenomaan nautti, että alavatsallani, päälläni "piikkareissa" kävellen sai mulle sellaisen seisiön, että mä olin "täysin myyty jätkä", kun Hän tuli "hepillä" ratsastamaan..... Kyllä Hän oppi nopeasti "rajat", kun kerran ravintolaillan hurmassa kotonamme astui liian kovaa piikkikorollaan, heti sanoin, että EI! Se meni kerralla selväksi, että missä kulkee raja kivun -ja tuskan välillä, mitä ei kukaan varmasti halua..... Henkisesti mä olen masokisti, ja aivan hulluna kauniisiin naisiin, ja heti valmis seksileikkeihin, ja uskon, että monet naiset myös nauttivat, kun saavat jätkän aivan "seksiorjakseen" Se on todellista molemminpuolista luottamusta, mistä molemmat nauttivat, ja sitä haluavat..... Kommenttia!!


    • Jalan alla

      Mun tyttöystäväni(54 kg) talloo yleensä sukkasillaan ja välillä saan aika rajuakin käsittelyä!
      Ei ole vahinkoja sattunut ja varsinkin mahan alueella voi vaikka hyppiä.
      Luonnollisesti hän saa sitten makuuhuoneessa puolestaan palvelun, josta on tyytyväinen!

      Onkohan suomessa paljon pariskuntia, jotka tallontaa harrastavat ja miten sen teette ?

    • vastaa vielä...

      No onpas tullut vastauksia, kiva!

      Joku kysyi tuolla että mistä tiedän että hän tykkää tallomisesta vaikka ei siitä puhukaan. Asia selvisi ihan sattumalta ja vaivihkaa, pyysi ensin kävelemään selkänsä päällä "kun oli selkä kipeä". Jossain vaiheessa tajusin että jalat on se juttu ja sitten vaan kokeilemalla ollaan menty eteenpäin. Olen ihan untuvikko tässä asiassa, en ennen edes tiennyt että joku tallomisesta saattaa tykätä.

      Siinä mielessä täällä tulee erilaista kokemusta että mieheni ei näköjään pidä kenkien kanssa päällä kävelemisestä. Riisuu ne minulta pois. Eli tehdään se ihan sukkasillaan tai paljain jaloin.

      Outoa minulle tässä koko hommassa on jotenkin vielä se että touhu on rajuudestaan huolimatta ainakin meidän välillämme ihan hellää. En voisi parempaa miestä omistaa (tarkennetaan tähän vielä että olemme molemmat eronneita, löytäneet toisemme vasta myöhemmin).

      • shiatsu

        "Asia selvisi ihan sattumalta ja vaivihkaa, pyysi ensin kävelemään selkänsä päällä "kun oli selkä kipeä".

        Tämä lienee vanhin tapa tutustuttaa " vaniljavaimo" jalkaseksin saloihin ;))))
        Hienoa, että homma on lähtenyt liikkeelle


      • minä vaan

        Kerroit että miehesi riisuu kengät sinulta pois! Olisitko itse sitten valmis tallomaan häntä kengilläsi, jos niin millaisilla kengillä talloisit? Itse olen useasti saanut olla vaimoni lenkkareiden alla...


    • painoa

      sulla nainen 40 eli jos oot pieni ja miehesi iso ja roteva niin voit aika huoletta talloa häntä mut jos tilanne toisin päin että sä oot reilu 100kg ja miehes puolet pienempi niin sit kyl pitää ottaa aikas iisisti ekakerrat :)

    • vinkkkimies

      Miten on mennyt?
      Onko vinkeistä ollut apua?
      Kuinka usein miehesi haluaa tallontaa ja miten rajua ?

    • HAR1

      Meillä vaimo talloo Hai-saappaalla. Olen polvillani , ja sitten vaimo asettaa saappaan `seisovan`päälle. Se tuntuu kivuliaalta, ja samalla hyvältä. Hän polkee enemmän, ja kysyy: annanko saappailla potkuja? Annan luvan, ja hän alkaa potkia saappaillaan.
      Potkut tulee muniin, ja kiveksiin. Kyllä vaimo pitää Hai-saappaistaan, ja sanoo, että käytän näitä potkimisessa.

