Maskun huonekalutoimitukset!

Kyllästynyt!

Jos on Suomi-Soffalla ympärivuotinen tyhjennys-alennusmyynti, niin on Maskulla huonekalutoimitus
samaa luokkaa.
Teimme Kajaanin Maskuun huonekaluostoksen 10.05.2008 ja täydensimme sitä vielä 12.05.2008 ja sovimme, että huonekalut toimitetaan kesäkuun lopussa meille huonekalut koottuina ja sisälle
saakka. Huonekaluostokset olivat noin kahdeksan tuhannen euron luokkaa.
Kun huonekalut tulivat 27.06.2008 Kiitokuljetuksella ne jätettiin ulos vesisateeseeen, kokoamattomina, kolmelle Maskun kuormalavalle. Huonekaluista puuttui sängystä
pohja ja petauspatja, ruokapöydän tuolit eivät
olleet tilauksen mukaisia ja kesäkalusteet puuttuinvat kokonaan.Huonekalut toimitettin illalla klo 21 aikaan. Soitimme Maskuun heti seuraavaana aamuna. Asia ei kitenkaan edennyt
koska myyjä joka oli meille myynyt huonekalut oli kesälomalla ja soittopyyntöihimme ei vastattu.Elokuun alkupuolella sitten saimme
viimmeiset kesäkälusteet usieden pulinsoittojen jälkeen kotiimme, mutta vielä toimituksesta 12.08.2008 puuttuu yksi ruokapöydän tuoli.
Ostoksia Maskussa tehdessämme auositeltiin Tuohi-
tiliä siksi, että myyjä saisi jonkin palkinnon.
Emme ikinä enää tee ostokia Maskussa emmekä suosittele sitä kenelllekkään koska toimitukset
tapahtuvat milloin satuu, eivätkä sovitusti. Puhelinsoittihin ei vastata ja sovitusta toimituksesta kaikkia ei ole tomitettu vielä
1,5 kk jälkeenkään.

19

3264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koittinnen

      politikkojen voiteluun ja koplaukseen.
      En anna euroakaan siihen firmaan.

    • EiikinäMaskuun

      Maskun slogan syyskuussa on "Osta nytten - maksa joulukuussa". Todellisuus on "maksa heti - saat tavarat joulukuussa (ehkä)". Ostimme kesällä huonekaluja Maskussa, toimitus luvattiin heinäkuun alussa, heinäkuun alku tuli - ja meni, kuulema lastaus laivasta kesti (en ole koskaan kuullut laivasta joka seisoisi tuntiakaan liikaa satamassa). Toistaviikkoa myöhemmin oli ongelmia tullin kanssa, toimittaja kuulema ei ollut lähettänyt kaikkia papereita (tavallisesti tämä tarkoittaa että toimittaja ei näe rahoja tilillään). Tämän jälkeen ei enää suostuttu kertomaan toimitusta, kovien keskustelujen jälkeen toimitettiin yksi osa, loput kuulema tulee kun Sampo on selvittänyt sotkunsa. Nyt eletään syyskuun loppua eikä maksetuista huonekaluista ole vieläkään mitään tietoa.

      • EI MASKU HUONEKALUJA

        Mulla kävi samalla tavalla. Ekalla kerralla tilasin tonnin nahkasohvat kesäkuussa. Ensin odotin luvattua 6 vkoa. Sen jälkeen soitin ja kyselin perään. Ilmoittivat että tuleekin joulukuussa. En hyväksynyt joten kauppa purettiin ja sain rahat takaisin. Toisella kerralla en muistanut tätä tapausta joten menin ja ostin lipaston. Ilmoitettiin että saan sen 3 päivässä kun tuovat sen Hyvinkään varastolta. Soitin 4. päivänä ja koko kauppakirjan osaa ei ole merkitty tilatuksi varastosta. Tosi kurjaa! Onneksi ei maksanut paljoa, mutta seuraavaalla kerralla EI IKINÄ ENÄÄ MASKUUN OSTOKSILLE. Samaisena viikonloppuna menin Sotkaan ostamaan tonnin edestä huonekaluja ja toimitus oli tiistaina. Eli SOTKA on PARAS!!!


    • eksä

      Samaa mieltä, nimenomaan Kajaanin Maskusta. Epärehellistä, asiakasta aliarvioivaa, liian kokematonta toimintatapaa kaikkinensa. Toimitusta odotteleva, toisen ja viimeisen kerran Maskuun tilauksen jättänyt, ex-asiakas

      • pettynyt maskuun

        Masku jatkaa samalla tyylillä vieläkin.
        ostimme heinäkuussa 2011 ruokaryhmän jonka piti tulla 2pv, 1vkon tai 4vkon päästä. maksoin vaaditun käsirahan ja sain vain odottaa, kun 3kk oli kulunut menin kyselemään samaan liikkeeseen samaa ryhmää ja vielä sitä myytiin mutta nyt ilmoitettiin sen tulevan joulukuussa eli minun olisi vielä pitänyt odottaa yli kuukausi, sillä kun paljastin minulla olevan varaus sain kuulla sen olevan samassa kontissa. kummallinen tyyli tehdä kauppaa, pidetään asiakkaan rahat kiinni monta kuukautta. Myyjätkin valehtelevat sekä myös reklamaatiopäällikkö. taitaa tulla paljon valituksia kun on pitänyt palkata semmoinen kaveri! en koskaan mene maskuun enää!


    • Topi Tuohikortti

      Huonekalut piti toimittaa kahden viikon päästä. Masku unohti hankkia osan tilausta. Vajaata tilausta ei kuulemma kannata tuoda. Alkuperäinen puuttunut tilaus ei tullut koskaan.
      Myyjälle ei kelvannut luottokortti maksuun, vaan kaveri sanoi, että Tuohitili on ainoa maksutapa. Laskun luotokortista voi toki maksaa heti. Korko on toistakmmentä prosenttia, vaikka asuntolainakorko pyörii kolmen nurkilla.
      Topi on logistiikan asiantuntija.
      Ainoa varma on, että huonekaluja ei näy, silloin kun on sovittu.

      • Retkujen asussa

        Logistiikan asiantuntija Toivo Sukari voisi ymmärtää pukeutua kunnioittavasti, kun tulee käräjäoikeuteen vastaamaan syytteisiin (14.11.)

        Topilla oli t-paita ja siniset farmarit. On mylitarjontaa huonekalualalla.


    • jk

      vai niin

      • halpaostos

        miksi hyvät immeiset ostatte kiinalaisia ja malesialaisia kaluja Maskusta ja sitten valitatte toimitusaikoja? Tietenkin siksi kun ne ovat halpoja ? Halpaa saa aina odottaa, kiinalaiset ovat kiinalaisia, ostittepa ne Maskusta, Askosta, tai Sotkasta, tai Vepsäläiseltä.


    • Hävetköön!!

      Topilla oli taas tänään raastuvanoikeudessa siniset farmarit ja paidan napit auki suurimmalta osin. Melkoista epäkunnioitusta elättäjiä eli sohvan ostajia kohtaan.

      Ilkka Kanerva oli toista maata.

    • Nizzan Masku

      Topi myy Nizzan ökyhuoneistoa kovaalla paineella. Yhtiövastike on 5.000 euroa, ei siis vuokra kuussa. Mies ehtii käydä lukaalissa kahdesti vudessa.
      Sisustus on paljon sohvaa ja suurtalouskeittiötä muistuttava.
      Myyntikate on kohdallaan, kun on varaa pitää iso lukaalia merimaisemalla. Varaa on ilmeisesti alentaa hintoja ja hoitaa, että tavara on ajoissa asiakkaalla. Luulisi olevan luotto- ja maksukykyä pitää tavarat varastossa.

    • Kilpailutalous

      Suomessa vallitsee markkinatalous. Se tarkoittaa, että jos eivät hinta, valikoimat, toimitus, omistaja miellytä, ei tarvitsee ostaa. On kilpailevia huonekalukauppiaita.

      Turhaa on valittaa myöskään kuppiloiden kahvihinnoista. Jos on vähänkin liikaa hintaa, en osta.

      En myöskään vie kahvikuppia ja muutakaan tiskikärryihin paitsi omassa työmaaruokalassa. En siivoa pöytiä. Henkilökuntaa oikealla palveluasenteella löytyy helposti työnvälityksestä ja lehti-ilmoituksella.

      • Osta halpa sohva

        Topi hämmästeli ja arvosteli kovin sanoin saamaansa syytettä.

        Turhaan Topi hämmästelit, kun paukahti vankeutta ja kahdeksan kuukautta. Se on aika paljon. Selviät ensikertalaisena ehdollisella. Se edellyttää, että et tee uusia rikoksia. Mu


    • Asiakaspalvelua?