    • Pas9

      Meillä myös vaimo käyttää tallomiseen Hai-saappaita.

    • Anonyymi

      Tämä on meilläkin , vaimo pikkuisen tallaa seisovan päälle. Katsoo , kun se kunnolla seisoo , niin laittaa sitten Hai-saappaat jalkaan. Sitten on vuorossa parempi tallominen . Kyllä sattuu , kun vaimo asettaa saappaan siittimeni päälle , ja polkaisee. Hänellä on vahvat jalat , ja siksi käyttää molempia saappaita polkemiseen.










      ttaa saappaalla jalassa astuu siittimeni päälle . Sattuu kipeästi , kun saapas tulee siittimeni päälle.

      • Anonyymi

        Nyt taitaa olla se tapa , että naiset tallovat ja potkivat Hai-saappailla. Meilläkin oli vaimo lukenut useita keskustelupalstoja , joissa naiset kertovat , että ovat potkineet ja talloneet saappaillaan.
        Hän sitten ehdotti , että menisin polvilleen. Katsoin , kun hän laittoi Hai-saappaat jalkaan , pyysi riisumaan housuni , ja antoi sitten potkun. Potku saappaalla sattuu , sitten polkaisu siittimen päälle. Sitten potkimista , ja polkemista.


    • Anonyymi

      Uusilla kiiltävillä Kontioilla ja Hai-saappailla polkemisen ja tallaamisen kohteeksi joutuminen on hekumallista! Meillä on erikseen sisä- ja ulkokumpparit. Meikää tallotaan vain sisäkumppareilla. Esmes vaimon syödessä ruokapöydän ääressä kumpparit jalassa hän ei tietenkään näe pöydän alle ja niinpä voin siirtää tiettyjä ruumiinosia kumppareiden paineltavaksi. Tietysti pyörittelee jalkapohjiaan samalla ja ei aikaakaan kun mälli lentää hieronnan tuloksena.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Meilläkin vaimo polkee mielellään seisovaa siitintäni Hai- saappaillaan. Se kyllä sattuu , mutta tuntuu myös hyvältä. Hän käyttää molempia jalkoja tallomiseen.
      Tuntuu , että saappaan alla siiitin menee rikki , mutta kyllä se kestää.

    • Anonyymi

      Olen saanut kokea siittimeni tallomista. Vaimollani oli jalassa Hai-saappaat. Hän painoi saappaallaan siitintäni , se tietenkin `seisoi ` , Hän jatkoi tallomista , käytti molempia saappaittaan , ja niin kauan , että se loppui . Seuraavana päivänä siittimeni oli mustelmilla.

    • Anonyymi

      Naiset taitavat usein pitää siittimen tallomisesta. Sitä `seisovaa `siitintä on mukava polkea. Pitää laittaa kengät jalkaan , että polkeminen onnistuu. Meillä vaimo laittaa Hai-saappaat jalkaan. Sanoo , että näillä on hyvä talloa. Aika tuskaa on , kun vaimon saapas on siittimeni päällä.

    • Anonyymi

      Meillä vaimo osti Hai-low kumisaappaat. Hän pitää niitä jalassaan . Tallomista ja usein potkimista hän tekee saappaillaan.

    • Anonyymi

      Loppuhuipennuksena tallomiseen on kun siitin poljetaan kengän pohjaosalla mahaa vasten ja tehdään jalalla edes takas liikettä tai sivuttaisliikettä. Vaihtoehtona siitin otetaan kenkien/saappaiden väliin ja tehdään samaa liikettä. Ei mene kauaa, kun lastit lentää ja tulee aivan järisyttävä orgasmi.

    • Anonyymi

      Nosta jalkaa, laske alas,
      Nosta toista jalkaa, laske alas,
      Jatka toimintaa.

    • Anonyymi

      Kengistä sen verran, että ehdottomasti paljon käytetyt kengät ovat tallonnassa parhaat. Pohjia voi sisäkäyttöön vähän siistiä, mutta omasta mielestäni kaikki naisten kengät vain paranevat vanhetessaan. Täysin uudet kengät ovat mitään sanomattomat. Iän myötä niihin tulee ikään kuin luonnetta. Ne muuttuvat mielenkiintoisiksi. Tässäkin tosin makuja on monia. Kysy mielipidettä mieheltäsi.

    • Anonyymi

      Meilläkin vaimolla on useita vuosia käytössä olleet Hai-saappaat. Ne puhdistetaan , ja hän talloo niillä. Olen polvillani , ja seisovan siittimen vaimoni tallaa saappaillaan. Se kyllä sattuu , kun hän polkee. Hän pitää siitä polkemisesta.

    • Anonyymi

      Näin naisena voin sanoa , että Hai-saappaat on hyvät tallomisessa. Niissä on se tasainen pohja. Voi käyttää koko saapasta tallomiseen.-

    • Anonyymi

      Olen mies 48 vuotta ja vaimon kanssa on puhuttu asiasta. Reilusti ehdotin reilun 20 avioliittovuoden jälkeen ja hän sanoi, että OK. Painoaan hän ei ole koskaan paljastanut, mutta jos teen jotain venyttelyä lattialla, niin saattaa tulla seisomaan vatsan päälle ihan koko painollaan. Myös korkkareita, toki tolppakorkoja, ei piikki, käyttää, mutta ei vielä ole astunut kuin "vahingossa" käden päälle koko painollaan, ehkä noin 70 kg, kahden lapsen äiti. Auttaa seksielämässä, jos se miestäsi kiihottaa.

    • Anonyymi

      Antakaa mennä vain. Jos molemmmat nautti, niin miksi ei.

    • Anonyymi

      Mieheni pyysi tallomaan siitintä . Olin vähän , että mitä. Sanoi , että laita kengät jalkaan , ja tallaa. Siinä oli Hai-saappaat , ja laitoin ne jalkaan. Minä tallaan näillä. Se kävi miehelleni , ja sitten talloin saappaillani. Käytin molempia saappaita talllomiseen , tunsin miten siitin oli kovana saappaan alla. Jotenkin minä myös nautin siitä polkemisesta.

    • Anonyymi

      Minäkin olen tallannut miehen siittimen Hai-saappaalla. Se tuntui siltä , että kun minulla on saappaat jalassa , niin minä poljen. Siitin litistyi saappaani alle , mutta vaurioita ei siihen jäänyt.

      • Anonyymi

        Se kestää yllättävän paljon päälle astumista, jopa ihan polkemistakin. Usein myös tälläisestä nauttivan miehen toimesta erilaisten asioiden tallomisen katsominen tekee peniksestä niin kovan, että sitä ei polkaisemalla saa edes rikki, ainakaan kovin helposti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se kestää yllättävän paljon päälle astumista, jopa ihan polkemistakin. Usein myös tälläisestä nauttivan miehen toimesta erilaisten asioiden tallomisen katsominen tekee peniksestä niin kovan, että sitä ei polkaisemalla saa edes rikki, ainakaan kovin helposti.

        Todellakin siitin kestää paljon päälle astumista. Minäkin olen tallannut mieheni siitintä.
        Minulla oli Hai-Low saappaat jalassa , joilla minä talloin. Ensin talloin kevyemmin , sitten polkaisin voimakkaasti saappaalla , mutta kyllä siitin kesti.


    • Anonyymi

      Se voi sattua , kun astuu saappaalla siittimen päälle.

    • Anonyymi

      Minäkin talloin mieheni siittimen päälle Hai- Low saappaalla. Se kyllä sattui , se minun polkeminen. Vaurioita ei kuitenkaan tullut.

    • Anonyymi

      H­­­ei! Oma str­­eam. Sisäänkäynti k­aikille, jotka haluav­­­at pi­tää ha­­uskaa 👉 http://3711222.com/H/9lPG 👈

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      en tykkää.

    • Anonyymi

      JOS SELKÄÄ JALOILLA TALLOO ONKO NORMAALIA ETTÄ MINULLA AINAKIIN MENEE KUSET HOUSUUN VAIKKA KOITTAS PIÄTELLÄ KII EI MAHDA MITÄÄ TULEE KAIKKI ULOS MIKSI

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      75
      2270
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1771
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      162
      1629
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1392
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1388
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1251
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1119
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1063
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1062
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      948
    Aihe