      Kävimme toukokuun alussa ensimmäistä (todennäköisesti myös viimeistä) kertaa Maskussa. Palvelu liikkeessä oli erinomaista, asiantuntevaa ja ystävällistä. Ostimme 3 kpl kotimaisia pieniä lipastoja ja toimitus luvattiin seuraavalle viikolle, kunhan tavarat tulevat vaan Hyvinkään varastolta.
      No eipä tullunna tavarat niinkuin oli luvattu, parin viikon päästä soitin ja kysyin, missä mahtaa lipastot olla. Ei niitä oltu kuulema ehditty purkaa kuormasta, lupasivat soittaa kunhan varastomies purkaa kuormat. Hah, arvatkaapa soittiko?? NO EI.
      Taas seuraavalla viikolla soitetltiin ja kyseltiin, myyjä lupasi hetken päästä soittaa takaisin, kunhan selvittää tilanteen. No eipä soittanut sit kuitenkaan.
      Tämä tarina toistui monta kertaa, ei soittoja, ei lipastoja, ei txt-viesti-ilmoitusta tavaroiden saapumisesta.
      Useiden viikkojen jälkeen vihdoin saimme tilauksemme ja yllättäen useampi lipastojen puuosa oli rikki :( ja taas puhelu Maskuun, myyjä ilkesi vielä syyttää meitä, että meillä olisi jonkinlainen asenneongelma HEH HEH, vitsikkäitä ovat nuo Maskun myyjät. Annoimme tasan viikon aikaa, että saamme ehjät osat tilalle..yllätys oli melkoinen, koska ne osat todellakin tuli viikossa postin välityksellä suoraan valmistajalta niinkuin oli puhelimessa sovittu. MUTTA nekin osat olivat rikki. Tässä vaiheessa katkesi pinna ja annetaanpa paskan olla.. :( laitoin sähköpostia henkilöstöpäällikölle ja muutamalle muullekin, ja kyselin onko oikeanlaista asiakaspalvelua tuollainen, arvatkaapa sainko vastauksen noihin posteihin :) NO EN.

    • marko 69

      Maskusta viimeviikolla sängyn ostin toimitus luvattiin 14.12. Eipä kuulunut mitään 14.12. kukaan ei edes vaivaitunut ilmoittaa ettei sänkyä tule. Tänään sain peruttua kaupan. Laitoin sähköpostia Maskun markkinointijohtajalle, mutta eihän sieltä vastausta tullut. Tämä olikin ensimmäinen ja viimeinen ostos Maskusta. Niin ja Hyvinkään varastolta piti sänky tulla, olisiko sielä päässä kirveellä töitä.

    • jjkopoo

      vai niin

    • Maskuun pettynyt

      Täytyypä sanoa, että sama tilanne muissakin Finnlandia/Masku liikkeissä.

      Me tilasimme 25.11.2012 ison satsin huonekaluja uuteen kotiimme. Kerroimme jo tilaus vaiheessa Ideaparkin Finnlandia Kalustetalon myyjälle, että meillä on muutto edessä tyhjään taloon ja tarvitsemme kaikki tilaamamme huonekalut ehdottomasti heti tammikuun ensimmäisenä arkipäivänä.

      Kun tuotteita ei alkanut kuulumaan 2.1. soitimme myyjälle ja hän lähti "selvittämään" asiaa. Mitään vastausta ei kuulunut joten soitimme uudestaan kolmena päivänä peräkkäin useita kertoja. Kertaakaan myyjä ei soittanut meille päin ja infonnut miten tilanne etenee. Lopulta myyjä sanoi että voisimme hakea osan tuotteista itse läheisestä Maskun liikkeestä. Kun menimme hakemaan tuotteita, löysä Varkauden Maskun myyjä sanoi, ettei hän ole löytänyt tuotteita vaikka oli luvattu, että tuotteet on varmasti haettavissa. Kun jouduimme lähtemään tyhjinkäsin pois liikkeestä, soitin myyjälle ja purin kauppamme (olimme olleet jo melkein viikon ilman huonekaluja talossamme).

      Parin tunnin päästä liikkeen esimies soitti ja sanoi, että joudumme maksamaan 30% "kohtuullisina" korvauksina kaupan purusta johtuen. Perusteluna kyseiseen summaan tuli selityksiä tuotteiden arvonalennuksesta, tuotteiden joita ei ollut edes toimitettu meile. Miten tuotteiden arvo voi alentua kun niitä ei ole edes käytetty, saatika toimitettu.

      No asia lähtee nyt kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn.

      Mutta mitäpä muuta voisi odottaakaan velkasaneerauksessa olevan emoyrityksen toiminnalta.

      Joten varoituksen sana. Alkää koskaan ostako mitään Maskusta tai Finnlandia kalustetaloista. Joudutte taatusti kärsimään tavalla tai toisella.

    • Juuri nyt ei jaksais

      Perkele.

      Tavaraa Maskusta, Divaani vääränkätinen, runko rikki,
      On se hiano mesta, pitäisi alkaa ostaa suoraan esittelytuote puoleen hintaan niin ainakin näkisi mitä tuli just ostettua kuten myös tuotteen kunnon.

      Aikaisemmin tuotteen tulleet ajallaan ja ehjänä, mutta.....jollain ollut huikka paha maanantai. Huomenna setvimään asiaa, katsotaan kauanko pinna kestää myyjän vastauksia

    • Anonyymi

      Boikotoin Maskua. Ei välitetä asiakastyytyväisyydestä tai tulla vastaan missään. Asiakas on aina oikeassa- ainakin jos haluat että hän palaa liikkeeseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2550
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe